-
Ωραίο κι αρμονικά σχεδιασμένο το i30 fastback.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Με μια μπαγκαζιερα οροφής λύνεται το πρόβλημα σου.
Έχεις το καλύτερο αυτοκίνητο από άποψη μεγέθους, για εντός και εκτός πόλης.Η μπαγκαζιέρα υπάρχει ήδη και μάλιστα 450λιτρα. Γεμίζει με το ένα κουτσούβελο, με το δεύτερο δεν θα χωράμε. Χρειαζόμαστε πορτμπαγκάζ τουλάχιστον 400λιτρα + τη μπαγκαζιέρα.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Ώπα φίλος........κάτι δεν κάνεις καλά!!!! [emoji38]
450λ η μπαγκαζιερα+350λ το αυτοκίνητο=800λ συνολικά!!!
Ούτε βανακι δεν θα σε καλυπτε. Διακοπές με παιδιά δεν σημαίνει μετακόμιση!
Όλοι περάσαμε αυτή τη φάση,εγώ μια χαρά την έβγαλα με τα 520λ του 6 και τώρα πλέον σέρνω πίσω μου περίπου 1.5μ αχρηστης λαμαρίνας. [emoji38]Μόνο το καρότσι και το παρκοκρέβατο είναι το πορτμπαγκάζ, λοιπά συμπράγκαλα στη μπαγκαζιέρα. Το σχήμα παίζει καθοριστικό ρόλο.
-
Παρκοκρέβατο για που??
-
Ο χρήστης xplicit έγραψε:
Παρκοκρέβατο για που??Για εκεί που πηγαίνει και που -προφανώς- δεν υπάρχει. Για λίγο καιρό αυτή η φάση βέβαια αλλά πρέπει. Και εγω για κανα χρόνο το κουβάλαγα, κυρίως στο χωριό. Σε ξενοδοχεία βέβαια υπάρχει σαν παροχή 99%.
Φίλος μεγάλωσε δίδυμα με 206 3d!!! Με το ζόρι χωράγανε τα 2 καθισματάκια πίσω. Με μπαγκαζιέρα βέβαια. -
Θα διαβάζει κανένας οδηγός 60+ και θα γελάει με τις απαιτήσεις του σύγχρονου οδηγού-οικογενειάρχη. Για τους περισσότερούς μας πια ένα suv με μπαγκαζιέρα και τρέιλερ έχει οριακούς χώρους.
-
Η ερώτηση βασικά ήταν και λίγο ρητορική..
Από τη στιγμή που πηγαίνεις σε γονείς, μπορείς να έχεις ένα παρκοκρέβατο και εκεί (με μια γρήγορη αναζήτηση 50-100, άντε για να είμαι large 150 ευρώ). Έτσι πιστεύω τη βγάζεις οικονομικότερα από το να μπεις σε έξοδα για καινούριο αμάξι.
-
Στους γονείς, που μένουν Αθήνα , υπάρχει ήδη ένα μόνιμο. Στην γιαγιά - μπάρμπα στα δύο χωριά δεν παίζει να δώσω 200€ για άλλα δύο παρκοκρέβατα για καμιά δεκαριά φορές που θα χρειαστεί.
Βέβαια δεν είναι μόνο το παρκοκρέβατο το θέμα. Το ένα χωριό είναι σε κάμπο, το άλλο σε βουνό. Τι ρούχα παίρνεις;;; Όταν ήμουν μικρός καβατζόναμε ρούχα από συνομήλικα ξαδέρφια. Τώρα συνομήλικα δεν υπάρχουν. Οπότε παίρνεις σχεδόν τα πάντα.Με τα χλμ που κάνω , περίπου 35000 το χρόνο, και που έχει ήδη το auris 163000 πρέπει να μπει στην λίστα με τα σχετικά άμεσα έξοδα (τονίζω το σχετικά, μόλις ζητήσει το auris κάτι παραπάνω από αναλώσιμα).
-
Πρέπει να ξεκίνησε η διάθεσή του στις κατά τόπους ευρωπαϊκές αγορές.
Προς στιγμήν, απ' ότι φαίνεται, διατίθεται μόνο σε βενζίνη 1.0 120ps και 1.4 140ps.
Κάπως τσιμπημένο θα το χαρακτήριζα..
-
Το i30 fastback μου αρεσει παρα πολυ μεσα-εξω. Οι τιμη του θα συμφωνησω οτι φαινεται τσιμπημενη. Να δουμε ποσο θα εχει Ελλαδα αν ερθει...
-
Αν έρθει με αυτές τις τιμές εδώ,δεν θα πουλήσει ούτε ένα κομμάτι!!!! Εκτιμώ θα είναι τουλάχιστον 1000€ κάτω ανά έκδοση, όπως άλλωστε έχει συμβεί με τόσα άλλα μοντέλα του ομίλου κατά καιρούς.
-
Όσον αφορά το i30 fastback..
Mέσα προς τέλη Φεβ θα 'ναι στις κατα τόπους αντιπροσωπείες. Αρχικά θα διατεθεί μόνο σε βενζίνη και μέσα στη χρονιά θα έρθει και σε diesel.
Οι τιμές πιστεύω θα είναι άμεσα συγκρίσιμες με του octavia..
-
Το octavia δεν ειναι μεγαλυτερης κατηγοριας αυτοκινητο? Σε diesel δηλαδη θα περναει τα 20000 ευρω?
-
Ο χρήστης andreasg έγραψε:
Το octavia δεν ειναι μεγαλυτερης κατηγοριας αυτοκινητο? Σε diesel δηλαδη θα περναει τα 20000 ευρω?Κάθε άλλο, η octavia τοποθετείται στο c-segment μαζί με τα υπόλοιπα hatches.
Οριακά πιστεύω πως ναι, ούτως ή άλλως και το i30 hatchback 1.6 110ps diesel ξεκινάει από τα 19-20, αναλόγως την έκδοση.
-
http://www.pronews.gr/auto-moto/paroysi ... n-kaysimoy
Έχουν ξεφύγει λέμε. Το αυτόνομο δεν με ενθουσιάζει,η τεχνολογία κίνησης όμως με την χλμ αυτονομία είναι εντυπωσιακή και πολλά υποσχόμενη. -
Δωρεάν σέρβις ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
Αυτό ήταν το σλόγκαν πριν πάνω από 10 χρόνια που έπαιζε στις τηλεοράσεις πρωί μεσημέρι βράδυ.
Πλέον το δωρεάν πέθανε σε πανελλαδικό επίπεδο από ότι μαθαίνω. Πριν 3 χρόνια σταμάτησε στο Ηράκλειο, σήμερα πήρα τηλέφωνο στα Χανιά να κανονίσω ραντεβού αφού ήξερα ότι εκεί ακόμα το κάνουν αλλά όχι μόνο έφαγα πόρτα αλλά μου είπαν ότι το δωρεάν σταμάτησε γενικά.
Τι να πω? -
Ότι δεν έχει γραφτεί -και υπογραφεί- σε χαρτί, είναι περίπου λόγια του αέρα, σήμερα λέμε, αύριο ξελέμε. Αυτό ισχύει γενικώς και παγκοσμίως, δεν το λέω για την Hyundai ή για την Ελλάδα....
-
Προφανώς τίποτε δεν κρατά για πάντα.
-
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
Ότι δεν έχει γραφτεί -και υπογραφεί- σε χαρτί, είναι περίπου λόγια του αέρα, σήμερα λέμε, αύριο ξελέμε. Αυτό ισχύει γενικώς και παγκοσμίως, δεν το λέω για την Hyundai ή για την Ελλάδα....Ούτε το γραμμένο σε διασφαλίζει. Αλλάζει ο αντιπρόσωπος και ακυρόνονται όλες οι συμφωνίες. Έχει γίνει σε πολύ ακριβότερα πράγματα. Ξέρετε πόσος κόσμος έχασε εκατομμύρια Δρχ που είχε προπληρώσει σε πακέτα διακοπων 50 ετών όταν ο Στέγκος αγόρασε το Porto Carras και ακυρώθηκαν όλες οι προηγούμενες συμβάσεις; Είναι στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια το θέμα 20 χρόνια τώρα... Ξέρω όμως ότι ένα @ θα πάρουμε...
-
Όταν έχεις ένα υπογεγραμμένο χαρτί, μπορείς να καταφύγεις σε Δικαστήρια, Αρχές, ακόμα και κοινοτικά όργανα. Στο τέλος θα πάρεις ότι είναι να πάρεις, ότι αποφασίσουν τα δικαστήρια, ότι υπάρχει κοκ. Αν δεν έχεις χαρτί, τότε σίγουρα θα πάρεις @@....
-
Κι όμως υπάρχει χαρτί υπογεγραμενο από τον επίσημο έμπορο. Δωρεάν σέρβις για πάντα αλλά προφανώς το πρόγραμμα / προσφορά σταματάει μόλις το αμάξι πουληθεί. Κοινώς μόνο για τον πρώτο ιδιοκτήτη. Πέρασαν από τότε 11 χρόνια περίπου. Αν τα βάλουμε κάτω, τα 1000 ευρώ που δόθηκαν επί πλέον, 'φευγουν' αν κάνουμε τη διαίρεση. Πάνω κάτω μια εκατοστή ευρώ δεν είναι ένα σέρβις για ένα Accent?
Αυτό ίσως να είδε και η μαμά εταιρεία και σταμάτησε να πληρώνει. Θα μου πείτε, η συμφωνία είναι συμφωνία. Αντε τωρα να μπει κανείς σε μια δικαστική διαμάχη που ένας θεός ξέρει πόσο θα τραβήξει κι όλα αυτά για ένα αμάξι 10-11 χρονών με μηδαμινη εμπορική αξίαΠαρόλα αυτά τα συναισθήματα για τη Hyundai δεν είναι καθόλου καλά.
HYUNDAI FORUM