-
χα , χα , μόλις διάβαζα το άρθρο θυμήθηκα την τελευταία φορά που τον εκραξες για τον ίδιο ακριβώς λόγο σε άλλο άρθρο που αφορούσε το N πάλι.
Εν τω μεταξύ έχει γράψει ακριβώς την ίδια πρόταση λέξη -λεξη και σε αυτό το αρθρο για το rev matching , λες και το έκανε επίτηδες , αμετανόητος.
Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
καλησπερα στην ομαδα.γνωμες και αποψεις για το hundai i 30 hatcback 1.4 100ps??κυριως με ενδιαφερει το πατημα στο δρομο οι χωροι του.η καταναλωση και η ροπη του.ευχαριστω
-
Hyundai: Τα αυτοκίνητά μας θα είναι σέξι όσο και οι Alfa Romeo
«Θέλω να προσθέσουμε συναίσθημα στα προϊόντα μας, με σχέδια τόσο σέξι όσο και των Alfa Romeo».
Να τρεμουν οι ιταλοι,να τρεμουν.
-
είδα σήμερα το kona από κοντά. Το μάτι μένει πάνω του η μούρη του πολύ εντυπωσιακή κερδίζει αμέσως όντως είναι ...σέξι !!!
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
+1 πολύ μ'αρέσει το Κονα , και ειδικά το ηλεκτρικό
-
Νέες εκδόσεις distinctive για το i30. Έχει κανείς άποψη και specs για τον εξοπλισμό τους???
-
http://www.zougla.gr/automoto/news/arti ... alfa-romeo
-
https://www.newsauto.gr/news/racechip-h ... s-vid/amp/
Στην Ευρώπη είναι soldout και έχει ημερομηνία παράδοσης άνω του 6μηνου! -
Μιλάμε για το καλύτερο hothatch , όχι λόγω απολυτων επιδόσεων, αλλά λόγω στησίματος και αίσθησης σε συνδυασμό με κορυφαίο hardware εξοπλισμό σε σχέση με τον ανταγωνισμό ( αναρτήσεις , φρένα , μετάδοση , απίστευτη παραμετροποίηση) σε ασυναγώνιστη τιμή.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Ξέρουμε ποτέ έρχεται το FL i20 και ποτέ θα βάλουν ενημερωμένους τιμοκαταλόγους?
-
Ο χρήστης amagawd έγραψε:
Ξέρουμε ποτέ έρχεται το FL i20 και ποτέ θα βάλουν ενημερωμένους τιμοκαταλόγους?Δεν έχει έρθει;;;;το διαφημίζουν εδω και κανα 2μηνο......
-
Το συνεργείο της Hyundai στην Καλλιθέα (Συγγρού 73) είναι αξιόπιστο; έχει κάποιος άποψη;
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ψάχνω επίσης να πάρω κουκούλα για i30 hb. Κάποια πρόταση στα νότια προάστια;
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα παιδιά.
Ενδιαφέρομαι για την αγορά μεταχειρισμένου του I 20, μοντέλο 2012 ή και '13.Επειδή το γνωρίζετε το αυτοκίνητο θα ήθελα να μου πείτε την εμπειρία σας, σχετικά με την οδική συμπεριφορά, τον κινητήρα σε απόδοση και γενικά ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματσ του συγκεκριμένου μοντέλου.
Οτιδήποτε κρίνετε εσείς ότι έχει σημασία να ξέρω στο ψάξιμο που κάνω. Αν είστε ευχαριστημένοι ή αν ( εκ των υστέρων θα ήταν προτιμότερο να παίρνατε κάποιο άλλο και ποιο).
Ευχαριστώ! -
Ο χρήστης Green_Dragon έγραψε:
Καλημέρα παιδιά.
Ενδιαφέρομαι για την αγορά μεταχειρισμένου του I 20, μοντέλο 2012 ή και '13.Επειδή το γνωρίζετε το αυτοκίνητο θα ήθελα να μου πείτε την εμπειρία σας, σχετικά με την οδική συμπεριφορά, τον κινητήρα σε απόδοση και γενικά ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματσ του συγκεκριμένου μοντέλου.
Οτιδήποτε κρίνετε εσείς ότι έχει σημασία να ξέρω στο ψάξιμο που κάνω. Αν είστε ευχαριστημένοι ή αν ( εκ των υστέρων θα ήταν προτιμότερο να παίρνατε κάποιο άλλο και ποιο).
Ευχαριστώ!Βασικά πες μας εσύ για ποιον κινητήρα λες. Βενζίνη 1.2&1.4;;;;; Πετρέλαιο 1.1&1.4;;;;
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Βασικά πες μας εσύ για ποιον κινητήρα λες. Βενζίνη 1.2&1.4;;;;; Πετρέλαιο 1.1&1.4;;;;
Σωστά, παράλειψη μου..... Βενζίνη 1250cc και 82 ίπποι.
-
Κάποια γνώμη παιδιά για το Ι 20;;;
-
Με βάση το προηγούμενο έχω ψιλοεπεξεργαστει το Rio. Διδυμακι του. Εξαιρετικό σχεδόν σε όλα του supermini.
Το νέο είναι και πολύ πιο όμορφο. -
Μου τηλ σήμερα από την αντιπροσωπεία ότι από εβδομάδα θα μου παραδώσουν για μερικές ώρες ενα i30N !!! Εντυπώσεις σύντομα ..
-
Ο χρήστης Green_Dragon έγραψε:
Κάποια γνώμη παιδιά για το Ι 20;;;Ένας αξιοπρεπεστατος μεταφορέας,με προσόν την κορυφαία αξιοπιστία. Καλό και βελτιωμένο σε όλους τους τομείς. Ο εν λόγω κινητήρας απλά επαρκής.
HYUNDAI FORUM