-
Δεν νομίζω να ισχύει αυτό με τροχαίο εκτός της περιοχής της μόνιμης κατοικίας , νομίζω το πρόβλημα είναι αν χρειαστείς οδική βοήθεια , αν π.χ δηλώσεις μόνιμη κατοικία Χαλκιδική και μένεις π.χ στη Αττική και χρειαστείς οδική στην Κέρκυρα τότε το αυτοκίνητο θα το πάνε σε συνεργείο στην Κέρκυρα ή στην Χαλκιδική όχι όπου θες εσύ . Το καλοκαίρι σε διακοπές στο Ναύπλιο μου έκανε κόλπα το αμάξι και από περιέργεια πήρα την anytime να μάθω τι γίνετε με την οδική και μου είπαν τα παραπάνω!
Εγώ έχω κάνει μικτή στην Anytime με 430 20.700ε εγγυημένη αξία για 2 χρόνια και απαλλαγή από 350 σε συνεργαζόμενα συνεργεία ή από 500(?) σε δικό σου!
-
Και πόσα θέλεις ΕΠΙΠΛΕΟΝ για ασφάλεια κλοπής το χρόνο για ένα αυτοκίνητο 22-23000 ευρώ ..??
-
Γιατί ο συναγερμός το κάνει 'άκλεφτο';;;
Συνήθως η κλοπή πάει μαζί με καιρικά φαινόμενα. Που το έχω σε όλα τα αυτοκίνητα, από όταν δεκαετία 90 έπεσε χαλάζι σαν μπαλάκια τένις. Δεν ξέρω πόσο πάει και δε με νοιάζει. Το αυτοκίνητο υπάρχει για υπηρετεί εμένα, και όχι το ανάποδο. Νταξ θα υπάρξει μια αναμπουμπούλα σε περίπωση κλοπής, αλλά η ζωή έχει πιο σημαντικά πράγματα.
Πάντως όποιος θέλει, δίνω διεύθυνση να έρθει να το κλέψει....
-
Κάνει κανείς σήμερα ασφάλεια σε καινούργιο όχημα χωρίς βανδαλισμούς και μερική ολική κλοπή;...
-
Κάνει κανείς σήμερα ασφάλεια σε καινούργιο όχημα χωρίς βανδαλισμούς και μερική ολική κλοπή;...
Απο το στόμα μου το πήρες , μην πω και για μικτή ασφάλεια , ρωτήστε στην αντιπροσωπεία πόσο πάει ένα φανάρι full led ή η μάσκα μπροστά αν πάει μόνη της ή με το ραντάρ ?! Απο διάφορους άκουσα στο Captur πάει πάνω απο 800ε το φανάρι!
-
Ευτυχώς έκανα μικτή. Άλλαξα παρμπρίζ από πετραδάκι προπορευομονου φορτηγού στο auris 500 ευρώ και βρήκα μετά από ένα μήνα σπασμένη την οροφή, κόστος 1070 ευρώ. Το κάθε φανάρι που είναι led έχει 800 ευρώ. Δεν είμαστε για τέτοια έξοδα. Ας δίνω κάτι παραπάνω ετησίως σε μικτη
-
OFF-TOPIC : Στο πολύ παλιό μου 17 ετών αυτοκίνητο έδινα με κλοπή και οδική βοήθεια 210ε με αξία αμαξιού 2.400ε τώρα ναι μεν δίνω τα διπλά σε ασφάλιστρα για μικτή ( που δεν τα θεωρώ πολλά) αλλά με αξία στα 20.700ε , νομίζω ότι τα ασφάλιστρα στην Ελλάδα είναι σε χαμηλά επίπεδα .10 χρόνια να πληρώνεις μικτή και να σου κάτσει μια στραβή -όχι βαριά πράγματα- έχεις κάνει απόσβεση !
-
Ευτυχώς έκανα μικτή. Άλλαξα παρμπρίζ από πετραδάκι προπορευομονου φορτηγού στο auris 500 ευρώ και βρήκα μετά από ένα μήνα σπασμένη την οροφή, κόστος 1070 ευρώ.
Πάντως για αυτές τις 2 ζημιές, δεν χρειάζεσαι μικτή. Η μικτή είναι μόνο για εαν τρακάρεις με δικιά σου υπαιτιότητα. Εγώ την έχω κόψει αρκετά χρόνια την μικτή. Οδηγώ από το 1993 και ποτέ δεν μου χρειάστηκε.
