-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Το διόρθωσα...
Είναι πολύ άσχημο το CZC ρε συ...
Δεν διαφωνώ, δεν ενδιαφέρομαι για εμένα (είναι mitsubishi έτσι και αλλιώς)
Ενδιαφέρομαι για έναν φίλο ο οποίος έχει ψυχολογικά = το είδε και ενθουσιάστηκε και μάλιστα σε βυσσινί χρώμα (με πιο σκούρο βυσσινί βαμμένους τους προφυλακτήρες του ) και ενδιαφερόταν για το αν θα βγει αντικαταστάτηςΚαι νομιζεις οτι θα τον βοηθησει περισσοτερο απο κρυα ντους ή ηλεκτροσοκ να οδηγαει ενα czc?
-
Εκτός από τους τριγμούς από παντού, τη χάλια ηχομόνωση, τον θορυβώδη κινητήρα και την χάλια αίσθηση που αποπνέει το αυτοκίνητο (τιμόνι, κιβώτιο, πάτημα κλπ), τι άλλο αρνητικό μπορώ να βρω για να τον σώσουμε;
Το σχήμα του αρέσει όπως επίσης ότι ο κινητήρας είναι δυνατός (ισχύει) -
Σε εμφάνιση ανοιχτό όμορφο ήταν ... κλειστό είχε ένα 'θεματάκι'! Από κάτοχο πάντως έχω ακούσει καλά λόγια πέρα απο την σκληρή συμπεριφορά με αιτία τις 16άρες ζάντες, καλύτερο και ποιοτικότερο απο το Tigra CC 1,8 που το κράτησε πολύ λίγο!
(Δεν είμαι ομως στη πλειοψηφία -μάλλον- αφού συμπαθώ Micra C+C και Pluriel! Αλλά περιμένω να δω και το TwingoCC που δείχνει να είναι ωραιότερο) -
Γεια σας
Σημερα το πρωι πηγαινοντας να παρω το colt μου ειδα με φρικη να κρεμετε ολο το κρυσταλλο (δεν ειχε πεσει κατω κ ουτε ειχε σπασει) απο τον αριστερο μου καθρεπτη.
Προφανως μαλλον καποιο ζωο (δεν αφησε σημειωμα) μου χτυπησε τον καθρεπτη το βραδι κ εφυγε
Το πλαισιο τελικα δεν ειχε τιποτα κ σπρωχνοντας το κρυσταλλο φανηκε να κουμπωσε..Το θεμα ειναι οτι τωρα με τον ηλεκτροκινητο μοχλο απο μεσα δυσκολα μετακινειτε το κρυσταλλο αριστερα/πανω/κατω κ καθολου δεξια.με το χερι φυσικα διαμορφωνω οπως θελω την θεση αλλα ξενερωσα τωρα που δεν δουλευει ο ηλεκτρικος μηχανισμος...Μπορω να κανω/ελεγξω κατι??Ποσο λετε να μου παρουν στο service για ενα τετοιο προβλημα?? (για να δω αν με συμφερει αλλιως καλος ειναι κ ο χερατος τροπος) -
Ο χρήστης panosm25 έγραψε:
Γεια σας
Σημερα το πρωι πηγαινοντας να παρω το colt μου ειδα με φρικη να κρεμετε ολο το κρυσταλλο (δεν ειχε πεσει κατω κ ουτε ειχε σπασει) απο τον αριστερο μου καθρεπτη.
Προφανως μαλλον καποιο ζωο (δεν αφησε σημειωμα) μου χτυπησε τον καθρεπτη το βραδι κ εφυγε
Το πλαισιο τελικα δεν ειχε τιποτα κ σπρωχνοντας το κρυσταλλο φανηκε να κουμπωσε..Το θεμα ειναι οτι τωρα με τον ηλεκτροκινητο μοχλο απο μεσα δυσκολα μετακινειτε το κρυσταλλο αριστερα/πανω/κατω κ καθολου δεξια.με το χερι φυσικα διαμορφωνω οπως θελω την θεση αλλα ξενερωσα τωρα που δεν δουλευει ο ηλεκτρικος μηχανισμος...Μπορω να κανω/ελεγξω κατι??Ποσο λετε να μου παρουν στο service για ενα τετοιο προβλημα?? (για να δω αν με συμφερει αλλιως καλος ειναι κ ο χερατος τροπος)Αν κινείται δύσκολα, πιθανών να μην κούμπωσε σωστά. Αν δεν έχουν σπάσει οι βάσεις στήριξης και δεν έχει πάθει ζημιά το ηλεκτρομοτέρ δεν είναι τίποτα δύσκολο. Ένας καινούριος καθρέπτης όμως είναι ακριβή ιστορία...
-
θα το ψαξω λιγο περισσοτερο μονος μου...
οταν λες ακριβη ιστορια?? -
Συγκεκριμένα για Mitsubishi δεν ξέρω (αλλά έχουν ακριβά ανταλλακτικά όπως όλα τα Ιαπωνικά) αλλά ο original ηλεκτρικός καθρέπτης του Focus π.χ. έχει πάνω από 100άρικο και πρέπει να υπολογίσεις βαφή και τοποθέτηση επιπλέον. (Ιμιτασιόν 25 Ευρώ από φίλο και πελάτη ανταλλακτικατζή ). Πιθανότατα όμως δεν θα χρειαστείς καινούριο.
-
Παιδια ποια ειναι η γνωμη σας για το CZT σαν μεταχειρησμενο και γενικα σαν αυτοκινητο? Αξιζει η οχι?
Τριγμοι και αλλα προβληματα? οδικη συμπεριφορα? -
Καλησπέρα τα παιδιά.....!!!Σκέφτομαι να παραγγείλω το colt cz3 2009 έκδοση intense σε μαύρο χρώμα με την 6ετή εγγύηση.... Θέλω να μάθω από τους ήδη κατόχους εάν το αυτοκίνητο αξίζει τα λεφτά του(12.000) και εαν βγάζει προβληματα και εαν ναι τι...??? βασικα δεν νομιζω οτι ειναι απο τα ζημιαρικα μοντελα.... απλα θέλω και μια δευτερη γνωμη....!!!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...!!! -
Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω για το colt czc το απλό ποια είναι τα μείον κ τα συν του κ αν βγάζει προβλήματα ειδικά με την οροφή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Η γνώμη κατόχων θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα!!
-
Γεια σας παιδιά σχετικά με την αγορά ενός cz3 1.300 Ποια η γνώμη σας και που πονάει πιο πολυ
-
Ο χρήστης manos subi έγραψε:
Γεια σας παιδιά σχετικά με την αγορά ενός cz3 1.300 Ποια η γνώμη σας και που πονάει πιο πολυΑξιοπιστο αυτοκινητο με αρκετα καλους χωρους για την κατηγορια του (πολυ πρακτικο το συρομενο πισω καθισμα). Εξαιρετικος κινητηρας τραβαει πολυ καλα μεχρι τον κοφτη.
Προσεξε λιγο το σασμαν να μην σκαλωνει στην πρωτη και στην οπισθεν. Επισης ειναι αρκετα κοντο που βοηθαει στις επιδωσεις αλλα οχι τοσο στην καταναλωση. Στην πολη καιει και λιγο παραπανω απο αλλα της κατηγοριας αλλα εκτος πολης θα κινηθεις σβελτα.
Η μαμα αναρτηση ειναι λιγο χαλια και ειδικα αν εχει πολλα χιλιομετρα μαλλον θα θελει αλλαγη.
Φρενα μετρια. Σε κατηφορικα δεν αντεχουν πολυ.
Δεν εχει καλη ηχομονωση.
Εχει αθλια ορατοτητα στις αριστερες παρατεταμενες λογω της εμπρος κολωνας.
Καποια βγαζουν προβλημα με την οθονη του τριπ κομπιουτερ και του ραδιοφωνου αλλα διορθωνεται ευκολα αμα το ψαξεις.
Λιγο βαρυ τιμονι για μεσα στην πολη.Αναλογως για τι χρηση το θελεις.. ειναι καλο αμαξι αλλα εχει και τα αρνητικα του.
-
Εχω την αισθηση πως δεν ειχε πλευρικους αεροσακους θωρακα ουτε φυσικα κεφαλης.
-
Εχει 4 αεροσακους. 2 μπροστα και 2 στο πλαι στα μπροστινα καθισματα. Μιλαω για αμαξι 2007-2008. Για το facelift δεν γνωριζω
-
Εννοεις πριν το φειςλιφτ.
Εγω θυμομουν οτι δεν εχει, και τωρα που το εψαξα αυτο αναφερει και στο ευρο ν καπ.
https://www.euroncap.com/en/results/mit ... colt/15675Πιθανοτατα υπαρχουν εκδοσεις που εχουν πλευρικους θωρακα και η βασικη δεν ειχε.
Παντως εκεινη την εποχη τα ευρωπαικα ειχαν απο την βασικη και αεροσακους κουρτινας.
Τα αστερια πρεπει κατ εμε να αλλαξουν, δεν γινεται το πουντο με 2 αεροσακους να εχει μηδεν αστερια και το κολτ τεσσερα. Παραπλαναται το αγοραστικο κοινο.
-
Καλησπέρα στην παρέα.
Βρίσκομαι στην αναζήτηση μεταχειρισμένου και έχω καταλήξει (όχι 100%) στο colt 3d / cz3, 10ετίας + μοντέλα.
Με φρενάρει το γεγονός ότι πρόκειται για καταργημένα μοντέλα και δεν ξέρω τι γίνεται (ας πούμε σε βάθος 5ετιας) από άποψη ανταλλακτικών, διαθεσιμότητα, ...κόστος σέρβις...
Εναλλακτικά είμαι ανάμεσα σε honda jazz, mazda 2, και toyota yaris...αλλά όλα όμως είναι φορτωμένα με πάνω από 150Κ χλμ για το ποσό που διαθέτω.
Καμία γνωμή κανείς;
ΕυχαριστώΈγινε μετακίνηση Θέματος. Για άλλη μια φορά σας παρακαλούμε να μην δημιουργείτε νέα Θέματα, όταν υπάρχουν σχετικά. [Admin]
-
@newdriver-0 said in Αγορά Mitsubishi Colt...Αξίζει;:
Καλησπέρα στην παρέα.
Βρίσκομαι στην αναζήτηση μεταχειρισμένου και έχω καταλήξει (όχι 100%) στο colt 3d / cz3, 10ετίας + μοντέλα.
Με φρενάρει το γεγονός ότι πρόκειται για καταργημένα μοντέλα και δεν ξέρω τι γίνεται (ας πούμε σε βάθος 5ετιας) από άποψη ανταλλακτικών, διαθεσιμότητα, ...κόστος σέρβις...
Εναλλακτικά είμαι ανάμεσα σε honda jazz, mazda 2, και toyota yaris...αλλά όλα όμως είναι φορτωμένα με πάνω από 150Κ χλμ για το ποσό που διαθέτω.
Καμία γνωμή κανείς;
ΕυχαριστώΤο εχει συγγενής Χ2 με την έννοια οτι στούκαρε το πρώτο και το ξεναπήρε ολόιδιο μεχρι και στο χρώμα !
Είχαν προηγηθεί και δυο καλές τράκες οπότε μπορώ να πω με σιγουριά οτι εχει καλή παθητική ασφάλεια.
Επίσης έβρισκε ανταλλακτικά για τις επισκευές απο τις συγκρούσεις ,πάντα έφταιγε οπότε πλήρωνε απο την τσέπη του, απλώς δεν είναι Yaris για να βρεις και ίδιο χρώμα το μεταχειρισμένο φτερό ή το καπό .
Τα αριστερά φανάρια και αριστερά μπροστινά φτερά εχουν έλλειψη (για ευνόητους λόγους) και μπορεί να χρειαστεί να βάλεις ιμιτασιόν.
Απο πλευράς μηχανικών μερών είναι πολύ ανθεκτικό και δεν καταλαβαίνει απο σκληρή ή και ακατάλληλη χρήση(κόφτες όλη μερα δηλ)
Οικονομικό οταν το οδηγείς οικονομικά .
Να πάρεις το 1300 (και οχι το 1100) που παει πολύ καλά στο δρόμο και δεν χρειάζεται να κλείσεις τον κλιματισμό για να προσπεράσεις .
Να γραφτείς στο colt club που εχουν πολλές πληροφορίες . -
Όταν ήμουν νεότερος το κοιτούσα και έλιωνα. Προχώρα άφοβα στην αγορά απλά όπως ειπώθηκε το 1300 αξίζει περισσότερο. Αν βέβαια σαν καινούργιος οδηγός δεν έχεις την πείρα, δεν είσαι του γκαζιού και το μπάτζετ δεν σε παίρνει το 1100 είναι μια χαρά!!!
-
@megane98hp said in Αγορά Mitsubishi Colt...Αξίζει;:
Όταν ήμουν νεότερος το κοιτούσα και έλιωνα. Προχώρα άφοβα στην αγορά απλά όπως ειπώθηκε το 1300 αξίζει περισσότερο. Αν βέβαια σαν καινούργιος οδηγός δεν έχεις την πείρα, δεν είσαι του γκαζιού και το μπάτζετ δεν σε παίρνει το 1100 είναι μια χαρά!!!
Συγγνώμη κοιτούσες το colt και ελιωνες κιόλας;; Τι το φοβερό δλδ του έβρισκες;;
Δεν λέω αξιόλογο αμαξάκι και το czt είχε ένα κάποιο ενδιαφέρον αλλά όχι και να λιώνεις...
-
@nascar1 said in Αγορά Mitsubishi Colt...Αξίζει;:
@megane98hp said in Αγορά Mitsubishi Colt...Αξίζει;:
Συγγνώμη κοιτούσες το colt και ελιωνες κιόλας;; Τι το φοβερό δλδ του έβρισκες;;
Δεν λέω αξιόλογο αμαξάκι και το czt είχε ένα κάποιο ενδιαφέρον αλλά όχι και να λιώνεις...
Τραβάς κανένα ζόρε ρε φίλε αν έλιωνα ή όχι?
MITSUBISHI COLT & CΖC