-
Να τους γράψεις στους αδένες σου.
Η οδηγία λέγεται 'Block Exemption Regulations', Κανονισμός Νο 1400/2002 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ιδιαίτερη προσοχή στα Άρθρα 15,19,21, όπως επίσης και στα 23,24,26,28!
Κοίτα επά: http://eurlex.europa.eu/LexUriServ/LexU ... 041:EL:PDF -
Ο χρήστης Κώστας-Χανιά έγραψε:
Να τους γράψεις στους αδένες σου.
Η οδηγία λέγεται 'Block Exemption Regulations', Κανονισμός Νο 1400/2002 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ιδιαίτερη προσοχή στα Άρθρα 15,19,21, όπως επίσης και στα 23,24,26,28!
Κοίτα επά: http://eurlex.europa.eu/LexUriServ/LexU ... 041:EL:PDFΕυχαριστώ κώστα θα διαβάσω τον κανονισμό να σαι καλά!
-
L200 10 χρονών 60 ευρώ συνολικά.
Λάδια, 15-40 6-7 λίτρα αν θυμάμαι καλά, φίλτρο λαδιού, φίλτρο πετρελαίου και 10 ευρώ εργατικά.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
L200 10 χρονών 60 ευρώ συνολικά.Λάδια, 15-40 6-7 λίτρα αν θυμάμαι καλά, φίλτρο λαδιού, φίλτρο πετρελαίου και 10 ευρώ εργατικά.
Καλά είναι και λίγα μου φαίνονται.
-
Ο χρήστης Κώστας-Χανιά έγραψε:
L200 10 χρονών 60 ευρώ συνολικά.
Λάδια, 15-40 6-7 λίτρα αν θυμάμαι καλά, φίλτρο λαδιού, φίλτρο πετρελαίου και 10 ευρώ εργατικά.
Καλά είναι και λίγα μου φαίνονται.
Τελικά κάνει μεγάλη διαφορά η συσκευασία του λαδιού. Άλλη τιμή θα σου κάνει το 1 λίτρο όταν το βάλεις από συσκευασία του ενός λίτρου και άλλη τιμή θα έχει το ίδιο λάδι αλλά από 'συσκευασία' ..... βαρελιού!!!
-
5 λιτρα gm 15-40 κανουν 17 ευρω. Μια χαρα τιμη για σερβις. Εκει πρεπει να κυμαινεται.
Και αμα δεν κοπαναει εργασια ο μαστορας τοτε ο πελατης θα ξαναπαει και θα φτιαξει οταν 'ακουει κατι' και οχι οταν τον αφησει στον δρομο. -
Ο χρήστης cson έγραψε:
5 λιτρα gm 15-40 κανουν 17 ευρω. Μια χαρα τιμη για σερβις. Εκει πρεπει να κυμαινεται.
Και αμα δεν κοπαναει εργασια ο μαστορας τοτε ο πελατης θα ξαναπαει και θα φτιαξει οταν 'ακουει κατι' και οχι οταν τον αφησει στον δρομο.+1
Σε προσφορά έχω δει τιμή - πριν κανα εξάμηνο - 60 ευρώ σε λιπαντικό σέρβις στο επίσημο δίκτυο.
Δε νομιζω στα λεφτά αυτά να μπαίνουν πολύ μέσα. -
Κολλαγε που και που η μιζα της xantia και την ενιωθα ψοφια ,ουτε ο ηχος της μ αρεσε..
Αγορα μπουτον μιζας, καρβουνακια και 2 καθαριστικα καρμπιρατερ με κοστος 37eΑνοιγμα μιζα και επισκευη (αλλαγη αυτοματου και καρβουνακια, κολληση του 1 απο τους 4 μαγνητες εσωτερικα στο βαρελακι με δυο συστατικων ο οποιος ειχε πεσει στα πηνια πανω.. φοβαμαι μηπως φταιω εγω απο το κοπανημα με τον σταυρο οταν κολλαγε η μιζα και ξεκολλησε-δε παρατηρησα αν ηταν ο μαγνητης στη μερια προσβασης στο βαρελακι οταν χτυπαγα)
Επ ευκαιριας του λυμμενου μηχανοστασιου (ολες οι σωληνωσεις εισαγωγης εξω, αναθυμιασεις λαδιου, πεταλουδα κτλπ) αφαιρεση και καθαρισμος του κανιστρου του ρελαντι και πληρης αφαιρεση και καθαρισμα του σωματος της πεταλουδας (μιλαμε για αρκουδια μεσα οπως βλεπετε...)
Εννοειται του αλλαξα τα φωτα χωρις εισαγωγη να το ακουσω λιγο πριν ξαναδεσω
-
dacia duster diesel τα τρια πρωτα χρονια θελει μονο αλλαγη λαδιων. Πλήρωσα στην αντιπροσωπεια 110, 105 και φετος 80 ευρώ.. φιλτρο καμπινας αλλαξα μονος μου. Τον τεταρτο χρονο εχει και αλλαγη φιλρου αερος, πετρελαιου.
-
πόσα χλμ κάνεις ?
στον 2ο χρόνο, δεν λέει ανεξάτητα ΧΛΜ, αλλαγή φίλτρου πετρελαίου/αέρος ?
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
πόσα χλμ κάνεις ?στον 2ο χρόνο, δεν λέει ανεξάτητα ΧΛΜ, αλλαγή φίλτρου πετρελαίου/αέρος ?
αυτα τα λεει στα 60000 η στα 4 χρονια. τωρα το τριτο το εκανα στα 45000/3 χρονο
-
Ξερουμε κανα συνεργειο της προκοπης για Hyundai/KIA στα Γλυκα Νερα και περιξ περιοχες να συστησουμε σε γνωστο χωρις να γινουμε ξεφτιλα???
Δεν ειναι απαραιτητο να ειναι εξουσιοδοτημενο, αλλα να τους κόβει
αν εχετε και αλλες προτασεις για ΒΠ ή Γερακα, Παιανιες και γυρω περιοχες, πειτε τις.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Ξερουμε κανα συνεργειο της προκοπης για Hyundai/KIA στα Γλυκα Νερα και περιξ περιοχες να συστησουμε σε γνωστο χωρις να γινουμε ξεφτιλα???Όχι.
-
Το φιλτρο αερα κινητηρα κάθε 15 ή 30 χιλιαδες χιλιόμετρα δεν το αλλαζουμε?Επειδη είναι ντιζελ (αργοστροφο) δινει τοσο εκτεταμένα διαστήματα αλλαγης?
-
Ο χρήστης W202 AMG έγραψε:
Το φιλτρο αερα κινητηρα κάθε 15 ή 30 χιλιαδες χιλιόμετρα δεν το αλλαζουμε?Επειδη είναι ντιζελ (αργοστροφο) δινει τοσο εκτεταμένα διαστήματα αλλαγης?ανάλογα που κινήσε περισσότερο θα έλεγα εγώ καθώς είναι η ανπνοή του κινητήρα και επιρεάζει άμεσα τις επιδόσεις και την κατανάλωση!
εγω.....κάθε χρόνο ανεξάρτητα απο τα χλμ που κάνω σε αυτό το διάστημα και που συνήθως δεν ξεπερνώ τα 10000χλμ. -
Exoυμε και λεμε για το c230.
6L lαδι 5-30
φιλτρο λαδιου
φιλτρο αερος
φιλτρο βενζινης
μπουζι bosh ιριδιου
220 ευρω με εργασια. -
Ο χρήστης giorgos_krhth_91 έγραψε:
6L lαδι 5-30
φιλτρο λαδιου
φιλτρο αερος
φιλτρο βενζινης
μπουζι bosh ιριδιου
220 ευρω με εργασια.Με το 5-30 δν κροταλιζει ο κινητήρας?
-
Ο χρήστης giorgos_krhth_91 έγραψε:
6L lαδι 5-30
φιλτρο λαδιου
φιλτρο αερος
φιλτρο βενζινης
μπουζι bosh ιριδιου
220 ευρω με εργασια.Δε θα τολμαγα να το γραψω...
-
Υπολογιζω χοντρικα τα εργατικα περι τα 100€!!!!!!!!!!
Επισημο σερβις η' της γειτονιας;;; -
Καλά δεν είναι με τα ιριδιου;
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?