-
Δεν περίμενα τόσα αρνητικά σχόλια μαζεμένα για τη Σειρά 1, και μάλιστα σε forum BMW:
http://www.bimmerfest.com/forums/showthread.php?t=72358
Εν ολίγοις, το εξωτερικό δεν πολυαρέσει, το εσωτερικό είναι φτηνό για BMW, το πίσω κάθισμα είναι μόνο για παιδιά, ξεχάστε το πεντάθυρο και περιμένετε το κουπέ ή ακόμα καλύτερα το ρόαντστερ.
Από την άλλοι όλοι συμφωνούν ότι θα πουλήσει!
Κατάλληλο μόνο για ανύπαντρους/ες.
Και η συμβουλή: Ξεχάστε τα ακριβά αξεσουάρ, αγοράστε το πιο βασικό μοντέλο και απολαύστε το. -
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Δεν περίμενα τόσα αρνητικά σχόλια μαζεμένα για τη Σειρά 1, και μάλιστα σε forum BMW:
http://www.bimmerfest.com/forums/showthread.php?t=72358
Εν ολίγοις, το εξωτερικό δεν πολυαρέσει, το εσωτερικό είναι φτηνό για BMW, το πίσω κάθισμα είναι μόνο για παιδιά, ξεχάστε το πεντάθυρο και περιμένετε το κουπέ ή ακόμα καλύτερα το ρόαντστερ.
Από την άλλοι όλοι συμφωνούν ότι θα πουλήσει!
Κατάλληλο μόνο για ανύπαντρους/ες.
Και η συμβουλή: Ξεχάστε τα ακριβά αξεσουάρ, αγοράστε το πιο βασικό μοντέλο και απολαύστε το.Σχετικά με τον εξοπλισμό της 1 στην βασική έκδοση έχει ότι έχει το Α3 5porto στην έκδοση των 27000!!! Πίσω μικρό σε σχέση με το τεράστιο Α3. Απ'εξω χάλι σε σχέση με το Α3. Τι να πώ δύσκολη επιλογή για αυτόν που σκέφτεται σοβαρά να επιλέξει και να αγοράσει και όχι απλώς να πεί την γνώμη του. Αδερφέ υπομονή και καλή επιλογή!
Αν και εγώ επιμένω, πάρε ένα S40 1.8 στα ίδια χρήματα και να ξεχωρίζεις κιόλας απο το πλήθος
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Τώρα που τη βλέπω σε πραγματικές φωτογραφίες έχω να πω το εξής.
Μοιάζει πάρα πολύ με το καινούριο Astra (ειδικά στο πίσω μέρος) και με την 147 (από το πλάι). Πάρα πολύ, όμως.
Το μόνο τελικά που δεν σηκώνει αμφιβολία, είναι το μπροστινό μέρος...Μάλλον γι'αυτό είναι η πρώτη BMW που μου αρέσει από πλευράς εμφάνισης. Θα την έπαιρνα ευχαρίστως αν έψαχνα σήμερα γι'αυτοκίνητο και είχα τα λεφτά (που απ' ό,τι ακούω δεν είναι και τόσα πολλά).
-
Πολλά ίσως δεν είναι για την 116 αλλά πιστεύω πως για να αξιοποιήσεις τα δυναμικά του χαρακτηριστικά και την τέλεια κατανομή του χρειάζεται ο δίλιτρος κινητήρας. Αλλιώς όλα τα παραπάνω παραμένουν στα χαρτιά για εμένα. Γιατί να πάρω τη σειρά 1 τη στιγμή που μπορούν να κινηθούν ταχύτερα (όχι μόνο στην ευθεία) οι 147 και Α3 ;
Έτσι περίπου θα είναι η τρίθυρη:
http://www.auto-motor-und-sport.de/sixc ... mw_450.jpg -
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Γιατί να πάρω τη σειρά 1 τη στιγμή που μπορούν να κινηθούν ταχύτερα (όχι μόνο στην ευθεία) οι 147 και Α3 ;Γιατί έχουν τόσο καλό marketing οι γερμανοί που σου κάνει πλύση εγκεφάλου, έτσι ώστε μεθάυριο να λες στους φίλους σου πόσο καλή κατανομή βάρους έχει, την αξεπέραστη ποιότητα, το σηματάκι μπροστά τι όμορφο που είναι, τι αστραφτερή ζάντα κλπ και μπλα μπλα μπλα...
