-
c2 VTS 125 PS CAMING SOON !!!!
-
-
-
Ο χρήστης f15 έγραψε:
c2 VTS 125 PS CAMING SOON !!!!καλως να ερθει
-
Ελπίζω με χειροκίνητο κι όχι με το Sensodrive, που είναι πιο αργό κι'απ το τραμ!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ελπίζω με χειροκίνητο κι όχι με το Sensodrive, που είναι πιο αργό κι'απ το τραμ! -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ελπίζω με χειροκίνητο κι όχι με το Sensodrive, που είναι πιο αργό κι'απ το τραμ!Υπάρχει;
-
Στην αγγλία έχει βγεί μία ειδική έκδοση gt με χειροκίνητο κιβώτιο και 110 ίππους σε περιορισμένο αριθμό και μόνο δεξιοτίμονα.Απο επιδόσεις είναι ελάχιστα πιο αργο απο ενα saxo vts αρα αν το βγάλει και με 125 ίππους...
-
Ο χρήστης bug έγραψε:
Στην αγγλία έχει βγεί μία ειδική έκδοση gt με χειροκίνητο κιβώτιο και 110 ίππους σε περιορισμένο αριθμό και μόνο δεξιοτίμονα.Απο επιδόσεις είναι ελάχιστα πιο αργο απο ενα saxo vts αρα αν το βγάλει και με 125 ίππους...Όπως γράφει και στους 4Τροχούς από τα 2500 GT που κατασκευάστηκαν τα 250 μόνο ήταν αριστεροτίμονα και προορίζονται για αγωνιστική χρήση. Τα υπόλοιπα 2250 θα πουληθούν για χρήση στο δρόμο και είναι τα δεξιοτίμονα. Παρ'όλο όμως που είναι ελαφρωμένα δίχως κλιματισμό,προβολείς ομίχλης κ.α το βάρος δε πέφτει κάτω απο τον τόνο με αποτέλεσμα να είναι αρκετά πιο αργό απο το Saxo VTS. Οπότε η έκδοση των 125 ίππων είναι αυτή που θα φέρει τις όποιες ισορροποίες με το προηγούμενο μοντέλο.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Στην αγγλία έχει βγεί μία ειδική έκδοση gt με χειροκίνητο κιβώτιο και 110 ίππους σε περιορισμένο αριθμό και μόνο δεξιοτίμονα.Απο επιδόσεις είναι ελάχιστα πιο αργο απο ενα saxo vts αρα αν το βγάλει και με 125 ίππους...
Όπως γράφει και στους 4Τροχούς από τα 2500 GT που κατασκευάστηκαν τα 250 μόνο ήταν αριστεροτίμονα και προορίζονται για αγωνιστική χρήση. Τα υπόλοιπα 2250 θα πουληθούν για χρήση στο δρόμο και είναι τα δεξιοτίμονα. Παρ'όλο όμως που είναι ελαφρωμένα δίχως κλιματισμό,προβολείς ομίχλης κ.α το βάρος δε πέφτει κάτω απο τον τόνο με αποτέλεσμα να είναι αρκετά πιο αργό απο το Saxo VTS. Οπότε η έκδοση των 125 ίππων είναι αυτή που θα φέρει τις όποιες ισορροποίες με το προηγούμενο μοντέλο.
Σε ένα συγκριτικό που είχα διαβάσει στο evo ,το c2 gt ήταν αρκετά πιό γρήγορο απο το rallye 1.3,ενω είχε και μεγαλύτερα περιθώρια πρόσφυσης.Σαν αίσθηση βέβαια δεν συγκρίνονταν με το rallye αλλα η ουσία είναι οτι το c2 gt είναι πιο γρήγορο γενικώς απο έναν θρύλο στα μικρά gti ,οπότε περιμένω(και δεν είμαι ο μόνος )με ανυπομονησία το vts Πότε βγαίνει ρε παιδιά????
-
Το μόνο που ελπίζω είναι να μη το ματιάσουμε... Πρώτη φορά βλέπω τόση αγωνία και ανυπομονησία για ένα νέο μοντέλο...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Το μόνο που ελπίζω είναι να μη το ματιάσουμε... Πρώτη φορά βλέπω τόση αγωνία και ανυπομονησία για ένα νέο μοντέλο...Mόνο για αυτό ανυπομονούμε Νίκο...γκουχ γκουχ..C4
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Mόνο για αυτό ανυπομονούμε Νίκο...γκουχ γκουχ..C4
Πρέπει να τον κοιτάξεις αυτόν τον τσιγαρόβηχα, δε μου φαίνεται καλός...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Το μόνο που ελπίζω είναι να μη το ματιάσουμε... Πρώτη φορά βλέπω τόση αγωνία και ανυπομονησία για ένα νέο μοντέλο...Εχοντας συνηθίσει με την σβελτάδα και ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ των saxo σε όλες τις εκδόσεις(ακόμα και στην δικιά μου 1.1 )και βλέποντας κατι c2 c3 sensodrive να πασχίζουν να ξεκινήσουν,χωρίς μάλιστα να έχουν κάτι σπουδαίο στην οδ.συμπεριφορά τους,ε λογικό δεν είναι??????? :
Φιλικα -
Από τιμόνι - κιβώτιο - αναρτήσεις πως πάει το C2? Δεν έχω διαβάσει τίποτα σε περιοδικό αλλά δεν έχω ακούσει τα καλύτερα (ειδικά για το C3). Δε λέω συγκριτικά με το Saxo αλλά με τον ανταγωνισμό (π.χ 206, Clio).
-
Ο χρήστης christopher έγραψε:
Από τιμόνι - κιβώτιο - αναρτήσεις πως πάει το C2? Δεν έχω διαβάσει τίποτα σε περιοδικό αλλά δεν έχω ακούσει τα καλύτερα (ειδικά για το C3). Δε λέω συγκριτικά με το Saxo αλλά με τον ανταγωνισμό (π.χ 206, Clio).Επειδή έχω οδηγήσει το 1.4 μορώ να σου πώ(αν και δεν είναι αυτό το ερώτημα σου)οτι δεν θυμίζει ούτε για πλάκα το saxo.Exει βέβαια καλό κράτημα αλλά δεν είναι ιδιαίτερα ρυθμίσιμο(όπως το σαξο)ενώ το τιμόνι είναι πολύ ελαφρύ με μέτρια αίσθηση.Ασε που κοπανάει λόγω ημιάκαμπτου σε μερικές ανωμαλίες.Το κιβώτιο μοιάζει με του σαξο με λίγο πιο στιβαρή αίθηση.Οσον αφορά το clio,επειδη έχει η μανα μου,μοιάζει πολύ στην συμπεριφορά του με το σαξο στο πιό φιλικό,άρα όπως καταλαβαίνεις υστερεί.Για το 206 δεν μπορώ να πώ γιατί δεν το έχω οδηγήσει(θα το οδηγήσω για τα καλά όμως όταν το παραλάβω και θα σου πώ )
-
Ο χρήστης bug έγραψε:
Σαν αίσθηση βέβαια δεν συγκρίνονταν με το rallye αλλα η ουσία είναι οτι το c2 gt είναι πιο γρήγορο γενικώς απο έναν θρύλο στα μικρά gti ,οπότε περιμένω(και δεν είμαι ο μόνος )με ανυπομονησία το vts Πότε βγαίνει ρε παιδιά????
Άποψή μου είναι ότι βασικά η ουσία δεν είναι η ταχύτητα, αλλά η αίσθηση... (για να διασκεδάσεις σε λογικές ταχύτητες, χωρίς να κινδυνεύεις τόσο πολύ και να μην χρειάζεται να είσαι Σουμάχερ... )
Προσωπική άποψη βέβαια... Τυχόν διαφωνίες κατανοητές
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Σαν αίσθηση βέβαια δεν συγκρίνονταν με το rallye αλλα η ουσία είναι οτι το c2 gt είναι πιο γρήγορο γενικώς απο έναν θρύλο στα μικρά gti ,οπότε περιμένω(και δεν είμαι ο μόνος )με ανυπομονησία το vts Πότε βγαίνει ρε παιδιά????
Άποψή μου είναι ότι βασικά η ουσία δεν είναι η ταχύτητα, αλλά η αίσθηση... (για να διασκεδάσεις σε λογικές ταχύτητες, χωρίς να κινδυνεύεις τόσο πολύ και να μην χρειάζεται να είσαι Σουμάχερ... )
Προσωπική άποψη βέβαια... Τυχόν διαφωνίες κατανοητές
Συμφωνώ,απλά ήθελα να τονίσω οτι έχει γίνει τόσο καλή δουλειά στο στήσιμο του αυτοκινήτου,ωστε αυτό καταφέρνει να είναι πιό γρήγορο απο τον θρύλο 106(κάτι όχι και τόσο εύκολο).Αλλωστε αν προσέξεις και τις μετέπειτα απαντήσεις μου,η αίσθηση παίζει πολύ μεγάλο ρόλο
-
BUG:Προφανώς μιλάς για το 106 1.3 8v και όχι για το 1.6 16v .Πάντως εάν πρόκειται να κυκλοφορήσει με 125 αλογάκια και ο κινητήρας είναι αυτός που φορά το saxo 1.6 ελαφρός σκαλισμένος ευχαρίστως να χτυπούσα ένα….
………όταν λέτε ότι το C2GT κυκλοφόρησε στην Αγγλία 250 αριστεροτιμονα που προορίζονται για αγωνιστικά τι τιμή έχουνε ξερή κανείς σας ! -
Ο χρήστης xsystem έγραψε:
BUG:Προφανώς μιλάς για το 106 1.3 8v και όχι για το 1.6 16v .Πάντως εάν πρόκειται να κυκλοφορήσει με 125 αλογάκια και ο κινητήρας είναι αυτός που φορά το saxo 1.6 ελαφρός σκαλισμένος ευχαρίστως να χτυπούσα ένα….
………όταν λέτε ότι το C2GT κυκλοφόρησε στην Αγγλία 250 αριστεροτιμονα που προορίζονται για αγωνιστικά τι τιμή έχουνε ξερή κανείς σας !Mπορείς να δεις πολλές πληροφορίες και τεστ για τα C2 GT στο τωρινό τεύχος των 4τροχών..
C2 VTS