-
Μου έχει συμβεί και εμένα ανάλογο περιστατικό, όμως μόνο μία φορά και μικρότερης έκτασης ζημιά. Μόλις το έφτιαξα (100 ευρώ) το ξαναέβαλα στο ίδιο σημείο και αγόρασα κανά δύο μπιτονάκια βενζίνη για να τον κάψω τον τύπο.
Δεν μας λες και την περιοχή/οδό που έγιναν τα ωραία μήπως υπάρχουν και άλλοι παθώντες στο forum;
By the way, το διόροφη πολυκατοικία μου θυμίζει επικίνδυνα το δικό μου περιστατικό. Έχω την εντύπωση ότι όσοι μένουν σε μονοκατοικίες νομίζουν ότι μαζί με το σπίτι αγόρασαν το πεζοδρόμιο και το δρόμο μπροστά. Τι να πω; Αν ήταν μεμονωμένα περιστατικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι οφείλονται σε ψυχοπαθείς.
Δυστυχώς είναι -για μία ακόμη φορά- θέμα (ανύπαρκτης) παιδείας.
-
Το κατευχαριστήθηκα!
Μπράβο Κώστα! Πάρε εκδίκηση για όλους μας! Η εκδίκηση είναι πιο γλυκιά όταν σερβίρεται νόμιμα!
Ίσως αν κάνουν κανα καλό ρεπορτάζ τα κανάλια, αναφέροντας και περιπτώσεις που έχουν τιμωρηθεί τέτοιοι ψυχοπαθείς είτε νόμιμα είτε από αυτοδικία ίσως μειωθεί το φαινόμενο.
-
Όλα είναι θαύμα φίλε cmarin!!(συγχώρησέ μου την έκφραση μετά από αυτό που έπαθες )...Έχεις όλα όσα σου χρειάζονται, για να αποδείξεις ό.τι έγινε, οπότε τα πράγματα είναι αρκετά απλά...Μια αγωγούλα στα πολιτικά δικαστήρια θα σου εξασφαλίσει τις ζημιές και μια μήνυση για 'φθορά ξένης ιδιοκτησίας' στα ποινικά θα σου εξασφαλίσει την 'εκδίκησή' σου...Μην αμελήσεις το ποινικό (είναι πλημέλημμα που τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι 2 ετών) γιατί αυτό πονάει τον περισσότερο κόσμο περισσότερο...Στο αστικής φύσεως ζήτημα,αν ο άλλος έχει φράγκα, πληρώνει και που λέει ο λόγος συνεχίζει το χόμπι του!!Τα ποινικά επισύρουν ένα σχετικό διασυρμό, εγγράφεται στο ποινικό μητρώο, έχει κι άλλα έξοδα για να εξαγοράσει την ποινή που θα του επιβληθεί και σου προσφέρει εσένα ηθική ικανοποίηση,και όχι μόνο σε σένα αλλά και σε όλο το forum όπως είδες, που στην προκειμένη εκφράζει το κοινό περί δικαίου αίσθημα
Καλό θα ήταν να βρεις και άλλους παθόντες και να ασκήσουν και αυτή μήνυση ή να έρθουν ως μάρτυρες στη δικιά σου δίκη για να καταθέσουν ότι στη συγκεκριμένη θέση και τα δικά τους αυτοκίνητα etc etc...Αυτό έχει νόημα για να στηρίξεις ότι αυτό γινόταν συστηματικά και όχι μια φορά απο νεύρα πχ...Έτσι θα επιτύχεις μεγαλύτερη αυστηρότητα καταδεικνύοντας την 'επικινδυνότητα' του τύπου..Επίσης πες τους να ζητήσηουν και αυτή αποζημίωση με αγωγή λέγοντάς τους ότι έχεις υλικό εις βάρος του, οπότε θα διευκολύνεις την δίκη τους μιας και αυτοί δεν έχουν απτές αποδείξεις για τη ζημιά που υπέστησαν....Ε στη γειτονιά θα μαθευτεί τάχιστα και θα αποτελέσει την κοινωνική τιμωρία του ...Η πολεοδομία μάλλον είναι αστεία υπόθεση (δεν ξέρω βέβαια καθόλου τη νομοθεσία), υποθέτω θα είναι κάποιο γελοίο προστιματάκι αλλά αν δε βαριέσαι καντο...
Όλα θα πάνε καλά (η ταλαιπωρία των δικαστηρίων είναι αναπόφευκτη), δεν έχω κάτι άλλο να πω, ο δικηγόρος σου θα στα πει όλα 10 φορές καλύτερα...Πάντως θα γίνουν όλα υπό ιδανικές συνθήκες για σένα...
Και μπράβο για την όλη αντίδραση, οι περισσότεροι θα ψάχναμε μάλλον το ρόπαλο του base-ball -
Μπράβο σου...!
Ας βγάλω κι εγώ το άχτι μου...
-
....Χωρίς σάλιο!!!.
Πάντως αν θέλεις μπορώ να τον σπάσω στο ξύλο χωρίς να φαίνεσαι πουθενά εσύ!
Οταν είχα πάρει την Xsara μου μετά απο 3 ημέρες μου έσπασαν τον καθρέπτη!
-
Μόλις πήρα το 1ο ποστ μου με.....e-mail. Ρεζίλι θα γίνουμε...
Η περιοχή που ρωτάει κάποιος είναι Α.Πατήσια, λεπτομέρειες οποιος θέλει με PM.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Η περιοχή που ρωτάει κάποιος είναι Α.Πατήσια, λεπτομέρειες οποιος θέλει με PM.Πρόσεχε λίγο με την αποκάλυψη των στοιχείων του για να μην του δώσεις νομικό πάτημα να σου κάνει μήνυση για π.χ. συκοφαντική δυσφήμιση. Περίμενε πρώτα να καταδικαστεί και τον κάνεις ρόμπα σε όλο το διαδίκτυο επώνυμα αν θέλεις.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Η περιοχή που ρωτάει κάποιος είναι Α.Πατήσια, λεπτομέρειες οποιος θέλει με PM.
Πρόσεχε λίγο με την αποκάλυψη των στοιχείων του για να μην του δώσεις νομικό πάτημα να σου κάνει μήνυση για π.χ. συκοφαντική δυσφήμιση. Περίμενε πρώτα να καταδικαστεί και τον κάνεις ρόμπα σε όλο το διαδίκτυο επώνυμα αν θέλεις.
Τοτε το ίδιο δεν θα ισχύει και με το να το πει στην γειτονιά; (μόνο που εκεί δεν είναι γραπτό, οπότε ποιος θα πει τι...)
Όμως μόνο έτσι μπορεί να βρει και άλλους παθόντες...
-
Μπράβο βρέ Κώστα!!!Ετσι πρέπει νά γίνετε,γιά νά μαθαίνουν καί οι 'επίδοξοι'!!!
-
Μπραβο και απο εμενα. Και εγω παθων, αυτο το καλοκαιρι στο 2μηνων τοτε πολο μου (ολη η αριστερη μερια)!!
Παρε 10 πιστιρικαδες και πες τους να του κανουνε το σπιτι (αφου δεν εχει αμαξι) ολο graphiti!!!! -
έκατσα και το διάβασα με περισσή ευχαρίστηση ! συγχαρητήρια !
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μόλις πήρα το 1ο ποστ μου με.....e-mail. Ρεζίλι θα γίνουμε...Η περιοχή που ρωτάει κάποιος είναι Α.Πατήσια, λεπτομέρειες οποιος θέλει με PM.
Ε...εγω το έχω πάρει ήδη!!Κυκλοφόρησε στο Internet και μάλιστα με αναφορά στο 4TF!! ...Τελικά πολύς κόσμος μας διαβάζει!!!
-
Παιδια, συκωφαντικη δυσφημηση θα ηταν να εβγαινε και να ελεγ εψεμματα για αυτον, που θα τον μειωναν. Το να βγει και να πει οτι εκανε αυτο αυτο και εκεινο, και να το βιντεο οπου φαινεται οτι οντως τα εκανε, ειναι η αληθεια και φυσικα δεν μπορει να ζητησει μετα τα ρεστα. Καντον ρεντικολο τον ΕΜΠ (Εμπαθης Μαλ@κοΠ@π@ριδης....)
-
Δεν ξέρω αν μπορείς να κατηγορήσεις κάποιον για κάτι ανοικτά μέχρι να αποδειχτεί σε δικαστήριο ότι έχεις δίκιο. koutsan?
-
Μπράβο κ από μένα! Άξιος! Απορώ πώς συγκρατήθηκες! Εδώ εγώ που το διάβαζα μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι!
-
Μπραβο και παλι μπραβο...
Ιδια περιπτωση με τον νονο μου με την ιδια ακριβως καταληξη.....
Μαλιστα στην δικια μας περιπτωση,επειδη ο δραστης που το ειχε κανει ηταν και εμενε στην ιδια πολυκατοικια,η εκδικηση ηταν πολυ γλυκια αφου τον φωναξε ο νονος μου για να δουνε μια ταινια........
Με το που επαιξε η ταινια ο αλλος εβαλε τα κλαμματα και χωρις δευτερη κουβεντα πληρωσε τα παντα για να ξαναγινει το αμαξι οπως ηταν....Φυσικα ενημερωθηκαν οι παντες στην πολυκατοικια και πλεον δεν εχει ξαναγινει τιποτα.....Αν ηθελε του επαιρνε πολλα λεφτα αλλα βλεπεις μερικοι ειναι πολυ καλοι ανθρωποι...
Ετσι θελουν.
