-
Κλασικα, Κρήτη για 3 βδομάδες. Γνωστό περιβάλλον, λίγα έξοδα. Όποιος κατέβει 17/7 - 7/8 ας μου στείλει PM.
-
Diakopes ????
Last year... -
Κεφαλλονιά μια ζωη............................
-
πήλιο τον αύγουστο, αφενός επειδή οι κυκλάδες είναι ταλαιπωρία σε περίοδο αιχμής, αφετέρου επειδή έχω ανοιχτούς λογαριασμούς με μια λακκούβα από τα χριστούγεννα
τον σεπτέμβρη μάλλον θα πάρω την υπόλοιπη άδεια και θα κατέβω κρήτη...
-
Ροδο για 4 ημερες....
Κατα τα αλλα διακοπες στην Καλλιθεα-Αθηνα... -
Μια χαρά είναι η Αθήνα, μη μασάτε. Βέβαια φέτος διατηρώ τις επιφυλάξεις μου, μια που η 'καλοκαιρινή βόλτα με το αυτοκίνητο στην άδεια Αθήνα' έχει εντελώς θεωρητική υπόσταση, με τις Ολυμπιακές λωρίδες κλπ...
EDIT: Aδικία στην ψηφοφορία, γιατί μόνο τα νησιά? Και γιατί η Πελλοπόνησος, η Εύβοια, η Χαλκιδική ( ) να είναι στριμωγμένες σε μια κατηγορία (αλλού στην Ελλάδα)?
-
Οντως η Αθηνα υπο αλλες συνθηκες(βλεπε 15Αυγουστος-εκτος απο το σωτηριον ετος ) ειναι πραγματικα ομορφη πολη.....
Βεβαια φετος με το 70% του πληθυσμου της να παραμενουν στην πολη και με τις χιλιαδες ξενων επισκεπτων να προστιθενται στον πληθυσμο αυτο δεν ξερω κατα ποσο φιλικη θα ειναι...Ε βαλτε τις Ολυμπιακες λωριδες,τα εργα,τις ειδικες ρυθμισεις και δεν θελει πολυ... -
Κυκλάδες- Σίφνο,Πάρο η καταγωγή μου από κει.
-
Εκεί που πάμε πάντα.
Στην Σαντορίνη για καλό ψάρι στου φίλου μου του Νίκου στο Ακροτήρι !
-
Νάξο, από Δευτέρα και για μια εβδομάδα.
Χαίρετεεεεεε
-
Αναχώρηση από Αθήνα οδικώς, μέχρι Πάτρα. Από εκεί με Superfast πάμε Ancona. Βολτούλα μέχρι Modena και Maranello. Επίσκεψη Galleria Ferrari και Fiorano για να δούμε testing F1 ή την καινούρια F420 (ό,τι κάτσει). Αργά το απόγευμα φτάνουμε Brescia και διανυκτερεύουμε. Το πρωί ξεκινάμε, περνάμε έξω από το Milano και συνεχίζουμε από την Κυανή Ακτή προς Monaco. Κάνουμε 4-5 γύρους στην 'πίστα' και συνεχίζουμε προς τα πάνω. Clermont Ferrand, ίσως Rouen. Μετά πάμε Ελβετία και περνάμε νοτιοδυτική Γερμανία. Διανυκτέρευση σε σπίτι και ξύπνημα την επόμενη μέρα και βουρ για ολοήμερη εκδρομή-επίσκεψη στο Nurburgring όπου θα γυρίσουμε 5-6 φορές το Nordschleife με το ένα μάτι στην πίστα και το άλλο στους καθρέφτες. Επίσκεψη στο μουσείο, επιβεβλημένη. Πίσω στο σπίτι για διανυκτέρευση. Την επόμενη ξεκίνημα για Spa και παρακολούθηση των 24h του Spa για τα FIA GT. Ίσως κατασκηνώσουμε, ίσως επιστρέψουμε σπίτι για διανυκτέρευση - ανάλογα τον καιρό. Μάζεμα και επιστροφή στην Αθήνα σε 2 μέρες από Ελβετία, Ιταλία, Πάτρα.
Φέτος δεν έχει θάλασσα, έχει βουνό. -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Αναχώρηση από Αθήνα οδικώς, μέχρι Πάτρα. Από εκεί με Superfast πάμε Ancona. Βολτούλα μέχρι Modena και Maranello. Επίσκεψη Galleria Ferrari και Fiorano για να δούμε testing F1 ή την καινούρια F420 (ό,τι κάτσει). Αργά το απόγευμα φτάνουμε Brescia και διανυκτερεύουμε. Το πρωί ξεκινάμε, περνάμε έξω από το Milano και συνεχίζουμε από την Κυανή Ακτή προς Monaco. Κάνουμε 4-5 γύρους στην 'πίστα' και συνεχίζουμε προς τα πάνω. Clermont Ferrand, ίσως Rouen. Μετά πάμε Ελβετία και περνάμε νοτιοδυτική Γερμανία. Διανυκτέρευση σε σπίτι και ξύπνημα την επόμενη μέρα και βουρ για ολοήμερη εκδρομή-επίσκεψη στο Nurburgring όπου θα γυρίσουμε 5-6 φορές το Nordschleife με το ένα μάτι στην πίστα και το άλλο στους καθρέφτες. Επίσκεψη στο μουσείο, επιβεβλημένη. Πίσω στο σπίτι για διανυκτέρευση. Την επόμενη ξεκίνημα για Spa και παρακολούθηση των 24h του Spa για τα FIA GT. Ίσως κατασκηνώσουμε, ίσως επιστρέψουμε σπίτι για διανυκτέρευση - ανάλογα τον καιρό. Μάζεμα και επιστροφή στην Αθήνα σε 2 μέρες από Ελβετία, Ιταλία, Πάτρα.
Φέτος δεν έχει θάλασσα, έχει βουνό.Αυτές είναι διακοπές!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Eπρεπε να βάλεις κ την επιλογή ΠΟΥΘΕΝΑ...ιδιαίτερα αυτο το καλοκαίρι...
Το ξέρω, το κατάλαβα μετά.....
Πώς μπορώ να το διορθώσω γιατί δεν τα καταφέρνω.....
Done!!
Κύμη!!
thanks !
-
Εγω ξεκινησα να κλεισω ενα πακετο στο San Fransisco αλλα τελικα εκλεισα ενα πακετο στο San Iraklio!!!!!!!!!!!
-
Βλέπω ότι πολύς κόσμος δεν θα πάει πουθενά.....
Το ίδιο και εγω
Τι να κάνουμε, του χρόνου....... -
Μακριά απο δω! Μάλλον 4-5 μέρες Βέλγιο, όλως τυχαίως συμπίπτει με τις ημερομηνίες του Spa
τις υπόλοιπες παίζεται ακόμα
-
Δυστυχώς μετά πολλά χρόνια δεν θα πάω διακοπές
Και δεν θα είναι και άδεια η Αθήνα
Πάντως κανά ΣΚ στην εύβοια ψήνεται -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Δυστυχώς μετά πολλά χρόνια δεν θα πάω διακοπές
Και δεν θα είναι και άδεια η Αθήνα
Πάντως κανά ΣΚ στην εύβοια ψήνεταιΧρήστο μαύρο καλοκαίρι θα περάσουμε με τους ολυμπιακούς και το κυκλοφοριακό!
Αυτή την λ. Μαραθώνος δεν την αντέχω άλλοοοοοο..!! -
Για διακοπές ούτε λόγος μια και οι Ολυμπιακοί μας έβαλαν σε καραντίνα και κόπηκαν οι άδειες. Το ποιο πιθανό είναι ΣΚ χαλάρωσης και ξεκούρασης στο απαλλαγμένο από δρόμους αυτοκίνητα και φασαρία Λουτρό στα νότια παράλια των Χανίων κοντά στα Σφακιά.
Καλά τη πήγα και έγραψα σε αυτοκινητιστικό Forum ο αθεόφοβος!!!!!Για τους φίλους που θα μας επισκεφτούν υπάρχει πάντα η διάθεση και λαχτάρα θα έλεγα να γνωριστούμε από κοντά. Αρκεί ένα μήνυμα για συνεννόηση.
-
Αν και όποτε φύγω, θα πάω από Φωκίδα μέχρι Γιάννενα από ορεινές και εκτός δρόμου διαδρομές. Όσες μέρες μπορέσω και όσο πιο μακριά μπορέσω! Αν υπάρξει χρόνος θέλω να κάνω και κάποιες από τις διαδρομές που περιγράφει ο Ψημένος στο βιβλίο του για τη Θεσσαλία (για όσους το έχουν διαβάσει) και δεν έχω κάνει.
Γεροί να είμαστε και θα τα καταφέρουμε
ΠΟΥ θα πάμε διακοπές φέτος το καλοκαίρι.....;