-
....και η ιστορία του ΠΟΝΤΙΚΟΥ συνεχίζεται......
Μου ήρθε χθες κλήση για έφεση που έκανε στην πρωτόδικη απόφαση. Λέει μέσα ένα κάρο ψέμματα, αλλά το βασικό είναι ότι σχεδόν παραδέχεται ότι το χάραξε, αλλά μόνο το αυτοκίνητο που είναι κατεγραμμένο στο βίντεο.
Συγκεκριμένα,
*
.....Ακόμη και αν έγινε έτσι όπως περιγράφονται, γιατί να πληρώσω το κόστος και των 2 αυτοκινήτων?..... *Ο δικηγόρος μου λέει, ότι δεν χρειάζεται καν να παραστώ. Για να δουμε λοιπόν. Ραντεβου το Σεπτέμβρη..... που θα εκδικαστεί η έφεση.
-
Ε, του χρειάζεται να δοθεί (μετά την τελεσιδικία) το βίντεο σε κάποιο κανάλι (Λιάτσο, Λιάτσο είσ' εδώ; ).
Αντί να χωθεί κάτω από καμιά πέτρα, εξακολουθεί να τυραννάει τον κόσμο. -
Πλάκα έχει ο κόσμος...
-
E, θα τα πάρεις έντοκα
Ερώτηση: μετά την όλη ιστορία (δικαστήρια κτλ.), άλλαξε τίποτα στη γειτονιά ?
Μπορεί δηλ. πλέον να παρκάρει κάποιος μπροστά στο σπίτι του χωρίς να βρει το αυτοκίνητό του χαραγμένο ή ακολουθεί το ίδιο βιολί ?
Αν διορθώθηκε αυτό, να η ηθική σου ικανοποίηση
-
Περιμενουμε ολοι να τελεσιδικήσει,μετα δεν θα μπορει να βγει απο το σπιτι του.
-
Εγω δεν εχω αγωνια για την εκβαση της υποθεσης αλλα για να δω το βιντεο!!!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αντί να χωθεί κάτω από καμιά πέτρα, εξακολουθεί να τυραννάει τον κόσμο.
Αν ήταν άνθρωπος θα κρυβόταν (ή πιο σωστά δε θα έκανε αυτή τη πράξη) αλλά αφού δεν είναι που να βρεί τσίπα να κρυφτεί.
-
Πω πω θράσος!
Αμα δεν έχει ο 'άνθρωπος' δουλειά....
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πω πω θράσος!Αμα δεν έχει ο 'άνθρωπος' δουλειά....
Λάθος λέξη.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
E, θα τα πάρεις έντοκαΕρώτηση: μετά την όλη ιστορία (δικαστήρια κτλ.), άλλαξε τίποτα στη γειτονιά ?
Μπορεί δηλ. πλέον να παρκάρει κάποιος μπροστά στο σπίτι του χωρίς να βρει το αυτοκίνητό του χαραγμένο ή ακολουθεί το ίδιο βιολί ?
Όπως είχα πει παλαιότερα, 2 μήνες μετά το συμβάν, ο τύπος έφτιαξε ράμπα τσιμεντένια, ενώ δεν υπηρχε πριν (ήταν κλασικό πεζοδρόμιο). Η ταμπελίτσα 'No Parking' παραμένει και οι μη μόνιμοι που θέλουν να παρκάρουν δεν το κάνουν. Οι μόνιμοι τώρα, αν και ξέρουν ότι δεν είναι πάρκινγκ, παρκάρουν μόνο όταν δεν υπάρχει άλλη θέση.
Το κουφό είναι ότι και ο τύπος που έχει ένα RAV4 κοντό, δεν το παρκάρει εκεί αλλά καταλαμβάνει άλλη μία θέση στον δρόμο.
Προσωπικά έχω παρκάρει εκεί αρκετές φορές. Μία φορά με το νέο κλίο που έχω (δεν το γνώριζε), πάρκαρε η γυναίκα μου και ήταν έξω η γυναίκα του. Της λέει λοιπόν ότι είναι πάρκινγκ και δεν μπορεί να παρκάρει, οπότε της απαντάει 'τι είναι? πάρκινγκ? Αν θέλεις να βάλεις μέσα αυτοκίνητο χτύπα μου το κουδούνι να το βγάλω (υπ'όψιν αυτοκίνητο δεν χωράει μέσα, είναι 1,5Χ2 μέτρα) και κανόνισε να το βρω γρατζουνισμένο όπως τα άλλα.'Πάντως δεν το έχει ξανακάνει σίγουρα.
-
Καλό...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
E, θα τα πάρεις έντοκα
Ερώτηση: μετά την όλη ιστορία (δικαστήρια κτλ.), άλλαξε τίποτα στη γειτονιά ?
Όπως είχα πει παλαιότερα, 2 μήνες μετά το συμβάν, ο τύπος έφτιαξε ράμπα τσιμεντένια, ενώ δεν υπηρχε πριν (ήταν κλασικό πεζοδρόμιο). Η ταμπελίτσα 'No Parking' παραμένει και οι μη μόνιμοι που θέλουν να παρκάρουν δεν το κάνουν. Οι μόνιμοι τώρα, αν και ξέρουν ότι δεν είναι πάρκινγκ, παρκάρουν μόνο όταν δεν υπάρχει άλλη θέση.
Το κουφό είναι ότι και ο τύπος που έχει ένα RAV4 κοντό, δεν το παρκάρει εκεί αλλά καταλαμβάνει άλλη μία θέση στον δρόμο.
Προσωπικά έχω παρκάρει εκεί αρκετές φορές. Μία φορά με το νέο κλίο που έχω (δεν το γνώριζε), πάρκαρε η γυναίκα μου και ήταν έξω η γυναίκα του. Της λέει λοιπόν ότι είναι πάρκινγκ και δεν μπορεί να παρκάρει, οπότε της απαντάει 'τι είναι? πάρκινγκ? Αν θέλεις να βάλεις μέσα αυτοκίνητο χτύπα μου το κουδούνι να το βγάλω (υπ'όψιν αυτοκίνητο δεν χωράει μέσα, είναι 1,5Χ2 μέτρα) και κανόνισε να το βρω γρατζουνισμένο όπως τα άλλα.'Πάντως δεν το έχει ξανακάνει σίγουρα.
Τηλεφωνακι και καταγγελια σε:
α) πολεοδομια για το οτι παρανομα χρησιμοποιει την αυλη του ως παρκινγκ (ασχετα αν δεν χωραει ουτε μηχανακι εκει περα)
β) δημο για το οτι επενεβη στην διαρυθμιση του πεζοδρομιου και εριξε μπετον
γ) αστυνομια για παρανομη καταληψη οδοστρωματος ΚΑΙ πεζοδρομιου.
Αυτα αυριο κιολας και ολα μαζι πακετο. Δεν χρειαζεται να σου πω εγω να ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΡΙΟΛΗ ησυχο...
-
κι αν δε θες εσυ γινεται και... ...(ανώνυμα!)
-
Καλά όλα αυτά αλλά μετά την οριστική απόφαση για τη ζημιά.
(Κώστα έχω και κάτι τρίπροκα άλλο πράμα. )
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Τηλεφωνακι και καταγγελια σε:
α) πολεοδομια για το οτι παρανομα χρησιμοποιει την αυλη του ως παρκινγκ (ασχετα αν δεν χωραει ουτε μηχανακι εκει περα)
β) δημο για το οτι επενεβη στην διαρυθμιση του πεζοδρομιου και εριξε μπετον
γ) αστυνομια για παρανομη καταληψη οδοστρωματος ΚΑΙ πεζοδρομιου.
Αυτα αυριο κιολας και ολα μαζι πακετο. Δεν χρειαζεται να σου πω εγω να ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΡΙΟΛΗ ησυχο...
Έχουν γίνει όλα και μάλιστα από 2 φορές αρκετό καιρό πριν.
Καλά όλα αυτά αλλά μετά την οριστική απόφαση για τη ζημιά.
Έτσι....τότε θα ξαναγίνουν
-
Μετά κι από τα τελευταία προκλητικά χαράγματα στο -αγρατζούνιστο μέχρι τότε- 11 μηνών αυτοκίνητό μου, astra gtc, και την εμπειρία του Κώστα, σκέφτομαι, χωρίς πλάκα, να την ψάξω για τοποθέτηση κάμερας στο εσωτερικό του αυτοκινήτου που ενεργοποιείται και καταγράφει με ανιχνευτή κίνησης...απλά μπας και βρώ τον/τους μπινέδες που χαρακώνουν κάθε τρεις κ λίγο το αμάξι μου εντελώς αναίτια...για χαβαλέ ας πούμε...Τα σκηνικά συμβαίνουν όλα σε χώρο στάθμευσης στη δουλειά μου, προφανώς από συναδέλφους (ο θεός να τους κάνει...). Εννοείται πως δεν έχω προσωπικά με κανέναν, δεν έχω πειράξει μύγα, δεν ενοχλώ απολύτως κανέναν με τη στάθμευση (τεράστιος χώρος) κλπ. Οπότε; Κ Α Φ Ρ Ι Λ Α απλά... Μετά από σχετικό ψάξιμο στο νετ, βρήκα εκτός των άλλων αυτά...:
http://caraudio.avdeals.com/caralarms/ROSECB.htm
http://caraudio.avdeals.com/caralarms/CCDF.htm.Έχει κάποιος φίλος/η άποψη για τέτοιου τύπου προιόντα; Γενικά πάντως υπάρχει τεράστια γκάμα στο ίντερνετ, απλά δε ξέρω τι είναι πιο κατάλληλο για την περίσταση.
