-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Citroen c3 1.1 2002
service 110.000χλμ
λάδια-αλλαγή φίλτρου
αλλαγή φίλτρου A/C
μπουζί
100 euroΠανακριβα, εκτος αν εβαλες τιποτα μπουζι ιριδιου των 60 ευρω.
40 ευρω λαδια με φιλτρο, 20 ευρω τα μπουζι, 20 ευρω το φιλτρο a/c και 20 ευρω εργατικα.
Αντε ολα μαζι να κοστιζαν και 10 ευρω παρακατω.Το πανακριβα που το ειδες ομως δεν μπορω να καταλαβω, λογικη τιμη ειναι, οχι ξεφτυλα αλλα στα φυσιολογικα πλαισια.
-
30 λαδια με φιλτρο(7 βρισκω το φιλτρο) και παιρνεις 5 λιτρο λαδι, 12 ευρω τα μπουζι, 10 το φιλτρο καμπινας. Ολα τα χω ψαξει συμφωνα με το μοντελο. Και 20 εργασια.
70 ευρω φιλε μου ειναι η λογικη τιμη. Τιποτα αλλο.
-
Ρε παιδια η τιμη δεν ειναι τελειως παραλογη! Μην τρελαθουμε...Σκεφτειται 100€ παιρνουν στην αντιπροσωπεια για λαδια-φιλτρο. Τοσα μου ειχαν παρει στο πρωτο service!
-
Οπως εχει μαθει ο καθενας παιδια. Φιλοι μου την βρισκουν στην αντιπροσωπεια με σερβις λαδια, φιλτρο, ροδελα ταπας, σαπουνακι υαλοκαθαριστηρων στα 120 ευρω με εκπτωση απο τα 150....τα γραφω και συγχυζομαι....
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
30 λαδια με φιλτρο(7 βρισκω το φιλτρο) και παιρνεις 5 λιτρο λαδι, 12 ευρω τα μπουζι, 10 το φιλτρο καμπινας. Ολα τα χω ψαξει συμφωνα με το μοντελο. Και 20 εργασια.70 ευρω φιλε μου ειναι η λογικη τιμη. Τιποτα αλλο.
Στο συνεργείο που πας έχουν αυτές τις τιμές στα αναλώσιμα;
ή τα πας εσύ όλα και σου παίρνουν μόνο 20euro εργασία;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
30 λαδια με φιλτρο(7 βρισκω το φιλτρο) και παιρνεις 5 λιτρο λαδι, 12 ευρω τα μπουζι, 10 το φιλτρο καμπινας. Ολα τα χω ψαξει συμφωνα με το μοντελο. Και 20 εργασια.
Στο συνεργείο που πας έχουν αυτές τις τιμές στα αναλώσιμα;
ή τα πας εσύ όλα και σου παίρνουν μόνο 20euro εργασία;
Τοσο τα παιρνω απο καταστημα ανταλλακτικων και βρισκω συνεργειο μετα που δεχεται να τα τοποθετησει, ερευνα αγορας θελει ρωτας 2-3 συνεργεια για κοστος τοποθετησης.
Οποιος εχει ορεξη ασχολειται και ειναι και μπροστα στα σερβις, οποιος δεν εχει το παραταει και ουτε ξερει τι βαζουν επανω και τι χρεωνουν. -
ok.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
30 λαδια με φιλτρο(7 βρισκω το φιλτρο) και παιρνεις 5 λιτρο λαδι, 12 ευρω τα μπουζι, 10 το φιλτρο καμπινας. Ολα τα χω ψαξει συμφωνα με το μοντελο. Και 20 εργασια.70 ευρω φιλε μου ειναι η λογικη τιμη. Τιποτα αλλο.
Αυτο που λες ισχυει αν πας εσυ τα αναλωσιμα.
Κι εγω ετσι κανω και μου βγαινουν παραπλησιες τιμες με αυτες που λες.Εδω ομως ο φιλος πηρε ολα τα αναλωσιμα απ'το συνεργειο, που προφανως και οι τιμες δεν ειναι ιδιες με αυτες που αγοραζεις εσυ κι εγω απ'τα φτηνοτερα ιντερνετομαγαζα.
