-
Νομίζω Κώστα πως μετά την απόφαση του ...Αρείου Πάγου αξίζει τον κόπο να παρουσιαστεί ολόκληρη η ιστορία σε κανάλι. Θα βγει πολύ γέλιο!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Νομίζω Κώστα πως μετά την απόφαση του ...Αρείου Πάγου αξίζει τον κόπο να παρουσιαστεί ολόκληρη η ιστορία σε κανάλι. Θα βγει πολύ γέλιο!Προσπαθει να μεταθεσει την πληρωμη στο μελλον,απλα κερδιζει χρόνο.
Δωστο στα καναλια, ψωφανε για κατι τετοια.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Προσπαθει να μεταθεσει την πληρωμη στο μελλον,απλα κερδιζει χρόνο.Δεν ξέρω αν έχει νόημα κάτι τέτοιο αφού η πληρωμή θα είναι πολλαπλάσια (θεωρούμε δεδομένο ότι θα ξαναχάσει). Δύο τινά βλέπω:
- Είναι απίστευτα πεισματάρης και του περισσεύουν κιόλας.
- Τα παραπάνω + ο δικηγόρος του τον εκμεταλλεύται (και δεν τον αδικώ ).
Όπως και να'χει οι αρεοπαγίτες θα τρίβουν τα μάτια τους!
-
Στειλε το βιντεο και στην Εθνικη Λυρικη Σκηνη, μπορει να τους δωσει ΝΕΕΣ ιδεες, μπορει να αλλαξει ο χωρος της δραματικης τελειως.
Μπορει ο Μπαμπινιωτης να φερει νεα εκδοση στο λεξικο του με νεα ερμηνεια γιατην λεξη ΗΛΙΘΙΟΣ
-
'κριμα' να μη σε 'ληστεψουν' την ωρα που γυρνας απο τη δουλεια και να σου παρουν τη τζαντα με τη κασετα μεσα, οποτε εαν ο 'ληστης' δημοσιοποουσε τη κασετα, ενω εσυ ειχες κανει δηλωση οτι σου την εκλεψαν, δε θα εχιες καμια ευθυνη που διερρευσε...
-
Το αντίγραφο βέβαια για να έχει το πρωτότυπο για τον Άρειο Πάγο.
-
Αναξάρτητα με την έφεση που θα κάνει, τα λεφτά πρέπει να τα πληρώσει μέχρι 14 ιουλίου. Αλλά θα θέλει να μεταθέσει την πληρωμή με την εκδίκαση της έφεσης δεν ξέρω με ποιο τρόπο. Ο δικηγόρος μου είπε ότι είναι σόγουρος ότι πρώτα πρέπει να πληρώσει για να κάνει έφεση.
Τα χρήματα που θα ζητάω στην έφεση θα είναι σαφώς περισσότερα μόνο και μόνο για την ταλαιπωρία που μου προκαλεί. -
Ξέχασα, αν ζητήσει αναστολή (έτσι λέγεται) θα πρέπει να μας καλέσουν όλους πάλι μέχρι 14/7 για ακρόαση και πληρωμή!
-
Ο χρήστης 037 έγραψε:
Στειλε το βιντεο και στην Εθνικη Λυρικη Σκηνη, μπορει να τους δωσει ΝΕΕΣ ιδεες, μπορει να αλλαξει ο χωρος της δραματικης τελειως.Πλάκα-πλάκα μια φαρσοκωμωδία βγαίνει χαλαρά από την ιστορία!
-
037, ΤΕΛΕΙΟ άβαταρ!!!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
037, ΤΕΛΕΙΟ άβαταρ!!!Βρε που το εχω ξαναδει?
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Προσπαθει να μεταθεσει την πληρωμη στο μελλον,απλα κερδιζει χρόνο.Δωστο στα καναλια, ψωφανε για κατι τετοια.
Συμφωνώ απόλυτα.Ρωτα τον δικηγορο πως μπορει να γινει καμια διαρροή,αν οχι της κασσέτας, σίγουρα του όλου θέματος,δεν νομιζω να εχεις συνεπειες απο κατι τετοιο.Μετα θα ερθουν τα καναλια και θα παιρνουν συνεντεύξεις απο τους ομοιοπαθούντες.
-
Kαλά βρε παιδιά, ρωτάτε αν έχει ο cmarin όρεξη να βγει φόρα παρτίδα στα κανάλια;;;;;;;
Μην τα βλεπουμε όλα μονόπλευρα.
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Kαλά βρε παιδιά, ρωτάτε αν έχει ο cmarin όρεξη να βγει φόρα παρτίδα στα κανάλια;;;;;;;Μην τα βλεπουμε όλα μονόπλευρα.
Μπορει να βγει 'πλατη' !!
Το σιγουρο ειναι οτι μπορει να ταρακουνηθει ο κυριουλης με το κακο χομπι και να τελειωσει η ταλαιπωρια του cmarin. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
037, ΤΕΛΕΙΟ άβαταρ!!!
Βρε που το εχω ξαναδει?
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Νομίζω Κώστα πως μετά την απόφαση του ...Αρείου Πάγου αξίζει τον κόπο να παρουσιαστεί ολόκληρη η ιστορία σε κανάλι. Θα βγει πολύ γέλιο!Συμφωνω
Κωστα μην το σκεφτεσαι καθολου. Πηγαινε στα καναλια και αν εχεις προβλημα, να μην ενφανηστει το προσωπο σου σου. Ο καφρος αυτος κανει καθαρο σπασιμο νευρων και σε προκαλει με την κινηση του αυτη.Η δημοσιευση της ιστορια σου και μονο θα εχει εκτος των αλλων επιδραση σε ολο το κοσμο. Ολοι αυτοι που γυριζουν με ενα κλειδι στο χερι θα το σκεφτουν λιγο πριν το ξανακανουν.
-
Σκέψου ότι όλα αυτά γίνονται με χειροπιαστά στοιχεία!
Αντε μετά να αποδείξεις εσύ ο δύσμοιρος ότι στο έκανε ο γείτονας έχοντας μόνο υποψίες... -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Kαλά βρε παιδιά, ρωτάτε αν έχει ο cmarin όρεξη να βγει φόρα παρτίδα στα κανάλια;;;;;;;Μην τα βλεπουμε όλα μονόπλευρα.
Έλα ντε!
Θα βγαίνει στο δρόμο και οι μισοί (γρατζουνίζοντες) θα τον κοιτάνε λοξά , και οι άλλοι μισοί (γρατζουνισμένοι) θα του ανοίγουν δρόμο με κόκκινο χαλί!!!Ούτε ο Τσάκας του Μπιγκ Μπράδερ να ήτανε!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Kαλά βρε παιδιά, ρωτάτε αν έχει ο cmarin όρεξη να βγει φόρα παρτίδα στα κανάλια;;;;;;;
Μην τα βλεπουμε όλα μονόπλευρα.
Μπορει να βγει 'πλατη' !!
Το σιγουρο ειναι οτι μπορει να ταρακουνηθει ο κυριουλης με το κακο χομπι και να τελειωσει η ταλαιπωρια του cmarin.Και καθολου μπορει να μην βγει ο ίδιος,μπορει να υποδειξει σεμνα τους ομοιοπαθούντες οι οποίοι συνηθως αποδεικνύονται λαλίστατοι
-
και δεν μπορεί να στείλει κάποιος το λινκ του φόρουμ σε καμία ζούγκλα;
'ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ'
O ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΣΤΗ ΦΑΚΑ...