-
Λήγει την Κυριακή η δωρεάν ασφάλιση που μου είχε κάνει η toyota, και μου έστειλαν την ανανέωση. Έπαθα ένα σοκ.... Μεσαίες καλύψεις και ετήσιο 315€.
Καλησπέρα,
Επειδή αναμένω σύντομα το νέο Yaris από την Toyota γνωρίζεις μέσω ποιας εταιρείας ήταν η ασφάλεια ή με ποια ασφαλιστική συνεργάζεται η Toyota;
Περιμένω να με καλέσουν να μου κάνουν προσφορά, αλλά καταλαβαίνω ότι είναι αρεκτά πιο ακριβή σε σχέση με την υπόλοιπη αγορά;
-
Πόσο έχει μια μικτη(στο περίπου) για αυτοκίνητο ας βάλουμε μέσο όρο 25000?
-
Ανάλογα την περιοχή , επαρχεία από 360 , μεγάλα αστικά κέντρα από 400 .Οι ποιο φτηνές hellas direct και Anytime!
@fanis75: 800-1000 το φανάρι μια χαρά απόσβεση κάνεις με την μικτή ακόμα και αφαιρώντας την απαλλαγή (350ε) .
Όχι μόνο να τρακάρεις με δική σου υπαιτιότητα αλλά και κάπου παρκαριμένο αν σε χτυπήσουν και φύγουν και για άλλα πολλά , επίσης εγώ και ένας φίλος ακόμα την έχουμε φάει ο γύφτους και οκ εμένα μου πήγε 250ε ένας προφυλακτήρας στον φίλο που του την έκατσε στο Κηφισό με ταχύτητα ακόμα κλαίει τα 2.000ε !
-
Εγώ ήθελα να ρωτήσω τον Γιεμ πόσο πληρώνει, 440€ για 20,700 και σε ποια ασφάλεια, και κυρίως, πόσο είναι η απαλλαγή;
Όπως είπε και ο Φάνης, για κρύσταλα κλπ. δεν χρειάζεσαι μικτή. Και το βασικό είναι πως η μικτή ασφάλεια έχει αρχικό ποσό απαλλαγής, δηλαδή 300-700€ που βάζει απ τη τσέπη του ο ιδιοκτήτης κι από κει και πάνω αποζημιώνει η ασφαλιστική, ανά συμβάν. Δηλαδή αξίζει να την έχει κανείς για μεγάλη ζημιά, τις διάφορες μικρές συνήθεις ζημιές, αν τις προκαλέσει κανείς μόνος του, δεν τις αποζημιώνει γιατί το κόστος τους είναι περίπου όσο και η απαλλαγή ή άντε να πάρεις κι 100-200€ παραπάνω αν τα καταφέρεις και δεν σε μπλέξουν σε κυκεώνα παλαιότητας, γνησιότητας ανταλλακτικών κλπ.
Απ' την άλλη αν η διαφορά είναι μικρή, γιατί να μην την έχεις τη μικτή!? Αλλά συνήθως είναι περίπου τα διπλά λεφτά.
-
@piliourits : sorry τώρα είδα την ερώτηση .Στην anytime είμαι ασφαλισμένος 435ε/έτος για την ακρίβεια . Το ασφαλιστήριο το κάναμε χειροκίνητα γιατί δεν είχαν περασμένο στο σύστημα το νέο captur , τους έστειλα την απόδειξη αγοράς και ανεβάσαμε και το όριο στα 20.740 . Η απαλλαγή είναι από 350ε αν πας σε συνεργαζόμενα συνεργεία ( δεν έχει Renault αλλά μπορείς να βρεις άλλα εξουσιοδοτημένα όπως κάποια της opel) και από 500ε απαλλαγή νομίζω αν πας σε δικό σου συνεργείο ! Η απλή νομίζω πάλι στην aytime ήταν περίπου 20ε το μήνα (240ε/έτος) . Το καλό με την μικτή στο τέλος του έτους θα έχει -10% έως -20% για ανανέωση οπότε το ποσό θα πέσει τουλάχιστον στα 390ε/έτος !
Αξίζει η διαφορά είναι μικρή και τα ανταλλακτικά πανάκριβα , όταν έρθει η ώρα να μπούνε στο τραπέζι οι παλαιότητες και τα ιμιτασιόν ανταλλακτικά δεν θα έχω ποια την μικτή !
υγ: Οι τιμές είναι για Αττική
EDIT: Μόλις πήρα τηλέφωνο στην anytime να ρωτήσω αν μπορώ να ακυρώσω την οδική βοήθεια γιατί έχω 5 χρόνια δωρεάν απο την renault και η απάντηση ήταν αρνητική , το θεωρούν δώρο και το έχουν fixed με το πακέτο της μικτής !
EDIT 2: Ξαναπήρα τηλέφωνο και ρώτησα αν υπάρχουν καλύψεις για χώρες της Ε.Ε. Μόνο νομική κάλυψη , οδική βοήθεια και τροχαίο , όχι μικτή ασφάλεια -όχι μερική και ολική κλοπή - όχι βανδαλισμοί ΚΑΙ όχι θραύση κρυστάλλων ! Δηλαδή οι minimum καλύψεις ενός οικονομικού συμβολαίου !
-
υπ'οψη για τον υπολογισμό των ασφαλίστρων στην Ελλάδα;
-
alex mix wrote:
Εγώ ήθελα να ρωτήσω τον Γιεμ πόσο πληρώνει, 440€ για 20,700 και σε ποια ασφάλεια, και κυρίως, πόσο είναι η απαλλαγή;
Όπως είπε και ο Φάνης, για κρύσταλα κλπ. δεν χρειάζεσαι μικτή. Και το βασικό είναι πως η μικτή ασφάλεια έχει αρχικό ποσό απαλλαγής, δηλαδή 300-700€ που βάζει απ τη τσέπη του ο ιδιοκτήτης κι από κει και πάνω αποζημιώνει η ασφαλιστική, ανά συμβάν. Δηλαδή αξίζει να την έχει κανείς για μεγάλη ζημιά, τις διάφορες μικρές συνήθεις ζημιές, αν τις προκαλέσει κανείς μόνος του, δεν τις αποζημιώνει γιατί το κόστος τους είναι περίπου όσο και η απαλλαγή ή άντε να πάρεις κι 100-200€ παραπάνω αν τα καταφέρεις και δεν σε μπλέξουν σε κυκεώνα παλαιότητας, γνησιότητας ανταλλακτικών κλπ.
Απ' την άλλη αν η διαφορά είναι μικρή, γιατί να μην την έχεις τη μικτή!? Αλλά συνήθως είναι περίπου τα διπλά λεφτά.
ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΑ ΔΙΠΛΑ, και αν τύχει και κάτι να βάζεις και τα πρώτα 700 ..?? Μονά-ζυγά δικά τους όπως πάντα οι ασφαλιστικές.Επίσης όταν έβαλα τιμή 23000 ευρώ σε καινούργιο αυτοκίνητο μηνών η κάλυψη από τις ασφαλιστικές ήταν 17500...!!! Σε 4 μήνες..??
-
Εννοείται ότι χαμένοι δεν θα βγουν , δεν είναι ΜΚΟ , εταιρείες με κερδοφορία είναι , θέμα είναι να βγούμε εμείς όσο ποιο λίγο χαμένοι ! Κάποιος εδώ μέσα έγραψε ότι τα έξτρα 220ε το χρόνο στην 10ετία είναι 2,200ε ποσόν που μπορεί να καλύψει πολλές ζημιές , εγώ λέω ότι η κάθε μικρή στούκα μπροστά είναι για πλάκα 2.000ε ! Από εκεί και πέρα ο καθένας τα ζυγίζει και βλέπει , μεγάλο ρόλο επίσης παίζουν και τα πόσα χιλιόμετρα κάνεις αλλιώς είναι αν κάνεις 8-10κ το χρόνο και αλλιώς αν κάνεις 15-20κ!
Τώρα για την προσωπική σου εμπειρία με το online ασφαλιστήριο εγώ έχω ακριβώς την αντίθετη , τους πήρα τηλέφωνο - τους έστειλα την απόδειξη και μου ανέβασαν το όριο κατά 3,500ε με επιπλέων κόστος 14ε νομίζω ! Δεν χάνεις και τίποτα να πάρεις ένα τηλέφωνο να δεις τι παίζει ! Επίσης έχω ασφαλίστρια της Interamerican η οποία μπορεί να σε καθοδηγήσει και να σου δώσει και μια ακόμα μικρή έκπτωση !
