-
Επίσης υπάρχουν και άλλα χρώματα εκτός απο γκρί και μαύρο
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
speak for yourself! μία χαρά είναι το ανοιχτόχρωμο σε σχέση με το μαύρο που βράζει το καλοκαίρι
...εξού και το λευκό
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
speak for yourself! μία χαρά είναι το ανοιχτόχρωμο σε σχέση με το μαύρο που βράζει το καλοκαίριΓιατί τόση μεγάλη διαφορά νομίζεις ότι έχει???
Όσο βράζει το ένα άλλο τόσο βράζει και το άλλο... -
Ο χρήστης meco έγραψε:
speak for yourself! μία χαρά είναι το ανοιχτόχρωμο σε σχέση με το μαύρο που βράζει το καλοκαίρι
Γιατί τόση μεγάλη διαφορά νομίζεις ότι έχει???
Όσο βράζει το ένα άλλο τόσο βράζει και το άλλο...Κι όμως είναι μεγάλη... είχαμε αφήσει με έναν γνωστό το δικό μου και το δικό του, μαύρο με μπεζ δερμάτινα Ιούλιο για 4 ώρες περίπου στον ήλιο.
Μπαίνουμε στο δικό μου σχετικά άνετα, -δεν πίστευε ότι έχει τόση διαφορά- οπότε πάει να μπει στο δικό του, ε το μετάνιωσε
αισθητή είναι και η διαφορά ίδιου εξωτερικού χρώματος αυτοκινήτου και με σκούρο ή ανοιχτό ταμπλό. Το μαύρο εκπέμπει θερμότητα για αρκετή ώρα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Όσο βράζει το ένα άλλο τόσο βράζει και το άλλο...Κι όμως είναι μεγάλη... είχαμε αφήσει με έναν γνωστό το δικό μου και το δικό του, μαύρο με μπεζ δερμάτινα Ιούλιο για 4 ώρες περίπου στον ήλιο.
Μπαίνουμε στο δικό μου σχετικά άνετα, -δεν πίστευε ότι έχει τόση διαφορά- οπότε πάει να μπει στο δικό του, ε το μετάνιωσε
αισθητή είναι και η διαφορά ίδιου εξωτερικού χρώματος αυτοκινήτου και με σκούρο ή ανοιχτό ταμπλό. Το μαύρο εκπέμπει θερμότητα για αρκετή ώρα
Eγώ μιλάω για τον εσωτερικό χρωματισμό. Από γκρι σε μαύρο δεν έχει μεγάλη διαφορά...
Για το εξωτερικό χρώμα δεν το συζητάω. Έχεις δίκιο. Το άσπρο σε σύγκριση με το μαύρο κάτω από τον ήλιο θα έχει σημαντικά χαμηλότερη θερμοκρασία. -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Έπρεπε να το παραγγείλεις με λευκό/μπέζ εσωτερικό!
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Η VW δεν δεχεται αυτο το συνδιασμο σε παραγγελια...
-
Ο χρήστης strassenmeister έγραψε:
Aυτό έλειπε. Αφού είναι άθλιος!!!!
Για πλάκα το είπε ο technik!!! -
φρεσκο πραγμα.....
οι τρελοι Ιαπωνες του Best Motoring δοκιμαζουν στην πιστα και αναφερουν:
Γυρος πιστας
Integra type-R...........1:10:20
Golf GTI DSG..............1:12:54
Golf GTI......................1:12:90
Megane RS.................1:13:41
Astra turbo (200ps).....1:14:60Xρονοι...............0-200μ.............0-400μ
Integra................9,502..............14,541
Golf DSG.............9,569...............14,747
Megane...............9,906...............15,057
Golf....................10,154..............15,495
Astra...................10,196.............15,495παθανε πλακα με το DSG που οντως ειναι πιο γρηγορο απο το χειροκινητο, ακομη και στη πιστα!
-
Υπάρχει κανα torrent για το βίντεο; Τα βίντεος του Best Motoring σκίζουν!
-
0,75 sec πιο γρήγορο το DSG στο 400άρι!
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Υπάρχει κανα torrent για το βίντεο; Τα βίντεος του Best Motoring σκίζουν!φυσικα και υπαρχει!
το αρχειο αυτο ειναι 700ΜΒ, ψαξτο με το ονομα 'BMI - Volume 26 - Racing
Bonanza'http://www.mininova.org/get/132382
εχει και δοκιμη της F430.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Aυτό έλειπε. Αφού είναι άθλιος!!!!
Για πλάκα το είπε ο technik!!! -
Γεια σας παιδιά,
είμαι και εγώ ένας νέος replyer αλλά παλαιός reader του forum, σε αντίθεση με τον αδερφό μου, που είναι αρκετά ενεργός στα replies αρκετών topics του forum εδώ και αρκετό θα έλεγα καιρό.
Πιστεύω πως τόσο 'έγκαιρη', 'έγκυρη' και 'συγκεντρωμένη' ενημέρωση για τον κόσμο του αυτοκινήτου δεν μπορεί να βρει κάποιος πουθενά αλλού.
Σας αξιζουν πολλά συγχαρητήρια!Τέλος πάντων, όπως κάθε άνθρωπος έχει τις αδυναμίες του, έτσι και εγώ δεν θα μπορούσα να αποτελώ εξαίρεση στον κανόνα.
Μία από τις ισχυρότερες αδυναμίες μου (και 'τρέλα' μου) λοιπόν, είναι το αυτοκίνητο και η έκφραση αυτής της αδυναμίας έχει 4 μόνο γράμματα...
**AUDI
**
...uber allesη είσοδός μου λοιπόν γίνεται σε ένα topic σχετικά 'παλιό', ενώ πρώτο post θα κάνω μετά από τον άνθρωπο που εκτιμώ πολύ για τις απόψεις του χωρίς να τον γνωρίζω, τον
technik
το post περιλαμβάνει μια εικόνα του
Golf V GTI by ABT
(έχει δώσει μια image ο technik σε reply στις 21/5/2005)
αρκετά εντυπωσιακό...
περιμένω ανυπόμονα τον TSI στο SPORTBACK και έκλεισα!
-
Off Topic, της ΑΒΤ στην Αυστραλία ταιριάζει
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Off Topic, της ΑΒΤ στην Αυστραλία ταιριάζεικακε!
αν εξαιρεσεις τις πορτες, ειναι κουκλι! -
Mερικες κυψελες ειναι... ανοιχτες! But why???
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
φρεσκο πραγμα.....οι τρελοι Ιαπωνες του Best Motoring δοκιμαζουν στην πιστα και αναφερουν:
Γυρος πιστας
Astra...................10,196.............15,495παθανε πλακα με το DSG που οντως ειναι πιο γρηγορο απο το χειροκινητο, ακομη και στη πιστα!
Σκέτο astra και όχι OPC? XM γιατί άραγε!
-
Ο χρήστης sonath έγραψε:
Μία από τις ισχυρότερες αδυναμίες μου (και 'τρέλα' μου) λοιπόν, είναι το αυτοκίνητο και η έκφραση αυτής της αδυναμίας έχει 4 μόνο γράμματα...
**AUDI
**
...uber allesCongratulations!
η είσοδός μου λοιπόν γίνεται σε ένα topic σχετικά 'παλιό', ενώ πρώτο post θα κάνω μετά από τον άνθρωπο που εκτιμώ πολύ για τις απόψεις του χωρίς να τον γνωρίζω, τον
technik
Τhanks! Mε κάνεις και ντρέπομαι!
περιμένω ανυπόμονα τον TSI στο SPORTBACK και έκλεισα!
...κι εγώ
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
φρεσκο πραγμα.....
οι τρελοι Ιαπωνες του Best Motoring δοκιμαζουν στην πιστα και αναφερουν:
Γυρος πιστας
Σκέτο astra και όχι OPC? XM γιατί άραγε!
μηπως γιατι δεν ειχε παει Ιαπωνια μεχρι τοτε που εγινε η δοκιμη?
VW Golf GTI