Οποτε μη συγκρινεις ανομοια πραγματα. Για συνεργειο οι τιμες που εδωσαν στον φιλο ειναι φυσιολογικες.
Αν θελει να δινει λιγοτερα ακομα, ας αγοραζει ο ιδιος τα ανταλλακτικα. -
Και να προσθέσουμε ότι πολλά συνεργεία δεν δέχονται να τους πας αναλώσιμα δικά σου.
Όπως επίσης και άλλα πολλά συνεργεία μόλις δουν πελάτη με δικά του αναλώσιμα ανεβάζουν το κόστος εργασιών.Πάντως εργασία 20euro για service αυτοκινήτου είναι πολύ χαμηλή τιμή.
Εγώ δεν γνωρίζω κανένα συνεργείο (στην Αθήνα) που να παίρνει τόσα λίγα χρήματα για τις εργασίες που αναφέρθηκαν. -
Ο χρήστης Driver///M έγραψε:
Αυτο που λες ισχυει αν πας εσυ τα αναλωσιμα.
Κι εγω ετσι κανω και μου βγαινουν παραπλησιες τιμες με αυτες που λες.Εδω ομως ο φιλος πηρε ολα τα αναλωσιμα απ'το συνεργειο, που προφανως και οι τιμες δεν ειναι ιδιες με αυτες που αγοραζεις εσυ κι εγω απ'τα φτηνοτερα ιντερνετομαγαζα.
Οποτε μη συγκρινεις ανομοια πραγματα. Για συνεργειο οι τιμες που εδωσαν στον φιλο ειναι φυσιολογικες.
Αν θελει να δινει λιγοτερα ακομα, ας αγοραζει ο ιδιος τα ανταλλακτικα.Για αυτο το αναφερω στον φιλο που εγραψε για το c3 γιατι πιθανον να θελει να ασχοληθει λιγο παραπανω και να κερδιζει μερικα λεφτα. Πολυς κοσμος ειναι στενεμενος και μπορει για αυτα τα 30 ευρω πανω κατω να αναβαλλει το σερβις του αυτοκινητου του λογω αγνοιας.
-
4 λίτρα λάδι 5€ το λίτρο τα avin (μενουν και καμια 300αρια μλ-αναλογα αν θα αλλαξω και φιλτρο) ->20€
φίλτρο λαδιού -> 4€/ανα 2η αλλαγή λαδιού (δλδ χοντρικα 1 φορά τον χρόνο)
μπουζί-> δεν θυμάμαι τιμή αλλά φθηνά είναι
Τώρα απο τα υπόλοιπα που λέτε δεν ξέρω,δεν αλλάζω κάτι άλλο, suzuki είναι -
Ο χρήστης Driver///M έγραψε:
Citroen c3 1.1 2002
service 110.000χλμ
λάδια-αλλαγή φίλτρου
αλλαγή φίλτρου A/C
μπουζί
100 euroΠανακριβα, εκτος αν εβαλες τιποτα μπουζι ιριδιου των 60 ευρω.
40 ευρω λαδια με φιλτρο, 20 ευρω τα μπουζι, 20 ευρω το φιλτρο a/c και 20 ευρω εργατικα.
Αντε ολα μαζι να κοστιζαν και 10 ευρω παρακατω.Το πανακριβα που το ειδες ομως δεν μπορω να καταλαβω, λογικη τιμη ειναι, οχι ξεφτυλα αλλα στα φυσιολογικα πλαισια.
+1000
Η τιμή είναι κανονική. Λάδια φίλτρο σε συνεργείο τα 40 τα βλέπω λίγα με επώνυμα-γνωστά λάδια (Με τα GM OPEL εγώ είναι στο 30)
Βασικά με την εργασία, δεν είναι μόνο η τοποθέτηση των αναλωσίμων αλλά και η εργασία για τον έλεγχο όλου του αυτοκινήτου (αν ήταν service)
Αν ξέρεις τι θέλεις, δεν το πας για service αλλά για στοχευμένη αλλαγή και τότε μπορείς να πάρεις καλή τιμή ή να το κάνεις και μόνος σου (μπουζί φίλτρα αέρα καμπίνας και ίσως λάδια γίνονται εύκολα και στο πεζοδρόμιο) -
συνηθίσαμε το πιασέκωλο;;;;δεν εξηγείται αλλιώς......
-
Μια νορμαλ σχετικα τιμη γι αυτο το service σε συνεργειο citroen χωρις να πας ανταλλακτικα ειναι το 70αρι..οταν εγω το κανω με τα χερακια μου στη ZX περιπου στα 50e ισως και λιγααακι πιο κατω..με φιλτρο αερα αντι a/c.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
συνηθίσαμε το πιασέκωλο;;;;δεν εξηγείται αλλιώς......Προφανώς δεν έχεις ποτέ εξαργυρώσει τις γνώσεις σου και τις επενδύσεις σου ή δεν μπορείς να αντιληφθείς τι κόστος και κόπος χρειάζεται ώστε να μην καταφέρνεις να καταλάβεις το νόημα της συζήτησης
-
Ο χρήστης kospapad έγραψε:
Προφανώς δεν έχεις ποτέ εξαργυρώσει τις γνώσεις σου και τις επενδύσεις σου ή δεν μπορείς να αντιληφθείς τι κόστος και κόπος χρειάζεται ώστε να μην καταφέρνεις να καταλάβεις το νόημα της συζήτησης
Δικαιωμα σου να τα ακουμπας και να λες ευχαριστω.........εσυ που το εχεις καταλαβει το νοημα
-
Ο χρήστης kospapad έγραψε:
Προφανώς δεν έχεις ποτέ εξαργυρώσει τις γνώσεις σου και τις επενδύσεις σου ή δεν μπορείς να αντιληφθείς τι κόστος και κόπος χρειάζεται ώστε να μην καταφέρνεις να καταλάβεις το νόημα της συζήτησης
Δικιο εχει ο GGAB.
Ποιες γνωσεις και επενδυσεις για μινι σερβις με αλλαγη δυο φιλτρων και λαδιων να φτανει η τιμη στα 100 ευρω?
Εργασιες που κανουν αποσβεση επενδυσεις και εξοπλισμο ειναι αλλες, καθαρισμοι μπεκ, σερβις ac, ευθυγραμμισεις ζυγοσταθμισεις κ.α που απαιτουν ιδιαιτερα μηχανηματα. Εκει οταν μου ζητησει ο μαστορας 50-100 ευρω εργασια για 20 λεπτα κοπο και εχει γινει σωστη δουλεια κανω τουμπεκι.
Τωρα αν θεωρητε φυσιολογικο το 50ρικο εργασια για αλλαγη λαδια, μπουζι και 2 φιλτρων σηκωνω τα χερια.
-
Οποιος δεν το θεωρεί φυσιολογικό ή κόπο το κάνει μονος του.Οποιος δεν θέλει/μπορει/κατέχει θα πληρώσει.Μπορεί να κανει ερευνα αγοράς για να πληρωσει λιγότερα.Αν ουτε αυτό μπορει να κανει ας παψει να γκρινιάζει .
-
Ο χρήστης adensa έγραψε:
Οποιος δεν το θεωρεί φυσιολογικό ή κόπο το κάνει μονος του.Οποιος δεν θέλει/μπορει/κατέχει θα πληρώσει.Μπορεί να κανει ερευνα αγοράς για να πληρωσει λιγότερα.Αν ουτε αυτό μπορει να κανει ας παψει να γκρινιάζει .+1000000
-
Ενταξει, πλεον δεν απορω πως ακομη δουλευουν τα λαμογια, και γενικοτερα οσοι αισχροκερδουν(και γενικοτερα οχι μονο στο θεμα αυτοκινητου), ειμαστε ασυνηδειτοι καταναλωτες, ολο το φταιξιμο δικο μας ειναι, δεν κατηγορω κανεναν επαγγελματια. Τελος.
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?