-
ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΑ ΔΙΠΛΑ, και αν τύχει και κάτι να βάζεις και τα πρώτα 700 ..?? Μονά-ζυγά δικά τους όπως πάντα οι ασφαλιστικές.Επίσης όταν έβαλα τιμή 23000 ευρώ σε καινούργιο αυτοκίνητο μηνών η κάλυψη από τις ασφαλιστικές ήταν 17500...!!! Σε 4 μήνες..??
α) Δεν πληρώνεις τα διπλά. 220€ έβγαινε η μεσαία κάλυψη και 365€ με πλήρη. Δηλαδή στη 10ετία 1450€.
β) Απαλλαγή 500€. Αν θες έχει χαμηλότερη, αλλά και ψηλότερη. Ανάλογα προσαρμόζεται το ασφάλιστρο. Με 0 απαλλαγή παλιά υπήρχε. Και ήταν όχι απλά διπλάσια, αλλά εξωφρενική. Και έχει λογική. Γιατί για κάθε γρατζουνιά που θα γινόταν, θα έτρεχες στο φανοποιείο. Τώρα με την απαλλαγή δεν πας. Ή πας μόνος σου αν είσαι ψήρας σε μια εταιρεία που διορθώνει τοπικά και τελειώνεις. Κανείς δεν επέλεγε τη μηδενική απαλλαγή, για αυτό και σταμάτησε. Επίσης για παρμπρίζ, που είναι συχνό φαινόμενο, δεν πληρώνεις cent.
γ) 17500 δεν ξέρω ποιος σου έδωσε τιμή. Αλλά και τα 20500 που μου έδωσαν εμένα είναι άπιαστα. Και μάλιστα διάλεξα το χαμηλότερο. γιατί μου το έβγαζε από τα 22000. Ξέρεις γιατί; Γιατί τζάμπα θα πλήρωνα τα παραπάνω ασφάλιστρα(ούτε 5€ δεν ήταν). Αλλά δεν είναι για το 5ευρο. Σε περίπτωση ατυχήματος δε θα σου πάρουν καινούριο αυτοκίνητο. Θα σου επισκευάσουν το παλιό. ΕΚΤΟΣ αν τους είναι πιο συμφέρον να σου πληρώσουν την ΤΩΡΙΝΗ αξία του αυτοκινήτου. Βγες και πούλα το, να δούμε τι πιάνει.... 17500€ είναι μια χαμηλή τιμή, αλλά εκεί είσαι να ξέρεις......
δ) όπως έγραψε και άλλος, είναι εταιρίες με σκοπό το κέρδος. Αν έχεις πάει σε μια ασφαλιστική, δες πόσους υπαλλήλους και τι γραφεία έχουν. Πρέπει να πληρωθούν ΟΛΟΙ αυτοί, να πληρώσουν τις αποζημιώσεις για τα ατυχήματα που φταίνε οι πελάτες τους, και να έχουν και αποθεματικό για να μπορούν να λειτουργούν.
Στα 20φεύγα χρόνια, έχω πληρωθεί πάνω από 20.000€ από ασφαλιστικές. Πάνω από 1000€ το χρόνο μ.ο. Δηλαδή στο σύνολο, έχω εισπράξει περισσότερα από όσα έχω πληρώσει. 1 φορά με χρήση μικτής και τις υπόλοιπες με υπαιτιότητα τρίτου.
-
Εννοείται ότι χαμένοι δεν θα βγουν , δεν είναι ΜΚΟ , εταιρείες με κερδοφορία είναι , θέμα είναι να βγούμε εμείς όσο ποιο λίγο χαμένοι ! Κάποιος εδώ μέσα έγραψε ότι τα έξτρα 220ε το χρόνο στην 10ετία είναι 2,200ε ποσόν που μπορεί να καλύψει πολλές ζημιές , εγώ λέω ότι η κάθε μικρή στούκα μπροστά είναι για πλάκα 2.000ε ! Από εκεί και πέρα ο καθένας τα ζυγίζει και βλέπει , μεγάλο ρόλο επίσης παίζουν και τα πόσα χιλιόμετρα κάνεις αλλιώς είναι αν κάνεις 8-10κ το χρόνο και αλλιώς αν κάνεις 15-20κ!
