-
Ειναι οπως ηταν η 5η πριν απο 30 χρονια!! Στα περισσοτερα αυτοκινητα ειναι overdrive
Την τελικη την πιανει με 5η -
Ο χρήστης orgio έγραψε:
Κάθε αντιπρόσωπος είχε δικαίωμα να προπαραγγείλει 12 αυτοκίνητα τα οποία ήταν τελωνείο την περασμένη βδομάδα!!! Εγώ το αμάξι το έκλεισα παραμονή πρωτοχρονιάς και το παραλαμβάνω μέσα στην άλλη εβδομάδα. Ηταν από τα αυτοκίνητα που είχε προπαραγγείλει η αντιπροσωπεία (trend με extra υποβραχιόνιο, προβολείς).Αρα ισχύει αυτό που είπα κι εγώ πιο πάνω. Τα πρώτα αυτοκίνητα θα ερθουν μέσα στον Φλεβάρη. Τότε θα μάθουμε κι απόψεις πραγματικών κατόχων
-
Ο χρήστης fluflitsa έγραψε:
να ρωτήσω. την 6η ταχύτητα σε ποιες περιπτώσεις την βάζουμε? στα πόσα χλμ? και ποια η χρησιμότητά της? ειναι οπως η 5η που το αμάξι καίει λιγότερα?
μη βαράτε!Προσωπικά η 6η ταχύτητα με έχει βολέψει απίστευτα. Σε σημείο που θα με χαλούσε πάρα πολύ εάν το επόμενό μου αυτοκίνητο είχε 5άρι κιβώτιο.
Συνήθως τη χρησιμοποιώ μετά τα 110, δηλαδή σε αυτοκινητόδρομους (π.χ. στην Αττική Οδό). Στις μεγάλες ταχύτητες είναι αρκετά πιο οικονομική από την 5η και πολυ πιο αθόρυβη.
-
εγω παντος στη τριπολη εχω δει γνωστο μου να οδηγει tiguan που δεν ηταν εκθεσιακο και ξερω χωρις να το εχω δει ο ιδιος και για ενα αλλο το οποιο ομως δεν γνωριζω απο που εχει αγοραστει.
-
Για σας . Πριν από λίγες ώρες παρήγγειλα από αντιπροσωπεία στην Αθήνα ένα TIGUAN SPORT με ηλιοροφή , xenon κ.α. Χρώμα SLATE GRAY , παράδοση σε έξι(!) μήνες.
Παρεπιπτόντως όσοι από σας έχετε παραγγείλει ή σκοπεύετε να παραγγείλετε TIGUAN ποιά έκδοση και χρώμα επιλέξατε /επιθυμείτε; -
Χτες δοθηκε το τελευταιο ετοιμοπαραδοτο απο την Καρεντα στη βουλιαγμενης. Ενα μαυρο σε εκδοση Τρεντ. Απο σημερα παραδοση σε 6 μηνες. Καλη αναμονη...
-
Τα 2λιτρα δεν νομιζω να εχουν τετοια αναμονη!!!
-
Πάμε μόνο για ετοιμοπαράδοτα πλέον από τυχόν ακυρώσεις...Είναι απαράδεκτο πάντως να σου λένε 6-7 μήνες αναμονή για ένα αυτοκίνητο και νομίζω ότι θα τους κάνει μεγάλη ζημιά αυτό. Δε βλέπω να χτυπάνε 2η θέση σε πωλήσεις όπως είχαν σχεδιάσει. Από εβδομάδα θα σας έχω και νέα με ένα τρόπο να κερδίσετε έκπτωση...κλείνω το δικό μου και τα λέμε μετά...
-
Ο χρήστης Sinnay έγραψε:
Πάμε μόνο για ετοιμοπαράδοτα πλέον από τυχόν ακυρώσεις...Είναι απαράδεκτο πάντως να σου λένε 6-7 μήνες αναμονή για ένα αυτοκίνητο και νομίζω ότι θα τους κάνει μεγάλη ζημιά αυτό. Δε βλέπω να χτυπάνε 2η θέση σε πωλήσεις όπως είχαν σχεδιάσει. Από εβδομάδα θα σας έχω και νέα με ένα τρόπο να κερδίσετε έκπτωση...κλείνω το δικό μου και τα λέμε μετά...Μπα...όταν πρωτοβγήκε το Golf IV ήταν τουλάχιστον τόσο οι λίστες αναμονής και πάλι, αν θυμάμαι καλά είχε πουλήσει απίστευτα.
Για μένα θα ήταν σοβαρός λόγος να απορρίψω αυτοκίνητο αυτός ο τεράστιος χρόνος αναμονής, αν υπήρχε ανταγωνιστής με παρόμοια χαρακτηριστικά...Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπάρχει (προς το παρόν), οπότε δυστυχώς όποιος θέλει...αναγκαστικά περιμένει
-
Το 2,0 TFSI,εισαγεται κανονικα?
-
οχι ακομη.
-
'Εχω ένα Tiguan Sport με ηλιοροφή εδώ και 2 εβδομάδες. Ειναι μπλέ μεταλλικό (αυτο το περίργο, αν πήρατε το περασμένο Top Gear θα το δείτε στο εξώφυλλο).
Λοιπόν.
Ποιότητα κατασκευής κορυφαία. Μηδέν τριγμοί και η ηλιοροφή αντέχει στην εκτός δρόμου κακομεταχείρηση.
Οδηγική συμπεριφορά, ακριβώς όπως ένα απλο Golf. Η μόμη διαφορά ειναι τα κιλά που φαίνονται λίγο στα -πολύ- δυνατά φραναρίσματα. Πρόσφυση , άπειρη.Το ABS ακόμα δεν έχω καταφέρει να το ενεργοποιήσω. Το ESP είναι καλοστημένο και δεν ενοχλεί. Με δευτέρα. το γκάζι είναι πολύ αλλα μετα χαλαρώνει η επιτάχυνση. Μηδεν αεροδυναμικοί θόρυβοι.
Κατανάλωση στα τελευταία 550 χλμ 12.9(με αρκετό γκάζι).
Χώροι καλοί (όχι αχανές πορτ μπαγάζ).
Πείτε μου τι άλλα θέλετε να σας πώ.
-
έχεις πάει καθόλου σε χιόνι?
αν ναι ποια η συμπεριφορά του?καλοτάξιδο
-
Πολυ λίγο χιονι (βασικά κατι παγωμένες στοφλες στον Υμμητό χεχχε). Εκέι είδα το ESP να κάνει τη δουλειά του (έφερε το αυτοκίνητο στον ίσιο δρόμο και απέφυγα το γκρεμό). Αλλά χιόνι χιόνι όχι ακόμα. Αν πάω Γιάννενα το Σ/Κ θα δούμε.
-
Ο χρήστης xaxakas έγραψε:
Ποιότητα κατασκευής κορυφαία. Μηδέν τριγμοί
Το ABS ακόμα δεν έχω καταφέρει να το ενεργοποιήσω.
Χώροι καλοί (όχι αχανές πορτ μπαγάζ).
Τριγμοι τις δυο πρωτες εβδομαδες; Δυσκολο ετσι κι αλλιως.
Αν το προσπαθησες και δεν το καταφερες, καποιο προβλημα υπαρχει.
Οχι 'μη αχανες'. Απλα μικρο.
-
Οταν λεω τριγμοι, εννοώ για την ηλιοροφή.
Οσο για το ABS, με 80 - 90 χιλιόμεταρα στην Πίνδου στον Παπάγο στο ρεύμα προς Κατεχάκη προχθές με βροχή τσαρούχωσα τα φρένα για να στρίψω αριστερά σε κατηφόρα. Η ζώνη 'μπλόκαρε' αλλα ABS τίποτα. Το αυτοκίνητο εστριψε λες και δεν εινε τίποτα.
Αντιλαμβάνομαι πως και τα λαστιχα ειναι το 90% όσον αφορα την πρόσφυση. Απλά μου έκανε εντύπωση.
-
Οι χωροι του Tiguan ειναι περιπου στα επιπεδα του Α3 Sportback.
Eιδικα ο χωρος αποσκευων ειναι οριακος για μια οικογενεια.
-
http://www.bebeconfort.com/collection-2 ... h_trek.htm
Αυτο μπαίνει σχεδόν όρθιο, αλλά τίποτα άλλο
-
Ο χρήστης xaxakas έγραψε:
Οταν λεω τριγμοι, εννοώ για την ηλιοροφή.Οσο για το ABS, με 80 - 90 χιλιόμεταρα στην Πίνδου στον Παπάγο στο ρεύμα προς Κατεχάκη προχθές με βροχή τσαρούχωσα τα φρένα για να στρίψω αριστερά σε κατηφόρα. Η ζώνη 'μπλόκαρε' αλλα ABS τίποτα. Το αυτοκίνητο εστριψε λες και δεν εινε τίποτα.
Αντιλαμβάνομαι πως και τα λαστιχα ειναι το 90% όσον αφορα την πρόσφυση. Απλά μου έκανε εντύπωση.
Πάνω στο φανάρι της Κατεχάκη?
Γλυστράει ΠΟΛΥ εκεί. -
Ακριβώς.
Ο συνδυασμός, ESP, ABS, Haldex, 17ρες ζάντες και 245(?) σχετικά χαμηλού προφίλ ελαστικών, μετατρέπει οποιοδήποτε αυτοκίνητο πρακτικά σε τρένο.
VW Tiguan 2007