-
Κομπλέ η anytime, από όλες τις απόψεις (τιμές, υπηρεσίες) με ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων συνεργείων σε περίπτωση ζημιάς
Γίγαντας απο πισω, Interamerican.
Προχώρα αφοβα!!!
-
Κομπλέ η anytime, από όλες τις απόψεις (τιμές, υπηρεσίες) με ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων συνεργείων σε περίπτωση ζημιάς
Γίγαντας απο πισω, Interamerican.
Προχώρα αφοβα!!!
Ευχαριστώ για την απάντηση! Θα κάνω τελικά σε αυτούς
-
η μεγάλη πτώση στο ασφαλιζομενο κεφάλαιο (1500€ κάτω) στα 11600.
Όσο και να το ασφαλίζεις εσύ και να πληρώνεις, όταν έρθει η ώρα να πληρώσει η ασφαλιστική θα κοστολογήσει το αυτοκίνητο όσο πιστεύει αυτή. Πρόσεξέ το.
-
Επειδή δεν έχω καμία γνώση στο θέμα και ετοιμάζομαι για αγορά νέου αυτοκινήτου, θα σας ήμουν ευγνώμων αν μπορούσατε να μου δώσετε κάποιες χρήσιμες συμβουλές για το τι να προσέξω ή να αποφύγω.
Έχετε κάποιες εταιρείες να προτείνετε που να είναι πιο αξιόπιστες ή κάποιες που πρέπει να αποφύγω π.χ. ως προς την ανταπόκρισή τους σε περίπτωση ατυχήματος?
Τι καλύψεις προτείνετε ότι πρέπει να έχει μία ασφάλιση σήμερα κατά την γνώμη σας?
Να κάνω online ασφάλεια ή μέσω κάποιου ασφαλιστή?
Οι σελίδες σύγκρισης των διαφόρων εταιρείων είναι αξιόπιστες ή προωθούν συγκεκριμένες ασφαλιστικές εταιρείες?
Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.
-
Επειδή δεν έχω καμία γνώση στο θέμα και ετοιμάζομαι για αγορά νέου αυτοκινήτου, θα σας ήμουν ευγνώμων αν μπορούσατε να μου δώσετε κάποιες χρήσιμες συμβουλές για το τι να προσέξω ή να αποφύγω.
Έχετε κάποιες εταιρείες να προτείνετε που να είναι πιο αξιόπιστες ή κάποιες που πρέπει να αποφύγω π.χ. ως προς την ανταπόκρισή τους σε περίπτωση ατυχήματος?
Τι καλύψεις προτείνετε ότι πρέπει να έχει μία ασφάλιση σήμερα κατά την γνώμη σας?
Να κάνω online ασφάλεια ή μέσω κάποιου ασφαλιστή?
Οι σελίδες σύγκρισης των διαφόρων εταιρείων είναι αξιόπιστες ή προωθούν συγκεκριμένες ασφαλιστικές εταιρείες?
Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.
Όσο περισσότερο αντέχει η τσέπη σου,είναι καλύτερα
Η online ασφάληση είναι με διαφορά πιο οικονομική.Και η Hellas Direct και η Anytime είναι πολύ αξιόπιστες.
-
Συμφωνώ με τον κ. Παπακωνστανίνου. Είχα Hellas Direct 3 χρόνια, τώρα έχω anytime. Μια διαφορά που είδα (υπέρ της anytime) είναι ότι σε προσπάθεια παραβίασης του αυτοκινήτου (άρε μερική κλοπή), η Hellas Direct με κάλυψε με απαλλαγή €70 ενώ η Anytime (αν και λιγο πιο γραφειοκρατική) κάλυψε όλο το ποσό χωρίς απαλλαγή.
Για εμένα, εκτός της βασικής ασφάλισης οπωσδήποτε κάνε κλοπής, βανδαλισμού, φυσικά φαινόμενα, θραυση κρυστάλλων κλπ. Εαν αντέχει η τσέπη σου κάνε και μικτή (με μικρή απαλλαγή, αλλιώς δεν έχει νόημα).
-
Σωστά τα λέει ο Φάνης.
Στο μόνο που θα διαφωνήσω είναι στο ύψος της απαλλαγής στη μικτή. Βρες σε κάθε ασφάλεια ποιο είναι το βέλτιστο ποσό απαλλαγής, δηλαδή εκεί που ο συνδυασμός ύψους ασφαλίστρων και ποσού απαλλαγής είναι ο βέλτιστος.
Επιπλέον, αν ζορίζεσαι οικονομικά με τα ασφάλιστρα, προκειμένου να κάνεις μικτή, πάρε τη μέγιστη απαλλαγή. Αν κάνεις μια μεγάλη ζημιά, το 1,5 χιλιάρικο της απαλλαγής κάπως θα το βρεις. Τα 5 - 10 - 15 χιλιάρικα της ζημιάς ή της αξίας του αυτοκινήτου (αν βγει ολική καταστροφή) είναι που δεν θα έχεις να δώσεις!
-
Όποιον τον ενδιαφέρει η ασφάλιση στην Hellasdirect μπορεί να πάρει έκπτωση 20 ευρώ με τον κωδικό BOI9202
Η εξάμηνη ασφάλιση βγαίνει περίπου 35 ευρώ με τον κωδικό!!!
-
Σε νορμαλ αυτοκινητα και ουχι χρεπια ή πολυ παλιά , μονο μεικτή.
Πιείτε καποιους καφεδες λιγοτερους και εχετε το κεφαλι σας ησυχο. Περιουσια σας ειναι.
-
Σε νορμαλ αυτοκινητα και ουχι χρεπια ή πολυ παλιά , μονο μεικτή.
Πιείτε καποιους καφεδες λιγοτερους και εχετε το κεφαλι σας ησυχο. Περιουσια σας ειναι.
Μόνο σε καινούργια κάνω μικτή. Σε μτχ. δεν έχει νόημα. Και δεν είναι κάποιοι καφέδες....είναι καμιά 400αρια καφέδες λιγότεροι!!
-
Εξαρταται απο το μεταχειρισμενο Φανη. Αν ειναι αξιας 30,000€ μια χαρα κανεις μικτη. Οσο για τους 'καφεδες' εξαρταται παλι απο το πού δηλωνεις μονιμη κατοκια. Πχ σε χωριο επαρχιας ειναι το μισο κοστος σχεδον σε σχεση με κεντρο Αθηνας
-
Εξαρταται απο το μεταχειρισμενο Φανη. Αν ειναι αξιας 30,000€ μια χαρα κανεις μικτη. Οσο για τους 'καφεδες' εξαρταται παλι απο το πού δηλωνεις μονιμη κατοκια. Πχ σε χωριο επαρχιας ειναι το μισο κοστος σχεδον σε σχεση με κεντρο Αθηνας
Πήρα χτες προσφορά από Anytime για ανανέωση.Για ασφ. κεφάλαιο 17850ε για κατοικία στη Λειβαδιά 278,05 και για Μαρούσι
256,02 για την μεσαία κάλυψη με μερικές επιπλέον χρεώσεις.Μικρή η διαφορά.
-
Για τόσο μεγάλη αξία ναι συμφωνώ. Και πάλι βέβαια λόγω παλαιότητας θέλει έλεγχο, γιατί πολλές φορές η ασφάλεια καλύπτει με μεγάλη έκπτωση τα ανταλλακτικά και δεν αξίζει.
Για καφέ, μιλάω για το σπίτι...€0.50 nespresso....αχαχα!! Δεν μιλάω για έξω...τα έχουμε κόψει αυτά...έξω μόνο μπύρες και τσίπουρα!
-
Πήρα χτες προσφορά από Anytime για ανανέωση.Για ασφ. κεφάλαιο 17850ε για κατοικία στη Λειβαδιά 278,05 και για Μαρούσι
256,02 για την μεσαία κάλυψη με μερικές επιπλέον χρεώσεις.Μικρή η διαφορά.
Μικτη? Ασε που μιλησα για χωριο επαρχιας, οχι για πολη. Το δικο μου στην HD βγαινει μικτη εδω που μενω στα 460€ και στην Αθηνα βγαινει 750€ με τις ιδιες καλύψεις
-
Για τόσο μεγάλη αξία ναι συμφωνώ. Και πάλι βέβαια λόγω παλαιότητας θέλει έλεγχο, γιατί πολλές φορές η ασφάλεια καλύπτει με μεγάλη έκπτωση τα ανταλλακτικά και δεν αξίζει.
Βαζεις καλυψη για 'Αξια νεων ανταλλακτικων' . Νομιζω την δινουν συνηθως απο μονοι τους οταν πρόκειται για μικτη
-
Μικτη? Ασε που μιλησα για χωριο επαρχιας, οχι για πολη. Το δικο μου στην HD βγαινει μικτη εδω που μενω στα 460€ και στην Αθηνα βγαινει 750€ με τις ιδιες καλύψεις
Οι τιμες αυτες ηταν τον Σεπτεμβριο που μας περασε. To ξανατσεκαρα πριν λιγο στην HD. Αλλαξαν οι τιμες . Το 460€ εγινε 520 και το 750 εγινε 700 . Μιλαω μονο για HD , δεν εψαξα αλλου
-
Απ' όσο ξέρω τιμές ανανεώνονται από τις ασφαλιστικές ανάλογα με τα ατυχήματα ανά νομό. Άρα δεν ισχύει το γενικά 'επαρχία', άλλο Χαλκιδική και άλλο Ευρυτανία.
-
Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους
Μετά από τρακάρισμα με υπαιτιοτητα του άλλου δηλώσεις κτλ,η ασφαλιστική μου επειδή δεν βρίσκτε προφυλακτήρας στην Ελλάδα και πρέπει να γίνει παραγγελία από Ιταλία αρνείται να με αποζημιώσει 100%
Το αυτοκίνητο είναι 8 ετών. Είναι νόμιμο? Μπορώ να διεκδικήσω πλήρη αποζημίωση επισκευής?
-
Μεταχειρισμενο δεν βρισκεται ? Αφου θα βαφει , δεν σε πειραζει
-
Όχι δυστυχώς έχουμε πέσει σε σπάνια έκδοση μοντέλου..
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ - ΑΣΦΑΛΕΙΑ οχημάτων - αποζημιώσεις κτλ