Υγ Συμφωνώ ότι για να καταλάβεις τι αυτοκίνητο πήρες χρειάζεται (το λιγότερο) ο δίλιτρος...
-
Πάντως εγώ θα κάνω τον αιρετικό και θα επικαλεστώ τους 4τροχούς,οι οποίοι μιλάνε για ένα ξεχωριστό σε οδηγική αίσθηση αυτοκίνητο,ακόμη και με το μικρό κινητήρα....Ίδωμεν...
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Πάντως εγώ θα κάνω τον αιρετικό και θα επικαλεστώ τους 4τροχούς,οι οποίοι μιλάνε για ένα ξεχωριστό σε οδηγική αίσθηση αυτοκίνητο,ακόμη και με το μικρό κινητήρα....Ίδωμεν...Δεν αναιρώ αυτά που λένε οι 4Τ (ελπίζω να τα διαπιστώσω και εγώ με ένα test drive) απλώς θεωρώ πως αυτή η αίσθηση θα τη νοιώσεις πολύ καλύτερα με παραπάνω άλογα και ροπή.
-
Πάντως εγώ θα κάνω τον αιρετικό και θα επικαλεστώ τους 4τροχούς,οι οποίοι μιλάνε για ένα ξεχωριστό σε οδηγική αίσθηση αυτοκίνητο,ακόμη και με το μικρό κινητήρα....Ίδωμεν...
Δεν αναιρώ αυτά που λένε οι 4Τ (ελπίζω να τα διαπιστώσω και εγώ με ένα test drive) απλώς θεωρώ πως αυτή η αίσθηση θα τη νοιώσεις πολύ καλύτερα με παραπάνω άλογα και ροπή.
Σίγουρα σε πισωκίνητα τα χρειάζεσαι τα αλογάκια. 316 εταιρική που την οδηγούσα αρκετά, ήταν η πλέον ξενέρωτη αφού της έλειπε δύναμη! Για την 1 τώρα θέλω κι εγώ να την οδηγήσω, σίγουρα κάτι προς το καλό θα έχει αλλάξει!
-
Διάβασα απόψεις από τους πρώτους που έκαναν τεστ ντράιβ και τους πρώτους κατόχους Σειράς 1 στην Αγγλία. Λένε ότι η 120d έχει καλύτερη οδική συμπεριφορά και από την δίλιτρη 3άρα κουπέ και από την δίλιτρη 3άρα κόμπακτ. Η νέα πίσω ανάρτηση φαίνεται ότι δουλεύει! Αλλά όλοι γκρινιάζουν για τον χώρο στα πίσω καθίσματα (μικρότερος από του Golf) και τα πλαστικά (εφάμιλλα του Golf, αλλά υποδεέστερα από την 3άρα). Πάντως οι πλάτες των εμπρός καθισμάτων είναι 'σκαμμένες' σε αντίθεση με τα πρώτα αυτοκίνητα δοκιμών για να κερδιθούν δύο πόντοι ακόμα.
-
Εχθές πήγα και την είδα απο κοντά σε αντιπροσωπία. Διάβαζα οτι έχουν γίνει παραχωρήσεις στους πίσω σχετικά με τους χώρους αλλά αυτό δε το περίμενα. Είναι τραγικοί οι χώροι πίσω. Μπήκα με το ζόρι μέσα και στην έξοδο φράκαραν τα πόδια μου με το πωλητή να με βλέπει να παλεύω να βγώ (είμαι 1,85μ. περίπου).
Άν ήταν τρίθυρο δε θα με πείραζε αλλά το hatchback (που σημαίνει οτι θα τους ήθελα τους χώρους πίσω) δε ξέρω κατα πόσο θα το επέλεγα. Μέσα είναι πολύ ωραία( και ποιοτική) όπως και εξωτερικά. Θα περιμένω τη 2 πάντως... -
... Θα περιμένω τη 2 πάντως...Σειρά 2 και 4 μάλλον δεν θα υπάρξει γιατί τα 216-220-416-420 είναι κατοχυρωμένα από την πρώην αδελφή... Rover
-
Τελικά αποφασήστηκε. Δεν θα υπάρξει ούτε Σειρά 2 ούτε Σειρά 4. Ίσως όμως να δούμε Μ2 και Ζ2.
