-
Η έκδοση CC:
http://homepage.uvt.nl/~s828282/AutoSco ... 1%20(Small).jpg
http://homepage.uvt.nl/~s828282/AutoSco ... 2%20(Small).jpg
-
ειδομεν.......
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Πολύ συμπαγές αν και με το χρώμα αυτό είναι ψιλοαπαράδεκτο...Έτσι φαίνεται αλλά μάλλον πως το χρώμα αυτό είναι ιριδίζον μεταλλικό, οπότε ανάλογα με το φως θα φαίνεται από κίτρινο μέχρι κόκκινο.
Αν όντως είναι έτσι, θα έλεγα πως είναι ένα πολύ ωραίο χρώμα... -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Πολύ συμπαγές αν και με το χρώμα αυτό είναι ψιλοαπαράδεκτο...
Έτσι φαίνεται αλλά μάλλον πως το χρώμα αυτό είναι ιριδίζον μεταλλικό, οπότε ανάλογα με το φως θα φαίνεται από κίτρινο μέχρι κόκκινο.
Αν όντως είναι έτσι, θα έλεγα πως είναι ένα πολύ ωραίο χρώμα...Μιχάλη εγώ πιστεύω πως το συγκεκριμένο χρώμα είναι πορτοκαλί απο ηλιοφάνεια έως και χιονιά...
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Μιχάλη εγώ πιστεύω πως το συγκεκριμένο χρώμα είναι πορτοκαλί απο ηλιοφάνεια έως και χιονιά...
Μα πώς? Αφού στην τρίτη φωτογραφία φαίνεται σχεδόν κίτρινο!
-
Μία νέα έκδοση εξοπλισμού πρόκειται να πάρει τη θέση της υπάρχουσας Ghia, στην κορυφή της γκάμας του νέου Ford Focus...
Περισσότερα: http://www.automotopress.gr/
-
Ο χρήστης geopili έγραψε:
Μία νέα έκδοση εξοπλισμού πρόκειται να πάρει τη θέση της υπάρχουσας Ghia, στην κορυφή της γκάμας του νέου Ford Focus...Περισσότερα: http://www.automotopress.gr/
Ξέρεις, μπορείς αντί να κάθεσαι να γράφεις οποιοδήποτε μήνυμα κάθε φορά, απλά να γράφεις:
(Μη με παρεξηγήσεις, απλά έχεις γίνει πολύ προβλέψιμος )
-
Για να γράψω και κάτι on-topic, προχθές μού έστειλε η Ford, σαν κάτοχος Focus που είμαι, μαζί με το περιοδικό της Ford Connection, πρόσκληση για μία εκδήλωση παρουσίασης του Focus II σε ξενοδοχείο στο τέλος του μήνα, καθώς και CD ROM με φωτό υψηλής ανάλυσης του Focus II και άλλα σχετικά καλούδια!
Περισσότερα για το θέμα φαντάζομαι θα λέγονται στο clubfocus.gr.
-
http://automoto.flash.gr/news/models/2004/11/29/4321id/
το αφεντικό τρελάθηκε?
Τι κανει?
Αγοράζει σε δολλάρια και το αμάξι φτηναινει....
Εμας τους καταναλωτες μας συμφερει. Αυτή η πολιτική της ford τελικά φέρνει κέρδη στην εταιρεία... Φαντάζομαι πως ΝΑΙ με κάποιον τρόπο (δε νομίζω από τα αναταλακτικά)
Τι στο καλο οι αλλοι μας κοροιδευουν? Δεν μπορω να καταλαβω απο που θα βγάλει τη χασουρα...
Και οι προσφορα για τους ήδη κατόχους ford.... τι θα τα κανει όλα αυτά τα focus.... θα τα στειλει βουλγαρια? (λεμε τώρα)Μπερδεύτηκα σημερα... Πιο κάτω από το C4....
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
http://automoto.flash.gr/news/models/2004/11/29/4321id/το αφεντικό τρελάθηκε?
Τι κανει?
Αγοράζει σε δολλάρια και το αμάξι φτηναινει....
Εμας τους καταναλωτες μας συμφερει. Αυτή η πολιτική της ford τελικά φέρνει κέρδη στην εταιρεία... Φαντάζομαι πως ΝΑΙ με κάποιον τρόπο (δε νομίζω από τα αναταλακτικά)
Τι στο καλο οι αλλοι μας κοροιδευουν? Δεν μπορω να καταλαβω απο που θα βγάλει τη χασουρα...
Και οι προσφορα για τους ήδη κατόχους ford.... τι θα τα κανει όλα αυτά τα focus.... θα τα στειλει βουλγαρια? (λεμε τώρα)Μπερδεύτηκα σημερα... Πιο κάτω από το C4....
Κάνει ότι και με το Mondeo, τιμή έκπληξη. Να είχε και καλύτερη συσκευασία το πακέτο!
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Για να γράψω και κάτι on-topic, προχθές μού έστειλε η Ford, σαν κάτοχος Focus που είμαι, μαζί με το περιοδικό της Ford Connection, πρόσκληση για μία εκδήλωση παρουσίασης του Focus II σε ξενοδοχείο στο τέλος του μήνα, καθώς και CD ROM με φωτό υψηλής ανάλυσης του Focus II και άλλα σχετικά καλούδια!Περισσότερα για το θέμα φαντάζομαι θα λέγονται στο clubfocus.gr.
Γιατι διακρισεις ?Focus εχω και εγω και μου'ρθε μια σκετη προσκληση για αυριο 1η του Δεκεμβρη.Παντως θα παω και θα σας πω τις εντυπωσεις την Πεμπτη.
