-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το οποίο είναι πολύ πιθανό να είναι το ίδιο που είχα δει το 2001 αραγμένο στο χωριό που έκανα αγροτικό στη Μάνη!
Μικρός που είναι ο (αυτοκινητιστικός) κόσμος!!είναι πιο μικρός απ'όσο νομίζεις γιατρέ. Εκείνο το καλοκαίρι πιθανόν να κάναμε μαζί κάπου μπάνιο, πέρασα αρκετές μέρες στη Μάνη (και γύρισα σχεδόν όλη την Πελοπόννησο), Καρδαμύλη, Στούπα, Καραβόμυλο κλπ... Πού έκανες αγροτικό???
(οφ-τόπικ )
Σπύρος
Σπύρο απίστευτο!
Στούπα,Αγ.Νικόλαο,Πλάτσα που ήταν και η έδρα μου!
Έμενα στον Αγ. Νικόλαο,το χωριό μετά τη Στούπα,όπου πέρασα τους ωραιότερους 14 μήνες της ζωής μου! -
και ενα Carspotting απο την αλλη μερια του κοσμου. Προχθες καθως ημουν στο φαναρι και περιμενα κοιταω αριστερα και βλεπω μαι κατακαινουργια 360 Μοdena κουπε. Ο μαγκας ηταν μεσα και μιλαγε στο κινητο του. Μετα γυρισε και εριξε μια ματια στο αυτοκινητο μου και προσεξα οτι ειχε και καπελο ασορτι με Ferrari οικοσημο (το ατι). Δεν μπορεσα να καρατηθω και αρχισα να γελαω μια και ειχε μαλλον βαλει την επισημη ασορτι στολη για να βγαλει το ατι για βολτα.
Και που να δειτε οταν φυγαμε το ανοιξε μεχρι το επομενο φαναρι και ξανα οταν εγινε πρασινο.
Οταν γυρισα σπιτι κοιταξα το κοστος και τοπικα κανει μονο 145 χιλιαδες δολλαρια.
Νικος
-
[quote='meco']Mercedes SL 55 AMG (V8 Kompressor γραφει στα φτερά) έξω από το Πανάνειο, για όσους ξέρουν από Ηράκλειο, χωρίς πινακίδες.
Δεύτερη φορά που την βλέπω παρκαρισμένη, ακριβώς στο ίδιο σημείο.
Πρέπει να είναι το ακριβότερο αυτοκίνητο που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στη Κρήτη. Σε ποιον φτωχούλη να ανήκει?
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Κυβισμός(κ.εκ) 5.439
Κύλινδροι / Διάταξη 8/V
Ισχύς (ίπποι) / σ.α.λ 500/6.100
Ροπή (Kgm) / σ.α.λ. 71,3/2.650
Θέση κινητήρα / Κίνηση E/Π
Κιβώτιο / Σχέσεις Α/5
Τελική ταχύτητα **250 **
Επιτάχυνση 0-100(δλ.) **4,7 **
Κατανάλωση Εκτός πόλης / Μικτός κύκλος / Αστικός κύκλος -/13,5/-
Βάρος(κιλά) 1.955
Τιμή 175.500,00 -
Ο χρήστης trelovet έγραψε:
175000 Ευρώ για Mercedes? Ο τύπος πρέπει να έχει μεγάλο κόλλημα με την Merc !!!! Σε τέτοια τιμή θα προτιμούσα κάτι πιο εξαντρίκ , σπάνιο και ξεχωριστό !
Πιθανόν, αλλά πρόσφατα είχα διαβάσει ενα σύγκριτικό ανάμεσα σε αυτή, την Lamborghini Μurcielago και τη Ferrari 360. Έβγαινε σχεδόν παντού καλύτερη, ήταν σημαντικά φθηνότερη, οπότε ήταν και ο νικήτης του συγκριτικού.
Αυτό το συγκριτικό θα διάβασε μάλλον ο ιδιοκτήτης της... -
New car spotted today:
Mercedes CLS!!
