-
Καραούλι.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Εμεις τι να πουμε που βρηκε ο πατερας μου ενα 'παιδακι' να εχει ακουμπησει στο πορτ μπαγκαζ του αυτοκινητου μας και να 'παιζει' κανοντας του χαρακιες με ενα καπακι απο κουτακι αναψυκτικου;;;Σε τετοιες περιπτωσεις τι να κανεις;;;
http://briefcase.pathfinder.gr/download ... C00683.JPGπιάνεις τον πιτσιρικά, τον σηκώνεις στον αέρα από τ'αυτιά, τον πας στον πατέρα του μαζί με το καπάκι του αναψυκτικού, του εξηγείς τι έγινε, και τα υπόλοιπα θα προχωρήσουν μόνα τους:
α) ο πατέρας θα σπάσει στο ξύλο το !@#$!@παιδο και θα σου πληρώσει τη ζημιά
β) ο πατέρας θα αδιαφορήσει, οπότε τον τρέχεις στα δικαστήρια. Εννοείται ότι μια κάμερα θα βοηθήσει ΠΟΛΥ την κατάσταση (να την κρατάει και να γράφει κάποιος τρίτος)Η πιο ρεαλιστική περίπτωση είναι δυστυχώς ο πατέρας του όχι μόνο να μην ζητήσει συγνώμη, αλλά να σας ζητήσει και τα ρέστα. Μερικές πιθανές απαντήσεις του:
'Ποιός είσαι σύ που θα πείς στο παιδί μου τι θα κάνει'
'Καλά έκανε, να μας παρατήσεις ήσυχους'
'Θα χαράξω εσένα αν ξαναπλησιάσεις το παιδί μου'
κτλ... -
Να κάνεις ό,τι έκανε και ο cmarin.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Καραούλι.Και να μαζευτείτε ούλοι (..εννοώ σύσσωμοι οι παθόντες!)
-
Ο χρήστης SG27 έγραψε:
Το σιγουρο παντως ειναι οτι δεν θα του τη χαρισω του κερατα!!Kαι βέβαια όχι.
Το πιο απλό(αν δεν έχει αυτοκίνητο ή δεν ξέρεις ποιό είναι)που μπορείς να κάνεις,είναι να πάρεις ένα spray και να βάψεις ότι μπορείς από την πρόσοψη του σπιτιού του. -
SG27 δυο είναι η λύσεις, η δεν ξανά παρκάρεις εκεί, η τη στήνεις με μια κάμερα και τον πιάνεις την ώρα που κάνει τη ζημιά. Υπάρχει και η λύση οφθαλμός αντί οφθαλμού δηλαδή κάνε του και εσύ ζημιά στο σπίτι του η στο αυτοκίνητο του, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι στο χαρακτήρα σου μια τέτοια ενέργεια.
-
Ο χρήστης SG27 έγραψε:
1)Να σφυριξω αδιαφορα απο φοβο μηπως μου κανει μεγαλυτερη ζημια?
2)Να τον πλακωσω στα βρισιδια?
3)Να τον αρχισω στα μπουκετα μεχρι να τον αφησω νεκρο?
4)Να του κολλησω στην αποδειξη του φαναρτζη στην πορτα του για να παει τα σκασει για το βαψιμο που θα εχω κανει στο αμαξι αλλιως θα βρει την αλλη μερα το δικο του αμαξι η το σπιτι του οπως δεν το εχει ξαναβρει?
5)Να τον καταγγειλω στην αστυνομια (αλλα χωρις να εχω στοιχεια)?
- Να τον κανω ρομπα στους γειτονες?
Το σιγουρο παντως ειναι οτι δεν θα του τη χαρισω του κερατα!!
Στήσε καρτέρι με κάμερα και πήγαινε στην αστυνομία.
Εάν είσαι κουφάλα του κερατά (με το συμπάθειο για τη φράση), μπορείς να βγάλεις (με ψεύτικο όνομα) τα στοιχεία του στο INTERNET ώστε να το βρει από κανένα αργόσχολο κωλοπαιδαρά. Επίσης, αφήνεις να περάσουν 2-3 χρόνια να ξεχαστεί και του ανταποδίδεις τη ζημιά με ζημιά. Μπορείς ακόμα να πας σε ένα ΤΕΙ/ΑΕΙ και να βάλεις αγγελία με το τηλέφωνο του 'λόγω αποφοίτησης ξενοικιάω και χαρίζω κρεβάτι, ψυγειάκι, πλυνήριο'.
-
Ο χρήστης rethimno01 έγραψε:
... Μπορείς ακόμα να πας σε ένα ΤΕΙ/ΑΕΙ και να βάλεις αγγελία με το τηλέφωνο του 'λόγω αποφοίτησης ξενοικιάω και χαρίζω κρεβάτι, ψυγειάκι, πλυνήριο'.Τηλέφωνο τάδε, ΜΟΝΟ βραδινές ώρες (μετά τις 23:00).
