-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
..Επισης, αν αυτος που παρκαρει ειναι ενοικος της δικιας σου πολυκατοικιας, μπορει καλιστα να το βαζει μεσα στο parking αφου εδω και καιρο ο Αρειος Παγος εκρινε οτι οι θεσεις παρκαρισματος μεσα σε μια πυλωτη ανηκουν κοινωχρηστα σε ολους τους ενοικους (ασχετως δηλαδη αν εσυ την εχεις πληρωσει παραπανω η οχι)...Αν αναφέρεται στην σύσταση οριζοντίου ιδιοκτησίας ότι κάποιο διαμέρισμα έχει το δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης κάποιας θέσης στάθμευσης στην πιλοτή, τότε είναι απόλυτα νόμιμο.
Είναι η ίδια περίπτωση με το να ορίζεται στην σύσταση ένα τμήμα της ταράτσας να είναι αποκλειστικής χρήσης από κάποιο διαμέρισμα.
-
E τοτε δεν τα ξερω σωστα, ανακαλω.
-
Ο χρήστης alman310 έγραψε:
Αν αναφέρεται στην σύσταση οριζοντίου ιδιοκτησίας ότι κάποιο διαμέρισμα έχει το δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης κάποιας θέσης στάθμευσης στην πιλοτή, τότε είναι απόλυτα νόμιμο.
Νομιζω οτι ειναι νομιμο αλλα οχι απολυτα,δηλαδη αν καποιος ειχε ορεξη να φαει τα νιατα του στα δικαστήρια,θα μπορουσε ενδεχομένως να το καταρρίψει.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Αν αναφέρεται στην σύσταση οριζοντίου ιδιοκτησίας ότι κάποιο διαμέρισμα έχει το δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης κάποιας θέσης στάθμευσης στην πιλοτή, τότε είναι απόλυτα νόμιμο.
Νομιζω οτι ειναι νομιμο αλλα οχι απολυτα,δηλαδη αν καποιος ειχε ορεξη να φαει τα νιατα του στα δικαστήρια,θα μπορουσε ενδεχομένως να το καταρρίψει.
Παντως μεχρι στιγμης κατερρευσε αν δεν υπαρχει στην συσταση οριζοντιας ιδιοκτησιας, που ειναι και οι περισσοτερες περιπτωσεις.
Μπορει να γινει και για τις αποκλειστικες χρησης μπορει και οχι, ειναι νομικο το θεμα, με επιχειρηματα και απο τις 2 πλευρες.
-
λοιπον επαναφερω το θεμα με τις γρατζουνιες απο κλειδι στο οχημα σας.
ΒΡΗΚΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΗΛΟ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ.
Παρατηρησα οτι τις περισοτερες φορες γρατζουνιες τις κανουν κατι παρεες απο κολωπαιδακια που γυρνανε απο σχολειο φροντιστηριο κλπ. (τα εχω δει να το κανουν!!!!!!)
Λοιπον ετσι και πιασω ενα απο αυτα να χαραζει το αυτοκινητο μου δεν θα κανω απολυτως τιποτα εκεινη τη στιγμη.
Θα περιμενω να μεγαλωσει το κωλοπαιδακι (παρακολουθηση κλπ!!!!!) και μολις του αγορασει ο μπαμπας το καινουριο του αυτοκινητο θα παω το ιδιο βραδυ με το κλειδι του υπογειου του σπιτιου μου στο χωριο (τεραστιο!!!) και θα του χαραξω με μεγαλα γραμματα 'ΜΕΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ'Γιατι ως γνωστον η εκδικηση ειναι ενα πιατο που τρωγεται ΚΡΥΟ !!!
-
πο πο πο, πολυ χρονοβορο ειναι αυτο... Παρακολουθηση κλπ κλπ. Εγω λεω να κετεβεις επι τοπου και να τα 'γραντζουνισεις' οπως ειναι!! Τα ιδια τα κωλοπαιδακια!! Στη μουρη, στα χερια κλπ κλπ. Το ξανακανουν μετα??
-
και μετα βρισκεσαι κατηγορουμενος για ξυλοδαρμο ανηληκου
ΔΕ ΣΦΑΞΑΝΕ
-
Ο χρήστης medos έγραψε:
και μετα βρισκεσαι κατηγορουμενος για ξυλοδαρμο ανηληκουΔΕ ΣΦΑΞΑΝΕ
Σωπα καημενε, δυο ψιλες θα ριξεις και θα την κανεις
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
πο πο πο, πολυ χρονοβορο ειναι αυτο... Παρακολουθηση κλπ κλπ. Εγω λεω να κετεβεις επι τοπου και να τα 'γραντζουνισεις' οπως ειναι!! Τα ιδια τα κωλοπαιδακια!! Στη μουρη, στα χερια κλπ κλπ. Το ξανακανουν μετα??Λάθος. Απλά τα κρατάς εκεί και φωνάζεις τους γονείς τους. Αναλόγως την αντίδραση των τελευταίων, είτε ζητάς ευγενικά να πληρώσουν αποζημίωση είτε τους αραδιάζεις όσα 'γαλλικά' ξέρεις και απαιτείς αποζημίωση (απειλείς με αστυνομία που δεν τους συμφέρει να τρέχουν σε δικαστήρια για τα παιδιά τους).
Όσο για την τιμωρία των παιδιών, αυτή θα την αναλάβουν οι γονείς τους, είτε επειδή όντως θα θυμώσουν με την κίνηση αυτή των παιδιών τους είτε επειδή τους έβαλαν σε έξοδα -
Kacey αυτό που λες για τα τεράστια ανοίγματα ακούγεται λογικό και πιθανόν να ισχύει....Παρόλα αυτά στη πολυκατοικία που μένω το άνοιγμα της περίφραξης χρησιμοποιείται αφενός για όσους θέλουν να κατέβουν τη ράμπα προς το υπόγειο (όπως εγω), αλλα κι απο αυτούς που θέλουν να παρκαρουν δίπλα απο τη ράμπα (στο ισόγειο δλδ), οπου υπάρχουν τρεις θέσεις σταθμευσης...Αν συνεπώς δεν ήταν τόσο μεγάλο το άνοιγμα, θα επρεπε προκειμένου να περάσουν κι αυτοί οι 3 να δημιουργηθεί ακόμα ενα άνοιγμα στην περίφραξη ειδικά και μόνο γι' αυτούς, γεγονός που θα στερούσε το κοινόχρηστο απο μια θέση παραπάνω, κάτι που δεν ισχύει τώρα...
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Το ζήτημα είναι οτι οι ικανότητες της οδηγού μπορεί να μην είναι αρκετές και κανείς δε μπορεί να την κατηγορήσει γι' αυτό.
Kαι βεβαια μπορεί κάποιος να την κατηγορήσει γι' αυτό... Ή να φροντίσει να μάθει να οδηγάει (γιατί μόνο άσχετος δεν θα μπορούσε να βάλει-βγάλει ένα σάξο εκεί) ή να το κλειδώσει το ρημάδι της και να κινείται με λεωφορείο-ταξί-πόδια-τηλεμεταφορά, οτιδήποτε άλλο γουστάρει...
Επιμένω οτι δε μπορεί....Αν και δε μπορώ να κρίνω εύκολα (βάση των φωτο) και με κάθε επιφύλαξη, δε μπορούμε να έχουμε την απαίτηση να είναι ολοι επιδέξιοι οδηγοί..Η δεξιότητα σε διάφορες δραστηριότητες ποικίλει απο άνθρωπο σε ανθρωπο και είναι συνήθως έμφυτη.Το να έχουμε την απαίτηση ο αλλος να την καλλιεργήσει, 'ντε και καλά' είναι λάθος.Με την ίδια λογική και γω είμαι υποχρεωμένος να μάθω να ξεπαρκαρω απο σημείο οπου ο μπροστά κι ο πίσω, μου έχουν αφήσει απο 10 εκατοστά περιθώριο.(χωρίς μαλιστα να τους ακουμπήσω, γιατι μπορούν να με τρέχουν στα δικαστήρια για φθορά της περιουσίας τους αν τους ξύσω λίγο το χρώμα...).Αλλιως να το παρατήσω εκει και να πάω με τα πόδια ή να αγοράσω ενα HARRIER που απο/προσγειώνεται καθετα... Ολα είναι θέμα σεβασμού προς τον συνάνθρωπο...Εγω τουλάχιστο, οταν παρκάρω φροντίζω πάντα να τοποθετώ ετσι το αυτοκίνητο, ωστε οι άλλοι να μπορούν οσο πιο εύκολα μπορούν να φύγουν.Τωρα στην Αθήνα που γίνεται συνήθως κόλαση, δε ξερω....Ισως να μην είχα την απαίτηση να λειτουργούν οι άλλοι ετσι ή ισως να μη λειτουργούσα κι εγω έτσι....
Τεσπα, εγω δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τι συνέβει στη περίπτωση του Krus...Μπορεί ακόμα να έπεσε στην περιπτωση και να πέτυχε την γυναίκα σε 'άσχημη μέρα'....Δεν είναι αλλωστε ολες ιδιες....Κάποιες φορές έχουμε και τα νεύρα μας και ξεσπάμε εκει που δε πρέπει.Ολα μεσα στη ζωή είναι....
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Λοιπόν, ιδού οι φωτό που υποσχέθηκα:αυτό αντίκρισε ο γείτονας που ήθελε να μπει στο πάρκιν του. Υπενθυμίζω, Σιτροέν Σάξο!
Λοιπόν, δεν σκέφτεστε κάτι βασικό. Ας πούμε ότι το σαξό μπαίνει με τη μύτη. Τότε πρέπει να βγεί με τον κόλο, και να κάνει στροφή 90 μοιρών με την όπισθεν προς τα αριστερά προς το γυάρις. Αντίστροφα να θέλει να βγει με την μύτη (όπως πρωτιμώ εγώ) πρέπει να βάλει το σαξό κολλητά στο γυάρις και να κάνει οπισθογωνία μέσα στην είσοδο.
Μπορείτε να το κάνετε αυτό μάγκες; Γιατί εγώ θα τσαλάκωνα το σαξό στις κολώνες ή πάνω στο γυάρις. Ή θα το πάρετε με την όπισθεν από το πάρκινγκ μέχρι την αποκάτω γωνία για να το στρίψετε; Και αν δεν έχει υδραυλικό τιμόνι, με τι μπράτσα θα το στρίβει η κυρία στην ανηφορο-κατηφόρα;
-
Εμεις τι να πουμε που βρηκε ο πατερας μου ενα 'παιδακι' να εχει ακουμπησει στο πορτ μπαγκαζ του αυτοκινητου μας και να 'παιζει' κανοντας του χαρακιες με ενα καπακι απο κουτακι αναψυκτικου;;;Σε τετοιες περιπτωσεις τι να κανεις;;;
-
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
Εμεις τι να πουμε που βρηκε ο πατερας μου ενα 'παιδακι' να εχει ακουμπησει στο πορτ μπαγκαζ του αυτοκινητου μας και να 'παιζει' κανοντας του χαρακιες με ενα καπακι απο κουτακι αναψυκτικου;;;Σε τετοιες περιπτωσεις τι να κανεις;;;
http://briefcase.pathfinder.gr/download ... C00683.JPGΝα ζητήσεις αποζημίωση από τον πατέρα του βέβαια...
-
Εμεις τι να πουμε που βρηκε ο πατερας μου ενα 'παιδακι' να εχει ακουμπησει στο πορτ μπαγκαζ του αυτοκινητου μας και να 'παιζει' κανοντας του χαρακιες με ενα καπακι απο κουτακι αναψυκτικου;;;Σε τετοιες περιπτωσεις τι να κανεις;;; -
Του σκας 2-3 σφαλιάρες για να μάθει ότι δεν καταστρέφουμε τις ξένες περιουσίες και έτσι ίσως να μην το ξανακάνει, σε περίπτωση που έρθει ο πατέρας του και σου πει γιατί έδειρες το γιο του, του δίνεις και αυτού 2-3 μπουνιές γιατί δεν έμαθε στον γιο του ότι δεν καταστρέφουμε ποτέ την παρουσία του άλλου και ούτε βγάζουμε τα κόμπλεξ μας επειδή δεν έχουμε εμείς καλό αυτοκίνητο η και καθόλου να καταστρέψουμε το αυτοκίνητο του αλλού…αν και ο πατέρας του κανας «κύριος» θα είναι και αυτός μιας και πολλές φορές ισχύει η παροιμία το ‘Μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει’.
-
Φωνάζεις τον Ηρώδη και κάνεις κάτι (από μήνυση μέχρι ξύλο) στον μπαμπά!
-
Αποζημιωση φυσικα με καθε μέσο.
Το κωλοπαιδο. -
http://briefcase.pathfinder.gr/download ... C00683.JPGπιάνεις τον πιτσιρικά, τον σηκώνεις στον αέρα από τ'αυτιά, τον πας στον πατέρα του μαζί με το καπάκι του αναψυκτικού, του εξηγείς τι έγινε, και τα υπόλοιπα θα προχωρήσουν μόνα τους:
α) ο πατέρας θα σπάσει στο ξύλο το !@#$!@παιδο και θα σου πληρώσει τη ζημιά
β) ο πατέρας θα αδιαφορήσει, οπότε τον τρέχεις στα δικαστήρια. Εννοείται ότι μια κάμερα θα βοηθήσει ΠΟΛΥ την κατάσταση (να την κρατάει και να γράφει κάποιος τρίτος)
-
http://briefcase.pathfinder.gr/download ... C00683.JPGΑρπάζεις το κλπαιδο από το γιακά, να μη σου φύγει και καλείς την αστυνομία. Βάλτε την αστυνομία μπροστά. Είναι αλλιώς.
-
Καθημερινα οταν πηγαινω στην δουλεια παρκαρω το αυτοκινητο καπως μακρια (γυρω στα 500 μετρα) και συνεχιζω μετα ποδια μεχρι στο γραφειο. Πριν απο μια βδομαδα περιπου ανακαλυψα πανω στο καπο μια εγκαρσια τεραστια χαρακωματια απο την μια ακρη μεχρι την αλλη και λιγο πιο κατω μια δευτερη μικροτερη (και μιλαμε για αμαξι 6 μηνων). Περασαν απ το μυαλο μου χιλιοι δυο υποπτοι και μη, για το ποιος μπορει να εκανε μια τετοια ΠΟΥΣΤΙΑ (και sorry για την εκφραση) σε ξενη περιουσια 18.000 ευρω. Σημερα το πρωι με το που μπηκα στο γραφειο με πιανει ενας συναδελφος και μου λεει ασε, μην ψαχνεις ποιος σου εκανε την ζημια, ειναι standar ενας ΚΟΛΟΓΕΡΟΣ στου οποιου το σπιτι απεξω ετυχε καποια στιγμη να παρκαρεις (κανονικη θεση παρκινγκ ουτε γκαραζοπορτα ουτε πορτα σπιτιου ουτε τιποτα). Του λεω οτι τον εχω σταμπαρει καθε φορα που παρκαρω να με κοιταει περιεργα αλλα πως μπορω να υποθεσω οτι ειναι σιγουρα αυτος? Και μου φωναζει εναν αλλο συναδελφο που ο ιδιος ο κολογερος του κολησε σημερα το πρωι ενα χαρτι που του εβριζε ιερα και οσια, απειλουσε οτι αν ξαναπαρκαρει εκει θα τονε γ...ε, οτι το ενα, οτι το αλλο...Μετα μου φωναζει εναν δευτερο που του ειχε γυρισει των εξωτερικο καθρεφτη αναποδα, εναν αλλο που ειχε κολλησει αλλο σημειωμα, εναν αλλο που του ειχε σπασει τον καθαριστηρα και ολοι αυτοι κατα 'διαβολικη' ειχανε παρκαρει τουλαχιστον μια φορα εξω απο το σπιτι του. Ενας μαλιστα μου εκμυστηρευτικε οτι του ειπε το εξης κωμικοτραγικο 'δεν μπορειτε να ερχεστε εσεις οι ασχετοι να παρκαρετε εξω απο το σπιτι μου και μου κοβετε την θεα! Γιατι εγω ηρθα εδω για να ζησω στην εξοχη και δεν μπορειτε εσεις να μου στερειτε την ομορφη θεα!!' (η περιοχη ειναι συνορα Πευκης-Κηφισιας...).
Σκεφτομενος οτι το πρωινο που ανακαλυψα την 'δουλεια', την ακριβως προηγουμενη ειχα παρκαρει στο συγκεκριμενο σημειο, πεστε μου τωρα, εαν εξω καποια στιγμη πετυχω αυτον τον ανθρωπο εξω τι ακριβως πρεπει να κανω με δεδομενη την τωρινη ψυχολογικη μου φορτιση:
1)Να σφυριξω αδιαφορα απο φοβο μηπως μου κανει μεγαλυτερη ζημια?
2)Να τον πλακωσω στα βρισιδια?
3)Να τον αρχισω στα μπουκετα μεχρι να τον αφησω νεκρο?
4)Να του κολλησω στην αποδειξη του φαναρτζη στην πορτα του για να παει τα σκασει για το βαψιμο που θα εχω κανει στο αμαξι αλλιως θα βρει την αλλη μερα το δικο του αμαξι η το σπιτι του οπως δεν το εχει ξαναβρει?
5)Να τον καταγγειλω στην αστυνομια (αλλα χωρις να εχω στοιχεια)?
- Να τον κανω ρομπα στους γειτονες?
Το σιγουρο παντως ειναι οτι δεν θα του τη χαρισω του κερατα!!
O ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΣΤΗ ΦΑΚΑ...