Apr 22, 2004, 12:55 PM

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του φόρουμ και συγχαρητήρια πραγματικά για τις πολύτιμες πληροφορίες που παρέχετε για τον κόσμο της αυτοκίνησης.Είμαι φοιτητής στην Ιταλία και εδώ και 6 μήνες είμαι ιδιοκτήτης ενός Smart Passion και μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.Το μοναδικό πρόβλημα που έχω είναι η ασφάλεια του αυτοκινήτου.Σκεφτείτε ότι πληρώνω σχεδόν 1400 ευρώ το χρόνο στην ασφάλεια και χωρίς να είναι μικτή.Τραγικό ποσό κατά τη γνώμη μου και ταυτόχρονα εξαντλητικό γιατί το πληρώνω από την τσέπη μου.Θα ήθελα να ρωτήσω εάν γίνεται να το ασφαλίσω στην Ελλάδα με τις Ιταλικές πινακίδες και αν είναι εφικτό, μήπως έχετε υπόψιν σας κάποια συγκεκριμένη ασφαλιστική εταιρία όπου θα μπορούσα να απευθυνθώ.Πριν ένα μήνα είχα ρωτήσει στην Εθνική και μου είπαν ότι δεν είναι εφικτό,αλλά δεν γνωρίζω εάν ισχύει για όλες τις ασφαλιστικές.Θα είμουν ευγνώμων σε όποιον σε όποιον έχει βρεθεί ή βρίσκεται στην ίδια θέση με τη δική μου και μπορεί να μου δώσει ένα χέρι βοηθείας.Σε διαφορετική περίπτωση πιστεύω ότι η μόνη λύση είναι ο εκτελωνισμός,αλλά δεν γνωρίζω πόσος χρόνος απαιτείται και πόσα χρήματα για όλη τη διαδικασία.Εάν κοστίζει κάτω από 1000 ευρώ πιστεύω ότι με συμφέρει να το κάνω αλλιώς δεν ξέρω τι να κάνω.Ζητώ συγχώρεση για το μακροσκελές post αλλά όπως καταλαβαίνετε η αγωνία μου είναι μεγάλη.Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον απαντήσει