-
Ο χρήστης patro έγραψε:
εντιτ:ψιλοασχετο με το θεμα αλλα ειμαι απο αυτους που πιστευουν οτι μονο
με μολοτοφ και αιμα αλλαζουν τα παγκοσμια σκηνικαΣτο συγκεκριμένο θέμα των καμερών θα συμφωνήσω!
Μάλιστα ήταν πολύ ευχάριστη έκπληξη που ο Κ.Κ. στην εκπομπή του στον Εν Λευκώ ενθάρρυνε ακριβώς αυτό το πράγμα
-
-
Μαζι με τις ευχες για τη νεα χρονια, παρτε και μια ειδηση που θα ''ξενερωσει'' πολλους.
Απο αυριο αρχιζουν να λειτουργουν και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ρανταρ στην Αττικη Οδο, του οποιου οι φωτο που θα τραβαει θα πηγαινουν κατευθειαν στην εισαγγελεια για τις μεγαλες ταχυτητες.
Αν υπηρχε και ενας δρομος στον οποιο ειχαμε τη δυνατοτητα να ανοιξουμε τα αμαξια μας με αξιοπρεπεις συνθηκες, χανεται και αυτος...
Συγχαρητηρια στους φωστηρες του τυπου, οι οποιοι με τα κινδυνολογια τους ωθησαν την τροχαια σε μια τετοια αποφαση και πλεον θα εχουμε μια καμερα διπλα μας απο τη στιγμη που ξυπναμε μεχρι που θα φτανουμε στις δουλειες μας...
Καλη μας χωνεψη -
Οπως εχω ξαναπει, πινακιδες στο πορτ-μπαγκαζ και ταξιδακι ανετο. Αμα σε πιασουν, 60κατι ευρω κληση. Την φωτοκληση παντως επειδη πηγαινες με τα εξωπραγματικα 160 στην κατηφορικη ευθεια πριν την διχαλα για το αεροδρομιο στις 2 το πρωι, την γλυτωνεις.
-
Το θέμα δεν είναι νομίζω ακριβώς αν φοβόμαστε τις κάμερες...
Είναι ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιούνται οι κάμερες. Σϊγουρα για την 'ασφάλεια' μας καλές είναι. Ποιός δεν θα ήθελε να είναι ασφαλής σε έναν κόσμο όπου η τρομοκρατία ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΤΑΙ;;!!!(Απλό) Παράδειγμα κακής χρήσης κάμερας:
Η φωτοκάμερα στην Αττική ή στην Εθνική οδό που θα σε γράφει όταν πηγαίνεις πάνω από την υπερηχητική ταχύτητα των 120χλμ. !! στην ευθεία και για να συμμορφωθείς θα πληρώσεις για να γεμίσουν τα άδεια ταμεία του κράτους-οπερέττα .... -
Ο χρήστης sergeant έγραψε:
Ποιός δεν θα ήθελε να είναι ασφαλής σε έναν κόσμο όπου η τρομοκρατία ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΤΑΙ;;!!!...Η ΤΡΟΜΟ-ΥΣΤΕΡΙΑ είναι αυτή που καλλιεργείται και πρέπει να πολεμήσουμε!
-
Ο χρήστης ethnikaras έγραψε:
Μαζι με τις ευχες για τη νεα χρονια, παρτε και μια ειδηση που θα ''ξενερωσει'' πολλους.
Απο αυριο αρχιζουν να λειτουργουν και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ρανταρ στην Αττικη Οδο, του οποιου οι φωτο που θα τραβαει θα πηγαινουν κατευθειαν στην εισαγγελεια για τις μεγαλες ταχυτητες.
Αν υπηρχε και ενας δρομος στον οποιο ειχαμε τη δυνατοτητα να ανοιξουμε τα αμαξια μας με αξιοπρεπεις συνθηκες, χανεται και αυτος...ΠΗΓΗ δε μας είπες....
-
...και που βρίσκονται στην Α.Ο αυτές οι κάμερες?
-
Εμείς εδώ κάτω, ευτυχώς έχουμε ακόμα ησυχία...
-
-
Ο χρήστης Thevoice έγραψε:
Αν υπηρχε και ενας δρομος στον οποιο ειχαμε τη δυνατοτητα να ανοιξουμε τα αμαξια μας με αξιοπρεπεις συνθηκες, χανεται και αυτος...ΠΗΓΗ δε μας είπες....
**Πηγή;**
-
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
**Πηγή;**
Ναι, πηγή. Γιατί σου κάνει εντύπωση; Όταν γράφουμε μια 'είδηση' το σωστό είναι να αναφέρουμε και που την ακούσαμε / διαβάσαμε. Άλλο είναι ένα link ή η παράθεση του εντύπου και της σελίδας που έγινε η δημοσίευση της 'είδησης' κι άλλο το 'ξέρετε, μου είπε ο αδερφός της κολλητής μιας φίλης μου ότι κάπου άκουσε πως.....'
Ακόμα περισσότερο, δε, όταν δεν αναφέρεται καμία λεπτομέρεια (σχετικά με το που έχει φωτοραντάρ στην ΑΟ στην προκειμένη περίπτωση). Αν δεν έχω την παραμικρή λεπτομέρεια, πώς να δώσω σε αυτό που διάβασα 'εδώ μέσα' κάποια βαρύτητα;...
-
Μάλλον υπήρξε κάποια παραξήγηση. Το 'Πηγή;' που έγραψα απευθυνόταν στον ethnikara που είπε πρώτος αυτό για τις κάμερες στην ΑΟ. Απλώς ήθελα να δηλώσω πως και εγώ ενδιαφέρομαι για την πηγή του, προκειμένου να κρίνω την αξιοπιστία αυτού που αναφέρει. Βεβαίως συμφωνώ μ' αυτά που γράφεις.
Ήταν αντίστοιχο του '+1' που γράφουν πολλοί στα fora. Μάλλον έπρεπε να το γράψω σαφέστερα εξ' αρχής. -
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
Μάλλον υπήρξε κάποια παραξήγηση.
....
Ήταν αντίστοιχο του '+1' που γράφουν πολλοί στα fora. Μάλλον έπρεπε να το γράψω σαφέστερα εξ' αρχής.No harm, no foul!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
http://www.autotriti.gr/_NEA/preview_news.asp?category_id=27&NEWS_DATA_ID=36538Ειλικρινά δέν ξέρω τί είναι χειρότερο, η προσπάθεια της αστυνομίας να μας παρακολουθεί μέσω των καμερών ή οτι τον τελικό λόγο για ένα εσωτερικό ζήτημα της Ελλάδας τον έχει ένας επίτροπος στις Βρυξέλες (ο οποίος συν τοις άλλοις πουλάει και εξυπνάδα )
-
Αφορμή για το ξέθαμα του thread είναι μία δημοσκόπηση που τρέχει στο in.gr σχετικά με την χρήση των καμερών στους δρόμους.
ΕΡΩΤΗΣΗ:
Πρέπει να χρησιμοποιούνται οι κάμερες στους δρόμους;
Αποτελέσματα:
Μόνο για την κυκλοφορία 989 18,8%
Για κάθε χρήση, συμπεριλαμβανομένης και της δημόσιας ασφάλειας 2675 50,84%
Όχι. Προσβάλλει τα ατομικά δικαιώματα. 1555 29,55%
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ 43 0,82%Σύνολο: 5262
Αν οι χρήστες του διαδικτύου που είναι νομίζω λίγο πιο προοδευτικοί δίνουν τέτοια πλειοψηφία στην χρήση καμερών τότε τι να πω; Λυπάμαι πραγματικά για την κατάντια μας...
Κλεινόμαστε από μόνοι μας στο κλουβί μας, παραδίδουμε τα δικαιώματά μας και την ελευθερία μας για την υποτιθέμενη ασφάλεια μας....Δεν βρίσκω αρκετά σκληρά λόγια για να εκφράσω την απογοήτευσή μου...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Οπως εχω ξαναπει, πινακιδες στο πορτ-μπαγκαζ και ταξιδακι ανετο. Αμα σε πιασουν, 60κατι ευρω κληση. Την φωτοκληση παντως επειδη πηγαινες με τα εξωπραγματικα 160 στην κατηφορικη ευθεια πριν την διχαλα για το αεροδρομιο στις 2 το πρωι, την γλυτωνεις.Υπάρχει καλύτερη λύση...
Αυτοκίνητο περασμένο σε εταιρεία μεσω leasing...
Και να έρθει η αστυνομία, το παίζουν όλοι ανευθυνουπεύθυνοι στην εταιρεία, το παίζεις λίγο γραφειοκρατία, τους πιάνεις στο μπλα μπλα θα το κοιτάξουμε θα το ερευνήσουμε ποιος οδηγούσε το συγκεκριμένο όχημα τη συγκεκριμένη ημέρα και ώρα και ιστορίες, μετά από λίγες μέρες θα σε πάρουν 2 και 3 τηλ και τους κάνεις μπαλάκι σε 10 γραφεία , όπου και πάλι δεν θα βγάλουν άκρη, συνειδητοποιούν ότι έχουν μπλέξει σε μεγαλύτερο μπάχαλο από ότι είναι η δική τους υπηρεσία και μετά έχουν συγκεντρώσει τόσες υποθέσεις που σιγά μην ξανασχοληθούν με την συγκεκριμένη υπόθεση...
-
Τις φοβάται μόνο όποιος έχει κάνει κάποια λαλακία οποιασδήποτε μορφής...
Όλοι οι υπόλοιποι τις κοιτάμε και τις χαιρετάμε κιόλας! -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Υπάρχει καλύτερη λύση...
Αυτοκίνητο περασμένο σε εταιρεία μεσω leasing...Δεν παίζει: Η οφειλή καταγράφεται στην εταιρία και μάλιστα αν η κλήση δεν πληρωθεί,
ανοίγουν ΜΕΓΑΛΑ τραβήγματα αργοτερα στην εφορία (ξέρω παλαιότερη περίπτωση).Η κλήση πληρώνεται και μετά ψάχνεις ποιός το οδηγούσε να πληρώσει ο ίδιος. Για το
point system δεν ξέρω τί γίνεται... -
διπλό post...
ΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ;;;