-
Krusenstern
Διάβασα γρήγορα το ποστ σου και κοίτα τι κατάλαβα...
|
|
|
VΟ χρήστης Krusenstern έγραψε:
Η μερτσέντες πουλάει επίσημα έκδοση B180 ταξί. Ας ελπίσουμε να πλυθούν οι ταξιτζήδες με 'έξυπνα' οχήματα. -
Προχθες Audi Q7 στη Ρόδο, στις φωτό που είχα δει δεν μου άρεσε αλλά τελικά απο κοντά μου έκανε καλή εντύπωση.
-
-
Audi RS6 Avant στο βενζινάδικο, βάζαμε βενζίνη σε αντικριστές αντλίες!
-
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
του ρίξες κολόνες μέχρι να γεμίσει, ε;
-
Κι εγώ είδα την Τρίτη ένα καινούργιο Civic στη Βάρκιζα, και χτες ένα Q7 πάλι στη Βάρκιζα. Από τον ήχο που έκανε, μάλλον ήταν το V8.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
του ρίξες κολόνες μέχρι να γεμίσει, ε;
Όχι, με πέρασε μία καρότσα αλλά μετά τα 180. Αν δεν ήμουν φορτωμένος θα είχε πιει τσαγάκι του βουνού! 101 ατίθασα άτια είναι αυτά!
Μα τι μλκ-ίες γράφω ο άνθρωπος βραδιάτικα...Σοβαρά τώρα, έμεινα άφωνος. Πάρα πολύ ωραίο! Ειδικά σε sw.
Μου αρέσει περισσότερο απ' την Μ5 - μην πέσετε να με φάτε. -
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Κι εγώ είδα την Τρίτη ένα καινούργιο Civic στη Βάρκιζα, και χτες ένα Q7 πάλι στη Βάρκιζα. Από τον ήχο που έκανε, μάλλον ήταν το V8.V8 & V6 diesel βγαίνει για την ώρα
-
Μ6, Ε55 AMG, νέο Santa Fe. Πάρα πολλά αυτοκίνητα ρε παιδιά στην Αθήνα, δεν την αντέχω...
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Edit (2): Ειδα κ ενα μπλε στη Ν.Σμυρνη.RS2 ηταν αυτο το μπλε.
Σημερα ειδα Porsche 928 στην Κηφισσιας.
Κ μετασκευασμενο παλιο ΜΙΝΙ στη Ν.Σμυρνη, ανοιχτο με πορτες κ καπω σε στυλ αντικας. Επεται κ φωτογραφια. -
Toyota Supra χρυσαφί των 80's σήμερα το μεσημέρι στα καλύβια.
-
Brand new Peugeot 407 Coupe με γερμανικές πινακίδες, σήμερα το μεσημέρι Βάρκιζα --> Λαγονήσι. Σε καμία περίπτωση δεν είναι κούκλα όπως ο προκάτοχος (406 Coupe), αλλά είναι εντυπωσιακότατο!
-
Lotus Elan (την παλιά) σήμερα στην Κηφισιά.
-
Κόκκινη Brera, Evo V (δεν είχα ξαναδεί < VI μέχρι σήμερα) και πολλά άλλα σε Γλυφάδα-Βούλα.
-
Κοκκινη F430 spyder , να ανοιγει επι της Παπανικολη..Αλλο να το λεω και αλλο να το βλεπεις..
Ρε σεις , μηπως παραγινε ομως με τις φερραρι ?
Τον τελευταιο καιρο βλεπω πολυ συχνα... -
Ο χρήστης aristidis_k έγραψε:
Κοκκινη F430 spyder , να ανοιγει επι της Παπανικολη..Αλλο να το λεω και αλλο να το βλεπεις..
Ρε σεις , μηπως παραγινε ομως με τις φερραρι ?
Τον τελευταιο καιρο βλεπω πολυ συχνα...Φαίνεται πως άρχισαν να τις φτιάχνουν καλά και ψωνίζει ο λαουτζίκος...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Brand new Peugeot 407 Coupe με γερμανικές πινακίδες, σήμερα το μεσημέρι Βάρκιζα --> Λαγονήσι. Σε καμία περίπτωση δεν είναι κούκλα όπως ο προκάτοχος (406 Coupe), αλλά είναι εντυπωσιακότατο!Επίσης Peugeot 407 Coupe απόψε στο Δαφνί επί της Αθηνών-Κορίνθου. Πράγματι εντυπωσιακό, αν και όχι ακριβώς κομψό θα έλεγα...
-
Cayman, M5 e60 x3, sl55 amg x3. sl65 amg, 612 scaglietti & το κερασάκι στην τούρτα μία 911 996 turbo s..
-
Συνήθως λέμε και πού
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Συνήθως λέμε και πούΣτην Κηφισίας στο ύψος του Κολλεγίου οι 3 πρώτες sl & η Scaglietti, στον Τροχονόμο στην Κηφισιά η turbo s, η cayman & 2 από τις Μ5, ενώ η τρίτη Μ5 και η sl 65 στο Παλιό Ψυχικό. OK Θέμης?
Carspotting