-
Εξαρταται απο το μεταχειρισμενο Φανη. Αν ειναι αξιας 30,000€ μια χαρα κανεις μικτη. Οσο για τους 'καφεδες' εξαρταται παλι απο το πού δηλωνεις μονιμη κατοκια. Πχ σε χωριο επαρχιας ειναι το μισο κοστος σχεδον σε σχεση με κεντρο Αθηνας
-
Εξαρταται απο το μεταχειρισμενο Φανη. Αν ειναι αξιας 30,000€ μια χαρα κανεις μικτη. Οσο για τους 'καφεδες' εξαρταται παλι απο το πού δηλωνεις μονιμη κατοκια. Πχ σε χωριο επαρχιας ειναι το μισο κοστος σχεδον σε σχεση με κεντρο Αθηνας
Πήρα χτες προσφορά από Anytime για ανανέωση.Για ασφ. κεφάλαιο 17850ε για κατοικία στη Λειβαδιά 278,05 και για Μαρούσι
256,02 για την μεσαία κάλυψη με μερικές επιπλέον χρεώσεις.Μικρή η διαφορά.
-
Για τόσο μεγάλη αξία ναι συμφωνώ. Και πάλι βέβαια λόγω παλαιότητας θέλει έλεγχο, γιατί πολλές φορές η ασφάλεια καλύπτει με μεγάλη έκπτωση τα ανταλλακτικά και δεν αξίζει.
Για καφέ, μιλάω για το σπίτι...€0.50 nespresso....αχαχα!! Δεν μιλάω για έξω...τα έχουμε κόψει αυτά...έξω μόνο μπύρες και τσίπουρα!
-
Πήρα χτες προσφορά από Anytime για ανανέωση.Για ασφ. κεφάλαιο 17850ε για κατοικία στη Λειβαδιά 278,05 και για Μαρούσι
256,02 για την μεσαία κάλυψη με μερικές επιπλέον χρεώσεις.Μικρή η διαφορά.
Μικτη? Ασε που μιλησα για χωριο επαρχιας, οχι για πολη. Το δικο μου στην HD βγαινει μικτη εδω που μενω στα 460€ και στην Αθηνα βγαινει 750€ με τις ιδιες καλύψεις
-
Για τόσο μεγάλη αξία ναι συμφωνώ. Και πάλι βέβαια λόγω παλαιότητας θέλει έλεγχο, γιατί πολλές φορές η ασφάλεια καλύπτει με μεγάλη έκπτωση τα ανταλλακτικά και δεν αξίζει.
Βαζεις καλυψη για 'Αξια νεων ανταλλακτικων' . Νομιζω την δινουν συνηθως απο μονοι τους οταν πρόκειται για μικτη
-
Μικτη? Ασε που μιλησα για χωριο επαρχιας, οχι για πολη. Το δικο μου στην HD βγαινει μικτη εδω που μενω στα 460€ και στην Αθηνα βγαινει 750€ με τις ιδιες καλύψεις
Οι τιμες αυτες ηταν τον Σεπτεμβριο που μας περασε. To ξανατσεκαρα πριν λιγο στην HD. Αλλαξαν οι τιμες . Το 460€ εγινε 520 και το 750 εγινε 700 . Μιλαω μονο για HD , δεν εψαξα αλλου
-
Απ' όσο ξέρω τιμές ανανεώνονται από τις ασφαλιστικές ανάλογα με τα ατυχήματα ανά νομό. Άρα δεν ισχύει το γενικά 'επαρχία', άλλο Χαλκιδική και άλλο Ευρυτανία.
-
Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους
Μετά από τρακάρισμα με υπαιτιοτητα του άλλου δηλώσεις κτλ,η ασφαλιστική μου επειδή δεν βρίσκτε προφυλακτήρας στην Ελλάδα και πρέπει να γίνει παραγγελία από Ιταλία αρνείται να με αποζημιώσει 100%
Το αυτοκίνητο είναι 8 ετών. Είναι νόμιμο? Μπορώ να διεκδικήσω πλήρη αποζημίωση επισκευής?
-
Μεταχειρισμενο δεν βρισκεται ? Αφου θα βαφει , δεν σε πειραζει
-
Όχι δυστυχώς έχουμε πέσει σε σπάνια έκδοση μοντέλου..
-
Ποιο ειναι?
Μηπως να σου στειλουν μεταχειρισμενο απο εξω με τιμολογιο?
-
Lancia ypsilon magic parking bumper 2013
-
Ψάξε στο ιταλικό ebay μπας κι έχει. Δηλαδή έχει, αλλά δεν ξέω τι διαφορά έχει το 'magik parking' ή μήπως τη γλυτώνεις με έναν απλό που του ανοίγεις τρύπες.
Αλήθεια, ποια ασφαλιστική σου κάνει νερά;
-
Εθνική Ασφαλιστική...
-
Λήγει την Κυριακή η δωρεάν ασφάλιση που μου είχε κάνει η toyota, και μου έστειλαν την ανανέωση. Έπαθα ένα σοκ.... Μεσαίες καλύψεις και ετήσιο 315€.
Μετά από ψάξιμο στο διαδίκτυο και ερώτηση σε ασφαλιστή, κατέληξα σε μική ασφάλεια στην HD προς 365€ με ασφαλιζόμενο κεφάλαιο 20500 και απαλλαγή 500€. Οδική βοήθεια, νομική κάλυψη, θράυση κλπ. Η anytime έβγαινε στα 440€ και ο ασφαλιστής μου έλεγε για 500+ και για axa πάνω από 600€....
Παίζει να είναι φόλα η HD, και να κλαίμε αν γίνει κάτι;;; ¨Εχει αποζημειωθεί κανείς σε ιδίες ζημίες;
-
Μια χαρά είναι η HD, πριν 2 χρόνια με είχαν αποζημιώσει για απόπειρα κλοπής που μου έσπασαν την κλειδαριά. Απλά δεν ξαναέκανα γιατί ακρίβυναν πάρα πολύ (μου έκανε εντύπωση που βρήκες τόσο φτηνά!!) και πλέον έκανα anytime.
-
Δήλωσα την κατοικία στη Χαλκιδική. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο.
-
Ακούγεται ότι αν τρακάρεις πχ Αθήνα και το ψάξουν ότι δεν κυκλοφορείς κυρίως εκεί που δηλώνεις, μπορεί και να αρνηθούν να σε καλύψουν. Και λογικό, αφού βασίζονται σε στατιστικά για να υπολογίσουν την πιθανότητα να τρακάρεις. Είναι σαν να ασφαλίσεις μόνο για σένα αλλά να το οδηγεί και νέος οδηγός. Αυτό πιθανότατα θα γίνει σε ακριβές ζημιές. Αλλά σκέψου να πληρώσεις για μικτή και όταν έρθει η ώρα να μην την έχεις
-
Μα δεν έχω μόνιμη κατοικία. Ο χρόνος μου μοιράζεται σχεδόν ίσα σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική. Δημότης Χαλκιδικής είμαι, εκεί ψηφίζω, εκεί είναι η δουλειά μου.
Ειδικά με την καραντίνα 9 μήνες + ήμουν εκεί.
-
Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το διευκρινήσεις με την ασφαλιστική. πχ μπορεί να πουν ότι εφόσον το αυτοκίνητο κυκλοφορεί πάνω απο x μέρες στην θεσαλλονίκη τότε το ασφάλιστρο είναι άλλο. Για να μην τρέχεις μετά στο λέω. Υπάρχει λόγος που τα ασφάλιστρα αλλάζουν ανάλογα με τον τόπο κατοικιας, δλδ τον τόπο που κινείς το αυτοκίνητο.
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