-
Είστε λίγο off-topic ή μου φαίνεται;
-
Ο χρήστης KF έγραψε:
Είστε λίγο off-topic ή μου φαίνεται;Είμαστε Κώστα! Παρασυρθήκαμε!!! sorry!!!
-
Ο χρήστης KF έγραψε:
Είστε λίγο off-topic ή μου φαίνεται;Συγγνώμη κι απο μένα. Δεν μπόρεσα να κρατηθώ
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
...Tώρα για AYG0 vs FOX! Γαμώτο! Ιδια τιμή έχουν! Αντίστοιχους χώρους και περίπου-πολύ κοντά διαστάσεις! Κυρίως... Στους ίδιους απευθύνονται. Ατού του Τογιότα το 5θυρο αμάξωμα και του VW η ποιότητα κύλισης!
Διαβάστε και ξένο, ειδικό τύπο. Δικαιώνεται απόλυτα η επιλογή μας σε συνδυασμό μάλιστα ότι τον προηγούμενο μήνα προηγήθηκε ΣΔΟΚ με τογιόταvsfiatvschevy(sik)vskia (η δική μου επιλογή σε πρώτο πρόσωπο και σε σχέση με την τιμή)Στράτης
Ίδια τιμή και παρόμοιες διαστάσεις έχουν εκατοντάδες αυτοκίνητα. To Sirion 1.0 δεν έχει ίδια τιμή με το Fox; και ίδιο κινητήρα με Toyota. Ίδια τιμή έχει και το Lacetti 1.4 με το Fox 1.2 και 40εκ. σε μήκος διαφορά, όσα ακριβώς και το Aygo-Fox. Συγκρίνονται; δεν νομίζω.
Ίδια τιμή έχουν τα Fox 1.2 Sportline με Polo και σχεδόν ίδιους χώρους, θα γίνει ποτέ συγκριτικό;
Το λέω ξεκάθαρα. H VW θέλει ντε και καλά να 'παίξει' το Fox στην κατηγορία που ΔΕΝ ανήκει, επειδή έτυχε μία έκδοση (τη βασική δεν την υπολογίζω) να κοστίζει 9.990 (της δοκιμής 10.890 αν δεν κάνω λάθος). Ε δεν γίνεται 3.80 μέτρα μήκος στην 'Α' και το Sirion πχ στα supermini. Ότι είναι τετραθέσιο το Fox δεν νομίζω να αλλάζει και πολλά, άλλωστε δύσκολα χωράνε 5 στα περισσότερα supermini.
Fox 1.4 δοκιμή θα υπάρξει;
Προτιμότερο -για μένα- ήταν το concept του Car, που απέφυγε έντεχνα το απευθείας συγκριτικό και απλώς αναφέρθηκε στα +- των μοντέλων επιγραμματικά, έχοντας σαν κοινό την τιμή και όχι τις διαστάσεις.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Το λάθος κατά τη γμώμη μου ήταν ότι υπήρξε συνδυαστικό (και όχι συγκριτικό) άρθρο με αυτά τα αυτοκίνητα. Αν ήταν δύο ξεχωριστά άρθρα δεν θα είχα πρόβλημα αλλά όπως και να είναι δεν μπορείς στο ίδιο άρθρο να ψιλοθάβεις την 911 και να αποθεώνεις ένα SUV ακόμα κι αν είναι BMW και πραγματικά καλό. Είναι 'αισθητικά' λάθος.
Γιατί δεν μπορείς? Αν έτσι είναι εσύ τι πρόβλημα έχεις? Αμα είμαστε της άποψης 911---->θρύλος, SUV-------->666 τότε καλύτερα να μη διαβάζουμε τίποτα..
Ευχαριστώ για τη νουθεσία αλλά λέω να συνεχίσω να διαβάζω, μου επιτρέπεις-δε μου επιτρέπεις.
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Το ένθετο προσωπικά το βρίσκω τραγικό...........................
Μανο ενα λεπτο γιατι νομιζω οτι καπου κανεις λαθος.
Τα αρθρα για τους συνανθρωπους μας που μια κακια στιγμη τους εφερε σε μια δυσκολοτατη κατασταση και ομως συνεχισαν τη ζωη τους χωρις να μοιρολατρουν τα θεωρεις τραγικα αποτυχημενα ?Υπαρχει ωραιοτερο παραδειγμα απο τη σταση ζωης αυτων των ανθρωπων ?
Για μενα αυτα τα αρθρα αξιζουν οσο η αλλη υλη του περιοδικου συνολικα. -
Áêüìç ðåñéìÝíù åêåßíï ôï test
Dyna Turbo Diesel vs Dyna Hybrid Turbo Diesel
Åðßóçò
Prius HSD vs Avensis 1.6 AUT
Rx400h vs Rx300 -
Ο χρήστης solar_energy έγραψε:
Ακόμη περιμένω εκείνο το test
Dyna Turbo Diesel vs Dyna Hybrid Turbo Diesel
Επίσης
Prius HSD vs Avensis 1.6 AUT
Rx400h vs Rx300Prius Vs Avensis 2.0 DI vs Avensis 2.0 D-CAT έχει γίνει
RX400h vs RΧ300 είναι στο τρέχων τεύχος
Κάποιος δεν διαβάζει προσεκτικά... -
Για να ευθυμησουμε το top σχολιο που διαβασα στο τευχος ιουλιου ηταν........
Η οδικη του συμπεριφορα ειναι τυπικα υποστροφικη και η κατευθυντικοτητα αριστη,αλλα το τιμονι,αν και αμεσο,δεν προσφερει απολυτως καμια αισθηση(παραμενει ελαφρυ)τουλαχιστον βασει των σπορτιφ προτυπων** τα οποια υποτιθεται οτι πρεσβευει**
Βρειτε το μοντελο
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Για να ευθυμησουμε το top σχολιο που διαβασα στο τευχος ιουλιου ηταν........Η οδικη του συμπεριφορα ειναι τυπικα υποστροφικη και η κατευθυντικοτητα αριστη,αλλα το τιμονι,αν και αμεσο,δεν προσφερει απολυτως καμια αισθηση(παραμενει ελαφρυ)τουλαχιστον βασει των σπορτιφ προτυπων** τα οποια υποτιθεται οτι πρεσβευει**
Βρειτε μοντελο
Xωρίς να έχω το τεύχος μπροστά μου, i 'd bet to leon!!
Νομίζω ότι είναι από ΄κει...
Άσχετο σχετικό: Η προκεχωρημένη εκφυλισμένη εγκεφαλοπάθεια του ομίλου VW αποφάσισε ότι τα 1800 κιλά του Α6 δεν έχουν ανάγκη τους 200 ίππους του TFSI και έτσι η απόδοσή του μειώθηκε στους 170!!!!!!!!!
Έχει καταντήσει κωμωδία. -
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Άσχετο σχετικό: Η προκεχωρημένη εκφυλισμένη εγκεφαλοπάθεια του ομίλου VW αποφάσισε ότι τα **1800 κιλά του Α6 δεν έχουν ανάγκη τους 200 ίππους του TFSI **και έτσι η απόδοσή του μειώθηκε στους 170!!!!!!!!!
Έχει καταντήσει κωμωδία.Εντελώς τυχαία -έχει ξαναγραφτεί αυτό στα νέα μοντέλα- τους ίδιους ακριβώς ίππους, αλλά χαμηλότερη ροπή, αποδίδει και η 520 (2.200/170)
Εντελώς τυχαία το Α4 1.8Τ αποδίδει 163, όσους και η C-Class
Στη Γερμανία παίζουν πολύ με κάτι τέτοια ειδικά σε εταιρικά/leasing λόγω φόρων κλπ. Εμείς είμαστε οι ανώμαλοι εδώ με τα κυβικά
off topic τέλος
-
To blow... κάτι....
γιατι το βγάλανε με τους 4Τ?
Απάντησε κανεις?
Οταν βγάζεις νέο ενθετο το κάνεις για 2 λόγους ας πουμε (σίγουρα βρίσκουμε κι αλλους)- Υπάρχει κοινό που το θέλει
- Υπάρχουν διαφημιστές που δεν ερχονται σε σένα γιατι δε το εχεις και πανε αλλου
και καποιος σου εχει πει ότι αν το βγάλεις οι πιστοι οπαδοί δε θα την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια σαν μερικούς εδώ που σας αγαπάμε αλλα δε θελουμε να διαβάσουμε τα περιοδικά του drive και του evo group
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Στο καράβι που είχα το περιοδικό, το έδωσα να το διαβάσει ο 12χρονος γιος μίας φίλης μου και μετά απο ώρα μου έκανε την εξής ερώτηση:
-κ.Σταύρο τι σημαίνει η λέξη Blowjob;
Εγώ έμεινα μλκς και δεν ήξερα τι να του πω.
Αλήθεια αυτός που το σκέφτηκε να το γράψει τι απάντηση θα του έδινε;πού να διάβαζε δηλαδή και ότι 'τα πουστράκια συνωμότησαν για να γυρίσουν την F1 εκατό χρόνια πίσω'.
δηλαδή, ήμαρτον, δεν έχω πρόβλημα με τις λέξεις, με την άσκοπη χρήση τους όμως έχω! Υπάρχει κάποια σύνδεση μεταξύ των σεξουαλικών προτιμήσεων των ιθυνόντων της FIA και της κατρακύλας του σπορ; Σόρι, αλλά ούτε στα burn out, max power και τα συναφή δεν θα διάβαζες κάτι τέτοιο.
και να πει κανείς ότι ο κύριος κουνίτης δεν ξέρει να γράφει...
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Δε μου άρεσε που στο άρθρο για την X5 4.0 και την 911 Carrera πρακτικά αποθεώθηκε η X5 ενώ για την Carrera γράφτηκαν σχεδόν κοινοτυπίες. Σόρι αλλά αυτό αγγίζει τα όρια της ...ιεροσυλίας και δεν περίμενα να το δω στους 4Τ.Δεν με χάλασε αυτό. Με χάλασε οτι το κείμενο παραήταν light, δηλαδή ο τρόπος γραφής και η επιφανειακή αντιμετώπιση με έκαναν να βαρεθώ. Α, και οι φωτογραφίες ήταν κοινότυπες.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
πού να διάβαζε δηλαδή και ότι 'τα πουστράκια συνωμότησαν για να γυρίσουν την F1 εκατό χρόνια πίσω'.δηλαδή, ήμαρτον, δεν έχω πρόβλημα με τις λέξεις, με την άσκοπη χρήση τους όμως έχω! Υπάρχει κάποια σύνδεση μεταξύ των σεξουαλικών προτιμήσεων των ιθυνόντων της FIA και της κατρακύλας του σπορ; Σόρι, αλλά ούτε στα burn out, max power και τα συναφή δεν θα διάβαζες κάτι τέτοιο.
Aσε που ειναι απροκαλυπτος κοινωνικος ρατσισμος. Ή μηπως ειναι χιουμορ;
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
πού να διάβαζε δηλαδή και ότι 'τα πουστράκια συνωμότησαν για να γυρίσουν την F1 εκατό χρόνια πίσω'.
δηλαδή, ήμαρτον, δεν έχω πρόβλημα με τις λέξεις, με την άσκοπη χρήση τους όμως έχω! Υπάρχει κάποια σύνδεση μεταξύ των σεξουαλικών προτιμήσεων των ιθυνόντων της FIA και της κατρακύλας του σπορ; Σόρι, αλλά ούτε στα burn out, max power και τα συναφή δεν θα διάβαζες κάτι τέτοιο.
Aσε που ειναι απροκαλυπτος κοινωνικος ρατσισμος. Ή μηπως ειναι χιουμορ;
Μου θύμισε το λυπηρό αρθρο, μετά την επιτυχία της Εθνικής πέρσι, που επαναλάμβανε φράσεις όπως 'είναι βαριά η ... του τσολιά', κτλ. Δεν νομίζω οτι σοβαρός αναγνώστης ή συντάκτης, σήμερα με καθαρό μυαλό, θα το διάβαζε αυτό χωρίς να νιώσει άσχημα...
-
Kαλημερα
Διάβασα με προσοχή!
Για το blow, για το ύφος, το στιλ κ.λπ χωρίς να το πάρετε σαν υπόδειξη θα μας βοηθούσατε να στέλνατε ένα ιμειλ σε nkoun με κοιν σε ΚΚ (pilot), αφού πρόκιεται για τους ανθρώπους που το σκέφτηκαν και το υλοποιούν.
Σας θυμίζω, ... προσπαθείς για το διαφορετικό, κάποτε βγάινει κάποτε όχι. Το ψάχνεις και το παλεύεις. Εσείς θα το κρίνετε. Για αυτό είναι και ένθετο. Καμία σχέση με τη διαφημιστική αγορά. Μία δεν εισπράτεις με δαύτο!
λέτε και μόνοι πέφτει η κυκλοφορία. Ωραία απαντάω πέφτουν όλοι! Ομως η ψυχούλα μας το ξέρει. Το παλεύουμε. Ο ΚΚ δεν θέλει να μπούμε στη λογική των δώρων, ένα καλό DVD που λέει θέλει 60 χιλ γιου, ενώ δεν υπάρχουν χρήματα για δοαφήμιση. Με στόχο τους νέους λοιπόν, όπως είστε οι περισσότεροι, ο ΚΚ με τον Κουν προσπάθησαν για ένα νέο πακέτο΄. Μαρέσει! και έχει δουλειά! ΄
Πάντως από το τελύχος αυτό, δηλ του Αυγούστου το 0-100-0, έργο Χαρπίδη-Φούκη επιστρέφει στην κλασική του μορφή με βελτιώσεις και προβολή ανθρώπων από το χώρο των αγώνων.
Περισσότερο blow το ΣεπτεμβριοΑ, για 1007 καμια σχέση με ισοροπίες. Διαβάστε τα χειροτερα με την ευκαιρία των αριστείων και θα καταλάβετε. για φοξ κ.λπ, τι να πω. επιλέξαμε το νέο, με το ακόμα πιό νέο, όταν προηγήθηκε πλήρες ΣΔΟΚ.. Ενημερώσαμε τον αναγνώστη-αγοραστή... και βέβαια δεν θα αποφεύγουμε συγκρίσεις και συμπεράσματα. Δέχομαι την κόντρα σε κάποιους τομείς με το Drive σεβόμενος τον κόπο των συντακτών που το ψάχνουν και το παλεύουν, αλλά με το CAR γμτ, μήπως μας αδικείται; Αν δημοσιεύαμε εμείς τέτοιο ναι μεν περίπου ΣΔΟΚ θα βγάζατε σπιριά!
Μόνο λάιτ θα μπορούσε να είναι το Χ5-911! Δηλαδή τι θέλατε ΣΔΟΚ; Βόλτα με δύο διαφορετικά αυτοκίνητα που σε προκαλούν τα τα οδηγήσεις ήταν και το προσυπογράφω το άρθρο. Μακάρι να είχα χρόνο να πήγαινα με το χριστάρα και το θάνο.
Kyan έλα να κάνουμε βόλτα μαζί την καλή Χ5 και τη συγκεκριμένη 911. Δείξτε εμπιστοσύνη γμτ.!Τα λέμε
Στρατης
Υ.Γ... Κώστα ήρεμα! Δεν είσαι απλά ο ΚF πλέον... Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο και ο αναγνώστης δεν είναι απλά πελάτης. Είναι οικογένεια! (κλεμένο από σχόλιο-εντολή του ΚΚ)
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Kαλημερα
Καμία σχέση με τη διαφημιστική αγορά. Μία δεν εισπράτεις με δαύτο!ότι πεις εσύ αφεντικό. Τα λέμε τον Αυγουστο. (στο νέο τεύχος)
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Το ένθετο προσωπικά το βρίσκω τραγικό...........................
Μανο ενα λεπτο γιατι νομιζω οτι καπου κανεις λαθος.
Τα αρθρα για τους συνανθρωπους μας που μια κακια στιγμη τους εφερε σε μια δυσκολοτατη κατασταση και ομως συνεχισαν τη ζωη τους χωρις να μοιρολατρουν τα θεωρεις τραγικα αποτυχημενα ?Υπαρχει ωραιοτερο παραδειγμα απο τη σταση ζωης αυτων των ανθρωπων ?
Για μενα αυτα τα αρθρα αξιζουν οσο η αλλη υλη του περιοδικου συνολικα.Δεν είναι όμως αυτό το ύφος του Blow Out.Αυτά που περιγράφεις θα ταίριαζαν και στους 4Τ κατευθείαν.
Δε θέλω να είμαι άδικος με όλα τα άρθρα.Στο κάτω κάτω οι βελτιώσεις είναι κομμάτι της αυτοκίνησης.Η γενικότερη όμως αισθητική του ένθετου δε με βρίσκει σύμφωνο-για να είμαι ειλικρινής δε μπορώ καν να το διαβάσω-το κάνω με δυσκολία, ώστε να έχω άποψη γι αυτό πριν γράψω οτιδήποτε -
Ο χρήστης sx έγραψε:
....Μόνο λάιτ θα μπορούσε να είναι το Χ5-911! Δηλαδή τι θέλατε ΣΔΟΚ; Βόλτα με δύο διαφορετικά αυτοκίνητα που σε προκαλούν τα τα οδηγήσεις ήταν και το προσυπογράφω το άρθρο. Μακάρι να είχα χρόνο να πήγαινα με το χριστάρα και το θάνο.
Kyan έλα να κάνουμε βόλτα μαζί την καλή Χ5 και τη συγκεκριμένη 911. Δείξτε εμπιστοσύνη γμτ.!
...Πάντως, ενδιαφέρουσα σαν ιδέα η κόντρα μεταξυ αυτών των δύο..
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό