-
αυτό επισήμανα και εγώ...αν δεν είχαν ενσωματώσει και τους 2 τροχούς μέσα θα έμοιαζε με εβδομαδιαίο περιοδικό τύπου auto τριτη...
-
Να επισημάνω στους συντάκτες ότι η 458 Spider είναι φυσικά 50 κιλά βαρύτερη και όχι 50 κιλά ελαφρύτερη της 458 Italia, όπως λανθασμένα αναφέρεται στο τελευταίο τεύχος.
http://www.ferrari.com/English/GT_Sport ... talia.aspx
http://www.ferrari.com/English/GT_Sport ... talia.aspx -
Σε ένα ακόμα τεύχος απουσιάζει τελείως οτιδήποτε από τον κ. Καββαθά. Ούτε μία αναφορά ότι λείπει σε άδεια ή ασθένεια ή ότι δε συμμετέχει, κάτι. Από τα περιεχόμενα απουσιάζει και η στήλη του…
Θα ήθελα πάρα πολύ να γραφτεί κάτι γι’ αυτό. Ένα αποχαιρετιστήριο εάν δε θα ξαναγράψει, μία αναφορά για μελλοντική επιστροφή, κάτι τέλωσπάντων. Αυτή η σιωπή είναι περίεργη και προσωπικά τη θεωρώ προσβλητική για τους αναγνώστες του περιοδικού.
Λοιπά σχόλια για το τεύχος Οκτωβρίου.
-Μου άρεσε η ενσωμάτωση των 2 τροχών, γιατί δεν μου αρέσουν τα ένθετα, με τη λογική ότι είναι ύλη του περιοδικού να είναι μέσα στο περιοδικό και όχι από ‘δω κι από ΄κει.
-Προφανώς από λάθος γράφτηκε ότι η Cadillac CTS-V έχει οκτακύλινδρο σε σειρά κινητήρα, ενώ είναι V8.- Στη συγκριτική δοκιμή Corsa diesel- Polo Blue motion επιβεβαιώθηκε ότι ο 1,3 diesel (Fiat-Opel) είναι παντού οικονομικότερος από τον 1,2 της VW, εκτός από τις εργοστασιακές αποστειρωμένες συνθήκες μέτρησης κατανάλωσης
-Στους πίνακες με τη σύγκριση κόστους χρήσης diesel-βενζίνης σελ 119, τι κόστος είναι αυτό στα 100.000 χλμ των Volvo S40; Εάν δεν είναι λάθος, γιατί κοστίζει 1.443,13 ευρώ στο βενζινοκίνητο και 1.406,28 στο diesel το σέρβις των 100.000 χλμ; Ότι κι αν αλλάζουν είναι πάρα πολλά - Προφανώς η Ε. Ξενάκη διαβάζει συστηματικά το φόρουμ και προλαβαίνει ερωτήσεις, καθώς αναφέρει ρητά στη γνωριμία του MINI Coupe, σελ 56 «Η κλασική υποστροφική συμπεριφορά παρουσιάζεται και σε αυτό το ΜΙΝΙ, το οποίο όμως δεν έχει συμμετοχικό πίσω μέρος, ….»
- Στη συγκριτική δοκιμή Corsa diesel- Polo Blue motion επιβεβαιώθηκε ότι ο 1,3 diesel (Fiat-Opel) είναι παντού οικονομικότερος από τον 1,2 της VW, εκτός από τις εργοστασιακές αποστειρωμένες συνθήκες μέτρησης κατανάλωσης
-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Σε ένα ακόμα τεύχος απουσιάζει τελείως οτιδήποτε από τον κ. Καββαθά. Ούτε μία αναφορά ότι λείπει σε άδεια ή ασθένεια ή ότι δε συμμετέχει, κάτι. Από τα περιεχόμενα απουσιάζει και η στήλη του…
Θα ήθελα πάρα πολύ να γραφτεί κάτι γι’ αυτό. Ένα αποχαιρετιστήριο εάν δε θα ξαναγράψει, μία αναφορά για μελλοντική επιστροφή, κάτι τέλωσπάντων. Αυτή η σιωπή είναι περίεργη και προσωπικά τη θεωρώ προσβλητική για τους αναγνώστες του περιοδικού.Κάποια στιγμή είχε αναφερθεί κάτι για αναρρωτική, αλλά πέρασαν μήνες. Το μπλόγκ του πάντως το ανανεώνει καθημερινά.
-
Υπάρχει αναφορά στον Κώστα Καββαθά στο τεύχος Οκτωβρίου. Ο ΣΧ γράφει σχετικά στην αρχή του άρθρου για το VW Race Touareg (σελ. 86). Ουσιαστικά λέει ότι όταν ήταν ο ΚΚ στο περιοδικό οι αγωνιστικές γνωριμίες ήταν πιο εύκολες, ενώ 'Σήμερα, είναι αλλιώς...'. Έτσι όπως το καταλαβαίνω, το κείμενο στα εισαγωγικά σημαίνει ότι πλέον ο ΚΚ είναι εκτός των 4Τ (προσωρινά ή όχι δεν ξέρω). Συμφωνώ με την παραπάνω άποψη ότι θα πρέπει να δοθεί εξήγηση από τον χώρο του περιοδικού γιατί δεν γράφει πλέον. Είναι και θέμα σεβασμού των αναγνωστών, όπως αναφέρθηκε, εκτός κι αν όντως ισχύουν τα περί αναρρωτικής.
Πάντως, από αυτά που γράφει η Σ. Καββαθά (σελ. 132), και ο ΣΧ (σελ. 138), το τέλος ίσως να είναι κοντά.
Βέβαια, προσωπικά πιστεύω ότι οι 4Τ όπως τους γνώριζα έχουν πάψει να υπάρχουν εδώ και κάποια χρόνια, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.Γενικά ενδιαφέρον το τεύχος Οκτωβρίου, ωστόσο.
Jacob
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
αυτό επισήμανα και εγώ...αν δεν είχαν ενσωματώσει και τους 2 τροχούς μέσα θα έμοιαζε με εβδομαδιαίο περιοδικό τύπου auto τριτη...Μου φαίνεται οτι δε διαβάσατε τον Σ.Χ στη σελ.138 ......
bye the way, ' να μη φανεί στο χαρτί η διαφορα';;;
Φάνηκε και παραφάνηκε αγαπητέ αλλά έτσι γίνεται όταν φεύγουν άτομα επιπέδου Π.Φ , Κ.Λ , Α.Τ , Ν.Δ και πολλοί άλλοι .
Ένας κούκος δεν αρκεί για να φέρει την Άνοιξη ( Κουνίτης-Λεμάνης )
Προσωπικά δε θα με πείραζε να δώσω 10e για ένα τεύχος 'από τα παλιά'. Άλλωστε με τη βενζίνη στα 1,70 το μόνο που μας έμεινε είναι να ονειρευόμαστε τέλειες διαδρομές μέσα από τις σελίδες του περιοδικού. -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
αυτό επισήμανα και εγώ...αν δεν είχαν ενσωματώσει και τους 2 τροχούς μέσα θα έμοιαζε με εβδομαδιαίο περιοδικό τύπου auto τριτη...
Μου φαίνεται οτι δε διαβάσατε τον Σ.Χ στη σελ.138 ......
Φάνηκε και παραφάνηκε αγαπητέ αλλά έτσι γίνεται όταν φεύγουν άτομα επιπέδου Π.Φ , Κ.Λ , Α.Τ , Ν.Δ και πολλοί άλλοι .
Προσωπικά δε θα με πείραζε να δώσω 10e για ένα τεύχος 'από τα παλιά'. Άλλωστε με τη βενζίνη στα 1,70 το μόνο που μας έμεινε είναι να ονειρευόμαστε τέλειες διαδρομές μέσα από τις σελίδες του περιοδικού.+1000 σε ολα , αλλα σιγα μην δοθει απαντηση...
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Μου φαίνεται οτι δε διαβάσατε τον Σ.Χ στη σελ.138 ......
Προσωπικά δε θα με πείραζε να δώσω 10e για ένα τεύχος 'από τα παλιά'. Άλλωστε με τη βενζίνη στα 1,70 το μόνο που μας έμεινε είναι να ονειρευόμαστε τέλειες διαδρομές μέσα από τις σελίδες του περιοδικού.επειδή διαβάζω το περιοδικό από την αρχή ως το τέλος με ...ευλάβεια κάθε μήνα δεν είχα φθάσει ακόμα εκεί...
σήμερα το έκανα διαβάζοντας το post σου και συμφωνώ με όσα έγραψες. Φυσικά και στενοχωριέμαι θυμούμενος τα μεγαλεία του παρελθόντος!
Να κάνω εδώ ένα παράπονο που έχω διατυπώσει και στο παρελθόν:
Προσωπικά διαφωνώ με τον τρόπο που δημοσιογραφεί ο Σ.Χ. αφού δείχνει τις προτιμήσεις του μη αντικειμενικά! Με ενοχλεί που αρθρογραφεί μόνιμα διαφημίζοντας-εκθειάζοντας την vw επειδή τον στέλνει κάθε χρόνο στην Φραγκφούρτη τσάμπα ή του δίνει αυτοκίνητα για δοκιμές οπότε γεμίζει με άρθρα το περιοδικό! Εντάξει, είναι γνωστό ότι την ανταμείβει με την μόνιμη ψήφο στα μοντέλα της στο coty δικαίως και αδίκως, αλλά και χαϊδεύοντας στις αναφορές-δοκιμές του τα μοντέλα της! Είναι ανάγκη να το φωνάζει κιόλας σαν να διαβάζει δελτίο της φίρμας;
Αν σε τελική ανάλυση θέλαμε διαφημιστικό έντυπο της εταιρείας θα μπαίναμε στην ιστοσελίδα της να το διαβάσουμε ή θα το κάναμε από τις καταχωρήσεις της στο περιοδικό...
Νομίζω ότι το αναγνωστικό κοινό που έχει απομείνει πλέον, λειτουργεί διαφορετικά και ο Σ.Χ. δυστυχώς κάνει ότι δεν το γνωρίζει παρά την αδιαμφισβήτητη ευφυΐα, γνώση και εμπειρία του!Καταλαβαίνω ότι στις δύσκολες εποχές που διανύουμε δεν μπορείς να...καρφώσεις εταιρείες σαν την vw ή την hyundai Ελλας διότι θα χάσεις σε διαφημιστικές καταχωρήσεις που σε συντηρούν όμως περίμενα καλύτερη ισορροπία ανάμεσα στην αντικειμενική ενημέρωση και τις διαφημιστικές καταχωρήσεις! Η διάθεση μου δεν είναι να προσβάλλω τον Σ.Χ. -το αντίθετο μάλιστα αφού σέβομαι την πορεία του στον χώρο- απλά θα ήθελα να διαβάζω την γνώμη του σαν έμπειρου δοκιμαστή-πρώην οδηγού αγώνων παρά ως μπισνεσμαν τεχνοκράτη! Μακάρι να διαβαστούν αυτά από εκείνους που πρέπει ακόμα και αν με αγνοήσουν μετά όπως πολλάκις έχουν κάνει στο παρελθόν!
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Προσωπικά διαφωνώ με τον τρόπο που δημοσιογραφεί ο Σ.Χ. αφού δείχνει τις προτιμήσεις του μη αντικειμενικά! Με ενοχλεί που αρθρογραφεί μόνιμα διαφημίζοντας-εκθειάζοντας την vw επειδή τον στέλνει κάθε χρόνο στην Φραγκφούρτη τσάμπα ή του δίνει αυτοκίνητα για δοκιμές οπότε γεμίζει με άρθρα το περιοδικό! Εντάξει, είναι γνωστό ότι την ανταμείβει με την μόνιμη ψήφο στα μοντέλα της στο coty δικαίως και αδίκως, αλλά και χαϊδεύοντας στις αναφορές-δοκιμές του τα μοντέλα της! Είναι ανάγκη να το φωνάζει κιόλας σαν να διαβάζει δελτίο της φίρμας;
Η διάθεση μου δεν είναι να προσβάλλω τον Σ.Χ. -το αντίθετο μάλιστα αφού σέβομαι την πορεία του στον χώρο- απλά θα ήθελα να διαβάζω την γνώμη του σαν έμπειρου δοκιμαστή-πρώην οδηγού αγώνων παρά ως μπισνεσμαν τεχνοκράτη! Μακάρι να διαβαστούν αυτά από εκείνους που πρέπει ακόμα και αν με αγνοήσουν μετά όπως πολλάκις έχουν κάνει στο παρελθόν!
δηλαδη λες οτι σχεδον τα παιρνει (αυτος ή το περιοδικο), αλλα απο την αλλη δε θες να τον προσβαλλεις και τον σεβεσαι;;;
δεν εχω αποψη, γιατι εδω και χρονια δε διαβαζω το περιοδικο, απλα κουφαθηκα λιγο
-
Παντως ο ΚΚ μια χαρά είναι σε αντίθεση με το περιοδικό. Τον είχα δει πριν ένα μήνα στο σινεμά και σκέφτηκα να τον ρωτήσω τι συνέβη αλλλα σεβαστηκα την ησυχία του. Η έλλειψη αποχαιρετιστήριου πάντως είναι μέγιστη αγένεια, όποιος και αν ευθύνεται
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Η διάθεση μου δεν είναι να προσβάλλω τον Σ.Χ. -το αντίθετο μάλιστα αφού σέβομαι την πορεία του στον χώρο- απλά θα ήθελα να διαβάζω την γνώμη του σαν έμπειρου δοκιμαστή-πρώην οδηγού αγώνων παρά ως μπισνεσμαν τεχνοκράτη! Μακάρι να διαβαστούν αυτά από εκείνους που πρέπει ακόμα και αν με αγνοήσουν μετά όπως πολλάκις έχουν κάνει στο παρελθόν!
δηλαδη λες οτι σχεδον τα παιρνει (αυτος ή το περιοδικο), αλλα απο την αλλη δε θες να τον προσβαλλεις και τον σεβεσαι;;;
δεν εχω αποψη, γιατι εδω και χρονια δε διαβαζω το περιοδικο, απλα κουφαθηκα λιγο
Ο Σ.Χ. εκπροσωπεί το περιοδικό...κρίνεται για την παρουσία του σε αυτό...δεν κρίνω λοιπόν τον άνθρωπο Σ.Χ. ούτε τον παλαίμαχο οδηγό αγώνων Σ.Χ. που τον σέβομαι για την παρουσία του στον χώρο αλλά τον δημοσιογράφο αναπληρωτή δ/ντη (στην πράξη δ/ντη) των 4τ. Ελπίζω να έγινα περισσότερο κατανοητός. Θα βοηθούσε περισσότερο αν δεν επέλεγες συγκεκριμένες γραμμές από το κείμενο μου και το διάβαζες ολόκληρο!
-
δηλ δε τα παιρνει ο ΣΧ, τα παιρνει ο διευθυντης για λογαριασμο του περιοδικου, το προσωπο πισω απο τον διευθυντη παραμενει σεβαστο. Σαφες
-
αν το δεις έτσι όπως το παραθέτεις ναι...
αν το δεις με την οπτική ότι ένα περιοδικό αυτοκινήτου στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε πρέπει να επιλέξει πως θα πορευτεί για την επιβίωση του τότε ίσως συμφωνήσεις με όσα γράφω!
Δεν μπορώ ν' αγνοήσω την αναγκαστική εξάρτηση από τις διαφημίσεις μπορώ όμως να ζητήσω να γράφουν αρτιότερα και αντικειμενικότερα άρθρα! Η ισορροπία ανάμεσα στα 2 είναι ικανή να κάνει το μέτριο καλό και το καλό καλύτερο!(Αν πέσει στα χέρια σου πάντως το τελευταίο τεύχος θα καταλάβεις γιατί έγραψα όσα έγραψα...)
-
δε ξερω, δυσκολευομαι να διαχωρησω το προσωπο πισω απο τη θεση.
δλδ δε μπορω να φανταστω εναν απατεωνα να διευθυνει μια εντιμη επιχειρηση ή το αντιστροφο.το ιδιο δυσκολευομαι να δικαιολογησω αρπαχτες και φακελακια με τη δικαιολογια της επιβιωσης. Περισσοτερο μου φαινεται σαν 'η ευκολη λυση'. Και αυτο φυσικα δεν ειναι δημοσιογραφια, αλλα κατι αλλο.
δεν ισχυριζομαι βεβαια οτι ολα αυτα συμβαινουν στο περιοδικο, γιατι δεν το παρακολουθω, δε με ενδιαφερει καν.
-
Τυπικο δείγμα γραφης του Σ.Χ. (π.χ. για την δοκιμη ενός αυτοκινητου):
“Πολύ καλο αυτοκινητο, ποιοτικο αυτοκινητο, επ’ευκαιρια θυμηθηκα τον Λ.Ο. (τυχαια τα αρχικα, δεν τα γνωριζει κανεις), άλλες εποχες τοτε, ποιος δεν θα ξεχασει τον Ν.Ζ. (τυχαιο κι αυτό το ονομα, επισης αρχικα που τα γνωριζει μονον αυτος), κακα τα ψέματα ηταν αλλιως το ’80….».
Με λιγα λογια, δυσκολο να καταλαβεις τι θελει να πει. Παραθετει στοιχεια που κουραζουν - δεν ενδιαφερουν κανενα. Το απλο το κανει συνθετο. Πρεπει να «διεισδυσεις» στην φιλοσοφια γραφης του για να καταλαβεις τι εννοει. Παντα με μισολογα, με υποννοούμενα, παραπομπες, «αστερισκους» κλπ κλπ. Πλεον, την στηλη του δεν την διαβαζω, γιατι απλουστατα δεν καταλαβαινω τι υπονοει.
Οσο καλος ηταν σαν οδηγος αγωνων, άλλο τοσο δεν είναι καλος στην γραφη.
Γνωμη μου…
-
Ο χρήστης kkkostas έγραψε:
Τυπικο δείγμα γραφης του Σ.Χ. (π.χ. για την δοκιμη ενός αυτοκινητου):“Πολύ καλο αυτοκινητο, ποιοτικο αυτοκινητο, επ’ευκαιρια θυμηθηκα τον Λ.Ο. (τυχαια τα αρχικα, δεν τα γνωριζει κανεις), άλλες εποχες τοτε, ποιος δεν θα ξεχασει τον Ν.Ζ. (τυχαιο κι αυτό το ονομα, επισης αρχικα που τα γνωριζει μονον αυτος), κακα τα ψέματα ηταν αλλιως το ’80….».
Με λιγα λογια, δυσκολο να καταλαβεις τι θελει να πει. Παραθετει στοιχεια που κουραζουν - δεν ενδιαφερουν κανενα. Το απλο το κανει συνθετο. Πρεπει να «διεισδυσεις» στην φιλοσοφια γραφης του για να καταλαβεις τι εννοει. Παντα με μισολογα, με υποννοούμενα, παραπομπες, «αστερισκους» κλπ κλπ. Πλεον, την στηλη του δεν την διαβαζω, γιατι απλουστατα δεν καταλαβαινω τι υπονοει.
Οσο καλος ηταν σαν οδηγος αγωνων, άλλο τοσο δεν είναι καλος στην γραφη.
Γνωμη μου…
+1! Γιατί έτσι!
-
να σας δώσω άλλο ένα παράδειγμα...
στην έκθεση της Φρανκφούρτης αφιερώνει 11 σελίδες...αφαιρούμε τις διαφημιστικές καταχωρήσεις και μένουν 8.
Στην αρχή λοιπόν αφού εξυμνεί την vw για ότι είναι και εχει πετύχει αλλά και την κυρίαρχη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία γενικά, αναφέρει ότι η κοσμοκαρ για φέτος ανελαβε τα έξοδα για να πάει στην έκθεση. Στο ίδιο άρθρο αναφέρει ότι κατάφερε να φέρει όλη την συντακτική ομάδα του περιοδικού με έξοδα των φιατ, οπελ,πορσε και κάποια άλλη που δεν θυμάμαι αφού δεν έχω μπροστά μου το περιοδικό την στιγμή που γράφω...
Αφιερώνει λοιπόν αρχικά ένα μεγάλο μέρος στα concept του vag και το up.
Στην διπλανη σελίδα από τα παραπάνω έχουμε συνέντευξη κάποιου από την όπελ και αξιοπρόσεκτη αναφορά στην φίατ! Δηλαδή αυτοί που συνεισφέρανε για το ταξίδι είχανε και την παραπάνω προβολή!Σαν ανταμοιβή...όποιος έχει το περιοδικό καταλαβαίνει!
Εντάξει έγραψε καλά λόγια και για το i30! (Aν θέλει ας κάνει και αλλιώς εδώ...η χιουντάι στην Ελλάδα έχει δυνατό μερίδιο και ακόμα μεγαλύτερο στην διαφημιστική πίτα )
Το νέο σιβικ (*) πάντως το αγνόησε επιδεικτικά στην αρχική περιγραφή...μάλλον δεν το θεωρεί highlight της έκθεσης όπως για παράδειγμα το πειραματικό διθέσιο πόλης της audi!
Η συνοπτική αναφορά που υπάρχει προς το τέλος μάλλον δεν γράφτηκε από τον ίδιο.(*) Βεβαια δεν μπορώ να τον αδικήσω σε αυτό...εδώ και εμείς οι Χοντάκηδες δεν τρελαθήκαμε με δαύτο
-
Ααα επισης... Στο πλαινο του περιοδικου (εκει που εχει αριθμο τευχους και 3-4 βασικα αμαξια που τεσταραν πχ) βαζουμε και κανενα μη-γερμανικο αμαξι που και που... Λεω εγω τωρα...
-
Τα τελευταία ποστ δεν είναι σαν τα άλλα, από τότε, που κάπνιζαν οι εξατμίσεις στα μούτρα του αείμνηστου Παύλου (σ.σ. 'μαστόρι' από τα λίγα).
Είστε κασόνια.
-
Kαλησπέρα!
Σας διαβάζουμε και μάλιστα με τα 1000 και μη ξεχνάτε εμείς το φτιάξαμε το 4ΤF για εσάς.
Αν δε με καταλαβαίνετε, πάω πάσο. Κάποια εποχή μάλιστα δεν έγραφα. Τώρα όσο ακόμα είμαι εδώ-εκεί, αναρωτιέμαι να γράφω ή να μη γράφω? Υπόσχομαι να γίνω κατανοητός πάντως και το γράφω με σεβασμό!
Τώρα επί της ουσίας. Πήγα στη Φρανκφούρτη για πρώτη φορά στη ζωή μου προσκεκλημένος της VW και έπαθα την πλάκα μου με το 4ο Ράιχ που αντιμετώπισα και το σημείωσα. Τρόμαξα! Από την άλλη, σε σχέση με το προίόν και σε σχέση με το τι ψηφίζω. Ψυχραιμία. Ψήφισα Πολο όπως και οι περισσότεροι συνάδελφοι οπότε και βγήκε αυτοκίνητο της χρονιάς και ερωτώ όλους εσάς τι θα ψηφίζατε εκείνη τη χρονιά; Μακάρι να έχετε δοκιμάσει Πόλο και να σας απογοήτευσε, οπότε καταλήξατε ότι τα παίρνω.
Κάποτε τα έπαιρνα από τη Νισαν, μετά από τη Σέατ για να τρέχω. Γιατί τόση αδικία ρε γαμώτο; Οποιος μπορεί να αποδείξει ότι χαιδεύαμε ότι είχε σχέση με την αγωνιστική μου πορεία, τότε μα τον θεό τα βροντάω αύριο! Το ίδιο γιατί χαιδεύουμε τις εταιρείες που μας δίνουν την περισσσότερη διαφ΄'ημιση και πάντως δεν είναι η VW. Κρίμα που πιστεύετε πως δεν έχω καρδιά και γνώσεις και απλά κτυπάω τα πλήκτρα με βάση τα θέλω και τα πρέπει του εμπορικού τμήματος! (το ξέρετε; Η BMW και η Σιτροέν, όπως και η Σουζούκι και η Σουμπαρού και άλλοι, δεν μας γνωρίζουν εμπορικά, αλλά εμείς τη δουλειά μας...).
Μέχρι τότε, μέχρι δηλαδή να ναλύσουμε από που τα παίρνω-ουμε και γιατί, αναμένω να δοκιμάσετε UP και να τα ξαναπούμε επί της ουσίας. Επαθα την πλάκα μου με το πως κυλάει εκεί στους Γερμανικούς δρόμους και το σημείωσα. Οδηγείστε και αν δεν λάμψει στα χέρια σας, γράψτε Στράτη είσαι απατεώνας, ρε. Μας δουελεύεις! (έχω ένα ακόμα κακό ελέττωμα ως γραφιάς. Ποτέ δεν διαβάζω το πρες κιτ και σπάνια δίνω σημασία στις εποίσημες συνεντεύξεις Τύπου).
Από την άλλη τώρα, Στεναχωριέμαι που ο Κουνίτης, ο Χαρπίδης, ο Λεμάνης, ο Τσαντίλης και τα άλλα παιδιά σήμερα στους 4Τ όπως η ΕΞ, ο Πάνος και ο Μανώλης και βέβαια ο ΜΣ σας απογοητεύουν και κάνετε συγκρίσεις με το παρελθόν. Επιτρέψτε μου να έχω την άλλη άποψη. Αυτή από μέσα και διαφωνούμε ριζικά.
Πυροβολάτε εμένα επειδή γεννήθηκα (αυτά τα περί αγωνιστικής ιστορίας δεν ε΄χουν σημασία, ούτε είμαι παλαίμαχος, ακόμα μπορώ να στρίψω δημοσιογραφικά όσο και όπως το απαιτούν οι συνθήκες), αλλά αφήστε ήσυχους τους συνεργάτες μας.
Με αρνητικά γενικόλογα δημιουργούνται εντυπώσεις που μας αδικούν. Αν μας πιάσετε φάουλ, βαράτε μέχρι το πρωί.
Ακούμε, διαβάζουμε, σεβόμαστε διορθώνουμε...καλό βράδι Αγαπητοί και με την ευκαιρία γράψτε μας ποιά συμβατικά αυτοκίνητα θέλετε να δοκιμάστε, σχεδιάστε τις δοκιμασίες εν λευκώ και πάμε να κάνουμε κουβέντα όπου θέλετε και όποτε θέλετε, live και in action.
Στη διαθεσή σας,
Με εκτίμηση και σεβασμό που μακάρι να εξελιχθεί σε αμοιβαίος,
ΣΧ
ΥΓ. Ο κος Καββαθάς δεν έγραψε για 3ο μήνα. Ολοι, εσείς και ακόμα περισσότερο εμείς, θέλουμε να ξαναπυροβολήσει. Μακάρι και πάντως, εκείνος διαχειρίζεται τα περί της επόμενης ημέρας και εμείς είμαστε οι τελευταίοι που θα του υποδείξουμε πως θα προχωρήσει, αλλά και πως θα ενημερώσει την όποια ή την άλλη απόφασή του! (ΣΧ: εκ του πονηρού, όσο δεν λέει, δεν γράφει Τίτλοι Τέλους και αφού είναι υγιέστατος πιστεύουμε πως θα ξαναπατήσει πλήκτρα)...
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό