-
χρειαζεται να κανεις ασφαλεια πλεον και για αυτο.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
χρειαζεται να κανεις ασφαλεια πλεον και για αυτο.δε σου χρεώνουν ένα μερος από τα έξοδα όμως ούτως ή άλλως;
-
Παιδιά, το θέμα για μένα δεν είναι να κάνεις απλά ασφάλεια για να μην πληρώνεις κάθε τόσο σπασμένα. Ίσως αυτό να είναι το διαταύτα της υπόθεσης. Το βασικό θέμα είναι νομίζω να αποτρέψεις τους κάφρους απ το να θεωρούν πως είσαι αδύναμο υποχείριο της καφρίλας τους. Ελπίζω να αντιλαμβάνεστε τη διαφορά... Βέβαια, δεν είμαι αφελής να πιστεύω πως με το να παίρνει κανείς μέτρα πρόληψης-ανακάλυψης της καφρίλας και του κάφρου αντίστοιχα, το πρόβλημα λύνεται. Σϊγουρα όχι. Απλά νομίζω είναι καλύτερα από κάποια στιγμή κ μετά να προσπαθεί ο καθένας μας όσο γίνεται να αποτρέπει να δίνεται στους κάφρους που κυκλοφορούν έξω η αίσθηση πως η περιουσία του είναι υποχείριο της μαλ..ας και της μιζεροκαφρίλας που τους δέρνει...
-
και πως θα αποτρεψεις τους καφρους?
-
Σπύρο, αν όπως έκανε ο Κώστας (cmarin) παλιότερα, 2-3 από εμάς καταφέρουν κ τραβήξουν μερικούς κωλοπαιδαράδες την ώρα που δημιουργούν και δοθεί ανάλογη δημοσιότητα και προεκτάσεις (αγωγές, ποινικά κλπ), πιστεύεις πως δε θα αποτραπούν αρκετοί από το να ενεργούν ανάλογα απλά κ μόνο για την κ..βλα τους;
-
δε νομιζω, γιατι απλα δεν μαθαινονται τετοιες ειδησεις.
ειναι σα να λεμε οτι επειδη πιαστηκε ενας κλεφτης θα σταματησουν οι κλοπες.
δυστυχως... -
Συμμερίζομαι εν γένει την απαισιοδοξία σου, αλλά η λογική αυτού που λέω είναι παρόμοια με τη λογική του να ζητάμε απόδειξη στα μαγαζιά, μπαρ κλπ που πηγαίνουμε, να μην πετάμε χαρτιά κ σκουπίδια στο δρόμο κλπ. Θέλω απλά να πω πως καλό είναι ο καθένας μας σαν πολίτης να προσπαθεί για τα κακώς κείμενα και απαράδεκτα που τον περιτριγυρίζουν, άσχετα αν η ατομική προσπάθεια δεν συνεπάγεται το συλλογικό αποτέλεσμα. Εϊναι θέμα αρχής νομίζω. Αν ο κάθε κάφρος ξέρει πως υπάρχει σημαντική πιθανότητα να προδοθεί, δεν πιστεύω πως πολλοί θα τολμούσαν να το παίξουν καφρόμαγκες. Στην Ελλάδα δυστυχώς όλοι είναι τσάμπα μάγκες άλλωστε (εκ του ασφαλούς)...
-
εγω αμα πιάσω έναν να μου κάνει κάτι στο αμάξι το πιθανότερο είναι να πει ότι εγω κατουραγα και καποιος άλλος το έκανε.
Η πιο απλη διακαιολογία
Βέβαια με την κάμερα όλα λύνονται
Παντως αν σου το πειράζουν στην Αθηνα παίζει και η ασφάλεια της οχλαγωγίας αλλά πρεπει να το συνδέσεις με κάποιο γεγονός
Γεγονότα βέβαια υπάρχουν πολλά στην Αθήνα...Τωρα σε σχέση με τις γρατσουνιές δε νομίζω ότι υπάρχει λύση...
Το σκέφτηκα πολύ το ΣΚ.
Τι ποινή θα φάει αυτός που σου το έκανε?
Και αν τι φάει αμφιβάλω αν δε μου κάψει το αμάξι μετά ή τα βάλει με το μικρό μου γιό?
Αυτά είναι τα σοβαρά προβλήματα της Αθήνας παιδιά. Πράγματα που στην επαρχία δε τα ξέραμα σαν παιδιά και η αλητεία ήταν κατακριτέα -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
εγω αμα πιάσω έναν να μου κάνει κάτι στο αμάξι το πιθανότερο είναι να πει ότι εγω κατουραγα και καποιος άλλος το έκανε.Η πιο απλη διακαιολογία
Βέβαια με την κάμερα όλα λύνονται
Παντως αν σου το πειράζουν στην Αθηνα παίζει και η ασφάλεια της οχλαγωγίας αλλά πρεπει να το συνδέσεις με κάποιο γεγονός
Γεγονότα βέβαια υπάρχουν πολλά στην Αθήνα...Δεν νομίζω οτι αυτά γινονται μόνο στην Αθήνα. Το αμάξι του πατέρα μου στην Σπάρτη όπου βρεθηκε πρόσφατα του το γέμισαν χαρακιές με σουγιά. Επίσης, έχω φίλους που να μην πω τι έπαθαν στη Θεσσαλονίκη!
Τώρα για τις κάμερες και τα σχετικά...αρκεί να σας πω οτι εμένα μου τράβηξαν δυο χαρακιές με κλειδί από την πόρτα του οδηγού μέχρι το πορτ-μπαγκάζ Σαββατο μεσημέρι στο παρκινγκ του Βερόπουλου στα Βριλήσσια. Μπορείτε να φανταστείτε πιο πολυσύχναστο μέρος πιο πολυσύχναστη ώρα? Το τσογλάνι που ειναι να το κάνει, εχει ουτως ή αλλως θράσος και θα το κανει. Δεν φοβάται τίποτα και κανέναν...Απλά εκτονώνει το φθόνο του! -
αληθεια τώρα σοβαρά....
Τι ποινη μπορεί να φάει κάποιος...? γι αυτο? -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
αληθεια τώρα σοβαρά....
Τι ποινη μπορεί να φάει κάποιος...? γι αυτο?Μιλάμε για φθορά ξένης περιουσίας από δόλο! Τον τραβάς στα δικαστήρια αξιώνοντας αποζημίωση για την πλάκα...
Να δούμε αν τα πληρώσει από την τσέπη του μετά το ξανακάνει...?
Α και μη μου πείτε πως υπάρχει περίπτωση ο δικαστής να είναι με το μέρος του. Φαντάζεστε να έχει πέσει και εκείνος θύμα τέτοιας ενέργειας...
-
ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ
-
Δηλαδή η μόνη διέξοδος και λύση είναι η χειροδικία?
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
αληθεια τώρα σοβαρά....
Τι ποινη μπορεί να φάει κάποιος...? γι αυτο?Μιλάμε για φθορά ξένης περιουσίας από δόλο! Τον τραβάς στα δικαστήρια αξιώνοντας αποζημίωση για την πλάκα...
Να δούμε αν τα πληρώσει από την τσέπη του μετά το ξανακάνει...?
Α και μη μου πείτε πως υπάρχει περίπτωση ο δικαστής να είναι με το μέρος του. Φαντάζεστε να έχει πέσει και εκείνος θύμα τέτοιας ενέργειας...
Δυστυχώς ξέρω περίπτωση που ενώ ήταν προφανές ποιος τράβηξε γρατζουνιές και έκανε και βαθουλώματα σε αυτοκίνητο ενός γείτονα (γιατί είχαν διαφωνίες για τη θεση παρκαρίσματος εξω απο το σπίτι του άλλου), κι ενώ υπήρχε και μάρτυρας, ο κατηγορούμενος... αθωώθηκε λόγω αμφιβολιών!!!
-
μηπως ο μαρτυρας ήταν συγγενής?
-
Επιστροφή στην ιστορία μας με τον 'ποντικό'.
Σήμερα έγινε και η εκδίκαση στο εφετείο χωρίς να είμαι παρόν. Μόνο οι δικηγόροι πήγαν. Ζητάει να του γυρίσω πίσω τα λεφτά της αποζημείωσης από το ένα αυτοκίνητο, αφού δεν υπάρχει βίντεο γι αυτό.
Η απόφαση θα βγει σε 3-4 μήνες.
O ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΣΤΗ ΦΑΚΑ...