Αν και το είδα στο πιο ηλίθιο χρώμα του κόσμου,το μπλε 'των πολιτικών' το αυτοκίνητο ήταν εξαιρετικά εντυπωσιακό και ξεχώριζε σαν τη μύγα μές στο γάλα μέσα στην πυκνή κυκλοφορία -
Bugatti Veyron
στο κατάστημα της Bugatti στην Unter-den-Linden στο Βερολίνο τον Απρίλιο του 2004. Την έβγαλα και (πολλές...) φωτό αλλά δεν τις έχω πρόχειρες
Πιάνεται ?
-
Ειδα μια μικρη και ταπινη Porsche Cayenne turbo με πολυ γνωστο ποδοσφαιριστη, με επιτυχημενη διεθνη καριερα.
Ειχε Ολλανδικες πινακιδες... -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ειδα μια μικρη και ταπινη Porsche Cayenne turbo με πολυ γνωστο ποδοσφαιριστη, με επιτυχημενη διεθνη καριερα.Ειχε Ολλανδικες πινακιδες...
Μαχλάς?
Σπύρος
-
Ειδα μια μικρη και ταπινη Porsche Cayenne turbo με πολυ γνωστο ποδοσφαιριστη, με επιτυχημενη διεθνη καριερα.
Ειχε Ολλανδικες πινακιδες...
Μαχλάς?
Σπύρος
Μπαααα του Γκεραρντ ηταν...
-
Μαχλάς?
Σπύρος
Λετε για τον ιδιο Μαχλα που 'υπηρετει' στην 124ΠΒΕ στην Τριπολη ;Γιατι εδω δεν τον εχουμε δει και πολυ.
-
Ειχε Ολλανδικες πινακιδες...Όταν έκανα ακόμα μαθήματα οδήγησης ο Μαχλάς έπαιζε στον Ηρακλή, οπότε και κυκλοφορούσε στη Θεσσαλονίκη. Η Cayenne, και δη Turbo ήταν δυσεύρετη ακόμα.
Την ώρα που τελειώνα ένα μάθημα, τη βλέπω να με ακολουθεί στην οδό Εθν. Αντιστάσεως. Το λέω στον εκπαιδευτή, που έχει μια πόρωση γενικότερα με κάτι τέτοια αμάξια (ποιός δεν έχει; ) και αρχίζει τα 'πω-πω' κλπ. Κάπου εκεί θα σταματούσα να κατεβώ, όπως και έκανα και βλέπω το Cayenne να βγάζει αλάρμ κ να σταματάει πίσω μου. Βγαίνει από μέσα ο Μαχλάς, που πήγαινε σε μια Vodafone να πληρώσει. Κατεβαίνει κι ο δάσκαλος και αρχίζει να τρέχει προς το Porsche. Πιάνει τον Μαχλά -δεν κατάλαβε ότι ήταν αυτός- και αρχίζει να του λέει 'πω-πω φίλε μου, τι αμαξάρα είναι αυτή' και 'σε παραδέχομαι' κλπ. Μου φωνάζει κι εμένα, 'Αστέρη, έλα, έλα!' και ούτε λίγο, ούτε πολύ ρωτάει τον Μαχλά 'Να μπω;', ανοίγει την πόρτα του Cayenne πριν πάρει απάντηση και κάθεται μέσα, χαζεύοντας το σαλόνι. Ο Μαχλάς, από τη μιά λίγο ψάρωσε, από την άλλη ήθελε να γελάσει αλλά ήταν ψύχραιμος κ ευγενικός. Εγώ τον πλησίασα και, ως φίλος του Ηρακλή, του έδωσα τα εύσημα μου.
Τελικά φύγαμε από το σημείο και είπα στον -παρορμητικό- εκπαιδευτή ποιός ήταν ο οδηγός της Porsche και μου λέει 'Άντε!'Μάρκο, είδα κι εγώ μια μαύρη, παλιά Camaro πριν καμιά εβδομάδα στη Λ. Νίκης με πινακίδς ΦΙΛΠΑ.
-
Μαχλάς?