Στην περιπτωση σου τωρα,αν μπορεις να χρησιμοποιησεις την κασσετα ως αποδειχτικο στοιχειο καθαρισε τον στεγνα οπως σου λενε ολοι...Ειναι ντροπη και αισχος να πραττουν ετσι μερικοι ασυνειδητοι....Παρε του οσα περισσοτερα μπορεις και κανε τον στην περιοχη αφου υπαρχουν και αλλα θυματα...
Να εισαι σιγουρος μετα οτι δεν προκειται να ξανακανει κατι τετοιο..
Μπραβο σου ειπα?????? -
Εγω θα ηθελα να ρωτησω κατι αλλο ξεκαρφωτο Οι ασφαλιστηκες οταν παιρνουν φωτογραφιες τις κρατουν σε αρχειο?? και αν σε ατυχημα παθει το αυτοκινητο μουκατι με αλλο αυτοκινητο η ασφαλιστικη του αλλου ιδιοκτητη εχει δικαιωμα να βγαλει και το δικο μου αυτοκινητο φωτογραφιες...??
-
Πολύ χάρηκα με το πάθημα του γελοίου αυτού τύπου...
Λυπάμαι μόνο για τις ταλαιπωρίες που ίσως να περάσεις μέχρι να δικαιωθείς.Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Να εισαι σιγουρος μετα οτι δεν προκειται να ξανακανει κατι τετοιο..Αυτό δυστυχώς δεν το ξέρεις....Μπορεί να είναι σοβαρά διαταραγμένος και τώρα που θα τον καταλάβει και ο φόβος του ρεζιλέματος της απώλειας της υπόληψής του του δημόσιου χλευασμού και περιφρόνησης να φορτώσει και να σου σπάσει το αυτοκίνητο ή να πάει στο σπίτι σου και να σου σφάξει νταντά και παιδιά......
Δεν ξέρεις ποτέ με τι έχεις να κάνεις... μπορεί, που λέει ο λόγος, να είναι μυστικός αρχηγός της μαφίας....χρειάζεται πάντα μεγάλη προσοχή! -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Αυτό δυστυχώς δεν το ξέρεις....Μπορεί να είναι σοβαρά διαταραγμένος και τώρα που θα τον καταλάβει και ο φόβος του ρεζιλέματος της απώλειας της υπόληψής του του δημόσιου χλευασμού και περιφρόνησης να φορτώσει και να σου σπάσει το αυτοκίνητο ή να πάει στο σπίτι σου και να σου σφάξει νταντά και παιδιά......
Δεν ξέρεις ποτέ με τι έχεις να κάνεις... μπορεί, που λέει ο λόγος, να είναι μυστικός αρχηγός της μαφίας....χρειάζεται πάντα μεγάλη προσοχή!Αγαπητέ onyx! ελπίζω αυτά να τα γράφεις με κάθε διάθεση αστεϊσμού. Ας μην βάζουμε τέτοιες ανησυχίες στο μυαλό του ανθρώπου! Προφανώς όλα είναι δυνατά, αλλά ελάχιστα είναι πιθανά.
-
Ο χρήστης dienekes έγραψε:
Αυτό δυστυχώς δεν το ξέρεις....Μπορεί να είναι σοβαρά διαταραγμένος και τώρα που θα τον καταλάβει και ο φόβος του ρεζιλέματος της απώλειας της υπόληψής του του δημόσιου χλευασμού και περιφρόνησης να φορτώσει και να σου σπάσει το αυτοκίνητο ή να πάει στο σπίτι σου και να σου σφάξει νταντά και παιδιά......
Δεν ξέρεις ποτέ με τι έχεις να κάνεις... μπορεί, που λέει ο λόγος, να είναι μυστικός αρχηγός της μαφίας....χρειάζεται πάντα μεγάλη προσοχή!Αγαπητέ onyx! ελπίζω αυτά να τα γράφεις με κάθε διάθεση αστεϊσμού. Ας μην βάζουμε τέτοιες ανησυχίες στο μυαλό του ανθρώπου! Προφανώς όλα είναι δυνατά, αλλά ελάχιστα είναι πιθανά.
Μμμμ... δεν ξέρω. Εντάξει, η νταντά και τα παιδιά μάλλον δεν κινδυνεύουν αλλά για τα αυτοκίνητα δεν είμαι σίγουρος. Είναι αρκετά πιθανόν ένας τόσο προβληματικός άνθρωπος να κάνει μεγάλη ζημιά σε κάποιο αυτοκίνητο σε νεκρό χρόνο (ώστε να είναι σίγουρος ότι δεν τον τραβά η κάμερα) για να εκδικηθεί, ειδικά αν του κάνεις μεγάλη ζημιά κυρίως στον εγωϊσμό του που μάλλον θα πονέσει πολύ. Ασφάλεια για βανδαλισμούς έχεις Κώστα;
O ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΣΤΗ ΦΑΚΑ...