-
καλησπερα και απο εμενα..
εκανα service στο peugeot 306 σε μη εξουσιοδοτημενο,εννοειται...
αλλαγη λαδια-φιλτρο λαδιου(φουλ συνθετικα),περασμα στο φιλτρο αερα ειδικο λαδι ΚΝ,συμπληρωση υγρων,ρυθμιση πισω φρενων και γενικο τσεκαρισμα,στα 40€...
Νομιζω πολυ καλα... -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Δεν μου εχει τυχει ποτε σε κανενα αυτοκινητο........ουτε απο γνωστους εχω ακουσει κατι τετοιο!τεσπα....Γινεται οπως το λενε.
Δεν εχω δει κατι στο δικο μου, εχω δει ομως συγκεκριμενo Octavia με σταμπες σε σχημα/μεγεθος τακακιου πανω στους δισκους, σε διαφορα σημεια, σαν να εχεις αφησει σιδερο πανω σε πουκαμισο. -
Πιστευω οτι καλο θα ηταν και θα βοηθουσε αρκετα ατομα, οπως εμενα, να μοιραστειτε μαζι μας και το ονομα του συγκεκριμενου συνεργειου το οποιο σας εκανε καλη εντυπωση και θα το ξαναπροτιμησετε.
Εκτος αν υπαρχει ηδη καποιο θεμα που δεν το βρηκα ακομη.
Αν για οποιονδηποτε λογο δεν θελετε να το κοινωποιησετε θα εκτιμουσα πολυ να μου στελνατε ενα pm. -
Πληροφοριακά, για αλλαγή σετ-ιμάντα χρονισμού, πόσο περίπου στοιχίζουν τα εργατικά σε συνεργείο; Ποια τιμή θεωρείται λογική;
-
ειναι αναλογως το καθε αμαξι.πχ στο πουντο αλλαζει ευκολα και εχει και χωρο απλετο πανω απο 60ε μαζι με το φπα ειναι ληστεια.1.5 ωρα το πολυ για να αλλαχτει.
-
Ο χρήστης vasil έγραψε:
Πληροφοριακά, για αλλαγή σετ-ιμάντα χρονισμού, πόσο περίπου στοιχίζουν τα εργατικά σε συνεργείο; Ποια τιμή θεωρείται λογική;100 πανω - κατω
-
Ο χρήστης panos3 έγραψε:
ειναι αναλογως το καθε αμαξι.πχ στο πουντο αλλαζει ευκολα και εχει και χωρο απλετο πανω απο 60ε μαζι με το φπα ειναι ληστεια.1.5 ωρα το πολυ για να αλλαχτει.Punto έχω. Κι εγώ κάπου εκεί υπολόγιζα... Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Πληροφοριακά, για αλλαγή σετ-ιμάντα χρονισμού, πόσο περίπου στοιχίζουν τα εργατικά σε συνεργείο; Ποια τιμή θεωρείται λογική;
100 πανω - κατω
100 μόνο τα εργατικά;; Πάρα πολλά δεν είναι;;;
-
Ο χρήστης vasil έγραψε:
ειναι αναλογως το καθε αμαξι.πχ στο πουντο αλλαζει ευκολα και εχει και χωρο απλετο πανω απο 60ε μαζι με το φπα ειναι ληστεια.1.5 ωρα το πολυ για να αλλαχτει.
Punto έχω. Κι εγώ κάπου εκεί υπολόγιζα... Ευχαριστώ!
το ειδα στην υπογραφη σου και εγω πουντο εχω μκ2β.οχι πανω απο 60ευρω τοσα δινω για αλλαγη ιμαντα-τεντωτηρα-ιμαντα δυναμου και αντλια νερου για αθηνα και ειναι απολυτος λογικη τιμη.επαρχια μπορει να ειναι και ποιο φτηνα.
-
Και Αθήνα κιόλας;; Μια χαρά, πολύ καλά! Τα 100 που λέει ο φίλος παραπάνω τα θεωρώ πάρα πολλά... Αλλά είναι και θέμα αυτοκινήτου όπως είπες σωστά κι εσύ...
-
Αλλαξα το ενα ακρομπαρο στο c230 και μ εσφιξε και ο μηχανικος το δεξι ρουλεμαν γιατι ειχα μποσικο=28 ευρω
Ευθυγραμιση 20 ευρω και το μπροστα συστημα εγινε παλι καινουριο. -
Ο χρήστης giorgos_krhth_91 έγραψε:
Αλλαξα το ενα ακρομπαρο στο c230 και μ εσφιξε και ο μηχανικος το δεξι ρουλεμαν γιατι ειχα μποσικο=28 ευρω
Ευθυγραμιση 20 ευρω και το μπροστα συστημα εγινε παλι καινουριο.Χανια σε ποιον μαστορα το πας?
-
service ή καλύτερα επίσκεψη των 70Κ χλμ για το 6.
4λ λάδι ελίν 5/40
φίλτρο λαδιού,αέρα,γύρης
έλεγχοι/συσφήξεις
εργατικά
σύνολο 74ευρώ με απόδειξη.......
σε βάθος 5ετίας μου έρχεται πολύ πιο οικονομική η συντήρηση του και απο το γάτο! -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
4λ λάδι ελίν 5/40
φίλτρο λαδιού,αέρα,γύρης
έλεγχοι/συσφήξεις
εργατικά
σε βάθος 5ετίας μου έρχεται πολύ πιο οικονομική η συντήρηση του και απο το γάτο!Αυτό είναι το συνολικό κόστος μαζί με ανταλλακτικά;
-
Σε αντιπροσωπεία αποκλείεται τέτοιες τιμές. Αν τα πήρες εσυ και έδωσες και κανα 20ρικο στο μάστορα μπορεί.
-
Ο χρήστης ΓΙΑΝΝΗΣ Μ6 έγραψε:
4λ λάδι ελίν 5/40
φίλτρο λαδιού,αέρα,γύρης
έλεγχοι/συσφήξεις
εργατικά
σε βάθος 5ετίας μου έρχεται πολύ πιο οικονομική η συντήρηση του και απο το γάτο!Αυτό είναι το συνολικό κόστος μαζί με ανταλλακτικά;
Ναι,γι'αυτο τα παρεθεσα ενα προς ενα.....
Tifo45.......Α.Σκουφουλας στο Ιλιον χρονια επισημος μαζντοεπισκευαστης........τωρα δεν φαινεται στην επισημη λιστα γιατι δεν δεχτηκε το 8χιλιαρο απο τους ευρωπαιους!!!! -
Ωραίος ο μάγκας.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
4λ λάδι ελίν 5/40
φίλτρο λαδιού,αέρα,γύρης
έλεγχοι/συσφήξεις
εργατικά
Tifo45.......Α.Σκουφουλας στο Ιλιον χρονια επισημος μαζντοεπισκευαστης........τωρα δεν φαινεται στην επισημη λιστα γιατι δεν δεχτηκε το 8χιλιαρο απο τους ευρωπαιους!!!!Τα ανταλλακτικά τα πήγες εσύ ή είναι από τον Αντρέα;
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
4λ λάδι ελίν 5/40
φίλτρο λαδιού,αέρα,γύρης
έλεγχοι/συσφήξεις
εργατικά
Tifo45.......Α.Σκουφουλας στο Ιλιον χρονια επισημος μαζντοεπισκευαστης........τωρα δεν φαινεται στην επισημη λιστα γιατι δεν δεχτηκε το 8χιλιαρο απο τους ευρωπαιους!!!!Καλως η κακως εγω παντα πηγαινα για service τα αυτοκινητα μου σε αντιπροσωπειες ωστε αν παει κατι στραβα να τους κρεμασω αναποδα.....
-
74euro με απόδειξη;
Απίστευτη τιμή.
Εγώ για τα ίδια πράγματα πληρώνω στην καλύτερη 160euro (και όχι σε εξουσιοδοτημένο).
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?