-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Στο καράβι που είχα το περιοδικό, το έδωσα να το διαβάσει ο 12χρονος γιος μίας φίλης μου και μετά απο ώρα μου έκανε την εξής ερώτηση:
-κ.Σταύρο τι σημαίνει η λέξη Blowjob;
Εγώ έμεινα μλκς και δεν ήξερα τι να του πω.
Αλήθεια αυτός που το σκέφτηκε να το γράψει τι απάντηση θα του έδινε;ΠIΠA!
Mε εισαγωγικά ή χωρίς. Kι όταν μεγαλώσει ο πιτσιρικάς θα καταλάβει. Ήμαρτον, η γλώσσα πειράζει, ή τι; Mεγαλώνει κακά παιδιά; Ξεκολλήστε ρε φορουμάδες. Iδέα K.K. ήταν και κατά τη γνώμη μου κακώς δεν έμεινε ως BlowJob (ή blow jobs για να είναι πιο politically correct). Παρεμπιπτόντως, ο τίτλος είναι ήδη κατοχυρωμένος και μακάρι - κατά τη γνώμη μου πάντα - να τον βγάλουμε μια μέρα στο περίπτερο. Έτσι για να κάνουμε πλάκα, να πουλήσει και να μην είναι στην 35χρονη πλάτη - όπως το βλέπετε εσείς - των 4Tροχών. Tελεία-Παύλα-Tέμπε -
Ο χρήστης temper έγραψε:
ΠIΠA!
Mε εισαγωγικά ή χωρίς. Kι όταν μεγαλώσει ο πιτσιρικάς θα καταλάβει. Ήμαρτον, η γλώσσα πειράζει, ή τι; Mεγαλώνει κακά παιδιά; Ξεκολλήστε ρε φορουμάδες. Iδέα K.K. ήταν και κατά τη γνώμη μου κακώς δεν έμεινε ως BlowJob (ή blow jobs για να είναι πιο politically correct).ευχαριστούμε που μας βοηθάτε με τα αγγλικά μας, κύριε τεμπερίδη
αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι η σχέση μεταξύ αυτοκίνησης και πίπας. επίσης μου διαφεύγει η σχέση μεταξύ στρινγκ (στο τέλος θα κάνετε και ΣΔΟΚ ) και αναρτήσεων. ρε παιδιά, επειδή το κλίμα στον ειδικό τύπο είναι του...κώλου, πρέπει να το ακολουθήσετε; εντάξει, ο ΚΚ 'στραβώνει' με τα καραφτιαγμένα στάρλετ των 500hp που μοστράρουν οι ανταγωνιστές, με τα οπίσθια δεν 'στραβώνει'; δώστε γνώση και τσεκαρισμένη πληροφορία στον αναγνώστη, ειδικά στον νέο, και για όποιον θέλει να θαυμάσει γυναικείες αναλογίες, υπάρχουν άλλα έντυπα, εξαιρετικά στο είδος τους -
Ο χρήστης temper έγραψε:
Στο καράβι που είχα το περιοδικό, το έδωσα να το διαβάσει ο 12χρονος γιος μίας φίλης μου και μετά απο ώρα μου έκανε την εξής ερώτηση:
Mε εισαγωγικά ή χωρίς. Kι όταν μεγαλώσει ο πιτσιρικάς θα καταλάβει. Ήμαρτον, η γλώσσα πειράζει, ή τι; Mεγαλώνει κακά παιδιά; Ξεκολλήστε ρε φορουμάδες. Iδέα K.K. ήταν και κατά τη γνώμη μου κακώς δεν έμεινε ως BlowJob (ή blow jobs για να είναι πιο politically correct). Παρεμπιπτόντως, ο τίτλος είναι ήδη κατοχυρωμένος και μακάρι - κατά τη γνώμη μου πάντα - να τον βγάλουμε μια μέρα στο περίπτερο. Έτσι για να κάνουμε πλάκα, να πουλήσει και να μην είναι στην 35χρονη πλάτη - όπως το βλέπετε εσείς - των 4Tροχών. Tελεία-Παύλα-TέμπεΚαλά καλά, θα το έλεγες εσύ αυτό στο μικρό παιδί σου;
Εξάλλου του έδωσα τους 4Τ για να δει και να μάθει τα αυτοκίνητα και όχι την πίπα! -
Ο χρήστης sx έγραψε:
Μόνο λάιτ θα μπορούσε να είναι το Χ5-911! Δηλαδή τι θέλατε ΣΔΟΚ; Βόλτα με δύο διαφορετικά αυτοκίνητα που σε προκαλούν τα τα οδηγήσεις ήταν και το προσυπογράφω το άρθρο. Μακάρι να είχα χρόνο να πήγαινα με το χριστάρα και το θάνο.
Kyan έλα να κάνουμε βόλτα μαζί την καλή Χ5 και τη συγκεκριμένη 911. Δείξτε εμπιστοσύνη γμτ.!Ακριβώς αυτό δεν ήθελα εγώ προσωπικά, ΣΔΟΚ ή υπόνοια τέτοιας. Για μένα κάποια αυτοκίνητα δεν πρέπει να συγκρίνονται. Φυσικά εμπιστοσύνη υπάρχει άφθονη αλλά λέμε και τη γνώμη μας αφού μας το 'επιτρέπετε' μέσω του φόρουμ.
Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση, με τιμά ιδιαίτερα, αλλά θα μου επιτρέψεις να την αρνηθώ λόγω έλλειψης χρόνου (δουλεύω 9 με 9 αυτό τον καιρό ) και γιατί φοβάμαι ότι θα λερώσω τα καθίσματα του συνοδηγού των αυτοκινήτων και θα χρειαστώ νέα εσώρουχα και παντελόνι.
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Mε εισαγωγικά ή χωρίς. Kι όταν μεγαλώσει ο πιτσιρικάς θα καταλάβει. Ήμαρτον, η γλώσσα πειράζει, ή τι; Mεγαλώνει κακά παιδιά; Ξεκολλήστε ρε φορουμάδες. Iδέα K.K. ήταν και κατά τη γνώμη μου κακώς δεν έμεινε ως BlowJob (ή blow jobs για να είναι πιο politically correct). Παρεμπιπτόντως, ο τίτλος είναι ήδη κατοχυρωμένος και μακάρι - κατά τη γνώμη μου πάντα - να τον βγάλουμε μια μέρα στο περίπτερο. Έτσι για να κάνουμε πλάκα, να πουλήσει και να μην είναι στην 35χρονη πλάτη - όπως το βλέπετε εσείς - των 4Tροχών. Tελεία-Παύλα-TέμπεΚαλά καλά, θα το έλεγες εσύ αυτό στο μικρό παιδί σου;
Εξάλλου του έδωσα τους 4Τ για να δει και να μάθει τα αυτοκίνητα και όχι την πίπα!Σωστοί οι tazz-sado
Νομίζω temper οτι ακριβως τέτοια λογική δε θέλουμε στους 4Τ.Κι όπως λες, καλύτερα να κύκλοφορήσει αυτόνομο, να το αγοράζουν αυτοί που θέλουν.
Αν πάντως ο σεβαστός ΚΚ ήθελε να ξεσπάσει (το Εν Λευκώ του προηγούμενου μήνα το διαβάσατε; ) καλύτερα σε ένθετο με τίτλο Blow Out να τα 'έχωνε' σε κατασκευαστές-μαρκετινίστες που μας πουλάνε καλο εξοπλισμένους τενεκέδες και σε αρμόδιους που μας δολοφονούν με κάθε τρόπο.Όχι στη μορφή του Αντίλογου, αλλά με φρέσκια διάθεση, να έχει τα κότσια να γράψει (ο οποιοσδήποτε-δεν αναφέρομαι προσωπικά στον ΚΚ ) για το τι μλκία είναι το 1007 και τι άχρηστα Καμελέο εξαρτήματα οστίζουν 250 € (επανάσταση!)
Να μη διστάζει ναπει 100% την άποψή του, δίχως ευγένειες για οποιονδήποτε-όποιος κι αν είναι αυτός
Τέτοιο περιεχόμενο θα περίμενα από ένα ένθετο των 4Τ με αυτό τον τίτλο.Επαναστατικό σε τελική ανάλυση κι όχι ταύτιση με άλλα έντυπα με κωλο-φτιαγμένα!Αυτό συγνώμη, αλλά τελικά είναι συμβιβασμός-όχι έκρηξη! -
Μια που μιλαμε για προτασεις σε αυτο το θεμα,ηθελα να ρωτησω τους υπολοιπους φορουμαδες,αναγνωστες,θα θελατε περισσοτερες φωτογραφιες και μεγαλυτερα αρθρα απο τους αγωνες αυτοκινητου,η αυτη η μειωση σας αφηνει αδιαφορους. (δεν μιλαω για το ακροπολις,αλλα ακομα και εκει πιστευω πως θα μπορουσε να ηταν πιο ανεπτυγμενο)
Θελω να πιστευω οτι ειναι αρκετοι αυτοι που τους αρεσει να βλεπουν εικονες,σχολια συγκεκριμενα και κατανοητα .Δηλαδη βρισκετε ικανοποιητικη (και ελκυστικο για το ματι) την μια φωτογραφια και ενα μικρο κειμενακι η και αλλες φορες την αναφορα ταυτοχρονα σε δυο αγωνες.Παντα ειχα τους 4Τροχους για να διαβαζω για τα ελληνικα τεκταινομενα,τωρα νομιζω οτι δεν παιρνω καποια γνωση(Ακομα και στο ακροπολις και σε αλλους αγωνες ειχε αναλυτικα την πορεια σε χρονους στις ειδικες,τωρα.....)Ξερω οτι θεωρητικα μπορει να λεγετε οτι δεν συμφερει η προωθηση κλπ. αλλα αν δεν το κανετε(αφου ειναι γνωστο οτι τους αγαπατε ) δεν προκειται ποτε να εμφανιστουν μονοι τους,εκτος και αν γινει καποια υπερεπιδοση, η μηπως φτασουμε στο σημειο να πρεπει ακομα και για μας(αναγνωστες και 4Τ) να πρεπει να γινει καποιο δυστυχημα (χτυπα ξυλο) για να τους ξαναθυμηθουμε λιγο πιο αναλυτικα.Χωρις παρεξηγηση παντα. -
Καί εγώ θα ήθελα περισσότερους Ελληνικούς αγώνες στό περιοδικό,αλλά καί περισσότερους αγώνες γενικώς.
Τό είχαμε ξαναζητήσει καί παλιώτερα από τό περιοδικό,τότε υπήρχε τό RallyXS,αλλά τώρα όχι.
Υπάρχει θα μου πείς καί τό Rally.gr,αλλά,άλλο τό ένα άλλο τό άλλο. -
Ο περιορισμός των αγωνιστικών σελίδων με προβληματίζει κι εμένα...Απλά δε το ανέφερα για να μην θέσω πολλά θέματα ταυτόχρονα.Λείπουν πολλές μορφές αγώνων ή παρουσιάζονται ελλειπώς...
Λε Μαν 1 σελίδα μόνο... -
Ο χρήστης temper έγραψε:
Mε εισαγωγικά ή χωρίς. Kι όταν μεγαλώσει ο πιτσιρικάς θα καταλάβει. Ήμαρτον, η γλώσσα πειράζει, ή τι; Mεγαλώνει κακά παιδιά; Ξεκολλήστε ρε φορουμάδες. Iδέα K.K. ήταν και κατά τη γνώμη μου κακώς δεν έμεινε ως BlowJob (ή blow jobs για να είναι πιο politically correct). Παρεμπιπτόντως, ο τίτλος είναι ήδη κατοχυρωμένος και μακάρι - κατά τη γνώμη μου πάντα - να τον βγάλουμε μια μέρα στο περίπτερο. Έτσι για να κάνουμε πλάκα, να πουλήσει και να μην είναι στην 35χρονη πλάτη - όπως το βλέπετε εσείς - των 4Tροχών. Tελεία-Παύλα-TέμπεMister temper, please, give me a blowjob!
If you don't have one handy, then I will settle for a cigarette...
Thanx!!
-
Οσον αφορα αυτο που ειπα για τους αγωνες και την πιθανη απαντηση για το rally.gr ,καλο και η ευρεση αυτου που θελω στο internet,αλλα δεν το συγκρινω με την ανετη αναγνωση ενος περιοδικου σαν βιβλιο σε καποιο ανετο καναπε η οπουδηποτε αλλου μου αρεσει! Σωστα?
-
4Τ χωρίς αγώνες δεν είναι 4Τ, αλλά τρίκυκλοι....
Για την ώρα έχουν βάλει τη ρεζέρβα ανάγκης.
Δυαστυχώς βλέπω κι άλλα λάστιχα να χάνουν...Να δούμε αν πάνε βουλκανιζατέρ, αν θα το κάνουν πατίνι, ή αν θα βάλουν 29άρες με πρησμένα φτερά, αεροτομή και μπαντζάι με νέον στη Βούτα...
Είτε που το οικονομικό είναι για κλάμματα (πείτε το να σας κρίνουμε πιο απαλά!!!), είτε που τα scripta δεν manent στην καρδιά τους...
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
4Τ χωρίς αγώνες δεν είναι 4Τ, αλλά τρίκυκλοι....Για την ώρα έχουν βάλει τη ρεζέρβα ανάγκης.
Δυαστυχώς βλέπω κι άλλα λάστιχα να χάνουν...Να δούμε αν πάνε βουλκανιζατέρ, αν θα το κάνουν πατίνι, ή αν θα βάλουν 29άρες με πρησμένα φτερά, αεροτομή και μπαντζάι με νέον στη Βούτα...
Είτε που το οικονομικό είναι για κλάμματα (πείτε το να σας κρίνουμε πιο απαλά!!!), είτε που τα scripta δεν manent στην καρδιά τους...
Ευστοχότατος...!!!
-
Ο χρήστης KF έγραψε:
ÊÜðïéïò äåí äéáâÜæåé ðñïóåêôéêÜ...¸öõãá!!!
-
Λοιπόν επειδή αγαπάμε αυτό το περιοδικό και άλλωστε πρέπει να είμαστε και εντός θέματος thread, καλό είναι εκτός από κριτική να κάνουμε και προτάσεις:
Θα ήθελα να σταματήσει το blow out.
Δεν μου αρέσει ούτε σαν ιδέα, ούτε σαν αισθητική.
Τα πολύ ενδιαφέροντα άρθρα (όπως αυτό με τους ανθρώπους που είχαν τροχαία ατυχήματα), που κατ' εξαίρεση δημοσιεύονται σε αυτό θα μπορούσαν να ενσωματωθούν στην κύρια ύλη του περιοδικού.Ο αντίλογος, η ραχοκοκκαλιά του περιοδικού να συνεχίσει να υπάρχει. Θα επιθυμούσα όμως στη θέση κάποιων απλώς αναγνωρίσιμων προσώπων να γράφουν νέοι, άσημοι άνθρωποι, που όμως έχουν πολλά να πουν. Ο κ. Κάββαθας πάντα τονίζει το γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί άξιοι νέοι άνθρωποι, με ήθος και μόρφωση. Ας τους δοθούν ευκαιρίες.
Καλό θα ήταν το ύφος γραφής των δοκιμών να γίνει πιο ελκυστικό στην ανάγνωση.
Να υπάρχουν περισσότερα τεχνικά άρθρα ή περισσότερη ανάλυση σε οδηγικά άρθρα, όπως αυτό της Χ5 με την 911.
Οφείλω όμως να αναγνωρίσω ότι ή ύλη του περιοδικού είναι πολύ πλούσια σε θεματολογία.
Η κριτική μου είναι απόλυτα καλοπροαίρετη, προερχόμενη από ένα επί σχεδόν 2 δεκαετίες αναγνώστη και μεγαλωμένο από την ΙΔΕΑ των 4Τ.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Θα ήθελα να σταματήσει το blow out.
Δεν μου αρέσει ούτε σαν ιδέα, ούτε σαν αισθητική.
Τα πολύ ενδιαφέροντα άρθρα (όπως αυτό με τους ανθρώπους που είχαν τροχαία ατυχήματα), που κατ' εξαίρεση δημοσιεύονται σε αυτό θα μπορούσαν να ενσωματωθούν στην κύρια ύλη του περιοδικού.Ο αντίλογος, η ραχοκοκκαλιά του περιοδικού να συνεχίσει να υπάρχει. Θα επιθυμούσα όμως στη θέση κάποιων απλώς αναγνωρίσιμων προσώπων να γράφουν νέοι, άσημοι άνθρωποι, που όμως έχουν πολλά να πουν. Ο κ. Κάββαθας πάντα τονίζει το γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί άξιοι νέοι άνθρωποι, με ήθος και μόρφωση. Ας τους δοθούν ευκαιρίες.
Νομίζω πως αυτές οι ενέργειες θα κρατήσουν τον χαρακτήρα των 4Τ που αγαπήσαμε και ταυτόχρονα θα φέρουν και την επιθυμητή ανανέωση,η οποία ειδικά στον Αντίλογο νομίζω πως είναι επιβεβλημένη.
Απαραίτητα συστατικά του περιοδικού είναι κατά τη γνώμη μου τα ταξίδια τύπου '3 μέρες στην Τοσκάνη με Ferrari ταδε' ,οι αγωνιστικές γνωρίες (που τώρα τελευταία είναι πολύ 'πεσμένες' σε σχέση με την εποχή των xsara/306 kit car κλπ).Ίσως να ξεχνάω και κάτι...
Επίσης θα ήθελα να βλέπω αιχμηρά σχόλια σαν του ΣΧ τυπωμένα και στο περιοδικό!
Αυτά τα ολίγα...
-
KOUNITIS UBER ALLES!
Κακό είναι να διαβάζουμε τα ελληνικά που ακούμε και -κακά τα ψέμματα- μιλάμε;
Όταν πρωτοδιάβασα το τεστ για το Hummer, σοκαρίστηκα. Αλλά ευχάριστα! Ζωντανή γλώσσα, άμεση μεταφορά νοημάτων και αισθημάτων.
Όχι! Δεν θα ήθελα να είναι όλο το περιοδικό έτσι! Αλλά κάποια κομμάτια του, σε προσωπικό στυλ, μ' αρέσει.Και κάτι για τους 'ανήσυχους' γονείς. Τα παιδιά μας -κι εγώ έχω παιδιά- και θα έρθουν (τα δικά μου ήδη) σε 'επαφή' με βωμολοχίες, και θα τις μάθουν! Και θα τις χρησιμοποιήσουν! Από το σχολείο, από το περιβάλλον, ακόμα και από εμάς τους ίδιους καμμιά φορά! Η μαγκιά του γονέα δεν είναι να τα προστατέψει σε ένα αποστειρωμένο περιβάλλον! Αλλά να τους μάθει να μην αποδέχονται και χρησιμοποιούν οτιδήποτε άκριτα.
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
KOUNITIS UBER ALLES!Κακό είναι να διαβάζουμε τα ελληνικά που ακούμε και -κακά τα ψέμματα- μιλάμε;
Όταν πρωτοδιάβασα το τεστ για το Hummer, σοκαρίστηκα. Αλλά ευχάριστα! Ζωντανή γλώσσα, άμεση μεταφορά νοημάτων και αισθημάτων.
Όχι! Δεν θα ήθελα να είναι όλο το περιοδικό έτσι! Αλλά κάποια κομμάτια του, σε προσωπικό στυλ, μ' αρέσει.Και κάτι για τους 'ανήσυχους' γονείς. Τα παιδιά μας -κι εγώ έχω παιδιά- και θα έρθουν (τα δικά μου ήδη) σε 'επαφή' με βωμολοχίες, και θα τις μάθουν! Και θα τις χρησιμοποιήσουν! Από το σχολείο, από το περιβάλλον, ακόμα και από εμάς τους ίδιους καμμιά φορά! Η μαγκιά του γονέα δεν είναι να τα προστατέψει σε ένα αποστειρωμένο περιβάλλον! Αλλά να τους μάθει να μην αποδέχονται και χρησιμοποιούν οτιδήποτε άκριτα.
Ακριβώς , η καλύτερη διαπαιδαγώγηση :
Μάθε και κρίνε !!!Αποστόλης.
-
Sorry, που θας ξενερώσω αλλά θα πρέπει να επισημάνω κάτι στις τιμές στις πισω σελιδες
Στο Υ της Lancia αναγράφεται σε κάποιο μοντέλο μιά τιμή με εξαψήφιο νούμερο !!!
Προφανώς είναι τυπογραφικό λάθος.
Απλώς το αναφέρω για να διορθωθεί στο επόμενο τεύχος
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
KOUNITIS UBER ALLES!
...........................................Êáé êÜôé ãéá ôïõò 'áíÞóõ÷ïõò' ãïíåßò. Ôá ðáéäéÜ ìáò -êé åãþ Ý÷ù ðáéäéÜ- êáé èá Ýñèïõí (ôá äéêÜ ìïõ Þäç) óå 'åðáöÞ' ìå âùìïëï÷ßåò, êáé èá ôéò ìÜèïõí! Êáé èá ôéò ÷ñçóéìïðïéÞóïõí! Áðü ôï ó÷ïëåßï, áðü ôï ðåñéâÜëëïí, áêüìá êáé áðü åìÜò ôïõò ßäéïõò êáììéÜ öïñÜ! Ç ìáãêéÜ ôïõ ãïíÝá äåí åßíáé íá ôá ðñïóôáôÝøåé óå Ýíá áðïóôåéñùìÝíï ðåñéâÜëëïí! ÁëëÜ íá ôïõò ìÜèåé íá ìçí áðïäÝ÷ïíôáé êáé ÷ñçóéìïðïéïýí ïôéäÞðïôå Üêñéôá.
Óõìöùíþ êáé åðáõîÜíù !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Áëëùóôå áñêåß ìéá âüëôá óôï äñüìï ãéá íá Ýñèïõìå óôá ßóéá ìáò ,Ýíá 50% ôùí 12-13 ÷ñïíþí îÝñïõí ôé óçìáéíåé blowjob(s) êáé ðïëëÜ Üëëá -
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
KOUNITIS UBER ALLES!
...........................................Και κάτι για τους 'ανήσυχους' γονείς. Τα παιδιά μας -κι εγώ έχω παιδιά- και θα έρθουν (τα δικά μου ήδη) σε 'επαφή' με βωμολοχίες, και θα τις μάθουν! Και θα τις χρησιμοποιήσουν! Από το σχολείο, από το περιβάλλον, ακόμα και από εμάς τους ίδιους καμμιά φορά! Η μαγκιά του γονέα δεν είναι να τα προστατέψει σε ένα αποστειρωμένο περιβάλλον! Αλλά να τους μάθει να μην αποδέχονται και χρησιμοποιούν οτιδήποτε άκριτα.
Συμφωνώ και επαυξάνω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αλλωστε αρκεί μια βόλτα στο δρόμο για να έρθουμε στα ίσια μας ,ένα 50% των 12-13 χρονών ξέρουν τι σημαινει blowjob(s) και πολλά άλλαΤο ζήτημα δεν είναι το blowjob ως λέξη, αλλά ως τι μεταφράζεται στο προφίλ του περιοδικού. Αν το θέλουν τσάμπα lifestyle να μας το πούν. Μόνο που τότε πολύ φοβάμαι ότι δε θα 'χωρά' ούτε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του σε αυτό...
Επί τη ευκαιρεία, ευχαριστώ πολύ κι εγώ με τη σειρά μου το ΣΧ για την έγκαιρη απάντησή του. Καλό καλοκαίρι Στρατη!
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό