-
Συγγνώμη αλλά ορισμένοι εδώ μέσα μάλλον δεν ξέρετε τι λέτε και το κυριότερο, που πάνε τα τέσσερα (ή τα τρία).
-
Συγγνώμη αλλά ορισμένοι εδώ μέσα μάλλον δεν ξέρετε τι λέτε και το κυριότερο, που πάνε τα τέσσερα (ή τα τρία).
Που αναφέρεσαι ??
-
Με τα τρία!
-
Ο χρήστης stavrosbiologos έγραψε:
Εγώ δεν έκανα σύγκριση με τα Ιαπωνέζικα αυτοκίνητα,απλά θεωρώ ότι τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα που απεκάλεσα ''σκοτώστρες'' συνήθως τα αγοράζουνε νταβραντιζμένοι για ταχύτητα τσογλαναράδες οι οποίοι ούτως ή άλλως το μυαλό στο κεφάλι τους δεν το έχουν και συν τοίς άλλοις μπορεί να φέρουν σε κίνδυνο και τη ζωή εκείνων που θέλουν να οδηγήσουν φυσιολογικά. Άλλωστε είναι γνωστό ότι στην Ελλάδα οι περισσότεροι νέοι αγοράζουν αυτοκίνητο με βάση την ιπποδύναμη του κινητήρα και λιγότερο με την πρακτικότητα και την οικονομία που μπορεί να τους προσφέρει ένα αυτοκινητο μικρότερου κυβισμού.Γιατί άραγε το ίδιο δεν συμβαίνει και στην Ιταλία???(στην οποια έχω ζήσει αρκετά χρόνια για σπουδές και έχω πολλά παραδείγματα). Μήπως επειδή στην Ελλάδα διακατέχει ακόμα πολλούς απο εμάς το σύνδρομο της επίδειξης κοινώς της φιγούρας στους γύρω μας???
Να είσαι προσεκτικότερος στις εκφράσεις σου και να μην βάζεις τους πάντες σε ένα τσουβάλι!
Τι είναι αυτό τώρα το φρούτο όποιος οδηγεί Σαξόραλλο του κολλάς μια ταμπέλα...? 'τα οδηγάνε ανεγκέφαλοι τσογλαναράδες'
Οδηγείς εντελώς άλλης φιλοσοφίας αυτοκίνητο και το ότι μπήκες στου ξαδερφού σου και σε πήγε στα λιμανάκια αυτό δεν είναι κριτίριο για να είσαι τόσο απόλυτος!Υ.Γ.1 Στην Αγγλία κάνουν και έκαναν θραύση τα VTS και τα 2.500 από τα 3.000 C2 GT θα πάνε μόνο εκεί!Κομπλεξάρες οι Αγγλοι ελληνάρα ε?
Υ.Γ.2 Εχω το εικονιζόμενο VTS 5 χρόνια and counting....προβλήματα δεν έχω (μάλλον έπεσες σε 'κανίβαλλο' ξάδερφο που νόμισε ότι το αγόρασε για να τρέξει όπως ήταν σε αναβάσεις)....δεν φταίει το Saxaκι αλλά ....
Υ.Γ.3 Ενας moderator δεν μπορεί να του κάνει μία παρατήρηση του 'γιατρού'..????
-
τι ειναι αυτα ρε παιδια? πως κολατε ετσι ταμπελες? για σοβαρευτειτε. ειστε και μεγαλοι-μορφωμενοι ανθρωποι.
ακου τα οδηγανε ανεγκεφαλοι τσογλαναραδες...και τα συγκεκριμενα αυτοκινητα το ειναι νευρικα ειναι φυσιολογικο. δεν σημαινει οτι ειναι σκοτωστρες. σοβαρευτειτ λιγο
-
Παντως την βολτα απο τα λιμανακια την κανατε ,μπηκατε και με τις 'παντες'.Την μοστρα σας την κανατε .Μετα μας φταει το αμαξι και οι τσογλαναραδες.Την διαφημηση που ελεγε 'καλλυτερα να μασας παρα να μιλας' ποιος την θυμαται ;
-
Υποτίθεται εδώ συζητάμε για τα αυτοκίνητα και όχι για το ποιοί -κάποιοι νομίζουν- πως τα οδηγάνε.
Ταμπέλες τέτοιου είδους νομίζω δεν χρειάζονται καν σχολιασμό, εκτός αν επειδή πχ οδηγάω μοτοσυκλέτα είμαι και εγώ αλήτης τσαντάκιας καμικάζι
-
Αν δεν κανω λαθος κ το Golf (μεχρι το IV τουλαχιστον) σηκωνει τον πισω εσωτερικο τροχο. Μηπως ειναι κ αυτο σκοτωστρα για γκαζοφονιαδες;
-
Πού είναι ο πρόεδρος... Νίκο (και Μιχάλη), θυμάστε τη συζήτηση που είχαμε τις προάλλες? Τελικά είναι αλήθεια. Από κάθε μέλος του forum μπορείς να μάθεις κάτι.
-
Κάποτε μου είχαν δείξει μια φωτογραφία από ένα ΑΧ μαμά (όχι Lemans κτλ.) που σήκωνε και αυτό πίσω τροχό…
Αλλά βλέπετε παρόλο που και το ΑΧ σηκώνει πίσω τροχό εγώ δεν είμαι τσογλαναράς γιατί πολύ απλά αυτό το κάνει σε άσφαλτο επιπέδου Αγγλίας, Γερμανίας κτλ.
Με λίγα λόγια την γλίτωσα επειδή ζω στην Ελλάδα!!! Χιχιχι
Φανταστείτε να ζούσα ας πούμε Αγγλία όπου αυτό το αυτοκίνητο σηκώνει πίσω τροχό… ενώ εδώ όχι…
Άντε πάλι φτηνά την γλίτωσα από να με χαρακτηρίσουν τσογλάνι… -
Θανάση βαρέθηκα να βλέπω αφορισμούς από τέτοιους ξερόλες σοβαρούς κυρίους...έλεος πια!
Ξέρετε πόσους τέτοιους έχω δει στον δρόμο να κάνουν τα απίστευτα...επειδή βιάζονται..?
-
Αφού βαρεθήκατε τους αφορισμούς τι το συνεχίζετε το θέμα??
-
Οκ τέλος από μένα...ΙΚΕ
-
To ειδε καποιος στην ΔΕΘ ; Ειναι τελικα το 1,6 με 125 αλογα και κυριως με χειροκινητο σασμαν ;Και ποσο εχει τελικα ;
-
Μην αρπάζεστε ρε παιδιά,μια κουβέντα είπαμε...
Σαφώς και δεν ενοοώ οτι οποιος οδηγάει SAXO VTS ή PUNTO GT είναι ''τσογλαναράς'' και sorry έαν άφησα να ενοηθεί κάτι τέτοιο. Αυτό που ήθελά να πώ είναι ότι κατα την γνώμη μου τα κιλά ενός C2 VTS ή ενός SAXO VTS και το γενικότερο ''στήσιμο'' του αυτοκινήτου δεν μπορεί να σηκώσουν εύκολα έναν κινητήρα 125αλόγων,ειδικότερα εάν αυτό το αυτοκίνητο το οδηγάει κάποιος νέος σε ηλικία που νομίζει οτι ξέρει και όχι κάποιος έμπειρος οδηγός. Δεν σημαίνει βέβαια αυτό ότι τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα πρέπει να τα αγοράζουν μονο οι έμπειροι, αλλά εκεινοι που τα αγοράζουν θα πρέπει να ξέρουν να σέβονται τη ζωή των άλλων και να μην κανουν στους άλλους αυτά που δεν θέλουν να τους κάνουν οι άλλοι.
Αυτό βέβαια ισχυει για όλους τους οδηγούς ,αλλα οποιος αγοράζει μικρά και γρήγορα αυτοκίνητα όπως αυτα που μιλάμε σίγουρα σκοπός του είναι να τρέξει γι'αυτο χρειάζεται μια μεγαλύτερη προσοχή.
Δεν είχα σκοπό ουτέ να θίξω ,ουτε να βάλω ταμπέλες και συγνώμη εάν καποιοι κατάλαβαν έτσι.
Αυτή είναι η γνώμη μου και καθε καλοπροαίρετο σχόλιο δεκτό,άλλωστε όπως έχει πει και ο Σοφοκλής ''ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΡΚΟ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ,ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΙΔΕΑ''.
Με τα χρόνια και οσο μεγαλωνει ο άνθρωπος αλλάζει πάντα γνώμες και θεωρώ θετικό την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ μας,όπως λεέι και μια παροιμία ''Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΓΝΩΜΗ,Ο ΑΝΟΗΤΟΣ ΠΟΤΕ''. -
Σημερα ειδα στην τηλεοραση διαφημηση του C2 VTS 125 , αρα τα 1.6 λιτρα και οι 125 ιπποι πρεπει να θεωρουνται δεδομενοι, ενω η υπαρξη της διαφημησης σημαινει οτι ερχεται λειαν συντομως (αν δεν ηρθε ηδη).
Χωρις να με ενδιαφερει το συγκεκριμενο μοντελο, μιας και ειδα τη διαφημηση το αναφερω ενμερωτικα...
ΥΓ: Εντελως μουφα η διαφημηση με ενα boomerang και κατι βλακειες αλλα ποιος νοιαζεται γι'αυτο...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Θανάση βαρέθηκα να βλέπω αφορισμούς από τέτοιους ξερόλες σοβαρούς κυρίους...έλεος πια!Ξέρετε πόσους τέτοιους έχω δει στον δρόμο να κάνουν τα απίστευτα...επειδή βιάζονται..?
Δεν είμαι ξερόλας απλά είπα την άποψη μου...ίσως με λίγο πιο παρορμητικό τρόπο απο όσο έπρεπε αλλά δεν είχα πρόθεση να θίξω
Ελπίζω να είναι αρκετή η εξήγηση που έδωσα. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
16 χιλιάρικα...?Πολύ καλή τιμή...
πολύ καλή τιμή για την σιτροέν, όχι για εμάς!
Από τα 12-13 και κατι του σάξο πήγαμε στα 16 χιλιάρικα; περίπου 25% αύξηση; μιλάμε για αυτοκίνητα της ίδιας κατηγορίας, ενώ δεν νομίζω πως θα έχει τον τρομερό εξοπλισμό.
Από την άλλη, η σιτροέν είναι η κλασσική εταιρία στην ελλάδα που βγάζει καινούργιο μοντέλο και στους 10 μήνες αρχίζει τις εκπτώσεις -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Οσο για το 'Οποιος δέν τά ξέρει,καλύτερα νά μήν τα οδηγήσει!!! ' νομίζω είναι λάθος άποψη όταν μιλάμε για ενα τεράστιο κομμάτι της συνολικής αγοράς. (ξαναλέω πως δεν αναφέρομαι μόνο στις 'γρήγορες' εκδόσεις, και οι απλές είναι εξίσου 'επικύνδηνες')
O.K.,τό διορθώνω.Οποιος δέν ξέρει,άς αρκεστεί στίς ευθείες.
Οταν λέω την κατανομή βάρους εννοώ και το ποσοστό (πχ 70% μπροστά) αλλα και την πολική ροπή αδράνειας (βάρος μπροστά απο τον εμπρός άξονα και μικρό μεταξόνιο).
Ο.Κ.,καί εδώ.Απλά έδωσες τήν εντύπωση ότι εννοούσες κάτι σάν,ότι τό κέντρο βάρους τους,βρίσκεται μπροστά από τόν μπροστινό άξονα
-
Ο.Κ.,καί εδώ.Απλά έδωσες τήν εντύπωση ότι εννοούσες κάτι σάν,ότι τό κέντρο βάρους τους,βρίσκεται μπροστά από τόν μπροστινό άξονα
Αν ήταν έτσι οι πίσω ρόδες θα ήταν μονίμως στον αέρα
C2 VTS