Σπύρος
Κι εγω που νομιζα οτι θα γινοταν ενα κουιζ που θα διαρκουσε 1-2 μηνες μεχρι να βρειτε ποιος ειναι. Μα πως το βρηκες τοσο ευκολα;
-
Κι εγω που νομιζα οτι θα γινοταν ενα κουιζ που θα διαρκουσε 1-2 μηνες μεχρι να βρειτε ποιος ειναι. Μα πως το βρηκες τοσο ευκολα;2 ήταν οι υποψήφιες απαντήσεις, Μαχλάς και Αθανασίου
Σπύρος
-
Ωραιο αμαξακι η Cayenne...εκτος δρομου πως τα παει?
-
Λοιπόν στον Άγιο Πρόδρομο Χαλκιδικής είδαμε με τα υπόλοιπα παιδιά από Θεσσαλονικη ( και Λάρισα και Αλεξανδρούπολη ) την Κυριακή το απόγευμα ολόφρεσκια κατακόκκινη Modena με πινακίδες ΝΗΑ****. Φυσικά αδιαφορήσαμε γιατί τα Ιταλικά μετά από λίγο καιρό τρίζουν και καίνε και λάδια
Επισης σήμερα το μεσημέρι είδα Hummer H2 μαύρο με πινακίδες ΝΖΧ**** στον δρόμο του αεροδρομίου μπροστά από το νοσοκομείο του ΙΚΑ στον Φοίνικα. Μιλάμε για απίστευτο γομάρι...μπροστά του η Cayenne και το Land Cruiser 100 είναι αυτοκινητάκια πόλης. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Επισης σήμερα το μεσημέρι είδα Hummer H2 μαύρο με πινακίδες ΝΖΧ**** στον δρόμο του αεροδρομίου μπροστά από το νοσοκομείο του ΙΚΑ στον Φοίνικα. Μιλάμε για απίστευτο γομάρι...μπροστά του η Cayenne και το Land Cruiser 100 είναι αυτοκινητάκια πόλης.Σιγά τα λάγχανα!!! Τον τελευταίο καιρό όποιον και να ρωτήσω έχει δει και από ένα. Πόσα έχουν πουληθεί πια. Εκτός αν όλοι βλέπουν το ίδιο!
Πάντως όταν γύριζα το Σάββατο από τα Μέγαρα, περιμένοντας στο φανάρι Κηφισού & Δυρραχίου (Σεπόλια) πέρασε μπροστά μου 360 Modena και 3 αυτοκίνητα πίσω μια 996 Carrera. Είχε κίνηση βέβαια αλλιώς θα ορκιζόμουν πως τα έστησαν!!! Εκτός αν ξεκινήσαν την κόντρα πό το Μπουρνάζι και πλακώσαν αυτοκίνητα μετά!!!
-
Πριν από καμιά ωρίτσα, σε βενζινάδικο της ΒΡ στην Βασ. Όλγας ακριβώς μετά την Μαρτίου, ασημί Mercedes C55 AMG. Η καινούρια γενιά της AMG με τους ατμοσφαιρικούς κινητήρες (5,5 λίτρα, 380 άλογα - ή κάπου εκεί - και 50+κιλά ροπής)
Μπιμπικωτή και χωρίς καν πινακίδες!!! Ίσως ο τύπος μόλις να την είχε παραλάβει από τον Ιωαννίδη παρακάτω...
-
σημερα γυρω στις 13:00 στον αλιμο (οδος θεσσαλιας)ειδα μια porsche 916 και λιαζοτανε εξω απο ενα συνεργειο.παρεπιμπτοντως φαινοταν σε αριστη κατασταση.bravo του!!!!!!
-
Ο χρήστης bongo έγραψε:
μια porsche 916χμμ..είσαι σίγουρος ότι ήταν 916 και όχι 914 ή 914/6?
-
Bugatti Veyron
στο κατάστημα της Bugatti στην Unter-den-Linden στο Βερολίνο τον Απρίλιο του 2004. Την έβγαλα και (πολλές...) φωτό αλλά δεν τις έχω πρόχειρες
Πιάνεται ?
Και εγώ την ειδα την περασμένη εβδομάδα!!! ειναι ακομη εκεί!!!. Μαζύ της ειναι και η Bentley Continnental GT!!!! εμεινα 20 λεπτα και τα θαυμαζα
Carspotting