-
Για να πω την αλήθεια μπήκα να δω τι γίνεται με το περιοδικο αφου δεν βρήκα στα περίπτερα το τευχος Μαιου. Δεν έχω παρακολουθήσει τις δημοσιεύσεις αλλά απο τις 2-3 τελευταίες σελίδες ψιλοεφριξα. Τελικά η κυκλοφορια του διεκόπη οριστικά;
Ως αναγνώστης του περιοδικού εδω και 35 χρόνια ειμαι πρόθυμος να στηρίξω την εκδοσή του αρκει να ξέρω οτι οι εργαζόμενοι ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ. Αγαπάω τους 4Τ, μεγαλωσα μ αυτους, ειναι κοματι του εαυτου μου και θελω να τους βλέπω καθε μηνα στα περιπτερα. Αλλά οχι στις πλάτες ΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.
Ας βάλουν το χερι στην τσεπη να σωσουν τα παιδια τους αυτοι που τα χρόνια των παχιων αγελαδων κερδιζαν. -
διαβαζω και γελαω
ειναι να απορει κανεις με το γεγονος οτι
παρολο που βουλιαζουν η υπεροψια και η
αλαζονεια τους παραμενει ακαθεκτη .
οσοι εχουν περασει απο εκει μεσα καταλαβαινουν
τι εννοω.οσον αφορα το σχ τελικα μετα τους αγωνες
καταφερε και εδω να προκαλεσει εκνευρισμο
και χαος... μηπως να το κοιταξει σε κανα γιατρο. -
Ο χρήστης euklides έγραψε:
Ως αναγνώστης του περιοδικού εδω και 35 χρόνια ειμαι πρόθυμος να στηρίξω την εκδοσή του αρκει να ξέρω οτι οι εργαζόμενοι ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ. Αγαπάω τους 4Τ, μεγαλωσα μ αυτους, ειναι κοματι του εαυτου μου και θελω να τους βλέπω καθε μηνα στα περιπτερα. Αλλά οχι στις πλάτες ΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω 100% με αυτό. Οτιδήποτε άλλο περνά σε δεύτερη μοίρα.
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια: από μένα, λοιπόν, ούτε ευρωλεπτό αν δεν εξοφληθούν πρώτα οι εργαζόμενοι κι ελπίζω σε αυτό να συμφωνήσουμε όλοι.
-
edit mod
-
Ο χρήστης kavy έγραψε:
Ως αναγνώστης του περιοδικού εδω και 35 χρόνια ειμαι πρόθυμος να στηρίξω την εκδοσή του αρκει να ξέρω οτι οι εργαζόμενοι ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ. Αγαπάω τους 4Τ, μεγαλωσα μ αυτους, ειναι κοματι του εαυτου μου και θελω να τους βλέπω καθε μηνα στα περιπτερα. Αλλά οχι στις πλάτες ΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω 100% με αυτό. Οτιδήποτε άλλο περνά σε δεύτερη μοίρα.
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια: από μένα, λοιπόν, **ούτε ευρωλεπτό αν δεν εξοφληθούν πρώτα οι εργαζόμενοι **κι ελπίζω σε αυτό να συμφωνήσουμε όλοι.
+00
-
Λυπηρά ακόμα κι αν έχουν ειπωθεί τα μισά
http://www.newsauto.gr/2013/05/10/apantisi-ergazomenon-te/
Και όχι δεν αναφέρομαι στους εργαζόμενους... -
Θανάση δεν προσέχεις το τόπικ μάλλον...
-
Δεν έχω χρόνο να διαβάζω όλο το τόπικ αν ξαναμπήκε συγνώμη. Ας πούμε πως μοιράστηκα μαζί σας την απόλυτη απομυθοποίηση, γιατί η μερική έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια, του ΚΚ. Κρίμα...
-
Βέβαια αυτή είναι η μία πλευρά. Ακούσαμε φυσικά και την άλλη. Ο καθένας κρίνει όπως καταλαβαίνει. Πάντως δεν νομίζω πως φταίει ο ΚΚ ή οι εργαζόμενοι. Μάλλον άλλος είναι ο δράκος. Προσωπική άποψη και ίσως και λανθασμένη βέβαια.
-
Kαι δράκος υπάρχει και ιππότης πάνω στο άλογο υπήρχε κι απ' όλα. Συγνώμη κι όλας αλλά όταν βλέπω ποιοί είναι στην άλλη πλευρά δεν μπορώ παρά να ακούσω όσα λέει η άλλη πλευρά και να τα πιστέψω. Γιατί τουλάχιστον η άλλη πλευρά λέει ό,τι έχει να πεί και βρέθηκε στον δρόμο απλήρωτη. Όχι από τους δίχως τάκτ φορουμάδες αλλά από επιλογές άλλων. Η άλλη πλευρά δεν ρίχνει τις ευθύνες σε άλλους ούτε ψάχνει για αποδιοπομπαίους τράγους για τις αποτυχίες της. Αν δε ισχύει το περι τσογλανιών για ανθρώπους που ήταν στις ΤΕ για μια ολόκληρη ζωή λυπάμαι πολύ αλλά έχω χάσει πάσα ιδέα, όχι δηλαδή πως μου είχε μείνει και κάτι ιδιαίτερο τα τελευταία χρόνια. Απλά κρίμα τπτ άλλο.
-
Κάποιοι λέτε πόσο πετυχημένος είναι ο Κ.Κ, πόσο μεγάλος ¨δάσκαλος¨ είναι, πως κατάφερε και από το μηδέν και έφτιαξε ένα πετυχημένο περιοδικό που άντεξε τόσα χρόνια και έγινε θρύλος κτλ...
Για βάλτε τα κάτω.
Ήταν απλά ο πρώτος που το έκανε στην Ελλάδα. ΌΠΟΙΟΣ και να το έκανε τότε θα έπρεπε να ήταν βλάκας για να μην πετύχει.
Όταν μπαίνεις σε μια παρθένα αγορά, είναι 99.9% ότι θα πετύχεις.Στα δύσκολα φαίνονται οι μάγκες – τώρα δηλαδή – όχι το 1970.
Και επαναλαμβάνω, πρέπει να είσαι ΒΛΑΚΑΣ για να μην πετύχεις σε μια αγορά που δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο! Και φυσικά με τις τότε προϋποθέσεις ήταν πανεύκολο να πετύχει και να κάνει καριέρα και ένα σορό ακόμα περιοδικά.
Εδώ έκαναν λεφτά ένα σορό άλλοι ανάμεσα στο 1995 – 2005 με ανάλογα περιοδικά, πόσο δε τότε!
Τώρα όμως που μπήκε το αγγούρι εις τον πρωκτόν... βλέπουμε ποιοι είναι οι μάγκες και οι ¨δάσκαλοι¨.
Νισάφι!
-
To 1970 υπήρχε το Auto Express, μάλιστα ο ΚΚ δούλευε εκεί και μετά έφυγε για να ξεκινήσει τους 4Τ
Επειδή έχω διαβάσει και τα δύο εκείνης της εποχής, οι 4Τ ήταν 'αλλού'.
Οπως άλλωστε ήταν 'αλλού' μέχρι κάπου στο 1998... (δηλαδή υπήρχε θέμα σύγκρισης 4Τ και AMS το 1990-κάτι ?)Και όχι, δεν ισχύει αυτό που λες για τη σίγουρη επιτυχία σε παρθένα αγορά, υπάρχουν και άλλες προϋποθέσεις, όπως το να πουλάς κάτι που όντως χρειάζεται (άντε να πουλήσεις πάγο στους Εσκιμώους... παρθένα αγορά ε ? ), στο σωστό χρόνο, στη σωστή τιμή κτλ.
Παράδειγμα: έφτιαξε ο Χοϊδάς το R&D και πήγε άπατο, παρότι ήταν καλό και η αγορά παρθένα.Δεν είναι ανάγκη η υπερβολή από τη μία πλευρά ('Zen Master o KK' ) να απαντιέται με άδικα και αστήριχτα σχόλια από την άλλη.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Κάποιοι λέτε πόσο πετυχημένος είναι ο Κ.Κ, πόσο μεγάλος ¨δάσκαλος¨ είναι, πως κατάφερε και από το μηδέν και έφτιαξε ένα πετυχημένο περιοδικό που άντεξε τόσα χρόνια και έγινε θρύλος κτλ...Για βάλτε τα κάτω.
Ήταν απλά ο πρώτος που το έκανε στην Ελλάδα. ΌΠΟΙΟΣ και να το έκανε τότε θα έπρεπε να ήταν βλάκας για να μην πετύχει.
Όταν μπαίνεις σε μια παρθένα αγορά, είναι 99.9% ότι θα πετύχεις.Στα δύσκολα φαίνονται οι μάγκες – τώρα δηλαδή – όχι το 1970.
Και επαναλαμβάνω, πρέπει να είσαι ΒΛΑΚΑΣ για να μην πετύχεις σε μια αγορά που δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο! Και φυσικά με τις τότε προϋποθέσεις ήταν πανεύκολο να πετύχει και να κάνει καριέρα και ένα σορό ακόμα περιοδικά.
Εδώ έκαναν λεφτά ένα σορό άλλοι ανάμεσα στο 1995 – 2005 με ανάλογα περιοδικά, πόσο δε τότε!
Τώρα όμως που μπήκε το αγγούρι εις τον πρωκτόν... βλέπουμε ποιοι είναι οι μάγκες και οι ¨δάσκαλοι¨.
Νισάφι!
Δεν ξερω ποσο ετων εισαι αλλα μαλλον πιτσιρικας φαινεσαι.
Εχεις το υφακι του νεου που δεν σεβεται κανεναν και τιποτα.
Αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να σεβαστεις απαραιτητα τον καθε Κ.Κ επειδη σου το ειπε καποιος αλλα, ελεος.
Ο ανθρωπος καταφερε και εφτιαξε ενα περιοδικο την εποχη που ο πολυς κοσμος δεν ειχε καν αυτοκινητο.
Δεν ηταν ο πρωτος που εβγαλε τετοιου ειδους αλλα ηταν αυτος που καταφερε και το εφτιαξε ετσι ωστε να κλεψει πωλησεις απτα υπολοιπα.
Κια ξερεις γιατι ξεχωριζε απτα υπολοιπα;
Γιατι δεν περιοριστηκε μονο στα αυτοκινητιστηκα αλλα ειχε και κοινωνικοπολιτικο περιεχομενο.
Που σημαινει οτι οταν το επαιρνες το γαμημενο και το διαβαζες,σε αγγιζε,σου εμενε κατι στο τελος.Το ειχα ξαναγραψει και στις προηγουμενες σελιδες,οτι ειναι θεμα κοινωνιας.
Ειναι προφανες οτι η σημερινη κοινωνια δεν μπορει να αποδεχθει ευκολα τετοιου ειδους περιοδικο.
Προσπαθησαν να προσαρμοστουν στις ηλιθιες απαιτησεις της εποχης (μπας και πουλησουν),κανοντας δυναμομετρησεις και τεστ σε πιστες αλλα ηδη ειχε χαθει το παιχνιδι.
Πλεον πρωταγωνιστουσαν τα καγκουροπεριοδικα.Αυτα ,χωρις να επικεντρωθω στα λαθη τους.
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Γιατι δεν περιοριστηκε μονο στα αυτοκινητιστηκα αλλα ειχε και κοινωνικοπολιτικο περιεχομενο.Εγώ αυτό το καταλογίζω στα κατά της εξέλιξης του περιοδικού. Εδωσε χώρο και λόγο σε πολλούς φαιδρούς που η μόνη τους σχέση με το 'αυτοκίνητο' είναι ότι έχουν (αν έχουν) διαβάσει σε λεξικό την ερμηνεία της λέξης. Και τότε δόθηκε το δικό μου STOP στο περιοδικό. (Σιγά τα ωά βέβαια ...)
Κακές επιλογές, κακές συγκαιρίες, μετέπειτα 'επιχειρηματικές' συνεργασίες ... υπό σκέψη κλπ δηλαδή!
Ο 'δάσκαλος' (μάλλον 'πατέρας' για κάποιους) έκανε λάθη και μαλλον κάποια σοβαρά που σίγουρα και ο ίδιος θα αναγνωρίζει τώρα. Οχι βέβαια τέτοια για την εις θανατον διά λιθοβολισμού τιμωρία που φαίνεται να θέλουν κάποιοι φορουμάδες. -
Έχεις διαβάσει την επιστολή των 19 και μιλάς για λάθη που αναγνώρισε ο ίδιος;
Έχεις καταλάβει τι τρελή λαμογιά έχει παιχτεί εις βάρος της συντακτικής ομάδας;
-
http://www.newsauto.gr/2013/05/10/anastoli-ekdosis-4t/
Η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων των Τεχνικών Εκδόσεων αποφάσισε την συνέχιση της αναστολής έκδοσης των περιοδικών που εξέδιδε η εταιρεία, ανάμεσα στα οποία βρίσκονται οι 4 Τροχοί αλλά και το Auto Bild Hellas.
Στην ανακοίνωση των Τεχνικών Εκδόσεων προς το Χρηματιστήριο Αθηνών αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής:«Η Γενική Συνέλευση των μετόχων, λόγω των ιδιαιτέρως δυσμενών οικονομικών συνθηκών και της παρούσης αδυναμίας της Εταιρίας να συνεχίσει την έκδοση των περιοδικών της, με 2.174.375 ψήφους υπέρ, 100% των εκπροσωπούμενων στη Συνέλευση ψήφων, αποφάσισε την προσωρινή αναστολή έκδοσης των περιοδικών που εξέδιδε η Εταιρία. Περαιτέρω, η Εταιρία αποφάσισε να επιδιώξει την αναζήτηση εναλλακτικού τρόπου εκμετάλλευσης των τίτλων της, προς το σκοπό διαφύλαξης της εμπορικής τους αξίας και δημιουργίας εσόδων για την Εταιρία».
Παράλληλα έγινε αποδεκτή η παραίτηση των μελών του Διοικητικού Συμβούλιου και η απαλλαγή τους από κάθε ευθύνη. Εξελέγησαν νέα μέλη του Δ.Σ. με τριετή θητεία και συγκεκριμένα η κα Καρακάση και οι κ. Γαλανάκος, Βαλιμίτης, Δουλφής και Ζαφειρούδης.
να υποθεσουμε οτι το φορουμ μπορει και να ζησει;;
-
Το 1970 ήταν πολύ πιο δύσκολο να βρεις χρηματοδότηση από ότι τις δεκαετίες '80 και '90. Αυτό και μόνο αρκεί για να κάνει πολύ δύσκολο το εγχείρημα.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Έχεις διαβάσει την επιστολή των 19 και μιλάς για λάθη που αναγνώρισε ο ίδιος;Έχεις καταλάβει τι τρελή λαμογιά έχει παιχτεί εις βάρος της συντακτικής ομάδας;
Διάβασα/διαβάζω το κατηγορητήριο. Μου αρκεί.
Sent from my MT27i using Tapatalk
-
Τον Dimsabas γράψ' τον εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Τον Κουνίτη όμως και τους λοιπούς συντάκτες; Διάβασέ την και θα καταλάβεις.
-
Κάθε εποχή έχει τις διαφορετικές δυσκολίες της. Δεν ήταν καθόλου εύκολο τότε. Ο ΚΚ προφανώς είχε τις ικανότητες για να ξεπεράσει τις δυσκολίες εκείνης της εποχής αλλά όχι για να λειτουργήσει με τις δυσκολίες της τελευταίας δεκαετίας.... Το αποτέλεσμα δυστυχώς το ζούμε τώρα.
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό