-
Εγω καθημερινα διαπιστωνω το αντιθετο
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Καμία σχέση... Οι τιμές έχουν πέσει αναγκαστικά, άλλο που όλοι οι εξυπνάκηδες κάνουν συνεχώς παζάρια!
Ο κλέψας του κλέψαντος ήταν μια ζωή αυτή η χώρα, κανείς δεν σέβεται τον άλλο, οπότε, ναι, μαλάκες τελείως είμαστε και κολολαός!Ποιες τιμες εχουν πεσει?
-
Ο χρήστης piii έγραψε:
Το καθυστέρησα αρκετά και μάλλον στάθηκα τυχερός και δεν πήρα το σαζμάν στο χέρι.
Αλλά είναι πολλά τα λεφτά Αρη και πρέπει να τα συγκεντρώσεις.
Octavia 5 fsi 215.000 χλμ.
Αλλαγή ρουλεμάν σαζμάν, καινούργιες βαλβολίνες, αλλαγή παγιουρού αντιψυκτικού(Είχε ψιλοραγίσει και κάθε φορά
που έβαζα κόλλα στο σημείο άνοιγε τρύπα αλλού).
Μαζί με εργατικά 400 ευρώ.
Μου φάνηκαν πολύ καλή τιμή για τα παραπάνω.
Οι ταχύτητες μπαίνουν τόσο 'γλυκά'..... Δεν θέλω σεξουαλικά υπονοούμενα .
Αφού μέχρι και η γυναίκα μου είπε το ξαναερωτεύτηκες το αμάξι. Μου χαχαχα.Βαλβολινες του ειχες αλλαξει ας πουμε δυο φορες ολη του ζωη? Πρωτο χερι,αληθινα χιλιομετρα?
Περαστικα, αλλα ειναι καινουργιο παλι. -
toyota aygo
[list:8pqhpoc6]δισκόπλακες comline 60
τακάκια comline 25
εργασία 35[/list:u:8pqhpoc6]
σύνολο 120 ευρώ, σε απλό συνοικιακό συνεργείο. -
Ο χρήστης mesastou έγραψε:
toyota aygo
[list:3u8e10o6]δισκόπλακες comline 60
τακάκια comline 25
εργασία 35[/list:u:3u8e10o6]
σύνολο 120 ευρώ, σε απλό συνοικιακό συνεργείο.Καλημέρα
Τα comline είναι αρκετά φθηνά λένε τίποτα όμως;; -
Ειναι εγγλεζικα αρκετα καλα σε ποιοτητα γενικα.
-
Δεν εχουν πεσει οι τιμες ουτε σε ανταλλακτικα ουτε σε εργασια. Πραγματικα παιδια οσο και να θελετε να υποστηριξετε τον κλαδο σας, αιμοτορουφιχτρες ηταν οι μηχανικοι και αιματορουφιχτρες ειναι. Χρεωνετε την μια ωρα εργασιας σε ενα αμαξι οσα παιρνουν πολλοι πλεον για βδομαδιατικο, χωρια η καπελαρα στα ανταλλακτικα. Το εργατικα σας αμειωτα και κατι μουτρα μεχρι το πατωμα αν πας εσυ τα ανταλλακτικα. Ελεος, απλα και μιλατε και για πτωση τιμων; Το αλλο με τον τοτο το ξερετε;
-
Ο χρήστης Master Lalakis έγραψε:
toyota aygo
[list:2kkyhwjh]δισκόπλακες comline 60
τακάκια comline 25
εργασία 35[/list:u:2kkyhwjh]
Τα comline είναι αρκετά φθηνά λένε τίποτα όμως;;Σε εμένα είχαν στραβώσει το ίδιο εύκολα με τους υπολοιπους που ειχα δοκιμασει. (ήταν και τρυπητοί-χαρακτοί). Μόνο με ATE Powerdisc βρήκα την υγειά μου. (και ATE τακάκι)
-
'Characteristic braking sound
For even more driving fun'
http://www.ate-brakes.com/www/ate_de_en ... sc_en.htmlΧα!
ποια είναι η χρήση που κάνεις και τους στραβώνεις;
-
Δεν ξέρω ρε φίλε, ίσως επειδή εχω και σχετικά μικρού μεγέθους φρένα (256 μπροστα-πίσω δεν θυμαμαι) να μην γίνεται καλή απαγωγή θερμότητας σε τίποτα δυνατά πατήματα με πολλά km, αλλά γενικά μου είναι λίγο μυστήριο. Δευτερο σετ πάντως ATE, δεν μου έχουν στραβώσει ακόμα.
-
Χα!
To μονο ευκολο! Στραβωνουν με μερικα δυνατα πατηματα απο υψηλες ταχυτητες και γενικοτερα απο αναμματα.
-
Τι εννοει ο ποιητης με αυτο; Πατας φρενα και τι ηχους ακους δηλαδη;
-
Ο χρήστης ohristou έγραψε:
Τι εννοει ο ποιητης με αυτο; Πατας φρενα και τι ηχους ακους δηλαδη;
Marketing bullshit το αποκαλώ. Δεν εχω παρατηρήσει τίποτα.
Αντίθετα τα τρυπητά κάνανε ενα χαρακτηριστικό βουητό στο πάτημα, αλλά γενικά σε απόδοση ATE μακράν.. -
Ο χρήστης cson έγραψε:
Χα!
To μονο ευκολο! Στραβωνουν με μερικα δυνατα πατηματα απο υψηλες ταχυτητες και γενικοτερα απο αναμματα.
χωρίς δηλαδή να περάσεις μετά την κατηφόρα στο βουνό ποταμάκι, νερά;
... μα τόσο απλά ; (δεν μου έχει τύχει ποτέ να το κάνω, μόνο σε μεταχειρισμένο citroen xantia που το πήρα και ήταν έτσι) -
Χα!
χωρίς δηλαδή να περάσεις μετά την κατηφόρα στο βουνό ποταμάκι, νερά;
... μα τόσο απλά ; (δεν μου έχει τύχει ποτέ να το κάνω, μόνο σε μεταχειρισμένο citroen xantia που το πήρα και ήταν έτσι)Συμβαινει και μονο απο το πυρωμα,λογικα απο κακης ποιοτητας μεταλλο.....
-
Ο χρήστης TRiBaL81 έγραψε:
toyota aygo
[list:6sgcvbec]δισκόπλακες comline 60
τακάκια comline 25
εργασία 35[/list:u:6sgcvbec]
Τα comline είναι αρκετά φθηνά λένε τίποτα όμως;;Σε εμένα είχαν στραβώσει το ίδιο εύκολα με τους υπολοιπους που ειχα δοκιμασει. (ήταν και τρυπητοί-χαρακτοί). Μόνο με ATE Powerdisc βρήκα την υγειά μου. (και ATE τακάκι)
Eψαχνα κι εγω για το Πεζό 107 της γυναίκας μου , πήγα και στην αντιπροσωπεία της Bosch στο Περιστέρι και έμεινα από τις τιμές (με την καλή έννοια) Δισκόπλακες 33 ευρω και τακάκια 22 ευρώ. Απίστευτο;;;;;; Γνήσια Bosch!!!!! Πριν χρόνια είχα πάει για αλλαγή τακάκια στην Πεζό και μου τα είχαν χρεωσει μόνο τα τακάκια Bosch 70 ευρώ!!!!!
-
Bosch στο Περιστέρι επί της λεωφόρου Κηφισού ;;
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Eψαχνα κι εγω για το Πεζό 107 της γυναίκας μου , πήγα και στην αντιπροσωπεία της Bosch στο Περιστέρι και έμεινα από τις τιμές (με την καλή έννοια) Δισκόπλακες 33 ευρω και τακάκια 22 ευρώ. Απίστευτο;;;;;; Γνήσια Bosch!!!!! Πριν χρόνια είχα πάει για αλλαγή τακάκια στην Πεζό και μου τα είχαν χρεωσει μόνο τα τακάκια Bosch 70 ευρώ!!!!!
Πολυ καλες τιμες.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το καθυστέρησα αρκετά και μάλλον στάθηκα τυχερός και δεν πήρα το σαζμάν στο χέρι.
Αλλά είναι πολλά τα λεφτά Αρη και πρέπει να τα συγκεντρώσεις.
Octavia 5 fsi 215.000 χλμ.
Αλλαγή ρουλεμάν σαζμάν, καινούργιες βαλβολίνες, αλλαγή παγιουρού αντιψυκτικού(Είχε ψιλοραγίσει και κάθε φορά
που έβαζα κόλλα στο σημείο άνοιγε τρύπα αλλού).
Μαζί με εργατικά 400 ευρώ.
Μου φάνηκαν πολύ καλή τιμή για τα παραπάνω.
Οι ταχύτητες μπαίνουν τόσο 'γλυκά'..... Δεν θέλω σεξουαλικά υπονοούμενα .
Αφού μέχρι και η γυναίκα μου είπε το ξαναερωτεύτηκες το αμάξι. Μου χαχαχα.Βαλβολινες του ειχες αλλαξει ας πουμε δυο φορες ολη του ζωη? Πρωτο χερι,αληθινα χιλιομετρα?
Περαστικα, αλλα ειναι καινουργιο παλι.Αν θυμάμαι καλά είναι η τρίτη φορά που αλλάζω βαλβολίνες. Πρώτη φορά άλλαξα γύρω 80.000-90.000 χλμ.
Την δεύτερη δεν θυμάμαι χλμ, ήταν μαζί με την αλλαγή δίσκου,πλατώ,ρουλεμάν. Και τώρα η τρίτη.
Πρώτο χέρι. Τα πολλά χλμ λόγω εργασίας δυστυχώς. -
Ο χρήστης Master Lalakis έγραψε:
Bosch στο Περιστέρι επί της λεωφόρου Κηφισού ;;Επί της Θηβών , κοντά στο Μεντια Μαρκτ και κοντά στο γηπεδο του Ατρομήτου !!!!!!
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?