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Μετά κι από τα τελευταία προκλητικά χαράγματα στο -αγρατζούνιστο μέχρι τότε- 11 μηνών αυτοκίνητό μου, astra gtc, και την εμπειρία του Κώστα, σκέφτομαι, χωρίς πλάκα, να την ψάξω για τοποθέτηση κάμερας στο εσωτερικό του αυτοκινήτου που ενεργοποιείται και καταγράφει με ανιχνευτή κίνησης...απλά μπας και βρώ τον/τους μπινέδες που χαρακώνουν κάθε τρεις κ λίγο το αμάξι μου εντελώς αναίτια...για χαβαλέ ας πούμε...Τα σκηνικά συμβαίνουν όλα σε χώρο στάθμευσης στη δουλειά μου, προφανώς από συναδέλφους (ο θεός να τους κάνει...). Εννοείται πως δεν έχω προσωπικά με κανέναν, δεν έχω πειράξει μύγα, δεν ενοχλώ απολύτως κανέναν με τη στάθμευση (τεράστιος χώρος) κλπ. Οπότε; Κ Α Φ Ρ Ι Λ Α απλά... Μετά από σχετικό ψάξιμο στο νετ, βρήκα εκτός των άλλων αυτά...:http://caraudio.avdeals.com/caralarms/ROSECB.htm
http://caraudio.avdeals.com/caralarms/CCDF.htm.Έχει κάποιος φίλος/η άποψη για τέτοιου τύπου προιόντα; Γενικά πάντως υπάρχει τεράστια γκάμα στο ίντερνετ, απλά δε ξέρω τι είναι πιο κατάλληλο για την περίσταση.
http://www.uscaraudio.com/cgi-bin/usstore.cgi?user_action=detail&catalogno=VISIONGUARD6000
-
Φίλε Antiriad, thanks για το link καταρχήν. Μπήκα σαυτό και διάβασα αρκετά πράγματα για το συγκεκριμένο προιόν. Επίσης απ ότι είδα, στην Αμερική (ebay κλπ) πωλείται περί τα 300-400$. Η ερώτησή μου είναι αν τυχόν γνωρίζεις από άλλους που τυχόν το έχουν εγκαταστήσει σε αυτοκίνητα, την αξιοπιστία του συγκεκριμένου συστήματος, την αποτελεσματικότητά του κλπ... Πάντως από μια ματιά που έριξα στο site της κατασκευάστριας εταιρείας, μου φάνηκε αρκετά σοβαρή...
-
Παιδιά με χαρακώσανε και μένα σε ιδιωτικό χωρο και το σκέφτομαι...
Δωστε λύση γιατί με βλέπω να κάνω φόνο.
-
coyote, δεν υπάρχει μεγαλύτερη καφρίλα από το να σου χαρακώνουν-γρατζουνάνε το αμάξι σου, και μάλιστα σε χώρο-μέρος που δεν υπάρχει ούτε 1 στο εκατομμύριο περίπτωση να ενοχλείς κανέναν κ τίποτα (όχι προφανώς ότι αν ενοχλούσες πρέπει αν προβαίνει ο άλλος σε τέτοιες ενέργειες, υπάρχει κι ο νόμος...). Απλά από διαστροφή-ζήλια (ενδεχομένως), μαλ..ία (σίγουρα). Προσωπικά το αστείο είναι πως το παλιό μου αμάξι (Renault Clio 1.2 16V του 02) μου το χαν χαράξει 3-4 φορές σε 3 χρόνια (μία από γαμημ...ο κωλοπαίδι στη Σόλωνος, Αθήνα σαββατόβραδο απ άκρη σ άκρη, οι υπόλιπες στη γειτονιά που έμενα, πιθανότατα λόγω πάρκινκ) και ότι άλλες πολύ ψιλές είχε ήταν καθαρά λόγω χρήσης (παρκαρίσματα στο δρόμο), ενώ τώρα που πήρα το astra GTC με δικό μου πάρκινκ σπίτι και πάρκινκ στη δουλειά μου, έχω γεμίσει γρατζουνιές στο πάρκινκ της δουλειάς...Από δική μου υπαιτιότητα ούτε μια γρατζουνιά δεν έχω προξενήσει, κι έρχεται ο Χ κα...όλης και το χαράσσει απλά για την κά..λα του...
Πάντως δε θα ταν άσχημη ιδέα, αν όλο και πιο πολλοί ενσυνείδητοι οδηγοί-κάτοχοι ιχ, εφοδιάζονταν με συστήματα σαν αυτά που υπάρχουν στα προηγούμενα links. Πιστεύω πως η αίσθηση ατιμωρησίας αλλά και η γενικότερη καφρίλα-μιζέρια που μας χαρακτηρίζει σα λαό, έχουν οδηγήσει σε αυτό το χάλι: Το κάθε σκουλήκι που κυκλοφορεί έξω να αναγορεύει εαυτόν σε αυτόκλητο και απρόκλητο καταστροφέα-φθορέα ξένων περιουσιών...
O ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΣΤΗ ΦΑΚΑ...