-
Καλοριζικο!
Οσο για το αλλο, ρωτησες και σε αλλο topic.
Για να μεταφερω την απαντηση, εγω στο colt το βαζω ακριβως πανω απο τον αριστερο αεραγωγο στα δεξια μου.
Δε με βολευει αριστερα μιας και ειμαι δεξιοχειρας με το μονο αρνητικο οτι επρεπε να λυγισω παρα πολυ το μαρκουτσι λογω μεγαλης κλισης του παρμπριζ.
Το μονο σιγουρο ειναι οτι με πειραματισμο θα βρεις τη θεση που σε βολευει.
Οταν δεν ειμαι στο αυτοκινητο βγαζω συσκευη και βεντουζα.
Δεν αφηνω τη βεντουζα γιατι μπορει να μου το ανοιξουν μονο και μονο για να ψαξουν αν εχω το gps σε κανενα ντουλαπακι. -
Ειμαι κατοχος ενος mitsubishi colt cz3 1,3 με αυτοματο κιβωτιο εδω και ενα μηνα ειμαι απολυτα ευτυχισμενος αν ηταν να αγορασω σημερα ενα αυτοκινητο παλι κολτ θα αγοραζα .να το αγορασετε με κλειστα ματια ενα να ειστε σιγουροι οσο και να σας κοστισει θα σας αποζημιωσει με το παραπανω.το δικο μου αν και αυτοματο σειριακο ειναι παρα πολυ γρηγορο καμμια σχεση με τα υπολοιπα μικρα.μαλιστα συμφωνα με τα τεστ εχει 108 αλογα!!!ειναι απιστευτο αυτοκινητο αξιοπιστο και φοβερο στο δρομο με εχει τρελανει.το δικο μου ειναι σε μαυρο χρωμα του εχω βαλει αεροτομη δερματινο τιμονι και τα δακτυλιδια του czt πραγματικο κουκλι!!!τωρα οτι και να πω για αυτο το αυτοκινητο ειναι λιγο
-
Καλώς ήρθες, θα σε παρακαλούσα να γράφεις με πεζούς ελληνικούς χαρακτήρες.
Ευχαριστώ. -
Μια φίλη έχει ένα Colt CZ3 από 5/2007. Όταν το αγόρασε την ενημέρωσαν πως στο 6μηνο έπρεπε να γίνει 'αλλαγή λαδιών', όπως και έγινε (αν και είχε μόλις 2000km). Κόστισε 100 ευρώπουλα.
Μόλις έκλεισε χρόνο, έκανε το υποχρεωτικό service (έχοντας μόνο 3000km) , κόστος κάπου στα 120ευρω.
Αυτή τη στιγμή έχει κάπου στα 4500km και κλείνει 18 μήνες, πρέπει να ξαναδώσει 100-120ευρω για αλλαγές λαδιών / service ή περιμένει να κλείσει 2 χρόνια? Ο Παπράς της είχε πει κάθε εξάμηνο να το πηγαίνει από εκεί, πράγμα το οποίο θεωρώ αδιανόητο για τόσα λίγα χιλιόμετρα που κάνει το αμάξι. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με Σαρακάκη ανέφεραν ότι αυτό που γίνεται κάθε 6μηνο είναι μία απλή αλλαγή λαδιών (η οποία όπως και να έχει κοστίζει κάπου στα 100ευρώ).
Παραπάνω αναφέρετε 'Ειναι 1 ετος +/- 1 μηνα η 20.000 km +/- 500, όποιο συμβεί πρώτο. ' Αυτό ισχύει μόνο για το 1ο service ή και για όσα ακολουθούν; -
Επειδη πηγαινω για σερβις στον Παπρα, σε περιπτωση που της φαινονται πολλα τα χρηματα, μπορει να παει το δικο της λαδακι και να ζητησει να της τα αλλαξουν!
Το ετος 'η χλμ, οποιο ερθει πρωτο, ισχυει για ολη τη ζωη του αυτοκινητου... Δεν ειναι μονο τα χιλιομετρα που καταπονουν το αυτοκινητο και χρειαζεται σερβις.. Κανει και ο χρονος τη δουλεια του! -
Κάθε 15000 χλμ θέλει ή μία φορά το χρόνο. όποιο έρθει πρώτο.
Και μας είπαν να μην το αμελούμε γιατί τα 7 χρόνια εγγύηση είναι από το Σαρακάκη που έχει κάνει σύμβαση με ασφαλεια η οποία δεν πληρώνει την οποιαδήποτε βλάβη αν δεν έχεις κάνει τα service. -
Καλή σας μέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι πολύ βασικό. Ήρθε καιρός να αλλάξω λάστιχα και προβληματίζομαι αρκετά. Δεν τα έχω αλλάξει ακόμη, έχει τα εργοστασιακά. Κάνω περίπου 10.000 - 15.000 km το χρόνο και μακρινά ταξίδια - εθνική και κινούμαι κ στην πόλη αρκετά. ΄Εχω το colt 1.3 '06, βασική έκδοση. Ρωτάω όσους ξέρουν απο προσωπική πείρα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
-
Ο χρήστης CptBill έγραψε:
Μια φίλη έχει ένα Colt CZ3 από 5/2007. Όταν το αγόρασε την ενημέρωσαν πως στο 6μηνο έπρεπε να γίνει 'αλλαγή λαδιών', όπως και έγινε (αν και είχε μόλις 2000km). Κόστισε 100 ευρώπουλα.
Μόλις έκλεισε χρόνο, έκανε το υποχρεωτικό service (έχοντας μόνο 3000km) , κόστος κάπου στα 120ευρω.
Αυτή τη στιγμή έχει κάπου στα 4500km και κλείνει 18 μήνες, πρέπει να ξαναδώσει 100-120ευρω για αλλαγές λαδιών / service ή περιμένει να κλείσει 2 χρόνια? Ο Παπράς της είχε πει κάθε εξάμηνο να το πηγαίνει από εκεί, πράγμα το οποίο θεωρώ αδιανόητο για τόσα λίγα χιλιόμετρα που κάνει το αμάξι. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με Σαρακάκη ανέφεραν ότι αυτό που γίνεται κάθε 6μηνο είναι μία απλή αλλαγή λαδιών (η οποία όπως και να έχει κοστίζει κάπου στα 100ευρώ).
Παραπάνω αναφέρετε 'Ειναι 1 ετος +/- 1 μηνα η 20.000 km +/- 500, όποιο συμβεί πρώτο. ' Αυτό ισχύει μόνο για το 1ο service ή και για όσα ακολουθούν;Εχω cz3 και ειχα την ιδια ιστορια, μου ελεγαν ηθελημενα παροτι ηταν λαθος να ερχομαι ανα 6μηνο.
Μετα απο δημοσιευση σε περιοδικο, εστρωσαν και η Ιασων μου απαντησε εγγραφως οτι ισχυει 1 ετος +/- 1 μηνα η 20.000 km +/- 500, οποιο συμβει πρωτο τιποτα αλλο και ισχυει απολυτως χωρις καμια αλλαγη.
Δεν υπαρχει διαχωρισμος αναμεσα σε ''service'' και ''αλλαγη λαδιων''.
Τηρεις χωρις δισταγμο αυτο που γραφει το service book λοιπον.
Οποιαδηποτε αλλαγη (εκτος σκληρης χρησης που στο cz3 δεν ισχυει ευκολα) ειναι παρανομη και μονο για κερδος.
Mε τιποτα μη δεχθειτε να το πηγαινετε ανα 6μηνο.
Αν θες παραπανω Info στειλε pm. -
Ο χρήστης car_crazy έγραψε:
Κάθε 15000 χλμ θέλει ή μία φορά το χρόνο. όποιο έρθει πρώτο.
Και μας είπαν να μην το αμελούμε γιατί τα 7 χρόνια εγγύηση είναι από το Σαρακάκη που έχει κάνει σύμβαση με ασφαλεια η οποία δεν πληρώνει την οποιαδήποτε βλάβη αν δεν έχεις κάνει τα service.Πρωτα απολα ειναι 20k km και οχι 15k η μια φορα το χρονο.
Και τα χρονια που η εγγυηση ειναι σε ασφαλιστικη, ειναι 4 και οχι και τα 7. (αν εχεις την παλια 7ετη εγγυηση)
Η τελευταια καλυπτει τα πολυ βασικα που σχεδον ποτε δε καλυπτονται απο την εγγυηση.
Διαβασε τους ορους μεταξυ των δυο, να δεις διαφορες.
Οποτε μετα τα 3 χρονια και να το αμελησεις....ουσιαστικα δεν χανεις κατι. -
Ο χρήστης anna(colt) έγραψε:
Καλή σας μέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι πολύ βασικό. Ήρθε καιρός να αλλάξω λάστιχα και προβληματίζομαι αρκετά. Δεν τα έχω αλλάξει ακόμη, έχει τα εργοστασιακά. Κάνω περίπου 10.000 - 15.000 km το χρόνο και μακρινά ταξίδια - εθνική και κινούμαι κ στην πόλη αρκετά. ΄Εχω το colt 1.3 '06, βασική έκδοση. Ρωτάω όσους ξέρουν απο προσωπική πείρα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!Απο προσωπικη πειρα και μιας και το χρησιμοποιεις στην εθνικη, τα Conti Premium Contact 2, μου εχουν αφησει καλες εντυπωσεις με χαμηλο θορυβο κυλησης και αρκετα ανετα.
Μιλαω για διασταση 195/50/15. -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Καλή σας μέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι πολύ βασικό. Ήρθε καιρός να αλλάξω λάστιχα και προβληματίζομαι αρκετά. Δεν τα έχω αλλάξει ακόμη, έχει τα εργοστασιακά. Κάνω περίπου 10.000 - 15.000 km το χρόνο και μακρινά ταξίδια - εθνική και κινούμαι κ στην πόλη αρκετά. ΄Εχω το colt 1.3 '06, βασική έκδοση. Ρωτάω όσους ξέρουν απο προσωπική πείρα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Απο προσωπικη πειρα και μιας και το χρησιμοποιεις στην εθνικη, τα Conti Premium Contact 2, μου εχουν αφησει καλες εντυπωσεις με χαμηλο θορυβο κυλησης και αρκετα ανετα.
Μιλαω για διασταση 195/50/15.Ευχαριστώ πολύ!
Τα continental φορούσε όταν το αγόρασα. Πολλοί μου λέγανε να τα αλλάξω απο την αρχή γιατί δεν ήταν καλά. Εγώ δεν τα άλλαξα και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Άρα ψηφίζεις cont?
Thanks!!! -
Ο χρήστης anna(colt) έγραψε:
Απο προσωπικη πειρα και μιας και το χρησιμοποιεις στην εθνικη, τα Conti Premium Contact 2, μου εχουν αφησει καλες εντυπωσεις με χαμηλο θορυβο κυλησης και αρκετα ανετα.
Μιλαω για διασταση 195/50/15.Ευχαριστώ πολύ!
Τα continental φορούσε όταν το αγόρασα. Πολλοί μου λέγανε να τα αλλάξω απο την αρχή γιατί δεν ήταν καλά. Εγώ δεν τα άλλαξα και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Άρα ψηφίζεις cont?
Thanks!!!Προσωπικα δεν ειχα κανενα παραπονο και αφου εχουν και πολυ καλη επιδοση στο βρεγμενο, για τη χρηση που τα θες ειναι καλα λαστιχα.
Δε λεω οτι δεν υπαρχουν, ειδικα σε αυτη τη διασταση, απλα επειδη ειχα εμπειρια, με αφησαν ικανοποιημενο. -
Καλημερα
Εχεις οδηγησει κανεις το Colt 1.3 το αυτοματο; Αξιζει το συγκεκριμενο μοντελο ή ειναι μαπα το καρπουζι ; -
Ο χρήστης Jo-Anna έγραψε:
Καλημερα
Εχεις οδηγησει κανεις το Colt 1.3 το αυτοματο; Αξιζει το συγκεκριμενο μοντελο ή ειναι μαπα το καρπουζι ;επειδη το εψαχνα το θεμα για κανα χρονο + σε αυτην την κατηγορια πρεπει να ψαχτεις με το κιβωτιο,εγω οδηγησα οτι υπηρχε διαθεσιμο (εκτος απο το αυτοματο swift) κ κατεληξα (τοσο απο την δικια μου εμπειρια οσο κ απο κριτικες) σε ενα μαυρο mitsubishi colt cz3 amt.
Νομιζω ειναι το καλυτερο κιβωτιο απο αυτα που κατασκευαζονται ακομα για τα μικρα... (κατω απο 15Κ δλδ)
Το εχω 9 μηνες κ κανενα προβλημα.γρηγορες αλλαγες(ιδιαιτερα στο σειριακο),χωρις κλοτσιες κ με ομαλοτητα αυτοματο σειριακο 6 σχεσεων.
Μπαινει σε colt κ στο smart forfour που καταργηθηκε...
(μια αλλη λεπτομερεια που μου αρεσει ειναι οτι ο λεβιες ειναι ομορφος κ διακριτικος κ οχι σαν κατι ορθια γκ@#@ια π.χ dualogic)Eβαλα κ εναν τεμπελη μπροστα κ ειμαι αρχοντας...
-
Το colt cabrio δεν κυκλοφορεί πια ή θα κυκλοφορήσει με την νέα μάσκα (που έχουν και τα απλά)?
Έψαξα στο site της mitsubishi και δεν βρήκα τίποτα για το ανοιχτό... -
-
Τι λέει η εικόνα που δε φαίνεται ?
-
Το διόρθωσα...
Είναι πολύ άσχημο το CZC ρε συ...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το διόρθωσα...Είναι πολύ άσχημο το CZC ρε συ...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το διόρθωσα...Είναι πολύ άσχημο το CZC ρε συ...
Δεν διαφωνώ, δεν ενδιαφέρομαι για εμένα (είναι mitsubishi έτσι και αλλιώς)
Ενδιαφέρομαι για έναν φίλο ο οποίος έχει ψυχολογικά = το είδε και ενθουσιάστηκε και μάλιστα σε βυσσινί χρώμα (με πιο σκούρο βυσσινί βαμμένους τους προφυλακτήρες του ) και ενδιαφερόταν για το αν θα βγει αντικαταστάτης
MITSUBISHI COLT & CΖC