-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
καλυτερα να μπει αυτουσια ολη η δημοσιευση και οχι μονο το λινκ...
ετσι απλα για να επιβεβαιωνομαστε εμεις τα μικρα τσογλανια που δεν ξερουμε τιποτα .... ουτε για offshore εταιρειες....
Δε σεβεσαι το χωρο στον οποιο γραφεις
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
@dimsabas: Επιμένεις στο ότι τα έχει κονομήσει ο ΚΚ, ενώ ο ίδιος λέει ότι αντιθέτως με το ζόρι τα βγάζει πέρα. Ξέρεις όσα ξέρει ο λογιστής του ή απλά λόγια του αέρα;Συγγνώμη τώρα δηλαδή και με όλο το θάρρος τα πιστεύεις αυτά που λες για 'ανέχεια' ΚΚ ή τα λες απλώς για να ισορροπίσεις την κατάσταση;
Γιατί κάπου τα είπα και εγώ πριν λίγο καιρό και ήξεραν και γελάνε ακόμα.
Αλλά εγώ δεν πίστευα αυτά που έλεγα... -
Τον χωρο τον σεβομαι...αυτους που δεν με σεβαστηκαν δεν σεβομαι...δεν τους πρωτοχαρακτηρισα εγω, αλλα εκεινοι...
-
αποκλείεται ο δάσκαλος να πήρε τόσα χρήματα και να γκρινιάζει... δεν είναι του στυλ του άλλωστε
Δάσκαλε αν μας ακούς από το αεροπλανάκι σου, ετοιμάζουμε έρανο να σε βοηθήσουμε στα δύσκολα χρόνια που έρχονται
-
λαμογιο είναι αυτός που εκμεταλλευεται τα λεφτά των άλλων...
το αν πήρε εκατομμύρια μαγκιά του και τον παραδέχομαι γιατί αυτό που δημιούργησε άξιζε τα λεφτά που το πούλησε...
οι πρώην εργαζόμενοι καλά θα κάνουν να απαιτήσουν τις αποζημιώσεις τους από τον υπεύθυνο επιχειρηματία...
το αν έπαιρνε ο ΣΧ 3, 5 ή 15 χιλ το μήνα μεγιά του και χαρά του.... να επεμενε στα 1000 €. για να κοστίζει το περιοδικό 3 σεντς λιγότερα;
όποιον δεν τον άρεσε το 'μαγαζί' έφυγε και έκανε δικό του και η επιτυχία ή αποτυχία του καθενός φάνηκε στον χρόνοτο πιο πιθανό (κατά την άποψή μου) είναι οτι ήδη θα σκέφτεται κάποιο come back αλλά για να έχει επιτυχία θα πρέπει να είναι κάτι διαφορετικό κάτι πρωτότυπο....
-
λαμογιο = απατεωνας, κομπιναδορος, αυτός που φέρεται σκάρτα σε σχέσεις, δουλειές, φιλίες, φεύγω, ξεφεύγω, σκαπουλάρω, αβανταδόρος, κράχτης, παίχτης-μαϊμού που παρασύρει τα κορόιδα, συμφεροντολόγος εις βάρος σου,αυτός που δεν αναλαμβάνει ευθύνες και υποχρεώσεις,αυτός που θα σε ”δουλέψει” και μία και δύο και τρείς φορές..
διαλεξε και παρε...
-
Μερικοί ή είστε πολύ ρομαντικοί ή ζείτε τη δεκαετία του 70.
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
@dimsabas: Επιμένεις στο ότι τα έχει κονομήσει ο ΚΚ, ενώ ο ίδιος λέει ότι αντιθέτως με το ζόρι τα βγάζει πέρα. Ξέρεις όσα ξέρει ο λογιστής του ή απλά λόγια του αέρα;
Συγγνώμη τώρα δηλαδή και με όλο το θάρρος τα πιστεύεις αυτά που λες για 'ανέχεια' ΚΚ ή τα λες απλώς για να ισορροπίσεις την κατάσταση;
Γιατί κάπου τα είπα και εγώ πριν λίγο καιρό και ήξεραν και γελάνε ακόμα.
Αλλά εγώ δεν πίστευα αυτά που έλεγα...Πάρτο όπως θες.
-
......πέφτω από τα σύννεφα
-
Εχοντας αρκετή πείρα στα 55 λέω ένα πράγμα. Μάθετε να ξεχωρίζετε τον ειλικρινή άνθρωπο. Στη ζωή μου έχω δει λάθος ανθρώπους να λένε τα σωστά πράγματα και το αντίθετο. Μάλιστα φοβάμαι πολύ αυτούς που κραυγάζουν και γκρινιάζουν εσαεί. Οπότε ο καθένας ας διαμορφώσει τα κριτήριά του. Στο δε χώρο των εκδόσεων έχω δει ελάχιστους (επιχειρηματίες) με το σταυρό στο χέρι και ο νοών νοείτω.
ΥΓ Μην πιστεύετε ακόμη ότι οι απλοί δημοσιογράφοι (δεν αναφέρομαι προφανώς στους επιχειρηματίες) του ειδικού τύπου λαδώνονται. Το λάδωμα γίνεται σε ανώτατο επίπεδο κυρίως με την μορφή άφθονης διαφήμισης. Ο απλός δημοσιογράφος άντε να πάει ένα ταξιδάκι ή να τύχει μιας έκπτωσης μια φορά στη δεκαετία που θα αγοράσει αμάξι. So what??
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το μέλλον για μένα είναι portal που θα πάει πακέτο με αυτό το forum. Τα έντυπα έχουν τελειώσει, πρέπει κάποια στιγμή να το αντιληφθούν οι παραδοσιακοί εκδότες.Κάτι στο οποίο συμφωνώ 100% και έχω ήδη γράψει στο νήμα.
-
Για να καταλάβω καθώς το αρνί μου έπεσε βαρύ.
Στο ΔΣ πήγε μόνο το 33% και αυτό ήταν ο Καββαθάς? Ο Λυμπ δεν πήγε (θα ταν καλεσμένος σε καμιά παρουσίαση Κοχίμπα φαίνεται) και φυσικά δεν πήγαν και οι μικρομέτοχοι? Εφόσον έγινε έτσι, ο Καββαθάς με το 33% πήρε την απόφαση να συνεχίσουν οι ΤΕ? Και αν ναι με ποια μορφή? Τα χρέη? Το άρθρο 99 εφόσον δεν υπάρχει ως ενδεχόμενο πως μπορεί να συνεχίσει αφού υπάρχουν απαιτήσεις από εργαζόμενους και προμηθευτές?
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Για να καταλάβω καθώς το αρνί μου έπεσε βαρύ.Στο ΔΣ πήγε μόνο το 33% και αυτό ήταν ο Καββαθάς? Ο Λυμπ δεν πήγε (θα ταν καλεσμένος σε καμιά παρουσίαση Κοχίμπα φαίνεται) και φυσικά δεν πήγαν και οι μικρομέτοχοι? Εφόσον έγινε έτσι, ο Καββαθάς με το 33% πήρε την απόφαση να συνεχίσουν οι ΤΕ? Και αν ναι με ποια μορφή? Τα χρέη? Το άρθρο 99 εφόσον δεν υπάρχει ως ενδεχόμενο πως μπορεί να συνεχίσει αφού υπάρχουν απαιτήσεις από εργαζόμενους και προμηθευτές?
Όχι, αν έχω καταλάβει καλά πήγε μόνο ο Λυμπέρης και όχι ο Καββαθάς...
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
... Το άρθρο 99 εφόσον δεν υπάρχει ως ενδεχόμενο πως μπορεί να συνεχίσει αφού υπάρχουν απαιτήσεις από εργαζόμενους και προμηθευτές?It's called 'advertorial'
-
http://www.zougla.gr/automoto/article/i ... sta-kava8a
Και, οπως παντα, η αληθεια ειναι καπου στη μεση:
Απο τη μια η αγαπη των αναγνωστων στο περιοδικο -και η δικη μου- και οχι μονο στους 4Τ, αλλα και στον ΗΧΟ και την ΠΤΗΣΗ. Επροκειτο πραγματικα για μια ωραια ιστορια, ειδικα αν σκεφτει κανεις τα εξης: 1)Το 100% 'ελληνικο' της προσπαθειας 2)Που -σκατα- ηταν αυτη η χωρα οταν ξεκινησαν οι ΤΕ 3)Το -υψηλοτατο- επιπεδο των περιοδικων. Αυτο εγραψα και στον ΚΚ,στο blog του. 'Εθεσες τα στανταρ'...Ναι, υπαρχουν ανθρωποι που σεβονται ολη αυτη την εποποιϊα και θλιβονται απο καρδιας για την ολη κατασταση. Δεν ειναι αυλοκολακες, ειναι απλα 'ερωτευμενοι/ρομαντικοι' και αρνουνται να χασουν ακομα 'ενα απο τα κεκτημενα/στανταρ' της καθημερινοτητας τους. Και φυσικα δεν προκειται για ενα περιοδικο 'lifestyle/softcore'. Το αυτοκινητο για τους σοβαρους αναγνωστες ειναι συντροφος, ειτε στο δρομο, ειτε (για οσους το τολμησουν) στους αγωνες, οποτε πια παμε σε αλλο επιπεδο. Για να μη παμε στον 'ΗΧΟ' και την εξισου 'ερωτικη' σχεση του καθενος μας με τη μουσικη μας και τα μηχανηματα μας...
Απο την αλλη, εχουμε την 'μετα '06 εποχη' και πρεπει να 'στεκομαστε προσοχη' μπροστα στο ιερο δικαιωμα του καθε εργαζομενου να πληρωνεται για τη δουλεια του. Δλδ τρελαθηκαν ξαφνικα αυτοι οι 19 -εκ των οποιων οι 10 τουλαχιστον με πολυετη παρουσια στο περιοδικο- και υπογραφουν αυτη την ανοικτη επιστολη; Επ ουδενι δεν ειναι 'τσογλανι' αυτος που διεκδικει δεδουλευμενα και ο χωρος του τυπου/ΜΜΕ εχει τα σκηπτρα της εκμεταλευσης -και προ κρισης- και αυτο ειναι ακομα πιο εξοργιστικο για τον εργαζομενο οταν βλεπει την περιρρεουσα ατμοσφαιρα (δλδ χρημα 'να παιζει') και εκεινος να δουλευει με τις ωρες για να τροφοδοτει τα οποια αφεντικα.
Ενα ειναι σιγουρο: Οποιος και να φταιει, ο πραγματικος αναγνωστης/οδηγος που γαλουχησαν οι -παλιοι,καλοι- 4Τ, δεν ειναι χαπατο. Δεν παιζει ουτε με σφαιρες να παρει ενα περιοδικο ενθετο, οπως δεν παιζει να ειναι '4Τ über alles' και να αγοραζει συνειδητα ενα προϊον εκμεταλλευσης των εργαζομενων του, απο τον οποιοδηποτε. Αυτος ο αναγνωστης θα στηριξει μια προσπαθεια 'αγνη', που θα αγαπα την αυτοκινηση στο συνολο της. Οποιος λοιπον απο το χωρο του ειδικου τυπου ειναι εξυπνος, ειτε θα βελτιωσει ουσιατικα κατι υφισταμενο ειτε θα δημιουργησει κατι νεο για 'εμας'. Και ειμαστε πολλοι οι ατιμοι, αφου κραταγαμε τους 4Τ 100 'καροτσες' μπροστα απο τους αλλους, ακομα και αν γκρινιαζαμε...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Επίσης όποιος έχει λογαριασμό στο fb καλό είναι να διαβάσει την συζήτηση που γίνεται κάτω από την είδηση στον τοίχο του ΣΧ, γιατί προκύπτουν κάποια ενδιαφέροντα πράγματα για την στάση κάποιων πρωταγωνιστών και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...
μισολογα και π@παριες, καμια εκπληξη.
Δεν είναι μισόλογα spiros. Θέλει λίγο προσοχή στο διάβασμα.
μετα απο 25χρονια αναγνωστης του περιοδικου, βαρεθηκα να προσπαθω να μαντευω χρησμους. Οποιος θελει να πει κατι, το λεει σε 2 γραμμες ξεκαθαρα, τα υπολοιπα ειναι για αυτους που εχουν χρονο για πεταμα...
+00
...και για αυτους που ισως τελικα δινουν -εστω και την εντυπωση για- μεγαλυτερη βαρυτητα στις εντυπωσεις...Κριμα γιατι τελικα οι 'γριφοι' ταιριαζουν σε περιοδικα με σταυρολεξα, και οχι στο συγκεκριμενο περιοδικο. Ας οψεται βεβαια και η σταθερη(?) 'αδυναμια' του Κ.Κ προς τον Σ.Χ...
-
Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:
Για να καταλάβω καθώς το αρνί μου έπεσε βαρύ.
Στο ΔΣ πήγε μόνο το 33% και αυτό ήταν ο Καββαθάς? Ο Λυμπ δεν πήγε (θα ταν καλεσμένος σε καμιά παρουσίαση Κοχίμπα φαίνεται) και φυσικά δεν πήγαν και οι μικρομέτοχοι? Εφόσον έγινε έτσι, ο Καββαθάς με το 33% πήρε την απόφαση να συνεχίσουν οι ΤΕ? Και αν ναι με ποια μορφή? Τα χρέη? Το άρθρο 99 εφόσον δεν υπάρχει ως ενδεχόμενο πως μπορεί να συνεχίσει αφού υπάρχουν απαιτήσεις από εργαζόμενους και προμηθευτές?
Όχι, αν έχω καταλάβει καλά πήγε μόνο ο Λυμπέρης και όχι ο Καββαθάς...
Ααα μάλιστα. Οπότε πλέον ΤΕ και Καββαθάς είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Και ο Λυμπέρης ουσιαστικά (σύμφωνα με την ανακοίνωση) κάνοντας χρήση του 33% κρατάει όλους τους τίτλους και θα προσπαθήσει να τους αναστήσει?
Αν ναι, μάλλον απίθανο αυτό:
και πιο πιθανό αυτό:
Κρίμα. Για ιδρυτές, τσογλάνια, αναγνώστες, μη τσογλάνια, για όλους...
-
5 μύρια για το 1/3ο των ΤΕ, ήταν τζάμπα.
Από την άλλη, τι κράτησε ο ΚΚ κ τι πλήρωσε για να ξεχρεώσει, δεν εξετάζεται.Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Και, οπως παντα, η αληθεια ειναι καπου στη μεση:Ίσως, αλλά όπως πάντα εμείς προτιμάμε τις άκρες.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Ίσως, αλλά όπως πάντα εμείς προτιμάμε τις άκρες.To προσταζει η εποχη, δυστυχως. 'Τερμα οι αυταπατες, ή με τους Ρωμαιους ή με τους Γαλατες'
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
Ενα ευχαριστω παντως δεν βλαπτει για τα τοσα χρονια που το περιοδικο γαμουσε και εδερνε... Εκανε τα αλλα να μοιααζουν κωλοχαρτα.. Δεν ειμαι ευχαριστημενος με οσα συμβαινουν αλλα δε μπορω να γυρισω την πλατη. Απλα περιμενω απο ανθρωπους με τους οποιους μεγαλωσα αυτοκινητιστικα ΚΚ ΣΧ κλπ παλι κατι καλο. Ξερω οτι δε θα τοο αφησουν ετσι.Υπομονη...
...τα ΑΠΕΙΡΑ ευχαριστω, το εχουν εισπραξει εδω και δεκαετιες, με ποικιλους τροπους απο ανθρωπους που αγαπουν το περιοδικο και τους ανθρωπους που περασαν απο αυτο. Τωρα εαν δεν τα διαβαζουμε εδω, αυτη την στιγμη, μαλλον ειναι το λογικο και αναμενομενο, και ακομα περισσοτερο, οταν ο Κος Σ.Χ , συνεχιζει αυτη την γενικοτερη τακτικη, μισολογων και γριφων, που στην καλυτερη προσβαλλει, αυτους που τιμουσαν μεχρι χτες την πορεια του περιοδικου, ενω στην χειροτερη, μπερδευει, κουραζει, προκαλει αγανακτηση, και εκνευρισμο, και στο τελος, ακομα και αδιαφορια αναφορικα με τις τελευταιες εξελιξεις.
...και για την ιστορια μιλω ως καποιος που τον θεωρουσε ηρωα, παραδειγμα προς μιμηση, προτυπο κτλ, και διαβαζε ανελλειπως απο το 1988, τα αρθρα/δημοσιευσεις/κριτικη του.Ας προσεχε βεβαια και ο Κ.Κ , να μην ηταν τοσο ευκολοπιστος, και να ειχε ικανοτερα στελεχη, τουλαχιστον σε οτι αφορα
την διασφαλιση της βιωσιμοτητας της επιχειρησης...Αρκετοι αναγνωστες παντως, και ειναι προς τιμην τους, εχουν προσφερθει αμεσα να βοηθησουν σε τεχνικο-ΙΤ επιπεδο και γενικοτερα σε οτι αφορα την ενδεχομενη αναβιωση του εγχειρηματος '4τροχοι' , εστω σε διαφορετικη μορφη πλεον.
Οποτε εγκειται στις δυναμεις, θεληση και κουραγιο του εκδοτη, να υπαρξει συνεχεια, κατι που ευχομαι ολοψυχα, αλλα χωρις
πια, το μοτιβο των γριφων, υπονοουμενων και των οποιων γενικοτερων κακων συνηθειων καποιων συνεργατων, που συνειδητα και μη, δυσκολευουν τα πραγματα...
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό