-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Υπάρχει κάποιο λινκ γι' αυτήν την περιβόητη δημοσίευση στο f/b ;Στο προφίλ του ΣΧ στο ΦΒ.
-
Ή και στο twitter του
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Υπάρχει κάποιο λινκ γι' αυτήν την περιβόητη δημοσίευση στο f/b ;
-
Μα ποσο .Τα μισα να διαβαζαν απ οσα γραφονται εδω μεσα ,θα ντρεποταν να πουν κουβεντα για το 4ΤΦ.
Ποσος κοσμος εχει μαθει πραγματα απο ποστς διαμαντια εδω μεσα.Ποσοι ακομα εχουν κανει φιλιες στις συναντησεις,εχουν εξυπηρετηθει,εχουν γλιτωσει εξοδα σε μαλακες μαστορες,εχουν λαβει υποψιν το φορουμ και τους χρηστες του για να παρουν απο ψυγειο μεχρι αυτοκινητο.Μιλαμε για πολλα κιλα πληροφοριας,αναμεσα στις διαφορες πιπες/διαφωνιες/παπαρολογιες/σαχλαμαρες.
Μπορει να ειμαι μολις 3 χρονια μελος,ομως μπορω να καταλαβω πως ατομα που ειναι 10+ χρονια μελη ,εχουν περασει μια ολοκληρη ζωη εδω μεσα.Οι 4Τ ως περιοδικο καλως ή κακως φανηκαν ελαχιστες φορες στο 4ΤΦ κ ας υπηρχε μια μεγαλη (και ισως πιο ψαγμενη) μεριδα αναγνωστων του εδω.Τωρα στα ''δυσκολα'' ειναι αστειο να λενε για τακτ,λες κ γραφτηκε ποτε εδω ''απολυστε κοσμο να μεινει το φορουμ ζωντανο''.
Γενικα δε μπορω να καταλαβω τι μυαλα κουβαλαει πολυς κοσμος... -
Πέραν του γεγονότος ότι κανείς δε χάρηκε που κλείνουν τα περιοδικά, οτι η 'διάσωση' του φόρουμ σαν βαθμό δυσκολίας είναι αστεία, αναρωτιέμαι αν ακόμα και τώρα δεν αντιλαμβάνεται τί δυνατότητες έχει μια τέτοια πλατφόρμα και το ότι πρέπει να κρατηθεί ζωντανή για πολλούς λόγους που άπτωνται ακόμα και της δυνατότητας συνέχισης των 4Τ.
Ελπίζω να το αντιληφθούν έστω και την τελευταία στιγμή...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Πέραν του γεγονότος ότι κανείς δε χάρηκε που κλείνουν τα περιοδικά, οτι η 'διάσωση' του φόρουμ σαν βαθμό δυσκολίας είναι αστεία, αναρωτιέμαι αν ακόμα και τώρα δεν αντιλαμβάνεται τί δυνατότητες έχει μια τέτοια πλατφόρμα και το ότι πρέπει να κρατηθεί ζωντανή για πολλούς λόγους που άπτωνται ακόμα και της δυνατότητας συνέχισης των 4Τ.Ελπίζω να το αντιληφθούν έστω και την τελευταία στιγμή...
Εδω δυσκολευονται να αντιληφθουν το οτι κανενας εδω μεσα δε χαρηκε για τις δουλειες που χαθηκαν(τα δεδομενα και ανθρωπινα δηλαδη),που να αντιληφθουν οτι το φορουμ μπορει να αποτελεσει ενα μεταβατικο μεσο για μια νεα αρχη...
-
Λόγω της στενοχώριας μου για το κλείσιμο του περιοδικού( η λόξα μου με δαύτο έφτασε σε 25 χρόνια μόνιμης ανάγνωσης δίχως να χάσω τεύχος), δεν ήθελα να γράψω κάτι αρνητικό για εκείνο όσο και αν το έβλεπα,πόσο μάλλον τώρα που κλείνει!
Δεν άντεξα όμως με αυτό στο fb...
Κύριε Σ.Χ. συμμερίζομαι την στενοχώρια σας για το κλείσιμο του περιοδικού, όμως η ειρωνεία απέναντι στο φόρουμ είναι άκυρη, άστοχη και άδικη! Το μόνο που καταφέρατε είναι να δημιουργήσετε ακόμα περισσότερες αντιπάθειες δίχως αιτία! Κρίμα...
Κρίνω ότι θα έπρεπε να γραφτεί μια συγνώμη προς τα μέλη του για την άστοχη δημοσίευση...έτσι για ν' αποδείξετε ότι δεν υπάρχει έλλειψη τακτ και από μέρους σας!
Καλό πράγμα ο εγωισμός αλλά μόνο όταν χρησιμοποιείται σε δημιουργική βάση...πέραν αυτής γίνεται εμπόδιο! -
είναι κάποιες φορές που η πρωτόγνωρη τραυματική κατάσταση που βιώνεις αποπροσανατολιζει γνώση και σκέψη
αντί λοιπόν να ξεκινήσει κάποιο γαϊτανάκι αντιπαραθεσης σε παραμορφωμενη βάση ας υπάρξει μια αναμονή μέχρι το επομενο (τελευταίο?) ΔΣ των ΤΕ για τις όποιες αποφάσεις (οι οποίες είναι περίπου προβλέψιμες) ανακοινωθούνπαράλληλα θα παρακαλούσα τους περισσότερο ειδικούς να παραθεσουν ρεαλιστικές εναλλακτικές για το απευκταιο...
κρίνω ότι θα ανταποκριθουν πολλοί στην υποστηριξη της διατηρησης του φορουμ με υλικά και μη μέσα -
εγω ενα πραγμα εχω να πω στον Σ.Χ κατα κοσμο Στρατισσινο...............Τον θυμομαστε απο τα ραλλυ που ο κοσμος τον παρακαλαγε να κανει κανα donut στον τερματισμο και αυτος ειχε υφακι του στυλ 'σταματηστε τις βλακειες τι ειναι αυτα που λετε
' .........και μολις πριν βλεπαμε να κανει donuts o καρλος σαινθ αλλα ο στρατισσινο απαξιουσε χαχαχαχα.........τωρα στα δυσκολα ερχονται στην επιφανεια οι πραγματικοι χαρακτηρες ολων..............αυτοκριτικη μηδεν και υφακι στο απειρο...........η μονη νοτα αισιοδοξιας-ελπιδας στους 4τ για να μεινει κατι ορθιο ειναι η σοφια καββαθα και κανενας αλλος -
Αν υπάρχει κάποιος που να ξέρει από μέσα τι πληροφοριακό και νομικό χρειάζεται και πόσα € χρειάζεται, ας κάνει τον κόπο να το γράψει.
Τα άστοχα σχόλια για ανέργους, προτεραιότητες και λοιπά ας τα αφήσουμε πίσω μας. Δεν θέλει κλάψες και αντιπαραθέσεις, σχέδιο απάντησης προς όλους θέλει.
Ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα σήματα, λες Καββαθάς και όλοι καταλαβαίνουν ότι μιλάς για αυτοκίνηση στην Ελλάδα, ένα φόρουμ που έχει γίνει παραπάνω από μανία σε τόσο κόσμο, με χρήσιμα πράγματα και ξοδεύετε χρόνο στο facebook;
Φαίνεται ποιος βλέπει μακριά και ποιος όχι.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Υπάρχει κάποιο λινκ γι' αυτήν την περιβόητη δημοσίευση στο f/b ;
-
Αυτό πάντως με τον μπανιστιρτσή και τις κρεββατοκάμαρες, δεν έχει σχέση με το 4ΤΦ.
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Κρίνω ότι θα έπρεπε να γραφτεί μια συγνώμη προς τα μέλη του για την άστοχη δημοσίευση...έτσι για ν' αποδείξετε ότι δεν υπάρχει έλλειψη τακτ και από μέρους σας!
Καταλαβα το σχολιο μου, οτι δεν ειναι πρωτεραιοτητα το 4ΤF, παρεξηγηθηκε. Ζητω συγγνωμη. Εχω δωσει το λογο μου στο νασο οτι θα πολεμησουμε
-
Τελικά υπάρχει μια πολύ μικρή ελπίδα για το περιοδικό και το forum.
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Γρηγορη μην προσπαθεις να στρογγυλεψεις τα μειονεκτηματα των 911,μην κανεις το ιδιο που εκαναν οι 4 τροχοι.
Δεν χανομαι πουθενα μεσα στις πολλες γενιες των 911.Εχω οδηγησει πολλες,οπως εχω οδηγησει και αλλα αντιστοιχα αυτοκινητα.
Ειμαστε σε θεση να καταλαβουμε ποιο τιμονι ειναι καλο,ποιο ειναι μετριο και ποιο ειναι λαγουδερα.Δεν προσπαθω, ουτε εχω καποιο οφελος, προς...στρογγυλοποιηση των οδικων χαρακτηριστικων των 911. Αυτα διαπιστωσα, αυτα λεω. Εχουμε διαφορετικη αντιληψη προφανως ως προς το ποιο ειναι καλο τιμονι, και πιο ειναι καλυτερο...
υγ οσο για το τιμονι εχεις προσπαθησει να στριψεις με πολλα σε οχι χαλί δρομο? Σε βρεγμενο πως την ειδες την πληροφορηση?Ηταν καλυτερη απο τα γαλλικα χατσμπακ της προηγουμενης δεκαετιας με το 1/10 των χρηματων οταν ηταν καινουρια?
Σε βρεγμενο ειναι μισο κλικ κατω σε πληροφορηση, οπως ειναι και για τα περισσοτερα αυτοκινητα, οταν τουλαχιστον κινεισαι κοντα στο οριο τους.
Σε υψηλα τριψηφια νουμερα παντως, σε παρατεταμενες καμπες, η ακριβεια, η πληροφορηση, και η δυνατοτητα 'ρυθμισιμοτητας' του πλαισιου στο δρομο, απο το τιμονι ειναι ξεκαθαρα ανωτερα στις 911 (απο 996 και επειτα...)
Για την αναλογικοτητα των χρηματων, το ανεφερα ηδη στην προηγουμενη δημοσιευση, συμφωνω, σε απολυτα νουμερα ομως, και σε ρυθμους που ξεπερνουν την απλη σβελτη βολτα, το τιμονι της 911 ειναι κορυφαιο, σε ολα τα επιπεδα.
Εξισου κορυφαιο, για τους συγκριτικα χαμηλοτερους ρυθμους ομως που μπορει να πετυχουν, ειναι και αυτο των περισσοτερων Γαλλικων hot-hatch των 90s και αρχων 2000. Ανωτερο ομως οχι, σε καμμια περιπτωση.Μήπως είστε λίγο [Mod]
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Αυτό πάντως με τον μπανιστιρτσή και τις κρεββατοκάμαρες, δεν έχει σχέση με το 4ΤΦ.Κρίνω ότι θα έπρεπε να γραφτεί μια συγνώμη προς τα μέλη του για την άστοχη δημοσίευση...έτσι για ν' αποδείξετε ότι δεν υπάρχει έλλειψη τακτ και από μέρους σας!
Καταλαβα το σχολιο μου, οτι δεν ειναι πρωτεραιοτητα το 4ΤF, παρεξηγηθηκε. Ζητω συγγνωμη. Εχω δωσει το λογο μου στο νασο οτι θα πολεμησουμε
χαίρομαι πολύ τόσο για την συγνώμη του όσο και για το γεγονός ότι υπάρχουν πλέον ελπίδες να την γλυτώσει το φόρουμ (και το περιοδικό;;;; )
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Πιο παλιά βέβαια ήταν 4troxoi.gr/forum, έχει τη σημασία του και αυτό..Υπάρχουν τεχνικοί λόγοι για αυτό.
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Γρηγορη μην προσπαθεις να στρογγυλεψεις τα μειονεκτηματα των 911,μην κανεις το ιδιο που εκαναν οι 4 τροχοι.
Δεν χανομαι πουθενα μεσα στις πολλες γενιες των 911.Εχω οδηγησει πολλες,οπως εχω οδηγησει και αλλα αντιστοιχα αυτοκινητα.
Ειμαστε σε θεση να καταλαβουμε ποιο τιμονι ειναι καλο,ποιο ειναι μετριο και ποιο ειναι λαγουδερα.Δεν προσπαθω, ουτε εχω καποιο οφελος, προς...στρογγυλοποιηση των οδικων χαρακτηριστικων των 911. Αυτα διαπιστωσα, αυτα λεω. Εχουμε διαφορετικη αντιληψη προφανως ως προς το ποιο ειναι καλο τιμονι, και πιο ειναι καλυτερο...
υγ οσο για το τιμονι εχεις προσπαθησει να στριψεις με πολλα σε οχι χαλί δρομο? Σε βρεγμενο πως την ειδες την πληροφορηση?Ηταν καλυτερη απο τα γαλλικα χατσμπακ της προηγουμενης δεκαετιας με το 1/10 των χρηματων οταν ηταν καινουρια?
Σε βρεγμενο ειναι μισο κλικ κατω σε πληροφορηση, οπως ειναι και για τα περισσοτερα αυτοκινητα, οταν τουλαχιστον κινεισαι κοντα στο οριο τους.
Σε υψηλα τριψηφια νουμερα παντως, σε παρατεταμενες καμπες, η ακριβεια, η πληροφορηση, και η δυνατοτητα 'ρυθμισιμοτητας' του πλαισιου στο δρομο, απο το τιμονι ειναι ξεκαθαρα ανωτερα στις 911 (απο 996 και επειτα...)
Για την αναλογικοτητα των χρηματων, το ανεφερα ηδη στην προηγουμενη δημοσιευση, συμφωνω, σε απολυτα νουμερα ομως, και σε ρυθμους που ξεπερνουν την απλη σβελτη βολτα, το τιμονι της 911 ειναι κορυφαιο, σε ολα τα επιπεδα.
Εξισου κορυφαιο, για τους συγκριτικα χαμηλοτερους ρυθμους ομως που μπορει να πετυχουν, ειναι και αυτο των περισσοτερων Γαλλικων hot-hatch των 90s και αρχων 2000. Ανωτερο ομως οχι, σε καμμια περιπτωση.Μήπως είστε λίγο [Mod]
Γρηγορη βαριεμαι να γραφω ατερμονες συζητησεις για το μετριο τιμονι των σκαραβαιων,καθως και την επιτουτου στρογγυλοποιηση των 4 τροχων στα κουσουρια των 911 επι 20ετιας.Εαν σου πεσει κανενας στο χερι,ελα να το συζητησουμε λαιβ.Εκει θα την καταλαβεις αμεσως την διαφορα.
-
Σχετικά με τον Σ.Χ τον οποίο δεν έχω σε καμμία υπόληψη σίγουρα στεναχωριέται που έκλεισε το περιοδικό γιατί έχει δεθεί με αυτό.Αλλά θεωρώ ότι η μεγαλύτερη λύπη του πηγάζει από το γεγονός ότι από εκεί που ήταν λόγω του περιοδικού τώρα γίνεται ο και αυτό ΠΟΝΑΕΙ.Ηταν αυτός που δοκίμαζε υπεραυτοκίνητα και αγωνιστικά πρώτος και είχε άποψη πριν από όλους για αυτά.Ηταν αυτός που μέσα από το περιοδικό έκρινε-κατέκρινε τα κακώς κείμενα των αγώνων και τα άλλα περιοδικά αφ'υψηλού από το θρόνο που του εξασφάλιζν οι 4τ.(πόσες φορές είχε πει ότι τα άλλα περιοδικά δεν αναφέρουν το γίνε πρωταθλητής?δεν καταλαβαίνω, αλλά ήταν υποχρεωμένα(?) τα άλλα περιοδικά να το κάνουν ειδικά σε περιπτώσεις που οι επιδόσεις δεν ήταν καλές???????? ).Οτιδήποτε μη υγειές με τη σημερινή κατάσταση κλείνει.Οι 4τροχοί δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να αποτελούν εξαίρεση.Εύχομαι οι 4τροχοί να ανοίξουν ξανά υπό νέο καθεστώς και κάτι Σ.Χ να πανε σπίτι τους γιατί αρκετή ζημιά και αναξιοπιστίας έχουν προκαλέσει με τις δημόσιες σχέσεις(ή γλύψιμο όπως θέλετε πείτε το)τους.Οταν χάνεις την καρέκλα σου(ή το θρόνο σου όπως θέλετε πείτε το) πονάει έστω και εάν αυτό γίνεται σε μία ανυπόληπτη-υποανάπτικτη αυτοκινητιστικά χώρα.Νεοι 4τροχοί λοιπόν με καινούρια και άφθαρτα πρόσωπα ώστε να μας κάνουν να ξαναβρεθούμε κοντά τους.
Υ.Γ Κάτι ibiza kit car,cordoba wrc,corolla wrc κλπ που οδήγησε σε αγώνες την περίδο που τα οδήγησε υπήρχαν ΠΟΛΥ καλύτεροι οδηγοί για να τα οδηγήσουν αλλά οδηγήθηκαν από τον εν λόγω κύριο λόγω θέσης-δημοσίων σχέσεω ΚΑΘΑΡΑ.Ο Σ.Χ που ΝΟΙΑΖΟΤΑΝ για το μέλλον των ελληνικών αγώνων προτίμησε να τα οδηγήσει ο ίδιος(παροπλισμένος στην ουσία) από το να βάλει στο μπάκετ κάποιους νέους για να αποκτήσουν εμπειρία-προίκα για το μέλλον.Στα λόγια καλός ήταν,στις πράξεις όμως που όλοι από εκέι κρίνονται ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ.Αυτά τα προνόμια πάνε και αυτό είναι που πονάει.
-
αν τον γνωρίζεις προσωπικά ο σχολιασμός δεν τιμά ούτε τον αναφερομενο ούτε τον υπογραφοντα....
εάν τον γνωριζεις (οπως κι εγω) από αγωνες, εκδηλωσεις, άρθρα είναι ατοπες υπερβολές που δεν ταιριάζουν ούτε στο τοπικ αλλα ούτε και στο φορουμ -
Ειναι η δεν ειναι αρθρογράφος-δημοσιογράφος; Κρίνεται η δε κρίνεται σύμφωνα με τα γραφόμενα του;
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό