-
Πολύ ενδιαφέροντα όσα γράφει ο Lap αλλά ας επανέλθουμε στο topic. Η τιμή καταλόγου του tuscon 1.6d 115ps comfort καθορίστηκε στα 22.370 και χωρίς χρέωση του μεταλλικού χρώματος (προφανώς για να μην περάσει τα 17.000 προ φόρων). Δεν την βρίσκω κακή μιας και εξοπλιστικά δεν έχει κάποια τρανταχτή έλλειψη.
-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Δεν την βρίσκω κακή μιας και εξοπλιστικά δεν έχει κάποια τρανταχτή έλλειψη.Ξέρουμε κάτι για τον εξοπλισμό της comfort? Στο ελληνικό site μπορεί να έχει τις τιμές από το fl, αλλά σε conf και στα χαρακτηριστικά μοντέλου έχει ακόμα το pre fl μοντέλο.
-
Σιγουρα προσεγγιζει την κομφορτ νεβι...
Στάλθηκε από το HUAWEI Y625-U51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επισης τοσο αξιοπιστο αμαξι με ποιοτικο εξοπλισμο και καινουργιο αλουμινενιο ντιζελοκινητηρα σε τετοια τιμη σαν συνολο πιστευω δυσκολα να βρουμε στην αγορα....
-
Ο χρήστης xplicit έγραψε:
Ξέρουμε κάτι για τον εξοπλισμό της comfort? Στο ελληνικό site μπορεί να έχει τις τιμές από το fl, αλλά σε conf και στα χαρακτηριστικά μοντέλου έχει ακόμα το pre fl μοντέλο.Είχα πάρει από αντιπροσωπεία εκτυπωμένους τους εξοπλισμούς όλων των εκδόσεων αλλά δεν βρίσκω το χαρτί. Θυμάμαι όμως ότι η comfort έχει όλα τα απαραίτητα (και αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, κάμερα οπισθοπορείας, συνδεσιμότητα κινητών (car play, AA) κλπ. Ο πωλητής επέμενε ότι θα βγαίνει πάνω από 24 τιμή καταλόγου. Αλλά τελικά το έφεραν σε τιμή παρόμοια με το αντίστοιχο sportage. Το tuscon υπερτερεί κατά τη γνώμη μου σε design μέσα-έξω και -οριακά- σε χώρους. Το sportage facelift δεν το έχω δει από κοντά αλλά λένε ότι έχει αναβαθμισμένη ποιότητα. Και έχει επιπλέον 2 χρόνια εγγύηση.
-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Είχα πάρει από αντιπροσωπεία εκτυπωμένους τους εξοπλισμούς όλων των εκδόσεων αλλά δεν βρίσκω το χαρτί. Θυμάμαι όμως ότι η comfort έχει όλα τα απαραίτητα (και αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, κάμερα οπισθοπορείας, συνδεσιμότητα κινητών (car play, AA) κλπ. Ο πωλητής επέμενε ότι θα βγαίνει πάνω από 24 τιμή καταλόγου. Αλλά τελικά το έφεραν σε τιμή παρόμοια με το αντίστοιχο sportage. Το tuscon υπερτερεί κατά τη γνώμη μου σε design μέσα-έξω και -οριακά- σε χώρους. Το sportage facelift δεν το έχω δει από κοντά αλλά λένε ότι έχει αναβαθμισμένη ποιότητα. Και έχει επιπλέον 2 χρόνια εγγύηση.Αν είναι έτσι όπως τα λες, δεν έχει ουσιαστικές διαφορές από την έκδοση style, άρα για ποιο λόγο να κοστίζει 4 χιλιάρικα (2 βασικά, τα άλλα 2 είναι οι φόροι) παραπάνω?
-
Στο diesel η style έχει 136 άλογα από 115 και κοστίζει με χρώμα και πινακίδες 27 χιλιάρικα και κάτι. Εξοπλιστικά δεν έχει μεγάλες διαφορές (από όσο θυμάμαι αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός-πίσω, αναδιπλούμενους καθρέπτες, άλλες ταπετσαρίες).
-
Ευχαριστώ για την ενημέρωση, αν είναι έτσι όπως τα λες θα του ρίξω μια ματιά. Σ' έχω ζαλίσει βέβαια , ξέρεις αν μπορείς να βάλεις έξτρα εξοπλισμό όπως πχ, πανοραμική ηλιοροφή?
-
Μακάρι να βρω τους εξοπλισμούς να στους στείλω . Στη βασική diesel δεν μπαίνει τίποτα, είναι οριακά τιμολογημένο. Γι' αυτό και δεν χρεώνουν μεταλλικό. Στην style με τα 136 άλογα φαντάζομαι ότι θα μπαίνει χωρίς να αλλάξει κλίμακα. Αλλά θα ακουμπάς τα 28 χιλιάρικα.
Προσωπική άποψη, η πλέον vfm έκδοση του ανανεωμένου tuscon είναι η diesel comfort με τα 115 άλογα. Euro 6 d-temp μοτέρ, οικονομικό, ραφιναρισμένο σύμφωνα με τα πρώτα reviews και σίγουρα καλύτερο από τον ατμοσφαιρικό 1.6 βενζίνη. Απλά δεν το επικοινωνούν γιατί θέλουν να ξεστοκάρουν τον 1.7 diesel πρώτα. Για τον οποίο δεν παίζει και καμιά σπουδαία έκπτωση. -
Το tucson το κοιταω και εγω και μπορω να πω οτι προσφερει πολλα για τη τιμη του. Δυστυχως εξτρα εξοπλισμος δεν παιζει. Ουτε επιλογη για ηλιοροφη ουτε αισθητηρες μπροστα, ουτε χρωμιομενες λεπτομερειες στα παραθυρα, ουτε 8 αρα οθονη με navi. Απο οτι καταλαβα αν πιεσεις μπορεις να κανεις ειδικη παραγγελια αλλα επειδη οι περισσοτερες εκδοσεις ειναι τιμολογημενες κοντα στα ορια θα αλλαζει κατα πολυ η τελικη τιμη λογω τελων ταξινομησης.
Οδηγησα το diesel 115 και βενζινη στα 132 τα οποια και τα δυο μου φανηκαν πολυ λιγα για το βαρος του και ημασταν μονο 2 ατομα στο αμαξι. Με οικογενεια φορτωμενο θα ειναι ποιο αργο και απο το 75αρι polo μου.
Αντιθετως ο 1.6 turbo μου εκανε πολυ καλη εντυπωση και εκτος απροοπτου θα παω για αυτον με DCT. -
Κάτι τελευταίο, με τους ρύπους στο diesel ξέρουμε τι παίζει?
-
Ο χρήστης biliou έγραψε:
Το tucson το κοιταω και εγω και μπορω να πω οτι προσφερει πολλα για τη τιμη του. Δυστυχως εξτρα εξοπλισμος δεν παιζει. Ουτε επιλογη για ηλιοροφη ουτε αισθητηρες μπροστα, ουτε χρωμιομενες λεπτομερειες στα παραθυρα, ουτε 8 αρα οθονη με navi. Απο οτι καταλαβα αν πιεσεις μπορεις να κανεις ειδικη παραγγελια αλλα επειδη οι περισσοτερες εκδοσεις ειναι τιμολογημενες κοντα στα ορια θα αλλαζει κατα πολυ η τελικη τιμη λογω τελων ταξινομησης.
Οδηγησα το diesel 115 και βενζινη στα 132 τα οποια και τα δυο μου φανηκαν πολυ λιγα για το βαρος του και ημασταν μονο 2 ατομα στο αμαξι. Με οικογενεια φορτωμενο θα ειναι ποιο αργο και απο το 75αρι polo μου.
Αντιθετως ο 1.6 turbo μου εκανε πολυ καλη εντυπωση και εκτος απροοπτου θα παω για αυτον με DCT.Συμφωνω για τον βενζινης με τα 132 αλογα....αλλα ο 1.7 diesel με τα 115 αλογα ηταν αξιοπρεπεις με 4 ατομα στην καμπινα...φαντασου ο καινουργιος 1.6 τουρμοντιζελ....για μια οικεγενεια που ψαχνει αξιοπρεπεις επιδοσεις με καλη καταναλωση μια χαρα πιστευω θα ειναι...1.6 τουρμπο βενζινης συμφωνω οτι ειναι διαμαντι σε επιδοσεις αλλα σε καταναλωση σε τρωει η μαρμαγκα απο τα βερεσεδια που θα αφηνεις στον βενζινα
-
Ο χρήστης xplicit έγραψε:
Κάτι τελευταίο, με τους ρύπους στο diesel ξέρουμε τι παίζει?Απο 109 - 114
-
http://www.zougla.gr/automoto/news/arti ... undai-nexo
Πραγματικά πόσο έχουν προοδεύσει όλοι σχεδόν οι κατασκευαστές σε αυτόν τον τομέα και πάραυτα συνεχίζουμε να θρηνουμε θύματα από τροχαία! -
Καταπληκτικό βίντεο, το έκλεψα από διπλανό φόρουμ που δεν είμαι μέλος και δεν μπορώ να σχολιάσω.
