-
[quote='C0$w0rth']Το επαναφέρω για να τσεκάρω τιμή...
Πλήρες Πακέτο ΜΕΙΚΤΗΣ ασφάλειας μα ασφαλιζόμενο ποσό 27500, απαλλαγή 1500
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Τί να πούμε;;;;;
Αν τα λεφτά είναι καλά;;;;
Από την τσέπη του καθένα εξαρτάται αυτό.
Το θέμα είναι τί καλύπτει η ασφάλεια και αν είναι quaranteed η ασφαλιστική.Από εκεί και μετά τα 1500 απαλλαγή μου φαίνονται ότι είναι πάρα πολλά...
Βασικά με ενδιαφέρει τι τιμές βρίσκεις στον ανταγωνισμό και μόνο...Παρεμπιπτόντως με ΑΣΠΙΣ τα παραπάνω...
-
να σβηστεί
-
Ο χρήστης genik έγραψε:
να πώ ένα άλλο εγώ? Αμάξι αξίας 30.000 με ασφάλιση για εξαμηνιάια συνδρομή
720e, απαλλαγή 0
630e, απαλλαγή 300
600e, απαλλαγή 500
τί λέτε?Δεν κάνω σε καμία διαφήμιση, όποιος θέλει να μάθει τιμές με ένα prv message του λέω!
-
Ο χρήστης C0$w0rth έγραψε:
Τί να πούμε;;;;;
Αν τα λεφτά είναι καλά;;;;
Από την τσέπη του καθένα εξαρτάται αυτό.
Το θέμα είναι τί καλύπτει η ασφάλεια και αν είναι quaranteed η ασφαλιστική.Από εκεί και μετά τα 1500 απαλλαγή μου φαίνονται ότι είναι πάρα πολλά...
Βασικά με ενδιαφέρει τι τιμές βρίσκεις στον ανταγωνισμό και μόνο...Παρεμπιπτόντως με ΑΣΠΙΣ τα παραπάνω...
Πρέπει να ρωτήσεις γιατί οι τιμές για διοαφορετικά αυτοκίνητα δεν είναι συγκρίσιμες!!! Η απαλλαγή που έχεις βάλει είναι πολύ μεγάλη κατά την προσωπική μου γνώμη!!!
Εγώ όταν πήρα προσφορες για το δικό μου για μεικτή με αξία 55Κ, το χαμηλότερο bonus malus, απαλαγή 500
πήρα προσφορές
ING 2400
Εθνική 2050
International 2000 το χρόνοΑΣΠΙΣ προσωπικά δεν μου κάνει κλικ σαν ασφαλιστική!
Ασφάλειες να πληρώνω και να ναι αχρείαστες!!!!!!!!!
-
ρώτησα σημερα για το αν μπορώ να βάλω κάλυψη κρυστάλλων, καιρικά φαινόμενα, αερόσακους ως εχτρα καλύψεις στην ασφάλεια και μου είπαν ότι εκτός την θραύση τα υπόλοιπα υπάρχουν μόνο στη μεικτή. Ετσι είναι ή κάτι δεν κατάλαβα καλά??
Συναιτεριστική ασφαλιστική...
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
ρώτησα σημερα για το αν μπορώ να βάλω κάλυψη κρυστάλλων, καιρικά φαινόμενα, αερόσακους ως εχτρα καλύψεις στην ασφάλεια και μου είπαν ότι εκτός την θραύση τα υπόλοιπα υπάρχουν μόνο στη μεικτή. Ετσι είναι ή κάτι δεν κατάλαβα καλά??Συναιτεριστική ασφαλιστική...
Κάποια ασφαλιστική μπορεί να τα δέχεται μόνο μέσω μεικτής, κάποια άλλη μπορεί να τα προσφέρει ως έξτρα καλύψεις ακόμα και στα πιο απλά πακέτα. Δεν υπάρχουν κανόνες σε αυτά.
Γι' αυτό έχει σημασία όταν ζητάτε προσφορές από διάφορες εταιρίες, να μην κοιτάτε μόνο το τελικό ποσό των ασφαλίστρων, αλλά να βλέπετε αναλυτικά και τις επιμέρους καλύψεις-παροχές σου προσφέρει η καθεμία.
-
Φίλε, vasgti, δεν ανοίγουμε ένα ιντeρνετομάγαζο για συμβουλευτικές υπηρεσίες περί ασφαλειών ;;;;;
Πλάκα πλάκα κάτι θα έβγαινε.
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Φίλε, vasgti, δεν ανοίγουμε ένα ιντeρνετομάγαζο για συμβουλευτικές υπηρεσίες περί ασφαλειών ;;;;;Πλάκα πλάκα κάτι θα έβγαινε.
Λες;
-
Βασικά απο όσα διαβάζονται, άμα σε χτυπήσει άλλος και δνε το παραδεχεται και έχει μικτή, μάλλον σε συμφέρει να το δηλώσεις σαν δικό σου ατύχημα ώστε να αποζημειωθείς άμεσα (και να βρείς μετά τον άλλο να τον σαπίσεις στο ξύλο).
Επίσης, όλα καλά και ωραία, αλλά γενικά, πολλοί λένε ότι πολλές ασφαλιστικές δεν πληρώνουν μερικές φορές. Τότε τι μπορείς να κάνεις, εάν δεν σου δίνουν π.χ. το πόσό που δικαιούσαι;;;
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Βασικά απο όσα διαβάζονται, άμα σε χτυπήσει άλλος και δνε το παραδεχεται και έχει μικτή, μάλλον σε συμφέρει να το δηλώσεις σαν δικό σου ατύχημα ώστε να αποζημειωθείς άμεσα (και να βρείς μετά τον άλλο να τον σαπίσεις στο ξύλο).Επίσης, όλα καλά και ωραία, αλλά γενικά, πολλοί λένε ότι πολλές ασφαλιστικές δεν πληρώνουν μερικές φορές. Τότε τι μπορείς να κάνεις, εάν δεν σου δίνουν π.χ. το πόσό που δικαιούσαι;;;
Αν εννοείς στο να καθυστερούν τις αποζημιώσεις, πρόσφατα τους έβαλε χέρι το Υπουργείο ώστε αυτές να καταβάλλονται άμεσα.
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Βασικά απο όσα διαβάζονται, άμα σε χτυπήσει άλλος και δνε το παραδεχεται και έχει μικτή, μάλλον σε συμφέρει να το δηλώσεις σαν δικό σου ατύχημα ώστε να αποζημειωθείς άμεσα (και να βρείς μετά τον άλλο να τον σαπίσεις στο ξύλο).Ναι μεν αλλα...
Αν μπορεις να τα παρεις απο τον αλλο με καποια λογικη καθυστερηση γιατι να επιβαρυνεις το bonus σου με δικες σου υπαιτιοτητες?
Εκτος και αν η προστασια bonus πιανει και την μεικτη.
-
δε νομίζω οτι είναι θέμα διαφήμισης, κυρίως ανέφερα την εταιρία για να βλέπουμε που παίζουν οι 'φτηνές' και οι 'ακριβές'
-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
Ναι μεν αλλα...Αν μπορεις να τα παρεις απο τον αλλο με καποια λογικη καθυστερηση γιατι να επιβαρυνεις το bonus σου με δικες σου υπαιτιοτητες?
Μην τα ξαναλέμε...
Όλες οι ασφαλιστικές έχουν πλέον προστασία bonus malus... -
Το επασφάλιστρο μέχρι ποια ηλικία είναι?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το επασφάλιστρο μέχρι ποια ηλικία είναι?Αν δεν κάνω λάθος μέχρι ΚΑΙ 23.
-
Ο χρήστης piii έγραψε:
Το επασφάλιστρο μέχρι ποια ηλικία είναι?
Αν δεν κάνω λάθος μέχρι ΚΑΙ 23.
Επιβεβαιώνω...τσούζει κάθε φορά που έρχεται το ασφαλιστήριο...άντε ένας ακόμα χρόνος έμεινε!
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Ναι μεν αλλα...
Αν μπορεις να τα παρεις απο τον αλλο με καποια λογικη καθυστερηση γιατι να επιβαρυνεις το bonus σου με δικες σου υπαιτιοτητες?
Μην τα ξαναλέμε...
Όλες οι ασφαλιστικές έχουν πλέον προστασία bonus malus...Γνωστο αυτο, αλλα δεν ξερω αν η προστασια αφορα και της ζημιες που επισκευαζεις κανοντας χρηση της μεικτης.
-
Έχει κανείς εμπειρία από την ασφαλιστική εταιρεία: 'Ατλαντική Ένωση'?
Αυτό που θέλω να μάθω είναι, αν γενικά πληρώνει τις ζημιές των πελατών της, όταν αυτοί ευθύνονται...
Ή είναι απ' αυτές που το τραβάνε ας είναι κάτι το προφανές (και το δίποδο που ασφαλίζουν δεν κάνει φιλική δήλωση)?
Ευχαριστώ. -
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
Μην τα ξαναλέμε...
Όλες οι ασφαλιστικές έχουν πλέον προστασία bonus malus...Γνωστο αυτο, αλλα δεν ξερω αν η προστασια αφορα και της ζημιες που επισκευαζεις κανοντας χρηση της μεικτης.
Δεν το διαχωρίζουν σε ατυχήματα και ιδίες ζημιές, ισχύει για κάθε περίπτωση.
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