-
Ο χρήστης friar έγραψε:
Αυτό τι είναι, ???
δεν είδα πινακίδες ούτε σήματα
όταν είδε ότι φωτογράφησα έκοψε δεξιά και χάθηκεθα... το διακινδυνεύσω! Τα φώτα μπροστά αλλά και το θολό σήμα στην φωτογραφία μου θυμίζουν... Λάντσια. Αλλά το όχημα αυτό καθεαυτό δε μου λέει κάτι... ΒΑΣΙΛΗ???
-
Παρασκευή απόγευμα στο Παλαιό Ψυχικό είδα σκούρα Μercedes CLS,με Ελληνικές πινακίδες.
Τον κρύβει έξυπνα τον όγκο της πάντως,αν αναλογιστούμε ότι πλησιάζει τα 5 μέτρα! -
για το παραπάνω όχημα τι λες γιατρέ? Είναι δυνατόν να είναι Λάντσια???
-
Δύσκολο μου έρχεται Σπύρο,αν και τα φώτα είναι σαν της S4
Ίσως να είναι κάποια ιδιοκατασκευή.....ΒΑΣΙΛΗΗΗ? -
κάτι σε ιδιοκατασκεύη Ritmo ίσως....
-
Εμενα μου θυμιζει κατι απο USSR μεριά.
-
Δεν έχω ιδέα ... σαν αυτά τα οχήματα με τους κινητήρες μηχανών μου μοιάζει , ή με ηλεκτρικό.
-
Ο χρήστης friar έγραψε:
Αυτό τι είναι, ???
δεν είδα πινακίδες ούτε σήματα
όταν είδε ότι φωτογράφησα έκοψε δεξιά και χάθηκεΝομίζω είναι γαλλικό Mega
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
κάτι σε ιδιοκατασκεύη Ritmo ίσως....Και μένα αυτό μου ήρθε την πρώτη στιγμή στο μυαλό
-
Να βάλω και εγω δύσκολά;; Σε ένα γάμο στο Λουτράκι, το ζεύγος εμφανίστηκε με αυτό...
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Να βάλω και εγω δύσκολά;; Σε ένα γάμο στο Λουτράκι, το ζεύγος εμφανίστηκε με αυτό...Attica...
Ελληνικής κατασκευής, την εποχή που κυκλοφορούσαν και ΒΜW Ιζέτα, Μέσερσμιτ, κ.λ.π. μικρά.
-
Σωστός!!! Και για την ακρίβεια, αττικα δημητριάδης!! Επαθα σοκ οταν είδα την κατάσταση που το έχει διατηρήσει ο ιδιοκτητης του! Κατέφερε να κάνει και ταξιδι Λουτράκι Σαλαμίνα (σαν να λεμε Barcelona Dakar για το αυτοκινητο αυτο) και να διατηρηθεί ολόκληρο!!
-
Μετα το σοκ του Σαββατου με τη τρακα μου, σημερα ειδα κατι που μου αρεσε πολυ.
Το δευτερο πιο αγαπημενο αυτοκινητο που μου αρεσει εμφανιστηκε μπροστα μου και μαλιστα σε εκδοση που δεν το περιμενα.
Φυσικα μιλαω για ενα ολοκαινουργιο Audi A6 3.0 TDI.
Δε ξερω η Αθηνα και η Θεσ/νικη ποτε θα μπορεσουν να βλεπουν τετοια αμαξια, αλλα εμας εδω μαλλον μας χαροποιει. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Το δευτερο πιο αγαπημενο αυτοκινητο που μου αρεσει εμφανιστηκε μπροστα μου και μαλιστα σε εκδοση που δεν το περιμενα.
Δε ξερω η Αθηνα και η Θεσ/νικη ποτε θα μπορεσουν να βλεπουν τετοια αμαξια, αλλα εμας εδω μαλλον μας χαροποιει.Αν ήταν μπλε το έχω δει και εγώ και μάλιστα 2 φορές. Πολύ όμορφο και εντυπωσιακό αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Δε ξερω η Αθηνα και η Θεσ/νικη ποτε θα μπορεσουν να βλεπουν τετοια αμαξια, αλλα εμας εδω μαλλον μας χαροποιει.Αν ήταν μπλε το έχω δει και εγώ και μάλιστα 2 φορές. Πολύ όμορφο και εντυπωσιακό αυτοκίνητο.
Δε θυμαμαι το χρωμα Μιχαλη. Τα ματια μου ειχαν κολλησει εκει που ελεγε A6 3.0 TDI.
-
Εθεάθη αριστερά από την είσοδο του πάρκινγκ μακράς διαρκείας στα Σπάτα νέα BMW 3 με γερμανικές πινακίδες
Έβγαλα φώτο από κινητό, ίσως προλάβω σήμερα να την ανεβάσω
-
Πώς σου φάνηκε από κοντά?
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Πώς σου φάνηκε από κοντά?Από μακριά ήταν
http://briefcase.pathfinder.gr/download ... _new_3.jpg
(ελπίζω να δουλεύει το λινκ)
Η φώτο από 6630 με ζουμ όμως και βέβαια μέσα από μπαριέρες πηγαίνοντας στο πάρκινγκ
Ευτυχώς που την είδα από μπροστά, αν ήταν από πίσω για το Chevrolet Lanos θα το περνούσα
-
Σήμερα το πρωί, λεωφ. Αλίμου, λευκό Golf V Gti του κουτιού.
ίσως είναι ότι μ'αρέσει υπερβολικά το άσπρο χρώμα, αλλά παρότι το αυτοκίνητο δεν είναι ακριβώς του γούστου μου, τολμώ να πω ότι οι φωτογραφίες που είχα δει ως τώρα το αδικούν!
(ο τύπος το πήγαινε και σβέλτα, μπράβο του!)
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Πώς σου φάνηκε από κοντά?
Από μακριά ήταν
http://briefcase.pathfinder.gr/download ... _new_3.jpg
(ελπίζω να δουλεύει το λινκ)
Η φώτο από 6630 με ζουμ όμως και βέβαια μέσα από μπαριέρες πηγαίνοντας στο πάρκινγκ
Ευτυχώς που την είδα από μπροστά, αν ήταν από πίσω για το Chevrolet Lanos θα το περνούσα
Μάλλον στο Ελ. Βενιζελ συχνάζουν οι 3άρες
Σήμερα το μεσημέρι είδα 2 σε σχηματισμό στην Α.Ο. μπροστά στις αίθουσες
Πρέπει να ήταν τα ίδια ασημί αυτοκίνητα .... από κοντά (τις προσπερνούσα σιγά-σιγά) δεν είναι τόσο κακές
Πίσω θύμιζαν την προηγούμενη 5άρα και μπροστά Mitsubishi
Aν μπροστά , στα μοντέλα παραγωγής, είναι πιο χαρακτηριστικά τα ¨νεφρά¨ και το σήμα της BMW ..... δεν είναι κακή
Carspotting