-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Εθνική Μπέιζμπολ:
Θυμάμαι τον αμερικάνο πρέσβη που έλεγε ότι η 'ελληνική ομάδα μπέιζμπολ είναι μέσα στις δέκα καλύτερες του κόσμου'. Ξέρετε πόσες ομάδες συμμετέχουν στους ολυμπιακούς; ΟΚΤΩ!πολύ φοβάμαι ότι οι παίκτες της εθνικής μπέιζμπολ που μιλάνε ελληνικά είναι ακόμα λιγότεροι από οκτώ...
-
Είχα κανονίσει να δω την τελετή έναρξης (έχω εισιτήρια) και να την κάνω, όμως δυστυχώς η κοπέλα μου δεν μπορεί να πάρει άδεια μέσα στους Ολυμπιακούς και αναγκαστικά θα μείνω.
Ποιος ξέρει, μπορεί να παρακολουθήσω και κανα δύο αγωνίσματα, αρκεί να είναι φθηνά
-
Παίδες είμαι εθελοντής οδηγός επισήμων με έδρα στο αμαξοστάσιο Ελληνικού.
Χαμός.... ελπίζω να μου δώσουν καμμια επίσημη από το Beach Volley γυναικών, προτιμώ Σουηδία.
Ο στόλος έχει Sonata και SantaFe
όποιος θέλει μετακίνηση επισήμου εκείνες τις μέρες από τις ειδικές λωρίδες ας στείλει pm θα ανοίγω πόρτες..... θα βγάζω καπελάκι χλιδή............
Και όπως λέει και η διαφήμιση θα τους πηγαίνω για μπαρμπούνια στο Λάμπρο και θα πληρώνω εγώ ο ξένιος Ζευς -
Μέχρι και τις 12 ή 13 που αρχίζουνε θα λείπω στη Σίφνο. Μετά θα λείπω στην Πάρο...
Επειδή μένω Μαρούσι που θα γίνεται χαμός και δε θα μπορείς να μετακινηθείς, δε θέλω να είμαι εκεί αυτήν την περίοδο.
-
Αθηνα κ εγω με ενα μικρο διαλλειμα 20-25 Αυγουστου που θα παω στη Ροδο...
Θελω να παρακολουθησω μπασκετ,ποδοσφαιρο και beach volley(γυναικες of course ) θα παω την Δευτερα για κανενα εισιτηριο... -
Ο χρήστης tifosaros έγραψε:
Μέχρι και τις 12 ή 13 που αρχίζουνε θα λείπω στη Σίφνο. Μετά θα λείπω στην Πάρο...Επειδή μένω Μαρούσι που θα γίνεται χαμός και δε θα μπορείς να μετακινηθείς, δε θέλω να είμαι εκεί αυτήν την περίοδο.
αγαπητέ ένα βραδάκι με ποτάκι και καλή παρέα στο sunrise στο κάστρο της Σίφνου αξίζει όσο 2 ολυμπιάδες μαζί..μην το χάσεις
-
Ο χρήστης theios έγραψε:
Μέχρι και τις 12 ή 13 που αρχίζουνε θα λείπω στη Σίφνο. Μετά θα λείπω στην Πάρο...
Επειδή μένω Μαρούσι που θα γίνεται χαμός και δε θα μπορείς να μετακινηθείς, δε θέλω να είμαι εκεί αυτήν την περίοδο.
αγαπητέ ένα βραδάκι με ποτάκι και καλή παρέα στο sunrise στο κάστρο της Σίφνου αξίζει όσο 2 ολυμπιάδες μαζί..μην το χάσεις
Ακόμα καλύτερα...ψαράκι κάτω απο το Κάστρο...στο υπέροχο κολπάκι..με τον ψήστη κυριολεκτικά μέσα στην θάλασσα!!!
-
Όσο πιο μακριά τόσο πιο καλά
Κι από 20 Ιουλίου μέχρι 30/9 αν γινόταν
-
Μακρια,επειδή μένω επαρχία.Πάντως αν έμενα Αθήνα,θα έφευγα μακριά!
Εχω και μια απορία:με τόσες αναστολές αδειών,ποιοί θα πάνε να παρακολουθήσουν τους Αγώνες;;;Μόνο οι δάσκαλοι και οι ιδιωτικοί υπάλληλοι μπορούν να πάρουν άδεια...
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Μόνο και μόνο τον κίνδυνο τρομοκρατίας να σκεφτείς δεν αξίζει να μείνεις!
Ποιον κίνδυνο;;; Ας μην υπερβάλλουμε...
Είναι λίγο ακαταλαβίστικη για εμένα η λογική αυτή. Για παράδειγμα, μία φίλη μου έλεγε ότι φοβόταν να πάει στην Ισπανία μετά το χτύπημα στο τρένο στην Μαδρίτη... Μα αυτός ακριβώς είναι ο στόχος των τρομοκρατών (και, για όσους πιστεύουν σε θεωρίες συνομωσίας, αυτών που βρίσκονται 'από πίσω'). Να μας τρομάξουν, να μας πείσουν ότι ζούμε σε έναν επικίνδυνο κόσμο... Και μετά ΝΑ κάτι κάμερες (για το καλό μας, όπως λέει και το τραγούδι...)Εν πάση περιπτώσει, μπορεί να κάνω και λάθος.
Εγώ δεν μένω Αθήνα, αλλά στην περίοδο των Ολυμπιακών θα είμαι μακριά λόγω δουλειάς, αλλά θα έμενα μακριά ακόμα κι αν δεν είχα δουλειά. Επειδή η πόλη θα έχει 'αυξημένα' μέτρα ασφαλείας (και δεν θέλω να κάνω άλμπουμ στις 'αρχές' με στοιχεία που θα 'σβυστούν' μετά από 7 μέρες), επειδή θα γίνεται ένας ψιλοπανικός με τις μετακινήσεις και επειδή δεν είμαι και πολύ φαν της εταιρείας Ολυμπισμός Α.Ε. με έδρα την Λωζάνη...
Ίσως και να κάνω λάθος, βέβαια...
-
πάντα ο Αύγουστος είναι ο μήνας των διακοπών μου και δεν το αλλάζω αυτό λόγω Ολυμπιακών. Ίσως. εάν μάθω ότι τρώγεται το κυκλοφοριακό, να επιστρέψω για να δω κανά αγώνα [είναι και το ΟΑΚΑ 20 λεπτά περπάτημα απ το σπίτι μου και μία φορά θα συμβεί αυτό], ειδάλλως, χλωμότατον... θα την βγάλω ΜυκονοΣαντορινοΧανια...
(ουφ, κακοπέραση κι αυτή)
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ακόμα καλύτερα...ψαράκι κάτω απο το Κάστρο...στο υπέροχο κολπάκι..με τον ψήστη κυριολεκτικά μέσα στην θάλασσα!!!
Στην πραγματικοτητα το ψαρακι στο Καστρο και το καστρο της Σιφνου γινεται για καθε καλοκαιρι για την επομενη εικοσαετια. Ολυμπιακοι στην Αθηνα δεν προκειτα να ξαναδουμε στην ζωη μας.
Θα υπαρχει πολυ βαβουρα και πολυ ανακατωμα. Αλλα τι να κανουμε οταν τους πηραμε πριν ποσα χρονια πανυγηριζαμε στα συντριβανια τωρα κανενας δεν θελει να χασει την ανεση του. Αμ' τι να κανουμε και την πιτα γερη και τον σκυλο χορτατο δεν γινεται.
Νικος
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Παίδες είμαι εθελοντής οδηγός επισήμων με έδρα στο αμαξοστάσιο Ελληνικού.
Χαμός.... ελπίζω να μου δώσουν καμμια επίσημη από το Beach Volley γυναικών, προτιμώ Σουηδία.
Ο στόλος έχει Sonata και SantaFe
όποιος θέλει μετακίνηση επισήμου εκείνες τις μέρες από τις ειδικές λωρίδες ας στείλει pm θα ανοίγω πόρτες..... θα βγάζω καπελάκι χλιδή............
Και όπως λέει και η διαφήμιση θα τους πηγαίνω για μπαρμπούνια στο Λάμπρο και θα πληρώνω εγώ ο ξένιος Ζευςden akougetai kai asxima. pws tin pires auti tin douleia? endiaferomai
-
Εγώ τελικά θα ειμαι Αθήνα γιατι μου προσέφεραν δουλειά απο το 2004 μέχρι και την 30 Σεπτεμβρίου!!!! Ετσι θα παρακολουθήσω αγώνες μεν αλλά θα πληρώνομαι κιόλας. Τα παιδιά μου θα είναι εθελοντές και έτσι η οικογένεια θα μείνει Αθήνα εκείνη την περίοδο. Η σύζηγος μάλλον θα συμπάσχει μαζύ μας!!!!
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Μόνο και μόνο τον κίνδυνο τρομοκρατίας να σκεφτείς δεν αξίζει να μείνεις!
Ποιον κίνδυνο;;; Ας μην υπερβάλλουμε...
Είναι λίγο ακαταλαβίστικη για εμένα η λογική αυτή. Για παράδειγμα, μία φίλη μου έλεγε ότι φοβόταν να πάει στην Ισπανία μετά το χτύπημα στο τρένο στην Μαδρίτη... Μα αυτός ακριβώς είναι ο στόχος των τρομοκρατών (και, για όσους πιστεύουν σε θεωρίες συνομωσίας, αυτών που βρίσκονται 'από πίσω'). Να μας τρομάξουν, να μας πείσουν ότι ζούμε σε έναν επικίνδυνο κόσμο... Και μετά ΝΑ κάτι κάμερες (για το καλό μας, όπως λέει και το τραγούδι...)Ο κίνδυνος είναι πολύ μικρός αλλά δεν παύει να υπάρχει.
Και είναι μικρός όχι γιατι υπάρχουν σοβαρά μέτρα ασφαλείας αλλά λόγω του οτι οι τρομοκράτες δεν έχουν κάτι με την Ελλάδα.
Και όταν μιλάω για τρομοκρατικό χτύπημα εννοώ κάτι σημαντικό(πχ χημικά αέρια κτλ).
Τέλος πάντων.!!Πέρα απο αυτό απεχθάνομαι εντελώς τους αγώνες στη σημερινή τους μορφή.Είναι γεμάτοι με διαφημίσεις,ντόπινγκ κτλ.
Επιπλέον όσο σκέφτομαι τα λεφτά που πήγανε σε διάφορες τσέπες και κυρίως στης κυρίας με τα πολλά ονόματα τρελένομαι!
Γι'αυτούς κυρίως τους λόγους δε θα πήγαινα να δω τους αγώνες ούτε αν με πληρώνανε. -
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Εγώ πάντως θα λείπω πολλά χιλιόμετρα μακριά..
Μόνο και μόνο τον κίνδυνο τρομοκρατίας να σκεφτείς δεν αξίζει να μείνεις!Με την λογική αυτή, να πάρουμε ότι έχουμε και να εγκαταλείψουμε όλοι μαζί την χώρα!!!
Αν οι φήμες και απειλές μπορούν να μας 'τρομάξουν' τότε πραγματικά λυπάμαι, λυπάμαι για την χώρα μου...
-
Εδώ θα είμαι (γ*** την τύχη μου γ*** που έλεγε και η συχωρεμένη η Μαλβίνα) αλλά όχι λόγω των Ολυμπιακών, άλλωστε είμαι Παναθηναϊκός και πέρα από αυτό έχουμε αρκετούς Ολυμπιακούς εδώ στο Ρέντη, τι να τους κάνουμε και αυτούς της Γιάννας?
Απλά έπεσε δουλειά μαζεμένη για όλο το καλοκαίρι και όσο αφορά αυτούς τους αγώνες (που κακός τους ονομάζουν Ολυμπιακούς, παγκόσμιοι αθλητικοί αγώνες θα έπρεπε να λέγοντε) ούτε να τους δω θέλω, ούτε να τους ακούσω, γιατί ούτε CocaCola πίνω, ούτε Hyundai θέλω να αγοράσω... Μόνο ένα δάνειο έχω από την AlphaBank, αλλά αν πάω σε κανένα γήπεδο θα το θυμηθώ βλέποντας ότι είναι Μεγάλος Χορηγός και θα μιζεριάσω...
Οπότε καλύτερα από μακριά και αγαπημένοι... -
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Ο κίνδυνος είναι πολύ μικρός αλλά δεν παύει να υπάρχει.
Και είναι μικρός όχι γιατι υπάρχουν σοβαρά μέτρα ασφαλείας αλλά λόγω του οτι οι τρομοκράτες δεν έχουν κάτι με την Ελλάδα.
Και όταν μιλάω για τρομοκρατικό χτύπημα εννοώ κάτι σημαντικό(πχ χημικά αέρια κτλ).
Τέλος πάντων.!!Συμφωνούμε στα βασικά, αλλά δεν πιστεύω ότι κανείς θα πρέπει να αλλάζει το πρόγραμμά του για τον φόβο τρομοκρατικών χτυπημάτων...
Πέρα απο αυτό απεχθάνομαι εντελώς τους αγώνες στη σημερινή τους μορφή.Είναι γεμάτοι με διαφημίσεις,ντόπινγκ κτλ.
Επιπλέον όσο σκέφτομαι τα λεφτά που πήγανε σε διάφορες τσέπες και κυρίως στης κυρίας με τα πολλά ονόματα τρελένομαι!
Γι'αυτούς κυρίως τους λόγους δε θα πήγαινα να δω τους αγώνες ούτε αν με πληρώνανε.Εδώ συμφωνούμε απολύτως...
-
Τα τελευταία χρόνια είμαι εκτός Ελλάδας και λόγω πολύπλοκων επαγγελματικών συνθηκών και συγκυριών δεν ξέρω αν θα τύχει να βρεθώ στην Αθήνα τότε. Αν όμως βρεθώ και αν έχω τη δυνατότητα επιλογής, λαμβάνοντας υπόψην μου το κυκλοφοριακό κομφούζιο που αναμένεται, μάλλον θα προτιμήσω να πάω σε μέρος με θάλασσα ή πισίνα για δροσιά και τηλεόραση για να δω τα καλύτερα σχολιασμένα από κάποιον που μπορεί να το εκτιμήσει....
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Γι'αυτούς κυρίως τους λόγους δε θα πήγαινα να δω τους αγώνες ούτε αν με πληρώνανε.
Οι ΟΑ είναι εμπορικοί όσο και το Euro2004 της Πορτογαλλίας. Εκεί δεν είχαμε πρόβλημα?
Θα είστε Αθήνα κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών