-
Βι-Βι-Βιντεο παω να παρω και ποπ-κορν να μαζεψω και τους κολητους να το ευχαριστηθουμε....................Συνχαρητηρια και παλι για την ιδεα
-
Ο χρήστης piko έγραψε:
Β-Ι-Ν-Τ-Ε-Ο!!!
Θελουμε βιντεο.
το βιντεο παρακαλουμε
Το βιντεο ΤΩΡΑ!!!!
Ένα ακόμη αίτημα και από εμένα
Συγχαρητήρια Κώστα.
Η απόφαση πρέπει να βγει στα κανάλια για να τρομάξουν μερικοί - μερικοίΚι απο μένα ενα αίτημα ακόμα... Αλλα εχω υπομονή και θα περιμένω.Συγχαρητήρια και πάλι...Πήρες πισω, κατα κάποιο τρόπο, το αίμα πολλών εδω μέσα..!!!!
Οσο για τις ειδήσεις ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να μαθευτεί !! Κάνε ο,τι μπορείς....
-
λάθος μεγάλο να μην δωθεί αποζημίωση για ψυχική οδύνη.
Θέλουμε το βίντεο
-
Ψυχική οδύνη,νομίζω,ότι,δίνεται μόνο άν υπάρχουν ανθρώπινοι τραυματισμοί ή βλάβες στή υγεία.
Κάνω λάθος; -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ψυχική οδύνη,νομίζω,ότι,δίνεται μόνο άν υπάρχουν ανθρώπινοι τραυματισμοί ή βλάβες στή υγεία.
Κάνω λάθος;Ψυχική οδύνη νομίζω είναι η αποζημίωση που δίνεται στους συγγενείς του θανόντος (μακρια απο μας) ενώ η αποζημίωση για τραυματισμό ή για συκοφαντική δυσφήμιση κτλ λέγεται ηθική βλάβη
Τωρα βεβαια με τα νομίζματα...
ΚΑΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ;;;; (μακρια από μας κι αυτός)
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Κάνω λάθος;Σαφεστατα και κανεις λαθος.
Παντως ακομα κι αν επιδικαζοταν αποζημίωση για ηθικη βλαβη κτλ θα ηταν κανα ποσο της τάξεως των 200Ε.
Το 'καθαρογράψιμο' μπορει να παρει πολυ καιρο.
Η δικαίωση ειναι πανω απο ολα ηθικη,ενα εγωπαθές τσογλάνι συρθηκε να λογοδοτήσει και φανταζομαι οτι εισέπραξε και την κοινωνικη κατακραυγή απο τους γειτονες.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΙΝΤΕΟ,να κυκλοφορήσει παντου προς γνωση και συμμόρφωση των επιδοξων τσογλαναραίων.
-
Μπράβο Κώστα και ελπίζω να πάνε όλα το ίδιο καλά και το Οκτώβριο στο άλλο δικαστήριο.
Όσο για το βίντεο καλά θα κάνεις αν το δημοσιοποιήσεις να το επεξεργαστείς πρώτα ώστε να μην φαίνονται φάτσες και αριθμοί κυκλοφορίας ή σπιτιών.Περιμένουμε όλοι με αγωνία την τελική έκβαση. Τι καθαρογράψιμο τουλάχιστον τρις μήνες για να μην πω διπλάσιο χρόνο!!!!
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Η δικαίωση ειναι πανω απο ολα ηθικη,ενα εγωπαθές τσογλάνι συρθηκε να λογοδοτήσει και φανταζομαι οτι εισέπραξε και την κοινωνικη κατακραυγή απο τους γειτονες.
Αν δεν κάνω λάθος 'τσογλάνι' στα Τούρκικα σημαίνει μικρό παιδί. Για τον συγκεκριμένο κύριο αυτός ο χαρακτηρισμός μάλλον κοπλιμέντο είναι
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Αν δεν κάνω λάθος 'τσογλάνι' στα Τούρκικα σημαίνει μικρό παιδί. Για τον συγκεκριμένο κύριο αυτός ο χαρακτηρισμός μάλλον κοπλιμέντο είναιγια μεγαλύτερες ηλικίες, υπάρχει και το ελληνικότατο 'τσογλαναράς'!
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Τι καθαρογράψιμο τουλάχιστον τρις μήνες για να μην πω διπλάσιο χρόνο!!!!Με τη μύτη το κρατάνε το στυλό;;;
Τα συγχαρητήρια και από εμένα!
να μην το ξαναπώ για το βίντεο (εντάξει... θα περιμένουμε... )
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Β-Ι-Ν-Τ-Ε-Ο!!!
Θελουμε βιντεο.
το βιντεο παρακαλουμε
Το βιντεο ΤΩΡΑ!!!!
Ένα ακόμη αίτημα και από εμένα
Συγχαρητήρια Κώστα.
Η απόφαση πρέπει να βγει στα κανάλια για να τρομάξουν μερικοί - μερικοίΚι απο μένα ενα αίτημα ακόμα... Αλλα εχω υπομονή και θα περιμένω.Συγχαρητήρια και πάλι...Πήρες πισω, κατα κάποιο τρόπο, το αίμα πολλών εδω μέσα..!!!!
Οσο για τις ειδήσεις ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να μαθευτεί !! Κάνε ο,τι μπορείς....
Τι βιντεο μου λετε.Εδω ειναι το φορουμ δεν ειναι παιξε γελασε.
Ο λαος απαιτει με κοψιδια να τραφει. (δις). -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Τι βιντεο μου λετε.Εδω ειναι το φορουμ δεν ειναι παιξε γελασε.
Ο λαος απαιτει με κοψιδια να τραφει. (δις).Ο πατέρας με τη σύνεση και την εμπειρία που αποκτά κανείς με τα χρόνια, έθεσε το θέμα στη σωστή του διάσταση και πιστεύω ότι εξέφρασε αυτό που όλοι σκέφτηκαν, αλλά κανείς δεν μπόρεσε να διατυπώσει ορθά...
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ο λαος απαιτει με κοψιδια να τραφει. (δις).
Υποσχομαι για χατήρι του πατέρα, Φιλετάκια ΧVXII (δεν θυμάμαι το νούμερο)
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ο λαος απαιτει με κοψιδια να τραφει. (δις).
Υποσχομαι για χατήρι του πατέρα, Φιλετάκια ΧVXII (δεν θυμάμαι το νούμερο)
ευτυχώς, κάποιοι θυμούνται:
.............στην φαγουποτκατάνυξ νουμιρο 306,976,616,333 που θα γίν' στου ΟΑΚΑ.........
-
Μα ΌΛΑ τα θέματα να καταλήγουν στο φαγητό;
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Μα ΌΛΑ τα θέματα να καταλήγουν στο φαγητό;Μπας και είμαστε το φόρουμ της Γεύσης και όχι των 4Τ.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μα ΌΛΑ τα θέματα να καταλήγουν στο φαγητό;
Μπας και είμαστε το φόρουμ της Γεύσης και όχι των 4Τ.
Μέσα είσαι...
-
Τελικά θα φτάσουμε Αρειο Πάγο !!!!!! Μου είπε ο δικηγόρος να περιμένω από μέρα σε μέρα την κλήση!
Ήθελα να ήξερα δεν ντρέπεται? Στη θέση του θα ντρεπόμουνα να κυκλοφορήσω έξω.... -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Τελικά θα φτάσουμε Αρειο Πάγο !!!!!! Μου είπε ο δικηγόρος να περιμένω από μέρα σε μέρα την κλήση!
Ήθελα να ήξερα δεν ντρέπετε? Στη θέση του θα ντρεπόμουνα να κυκλοφορήσω έξω....δηλαδη γιατι θα παει εκει? Μπας και αποδειξει οτι ειναι αθωος??? Μηπως ο δικηγορος του θελει απλα να τα κονομησει ακομη περισσοτερο?
για κοιτα με ποιον αλλο τροπο μπορεις να του παρεις λεφτα...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ήθελα να ήξερα δεν ντρέπετε? Στη θέση του θα ντρεπόμουνα να κυκλοφορήσω έξω....έφεση εννοείς?
αν φθάσετε μέχρι εκεί, υπάρχει περίπτωση να του πάρεις κι άλλα?
O ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΣΤΗ ΦΑΚΑ...