-
Ο χρήστης Durdyn έγραψε:
Λοιπόν...- Να ανοίγει το πορτμπαγκάζ (μία λέξη) χωρίς να χρειάζεται να βγάλεις το κλειδί και να πας πίσω
Που να είχες το παλιό μου αμάξι που είχε τρία κλειδιά. Ένα για την πόρτα του οδηγού, ένα για την εκκίνηση και ένα για την τάπα του ρεζερβουάρ!!!!!
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Λοιπόν...
- Να ανοίγει το πορτμπαγκάζ (μία λέξη) χωρίς να χρειάζεται να βγάλεις το κλειδί και να πας πίσω
Που να είχες το παλιό μου αμάξι που είχε τρία κλειδιά. Ένα για την πόρτα του οδηγού, ένα για την εκκίνηση και ένα για την τάπα του ρεζερβουάρ!!!!!
Kατι παλια Αμερικανικα ειχαν δυο κλειδια ενα για την πορτα και ενα για την μηχανη. Ρεζερβουαρ τι ειναι τουτο; της γυναικας μου το Grand Cherokee ακομα δεν το εχει και ειναι 2002 επισης τα δυο κλειδια εμπαιναν οψια μονο απο την μια μερια (δηλαδη ειχαν πανω και κατω μερος τους κλειδιου ). Και οταν ηθελες να τα βγαλεις απο την μηχανη επρεπε να πατησεις ενα κουμπι που ηταν πανω απο την κλειδαρια της μηχανης.
Νικος
-
χρχεεχεχε! το Lada μας ειχε αλλο κλειδι για τις πορτες αλλο για τη μίζα..!!!
το κλειδι της μιζας ειχε ενα μαυρο καλυμα, ενω της πορτας εμοιαζε με κλειδι ....λουκετου!!!! -
Λοιπόν...
- Να ανοίγει το πορτμπαγκάζ (μία λέξη) χωρίς να χρειάζεται να βγάλεις το κλειδί και να πας πίσω
φίατ 128 μοντέλο '76 ακριβώς τα ίδια
Σπύρος
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
χρχεεχεχε! το Lada μας ειχε αλλο κλειδι για τις πορτες αλλο για τη μίζα..!!!
το κλειδι της μιζας ειχε ενα μαυρο καλυμα, ενω της πορτας εμοιαζε με κλειδι ....λουκετου!!!!αν δεις το πιο πάνω ποστ μου, δεν είναι καθόλου παράξενο, αφού στα Λάντα ΟΛΑ τα μέρη ήταν από Φίατ.
Σπύρος
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Λοιπόν...
Alfa Romeo Alfasud του 82 ομοίως.
Πάντως στην Alfasud το πορτμπαγκάζ ανοίγει μόνο από ένα μοχλό στη βάση του καθίσματος του οδηγού. Δεν υπάρχει εξωτερική κλειδαριά.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Λοιπόν...
Πάντως στην Alfasud το πορτμπαγκάζ ανοίγει μόνο από ένα μοχλό στη βάση του καθίσματος του οδηγού. Δεν υπάρχει εξωτερική κλειδαριά.
Το αμάξι ήταν Σκοντα Ταργκετ. Ο χώρος αποσκευών που ήταν μπροστά άνοιγε από μοχλό που ήταν κάτω από το ντουλαπάκι του συνοδηγού και ο χώρος του κινητήρα που ήταν πίσω από μοχλό δίπλα στην κλειδαριά της πόρτας που είναι πίσω από του οδηγού. Πολύ απλά για να ανοίξεις το χώρο του κινητήρα έβγαινες έξω άνοιγες την πίσω αριστερή πόρτα τραβούσες με το αριστερό χέρι το μοχλό και με το δεξί άνοιγες το καπό!!!!
-
Λοιπόν...
Το αμάξι ήταν Σκοντα Ταργκετ. Ο χώρος αποσκευών που ήταν μπροστά άνοιγε από μοχλό που ήταν κάτω από το ντουλαπάκι του συνοδηγού και ο χώρος του κινητήρα που ήταν πίσω από μοχλό δίπλα στην κλειδαριά της πόρτας που είναι πίσω από του οδηγού. Πολύ απλά για να ανοίξεις το χώρο του κινητήρα έβγαινες έξω άνοιγες την πίσω αριστερή πόρτα τραβούσες με το αριστερό χέρι το μοχλό και με το δεξί άνοιγες το καπό!!!!
Πυραυλος το ταργκετ!!! ενας γνωστος το ειχε και πεταγε κωλους σε καθε στροφη, τελικα το εριξε σε μια κολωνα και το διελυσε. Μετα πηρε αλλο!!
-
Ο χρήστης johnnyka έγραψε:
Λοιπόν...
Πυραυλος το ταργκετ!!! ενας γνωστος το ειχε και πεταγε κωλους σε καθε στροφη, τελικα το εριξε σε μια κολωνα και το διελυσε. Μετα πηρε αλλο!!
Πύραυλος; Ε όχι δα!!! Για τους κώλους έχεις δίκιο. Μεγάλο σχολείο αλλά ήθελε και σεβασμό για να μην αγοράσεις κολόνες κλπ. Σκληρό και απαιτητικό αμάξι αλλά δεν κολλούσε πουθενά. Άσε το πολύ βολικό σαλόνι του.
-
Άσε το πολύ βολικό σαλόνι του.Τό έχεις...δοκιμάσει;
Γιά λέγε,γιά λέγε; -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Άσε το πολύ βολικό σαλόνι του.
Τό έχεις...δοκιμάσει;
Γιά λέγε,γιά λέγε;Ανάγκα και οι θεοί πείθονται, πόσο μάλλον εγώ που δεν έχω καμία σχέση με θεό.
Ήταν πολύ βολικά όντως. Μπορεί να μην είχαν καλή πλευρική στήριξη αλλά έκαναν ωραίο επίπεδο στρώμα όταν τα έριχνες. -
Ανάγκα και οι θεοί πείθονται, πόσο μάλλον εγώ που δεν έχω καμία σχέση με θεό.
Ήταν πολύ βολικά όντως. Μπορεί να μην είχαν καλή πλευρική στήριξη αλλά έκαναν ωραίο επίπεδο στρώμα όταν τα έριχνες.Θά τό πουλήσω τό ρημάδι τό καντέτ!!!
Skoda Target...FOR EVER!!! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ανάγκα και οι θεοί πείθονται, πόσο μάλλον εγώ που δεν έχω καμία σχέση με θεό.
Ήταν πολύ βολικά όντως. Μπορεί να μην είχαν καλή πλευρική στήριξη αλλά έκαναν ωραίο επίπεδο στρώμα όταν τα έριχνες.Θά τό πουλήσω τό ρημάδι τό καντέτ!!!
Skoda Target...FOR EVER!!!Να προσέχεις τα κιλά όμως. Σκέψου ότι ήμουν τότε 75 με 80 κιλά και μετά από χμ κάμποσες διαδρομές δεν έστεκαν στα καλά τους.
Μη ξεχνάς την «κορυφαία» ποιότητα κατασκευής που είχε τότε η μάρκα.Άκου να πουλήσει το αμαξάκι!!! Και όλα αυτά για χάρη των καθισμάτων;
Εγώ από ανάγκη το χρησιμοποιούσα καθώς έμενα ακόμα με τους γονείς μου και δεν υπήρχε ιδιωτικός χώρος. Και χρήματα βεβαίως βεβαίως. -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Πολλοί φίλοι γκρινιάζουν για τους εφεδρικούς τροχούς που δεν έχουν το ίδιο μέγεθος με τους κανονικούς που φορά το αμάξι. Δεν άκουσα τίποτα για τα κιτ επισκευής που έχουν αρχίσει να μπαίνουν αντί εφεδρικού τροχού. Αλήθεια τι περιέχουν αυτά τα κιτ και πόσο εύχρηστα είναι; Έχει κανένας σας εμπειρία από αυτά;
Το κίτ επισκευής είναι απ όσο γνωρίζω ένα μουκάλι αφρού 'φάστ'
Αν έχεις πατήσει καρφί επαρκεί, αλλά άμα έχει σκιστεί το λάστιχο στο πλάι δεν κάνει τίποτα.Επίσης ΔΕΝ επαρκεί αν χτυπήσεις τη ζάντα και στραβώσει και χάνει αέρα, με το λάστιχο άθικτο... Και μου έχει τύχει 2 φορές στους ελληνικούς καρόδρομους.
Κλατάρισμα πάλι από καρφί μου έτυχε μόνο μία φορά, και μάλιστα παραμονή ταξιδιού για Ελβετία, ενώ ήμουν Μαρούσι. Επειδή ήταν Κυριακή και είδα πως χάνει σχετικά αργά τον αέρα, απλά έβαλα το λάστιχο πίσω, το φούσκωσα 40 και πήγα Πάτρα. Πάλι 40 και μπήκα στο πλοίο, πάλι 40 την άλλη μέρα και πήγα Ελβετία όπου και το έφτιαξα (στην 2πλη τιμή από Ελλάδα, όμως έπλυναν το αμάξι ΤΕΛΕΙΑ χωρίς να τους πω και δωρεάν, οπότε μου βγήκε το ίδιο! )
-
Πύραυλος; Ε όχι δα!!! Για τους κώλους έχεις δίκιο. Μεγάλο σχολείο αλλά ήθελε και σεβασμό για να μην αγοράσεις κολόνες κλπ. Σκληρό και απαιτητικό αμάξι αλλά δεν κολλούσε πουθενά. Άσε το πολύ βολικό σαλόνι του
Track day car!!!!!! Με στενά λάστιχα, με ένα ψεφτο μπακετ και βουρ!!!!
-
Ο χρήστης deggman έγραψε:
Πύραυλος; Ε όχι δα!!! Για τους κώλους έχεις δίκιο. Μεγάλο σχολείο αλλά ήθελε και σεβασμό για να μην αγοράσεις κολόνες κλπ. Σκληρό και απαιτητικό αμάξι αλλά δεν κολλούσε πουθενά. Άσε το πολύ βολικό σαλόνι του
Track day car!!!!!! Με στενά λάστιχα, με ένα ψεφτο μπακετ και βουρ!!!!
Το συγκεκριμενο ηταν και 1300. Πυραυλος!!!
-
Πόσο να κάνει άραγε και που θα βρεισκω ανταλακτικα?
-
Ο χρήστης deggman έγραψε:
Πόσο να κάνει άραγε και που θα βρεισκω ανταλακτικα?Με κανα 1000αρι ευρω βρισκεις σε καλη κατασταση. ανταλακτικα σε παλαι ΜΗ εξουσιοδοτημενα συνεργεια σκοντα. Ξερω ενα πολυ καλο
-
Απο το καινούργιο αμαξι μου (mazda 6 2.0L) θα ήθελα
- Βάλτε επιτέλους ΣΤΑΝΤΑΡ τους μπροστινούς προβολείς ομίχλης
ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ 2ΛΙΤΡΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΕΧΤΡΑ !!!
(+300 euro)
-
Επίσης στάνταρ το cd kai to tape που μαζί τα χρεώνετε 450 ευρό σχεδόν !! (200 το cd pou το πλήρωσα )
-
Τα αυτόματα παράθυρα του mondeo
-
Αμορτισερ στο καπώ
-
GPS
-
+40 άλογα τουλάχιστον (αν και δεν έχω παράπονο άλλα όσα έχει κανείς καλά είναι )
-
Λιγότερες ποτηροθήκες περισσότερες θήκες για αντικείμενα ...
Γενικά θα ηθελα ....
-
Συνοδηγό μια πανήψηλη θεά αστυνομικίνα που γνώρισα στα δικαστήρια της θεσσαλονίκης. Για χατηρι της θα ομολογούσα οτι ο φιλός μου με τον παλιό σκαραβαίο πηγαίνε με 900 και οχι με 90 που τον κατηγορούσαν
-
Οργάνα ελέγχου στο τζάμι αλα bmw .
Στα υπόλοιπα με καλύψαν οι προηγούμενοι ...
-
Ο χρήστης gto έγραψε:
Γενικά θα ηθελα ....
- Συνοδηγό μια πανήψηλη θεά αστυνομικίνα που γνώρισα στα δικαστήρια της θεσσαλονίκης. Για χατηρι της θα ομολογούσα οτι ο φιλός μου με τον παλιό σκαραβαίο πηγαίνε με 900 και οχι με 90 που τον κατηγορούσαν
...
Και ποιός δεν θα την ήθελε
και αν οδηγούσε και τη Lambo της Ιταλικής αστυνομίας ακόμα καλύτερα
Καλά και άσχημα στοιχεία σε αυτοκίνητα