Όσο για τα νούμερα της Rover, δεν είναι απίθανο να έχει υπάρξει ήδη διακανονισμός. Μην ξεχνάτε ότι και η BMW πούλησε το όνομα C1 στη Citroen. -
Ναι και εγώ έχω διαβάσει κάμποσες φορές οτι τη μια ακυρώνεται η ονομασία με ζυγό αριθμό των σπόρ εκδόσεων και την άλλη επαναφέρεται. Δε νομίζω πως θα αργήσουμε να μάθουμε τι θα γίνει οριστικά.
Όσο για την 1 άρχισαν ήδη οι βελτιώσεις
http://speed.supercars.net/pitlane/pics/459247c.jpg
http://speed.supercars.net/pitlane/pics/459247c.jpg
http://speed.supercars.net/pitlane/pics/459247b.jpg
http://speed.supercars.net/pitlane/pics/459247d.jpg -
συγγνώμη για το ύφος, αλλά αϊ στο δι@ο.. πια με το τμήμα μάρκετινγκ της μπέμπας, έχω βαρεθεί να διαβάζω για αυτή την περίφημη αλλαγή ονομασίας 2 χρόνια τώρα... αν η πλροφορία στέκει, είναι η 3η φορά που ανακαλούν την αρχική απόφαση αλλαγής ονομασίας... τμήμα μάρκετινγκ είναι αυτό ή η μάνα μου όταν ψωνίζει;
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Διάβασα απόψεις από τους πρώτους που έκαναν τεστ ντράιβ και τους πρώτους κατόχους Σειράς 1 στην Αγγλία. Λένε ότι η 120d έχει καλύτερη οδική συμπεριφορά και από την δίλιτρη 3άρα κουπέ και από την δίλιτρη 3άρα κόμπακτ. Η νέα πίσω ανάρτηση φαίνεται ότι δουλεύει! Αλλά όλοι γκρινιάζουν για τον χώρο στα πίσω καθίσματα (μικρότερος από του Golf) και τα πλαστικά (εφάμιλλα του Golf, αλλά υποδεέστερα από την 3άρα). Πάντως οι πλάτες των εμπρός καθισμάτων είναι 'σκαμμένες' σε αντίθεση με τα πρώτα αυτοκίνητα δοκιμών για να κερδιθούν δύο πόντοι ακόμα.Νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι για να πάρεις τη νέα BMW για αυτό που σου προσφέρει αυτή όπως και ΚΑΘΕ BMW. Καμμιά BMW δεν διακρίνεται στην κατηγορία της για τους χώρους, την παθητική ασφάλεια, την μεγάλη εγγύηση, το πορτ μπαγάζ, την χαληλή τιμή αλλά είναι ΠΑΝΤΑ κορυφαία σε οδίκή συμπεριφορά, σε οδηγική απόλαυση, κινητήρες, κατανομή, ενεργητική ασφάλεια, φρένα κτλ. Όσοι θέλουν τα πρώτα, υπάρχουν αρκετά αυτοκίνητα που τους καλύπτουν, όσοι θέλουν τα δεύτερα νομίζω υπάρχει μόνο η σειρά 1 που να τα προσφέρει σε τέτοιο βαθμό στην κατηγορία (έστω και με το ανάλογο τίμημα).
-
Ο χρήστης christopher έγραψε:
Νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι για να πάρεις τη νέα BMW για αυτό που σου προσφέρει αυτή όπως και ΚΑΘΕ BMW. Καμμιά BMW δεν διακρίνεται στην κατηγορία της για τους χώρους, την παθητική ασφάλεια, την μεγάλη εγγύηση, το πορτ μπαγάζ, την χαληλή τιμή αλλά είναι ΠΑΝΤΑ κορυφαία σε οδίκή συμπεριφορά, σε οδηγική απόλαυση, κινητήρες, κατανομή, ενεργητική ασφάλεια, φρένα κτλ. Όσοι θέλουν τα πρώτα, υπάρχουν αρκετά αυτοκίνητα που τους καλύπτουν, όσοι θέλουν τα δεύτερα νομίζω υπάρχει μόνο η σειρά 1 που να τα προσφέρει σε τέτοιο βαθμό στην κατηγορία (έστω και με το ανάλογο τίμημα).
Μην είσαι τόσο απόλυτος. Η 1 ούτε σε βενζινοκινητήρες είναι κορυφαία, ούτε σε συμπεριφορά, ούτε σε επιδόσεις φυσικά. Στο marketing είναι
-
Λέτε να ξαναδούμε το θρυλικό λογότυπο Μ1?
Ελπίζω να φανεί αντάξια του ονόματος η 1 στην κορυφαία της έκδοση γιατί μέχρι στιγμής (όπως ειπώθηκε) το όλο project είναι μάλλον τερτίπι του μάρκετινγκ...
-
Ο χρήστης Jazzouras έγραψε:
Λέτε να ξαναδούμε το θρυλικό λογότυπο Μ1?Ελπίζω να φανεί αντάξια του ονόματος η 1 στην κορυφαία της έκδοση γιατί μέχρι στιγμής (όπως ειπώθηκε) το όλο project είναι μάλλον τερτίπι του μάρκετινγκ...
Προσωπικα δεν νομιζω να 'χαλασουν' αυτο το ονομα για την σειρα 1. Εχω διαβασει οτι στα αμεσα σχεδια της BMW ειναι η κατασκευη ενος supercar και το βλεπω πιο λογικο να παει εκει το ονομα. Θα μου πεις ομως αν βγαλουν την ενα σε εκδοση Μ πως θα την πουνε?? Ελα ντε. Μηπως βγει μονο Μ2 που θα ειναι λογικα η 3θυρη εκδοση???
-
Ο χρήστης frogy έγραψε:
Προσωπικα δεν νομιζω να 'χαλασουν' αυτο το ονομα για την σειρα 1. Εχω διαβασει οτι στα αμεσα σχεδια της BMW ειναι η κατασκευη ενος supercar και το βλεπω πιο λογικο να παει εκει το ονομα. Θα μου πεις ομως αν βγαλουν την ενα σε εκδοση Μ πως θα την πουνε?? Ελα ντε. Μηπως βγει μονο Μ2 που θα ειναι λογικα η 3θυρη εκδοση???Ελπίζω να μη βγείς ψεύτης γιατί πού αυτό...:
και πού η 1...
-
Ο χρήστης christopher έγραψε:
Νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι για να πάρεις τη νέα BMW για αυτό που σου προσφέρει αυτή όπως και ΚΑΘΕ BMW. Καμμιά BMW δεν διακρίνεται στην κατηγορία της για τους χώρους, την παθητική ασφάλεια, την μεγάλη εγγύηση, το πορτ μπαγάζ, την χαληλή τιμή αλλά είναι ΠΑΝΤΑ κορυφαία σε οδίκή συμπεριφορά, σε οδηγική απόλαυση, κινητήρες, κατανομή, ενεργητική ασφάλεια, φρένα κτλ. Όσοι θέλουν τα πρώτα, υπάρχουν αρκετά αυτοκίνητα που τους καλύπτουν, όσοι θέλουν τα δεύτερα νομίζω υπάρχει μόνο η σειρά 1 που να τα προσφέρει σε τέτοιο βαθμό στην κατηγορία (έστω και με το ανάλογο τίμημα).Άλλο δεν έχει τους χώρους του ανταγωνισμού και άλλο δεν έχει χώρους πίσω. Όταν βγάζεις ένα hatchback δε μπορείς να λές οτι δε σε ενδιαφέρουν οι χώροι. Η 1 έχει πίσω χώρους όσο ένα κουπέ 2+2 πράγμα που το θεωρώ τραγικό. Απο χώρους στο πορτ-μπαγκάζ βέβαια άλλο τίποτα. Χωράει ένα ολόκληρο νοικοκυριό
ΒΜW Σειράς 1: Η αναγέννηση της πίσω κίνησης?