https://youtu.be/cz3zJORvntE
Δεν ήξερα την ιστορία της Hyundai - Kia, τεράστιες επενδύσεις σε υποδομές και εισαγωγή expertise από την δεκαετία του 70, και τώρα καταλαβαίνω πως είναι στο DNA της ο βαθμός ελευθερίας που έχει ο Peter Schreyer, και γιατί με ενθουσίασαν τόσο πολύ οι συνεντεύξεις του... Γερμαναρά Albert Bierman που μιλάει σαν μικρό παιδάκι για την φιλοσοφία πίσω από το καταπληκτικό i30N (νομίζω πως έχει κλέψει και άλλα δύο καλά στελέχη της BMW)Και μετά σκέφτομαι την δική μας κατάσταση και πως θαφτηκαν και χλευαστηκαν εδώ μυαλά τύπου Καββαθα (δεν χρειαζόταν πολλοί, 4-5 στις κατάλληλες θέσεις) και μου έρχεται εμετός..
Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
http://www.zougla.gr/automoto/news/arti ... dai-ke-kia
Έπρεπε να είχε εφαρμοστεί εδώ και χρόνια! -
Accent 1.3 πρώτης γενιάς (νομίζω του 96') με περίπου 80 άλογα.
Η χρήση του εξαρχής από 4, 5 οδηγούς και κυκλοφορία περισσότερο εθνικό δίκτυο και πολύ λίγη, ελάχιστη σε πόλη.Με τακτική συντήρηση κάθε χρόνο σε αντιπροσωπία και με αντικαταστασεις σε αναλώσιμα βάσει προγράμματος. Εκτάκτως μόνο μια βλάβη στο ac στις αρχες του καλοκαιριου φέτος που χρειάστηκε επισκευή και αντικατάσταση ενός μηχανισμού του.
Το αδερφάκι του ίδιας ηλικίας (φτωχότερη έκδοση χωρίς ac) με αποκλειστική χρήση εντός πόλης απο κάμποσους οδηγους και συντήρηση όποτε τύχει σε μαστρογιωργηδες και μαστρογιαννηδες της γειτονιάς.
Αρκετά θέματα σε μηχανικά από διαρροές αλλά και ηλεκτρικά όπως φώτα και παράθυρα να ανάβουν και να ανοίγουν αντίστοιχα όποτε θέλουν, με σοβαροτερο όμως την διαρροή βαλβολινων από το κιβώτιο και χρήση για πάνω από 10000 χλμ έτσι. Έκτοτε το κιβώτιο 'θύμωσε' και κουμπώνει όπου να' ναι, γρατζουναει και σκουζει κλπ ...[emoji16] -
1341 κυβικά και 84 άλογα στις 5700 σαλ, 12βαλβιδο, με μόνο εκκεντροφόρο επικεφαλής. Το είχαμε κ εμείς, του έσπασε ο πατέρας μου το μοτέρ στα 100.000 χλμ, δεν ειχε αλλάξει ιμάντα κ πήγαινε τάπα στην Εθνική.
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
Αυτό που εντυπωσιάζει είναι πόσο απαραίτητη είναι η σωστή συντήρηση που στο συγκεκριμένο ήταν κιόλας αρκετά προσιτή, όπως και η προσεκτική χρήση για να βγάλει πάρα πολλά απροβληματιστα χιλιόμετρα και να συνεχίζει ακάθεκτο σε αντίθεση με την κακή χρήση και την επιπολαια συντήρηση που κάθε λίγο και λιγάκι όλο και κάτι βγάζει.
Και σε έναν κινητήρα, εντελώς απλή κατασκευή και καμιά σχέση με τους πολυπλοκους τωρινους. -
12 χρόνια παντελώς απροβληματιστο!
Αυτά στις φωτογραφίες είναι μετά το '96 γιατί οι περιοχή μετά 6000 στροφές δεν είναι σε κόκκινο χρώμα όπως ήταν ως τότε.
HYUNDAI FORUM