-
Πολύ καλή και επιθετική η κίνηση της Ford !!!! ...... πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα μοντέλο που είναι κορυφαίο στη κατηγορία του.
-
Μπράβο στη Ford,πολύ καλή κίνηση. Και όλα αυτά στο κορυφαίο μικρομεσαίο της κατηγορίας όπως λέει και ο Βασίλης.
-
Το προηγούμενο Φόκους ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ υστερούσε σε ποιότητα σε σχέση με το Γκόλφ!!
Βασικά υστερούσε σε κάποια σημεια συναρμολόγησης και ορισμένα υλικά στο ταμπλώ αλλά αυτά δεν μας κάνουν ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ενός αυτοκινήτου! -
Γενικα τα φοκους πολυ καλα , ειχει ο πατερας μου αλλα υστερουν σε δυναμη το 1,4 σερνετε δεν μπορουσαν οι γερμανοι να το κανουν 90 αλογα για να ηταν τελειο σε ολους του τομοις
-
Στη Γερμανία η έκδοση 1.4 προορίζεται μάλλον για ανθρώπους με πολύ περιορισμένη οικονομική δυνατότητα και εκεί -όπως ίσως ξέρετε- η φορολογία δεν γίνεται βάσει κ.εκ. αλλά βάσει ιπποδύναμης, όπως και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες (π.χ. Ιταλία). Αυτό μάλλον δικαιώνει την επιλογή της Φορντ. Άλλωστε και στην Ελλάδα πια δεν υπάρχει πρακτικά λόγος ύπαρξης μικρομεσαίων με 1400 κ.εκ.
-
focus RULES
-
πηγα σημερα στο HAYATT στη θεσσαλονικη για τα αποκαλυπτηρια/παρουσιαση της δευτερης γενιας φοκους.......πρωτη εντυπωση : ακρως θετικη.........αψογο εσωτερικο, πολυ καλα πλαστικα, αψογο φινιρισμα, αισθηση χρηματοκιβωτιου........
πολυ καλος επιλογεας ταχυτητων, συμπλεκτης τυπικα μαλακος, καλη περιθεριακη ορατοτητα, λιιιιιιιιιιιιγο μεγαλυτερο σε διαμετρο τιμονι , πολυ καλη θεση οδηγησης (ΑΛΛΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΗ??????????ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ???)
απο οτι φενεται ''ισως'' να εχουμε προβλημα με την πλευρικη στηριξη στις στροφες (θα φανει στο χειροκροτημα).........αναμονη για να το παρω στα χερια μου και να δουμε τι παιζει στο καλο το τερεν...........αναμονη
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Άλλωστε και στην Ελλάδα πια δεν υπάρχει πρακτικά λόγος ύπαρξης μικρομεσαίων με 1400 κ.εκ.Θα διαφωνήσω. Πρόσφατα κόπιασα πάρα πολύ για ν'αποφασίσω αν θα πήγαινα στον 1,6 ή στον 1,4 και κατέληξα στον δεύτερο. Ο βασικός λόγος ήταν ότι είχα ήδη αρχίσει να περνάω τα όρια που είχα θέσει στον εαυτό μου ως προς το οικονομικό κι από την άλλη ήθελα ένα αυτοκίνητο πόλης (όχι μικρό ή σούπερ μίνι) με κάποιες ανέσεις και συστήματα ασφάλειας τα οποία, αν τα έπαιρνα με τον 1600άρη θα ξέφευγα οικονομικά. Για mp3 CD (αντί σκέτου CD),κλιματισμού (αντί A/C), πίσω δισκόφρενων (αντί ταμπούρων), Board Computer (ας έχουμε και κάτι να παίζουμε ), ζάντών αλουμινίου (ας κάνουμε και λίγο το κομμάτι μας ) κλπ κλπ έκανα την παραχώρηση των 2' στα 0-100 και αντίστοιχων διαφορών στις επί μέρους επιταχύνσεις.
Μέχρι στιγμής δεν το μετανιώνω. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Άλλωστε και στην Ελλάδα πια δεν υπάρχει πρακτικά λόγος ύπαρξης μικρομεσαίων με 1400 κ.εκ.
Θα διαφωνήσω. Πρόσφατα κόπιασα πάρα πολύ για ν'αποφασίσω αν θα πήγαινα στον 1,6 ή στον 1,4 και κατέληξα στον δεύτερο. Ο βασικός λόγος ήταν ότι είχα ήδη αρχίσει να περνάω τα όρια που είχα θέσει στον εαυτό μου ως προς το οικονομικό κι από την άλλη ήθελα ένα αυτοκίνητο πόλης (όχι μικρό ή σούπερ μίνι) με κάποιες ανέσεις και συστήματα ασφάλειας τα οποία, αν τα έπαιρνα με τον 1600άρη θα ξέφευγα οικονομικά. Για mp3 CD (αντί σκέτου CD),κλιματισμού (αντί A/C), πίσω δισκόφρενων (αντί ταμπούρων), Board Computer (ας έχουμε και κάτι να παίζουμε ), ζάντών αλουμινίου (ας κάνουμε και λίγο το κομμάτι μας ) κλπ κλπ έκανα την παραχώρηση των 2' στα 0-100 και αντίστοιχων διαφορών στις επί μέρους επιταχύνσεις.
Μέχρι στιγμής δεν το μετανιώνω.το γρηγορο παει αργα,,,,,,,,,,, το αργο δεν παει γρηγορα
Ford Focus II