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Εμεις τι να πουμε που βρηκε ο πατερας μου ενα 'παιδακι' να εχει ακουμπησει στο πορτ μπαγκαζ του αυτοκινητου μας και να 'παιζει' κανοντας του χαρακιες με ενα καπακι απο κουτακι αναψυκτικου;;;Σε τετοιες περιπτωσεις τι να κανεις;;;
http://briefcase.pathfinder.gr/download ... C00683.JPGπιάνεις τον πιτσιρικά, τον σηκώνεις στον αέρα από τ'αυτιά, τον πας στον πατέρα του μαζί με το καπάκι του αναψυκτικού, του εξηγείς τι έγινε, και τα υπόλοιπα θα προχωρήσουν μόνα τους:
α) ο πατέρας θα σπάσει στο ξύλο το !@#$!@παιδο και θα σου πληρώσει τη ζημιά
β) ο πατέρας θα αδιαφορήσει, οπότε τον τρέχεις στα δικαστήρια. Εννοείται ότι μια κάμερα θα βοηθήσει ΠΟΛΥ την κατάσταση (να την κρατάει και να γράφει κάποιος τρίτος)Η πιο ρεαλιστική περίπτωση είναι δυστυχώς ο πατέρας του όχι μόνο να μην ζητήσει συγνώμη, αλλά να σας ζητήσει και τα ρέστα. Μερικές πιθανές απαντήσεις του:
'Ποιός είσαι σύ που θα πείς στο παιδί μου τι θα κάνει'
'Καλά έκανε, να μας παρατήσεις ήσυχους'
'Θα χαράξω εσένα αν ξαναπλησιάσεις το παιδί μου'
κτλ...εχει δίκιο ο προλαλήσαντας και το λέω γιατί μου έχει τύχει κάτι σχετικά παρόμοιο. Ενα 'κ......παιδάκι' έπαιζε μπάλα μέσα στην πυλωτή και η πήγε μια βόλτα στο αυτοκινητό μου.Κατέβηκε η γυναίκα μου κάτω και τον πιάνει απο τον γιακά χωρίς όμως να τον χτυπήσει η τίποτα άλλο και τον σπρώχνει ελαφρά στην πλάτη διώχνωντας απο την πυλωτή. Ε αυτός πήγε στους γονείς και τους είπε ότι τον δείραμε ότι χτυπήσαμε και πάει λέγοντας. Φυσικά δεν παραλείψαν να μας που ότι θα φέρουν το ιατροδικαστή. Νομίζω όμως ότι ασχολείται με άλλα πιο σημαντικά πράγματα απο αυτά ο Τσούγκας. Εννοείται ότι δεν κάναντίποτα τελικά αλλα σε τελική ανάλυση δεν πιστεύουν ποτέ τον ξένο(κατανοητό εώς ένα βαθμό) αλλά και απο την άλλη μεριά έχει και το τσογλανάκι το οποίο λέει ψέματα(σιγά μην έλεγε και την αλήθεια) αφου τον ενδιέφερε να πουλήσει τσαμπουκά και εν πάση περιπτώση άντε βγάλε άκρη.....
Υ.Γ έχω μπαλιά στο άλλο αμάξι να το διακοσμεί εδώ και 2 χρόνια
-
Ο χρήστης SG27 έγραψε:
+1
-
Ο χρήστης NickNT έγραψε:
+1
Σιγά ρε παιδιά !! ...... κόφτε κάτι
Γιατί δεν παίρνετε παράδειγμα από αυτόν που άρχισε αυτό το θέμα ;;
-
just kiddin' φυσικά!
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
+1
Ίσως γιατί τα μέχρι τώρα αποτελέσματα δεν είναι και τα πλέον θετικά. Αν και έχει κερδίσει τα ποσό της ζημιάς, τρέχει εδώ και τόσο καιρό, πληρώνει δικηγόρο, κτλ. Ούτε μια συμβολική ηθική αποζημίωση δεν κέρδισε, ενώ ένα-δυό μπουκέτα στη μούρη είναι καλή αποζημίωση (δεν το εννοώ ) Ο υπάνθρωπος που του έκανε τη ζημιά κυκλοφορεί ελεύθερος, αντί να φάει και μια φυλακούλα κάποιων μηνών (έστω και εξαγοράσιμη).
Παρόλα αυτά, κι εγώ τη διαδικασία με δικηγόρο θα ακολουθούσα εκτός κι αν, όταν τον πετύχαινα να προκαλεί ζημιά, επικρατούσαν τα ζωώδη ένστικτα της λογικής. -
Αν και με μια δεύτερη ανάγνωση της κατάστασης ίσως δεν αστειεύομαι 100%, αφού, αν το καλοσκεφτείς, από τέτοιον άνθρωπο (που χαρακώνει αυτοκίνητα δηλαδή), δε νομίζω πως μπορείς να περιμένεις καλό- και εννοώ σε ευρύτερο επίπεδο.
Προφανώς έχουμε να κάνουμε με μοχθηρά άτομα, που δεν έχουν ίχνος σεβασμού, και αν μου επιτρέψετε την επέκταση του συλλογισμού μου, μπορείς ενδεχομένως να πάθεις σοβαρή ζημιά από τέτοια άτομα αν η τύχη τα φέρει έτσι ώστε να χρειαστείς να συνδιαλλαγείς μαζί τους...Άρα ναι, εμμένω στην επιλογή 3! Που ξέρεις, αύριο μεθαύριο μπορεί και να σώσεις κάποιον από τη δράση των υπανθρώπων αυτών
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
+1
Χμμ....
ξαδερφός μου που έπιασε τύπο στα πράσα να του κλέβει το κασετόφωνο το σάπισε στο ξύλο σε σημείο που ήρθε ασθενοφόρο να τον πάρει.
Το κλεφτρόνι ύστερα έκανε μύνηση για ξυλοδαρμό, αλλά στο δικαστήριο την έχασε αφού ο δικαστής δικαιολόγισε οτι ήταν πράξη άμυνας η υπερσπιση του αυτοκινήτου -
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
+1
Χμμ....
ξαδερφός μου που έπιασε τύπο στα πράσα να του κλέβει το κασετόφωνο το σάπισε στο ξύλο σε σημείο που ήρθε ασθενοφόρο να τον πάρει.
Το κλεφτρόνι ύστερα έκανε μύνηση για ξυλοδαρμό, αλλά στο δικαστήριο την έχασε αφού ο δικαστής δικαιολόγισε οτι ήταν πράξη άμυνας η υπερσπιση του αυτοκινήτουΕφοσον ο ξαδερφος σου τον έδειρε και δεν του εκανε μονιμη ζημια,παλι καλα.Γιατι αν του κανε καμια ζημια, θα τον πληρωνε εφ ορου ζωής!
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Εφοσον ο ξαδερφος σου τον έδειρε και δεν του εκανε μονιμη ζημια,παλι καλα.Γιατι αν του κανε καμια ζημια, θα τον πληρωνε εφ ορου ζωής!
Και τι θες να πεις; Δεν αξίζει να σακατέψεις ή και να σκοτώσεις κάποιον για την τιμή της σκουριάς σου;
-
να σου πω κατι?
στα 25 σου θα τον σακατευες!
στα 35 σου θα του εριχνες μερικες μαπες!
στα 45 σου θα τον εβριζες να φυγει!
δεν ειναι θεμα ΑΝ μπορεις να τον δειρεις η οχι.
ειναι οτι απο καποια ηλικια και μετα το μυαλο ενεργει πρωτο και οχι τα χερια!
και να εισαι σιγουρος οτι μπορεις να μπλεξεις πολυ ευκολα
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Χμμ....
Το κλεφτρόνι ύστερα έκανε μύνηση για ξυλοδαρμό, αλλά στο δικαστήριο την έχασε αφού ο δικαστής δικαιολόγισε οτι ήταν πράξη άμυνας η υπερσπιση του αυτοκινήτουΝα μου το γνωρίσετε αυτό το δικαστή, γιατί πολύ κοντινό μου πρόσωπο που χτύπησε κάποιον αμυνόμενος (μια και δέχτηκε επίθεση και δε τη ξεκίνησε ο ίδιος) ακόμα πληρώνει τα 'σπασμένα' (η λέξη ισχύει κυριολεκτικά κι όχι μεταφορικά) .
Για αυτό σας λέω 'κατουράτε' λιγάκι και λίγο μη πηδ@τε μόνο.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Να μου το γνωρίσετε αυτό το δικαστή, γιατί πολύ κοντινό μου πρόσωπο που χτύπησε κάποιον αμυνόμενος (μια και δέχτηκε επίθεση και δε τη ξεκίνησε ο ίδιος) ακόμα πληρώνει τα 'σπασμένα' (η λέξη ισχύει κυριολεκτικά κι όχι μεταφορικά) .
Για αυτό σας λέω 'κατουράτε' λιγάκι και λίγο μη πηδ@τε μόνο.
Έχει δίκιο ο φίλος. Δυστυχώς έτσι είναι. Την γλιτώνεις στο ποινικό δικαστήριο και όταν παραπεμφθείς στο αστικό σου βγάζει μια μηνιαία αποζημίωση.....γμσ τα.
O ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΣΤΗ ΦΑΚΑ...