Τώρα για την προσωπική σου εμπειρία με το online ασφαλιστήριο εγώ έχω ακριβώς την αντίθετη , τους πήρα τηλέφωνο - τους έστειλα την απόδειξη και μου ανέβασαν το όριο κατά 3,500ε με επιπλέων κόστος 14ε νομίζω ! Δεν χάνεις και τίποτα να πάρεις ένα τηλέφωνο να δεις τι παίζει ! Επίσης έχω ασφαλίστρια της Interamerican η οποία μπορεί να σε καθοδηγήσει και να σου δώσει και μια ακόμα μικρή έκπτωση !
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την ενημέρωση.
Πάντως η εμπλοκή μου με τις ασφαλιστικές για 45 χρόνια σε προσωπικό επίπεδο,δεν θα έλεγα ότι είναι καλή.Από αποζημιώσεις μέχρι τα πάντα.Σήμερα βέβαια ομολογώ πως δεν υπάρχει καμμία σχέση με το 1980-90 που γινόταν πόλεμος για να πάρεις τα λεφτά σου.Αν δηλαδή η κερδοφορία τους βασίζεται στο να μην αποζημιώνουν με αυτά που πρέπει,τότε ΔΙΑΦΩΝΩ.Έτσι κι αλλιώς παρέχουν ένα προιόν που έχει να κάνει με το ΑΝ θα το πάθεις...!!! Δεκτό, αλλά και ΑΝ θα τα πάρεις..?? Μέχρι και σήμερα, η εταιρεία του προηγούμενου αυτοκινήτου μου πριν 3 χρόνια ΑΡΝΗΘΗΚΕ να μου επισκευάσει το αυτοκίνητο συμβιβαζόμενη με την ασφαλιστική που είχε αυτός που με χτύπησε και ΑΠΑΙΤΗΣΕ να πληρώσω εγώ τα 1000 ευρώ που χρειαζόταν και μετά να μου έκοβαν τιμολόγιο να πάω να εισπράξω από την ασφαλιστική...!!! Αν ήταν έτσι τι τη θέλω την ασφαλιστική..?? Που να τα βρω εγώ τα 1000 ευρώ και να κάνω μετά μήνες ΕΑΝ και ΟΤΑΝ τα πάρω..?? Γιατί μια επίσημη αντιπροσωπεία αυτοκινήτων ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΤΑΝ μια ασφαλιστική εταιρεία που είναι νομίμως στην αγορά σήμερα..??
Άλλο παράδειγμα, 40 χρόνια δεν εύρισκα εταιρεία να μου ασφαλίσει ΜΟΤΟ για κλοπή...!!! Στην Ελλάδα, γιατί...??
Πλέον βασιζόμενος και στον παράγοντα τύχη ασφαλίζω μόνο με τα υποχρεωτικά που απαιτεί η πολιτεία εδώ και πολλά χρόνια,προσωπική επιλογή και δεν παροτρύνω κανέναν να την ακολουθήσει,έχοντας κρατήσει στη τσέπη μου τα τελευταία 10-15 χρόνια π.χ. πάνω από 3000 για κάθε αυτοκίνητο και μοτό που είχα.
Έτσι κι αλλιώς και οι ασφαλιστικές εκεί δεν βασίζουν την ύπαρξη τους και την κερδοφορία τους. Αν υποθετικά τρακάραμε όλοι αύριο το πρωί ,την επόμενη δεν θα έκλειναν..??
-
terryp117 wrote:
α) Δεν πληρώνεις τα διπλά. 220€ έβγαινε η μεσαία κάλυψη και 365€ με πλήρη. Δηλαδή στη 10ετία 1450€.
β) Απαλλαγή 500€. Αν θες έχει χαμηλότερη, αλλά και ψηλότερη. Ανάλογα προσαρμόζεται το ασφάλιστρο. Με 0 απαλλαγή παλιά υπήρχε. Και ήταν όχι απλά διπλάσια, αλλά εξωφρενική. Και έχει λογική. Γιατί για κάθε γρατζουνιά που θα γινόταν, θα έτρεχες στο φανοποιείο. Τώρα με την απαλλαγή δεν πας. Ή πας μόνος σου αν είσαι ψήρας σε μια εταιρεία που διορθώνει τοπικά και τελειώνεις. Κανείς δεν επέλεγε τη μηδενική απαλλαγή, για αυτό και σταμάτησε. Επίσης για παρμπρίζ, που είναι συχνό φαινόμενο, δεν πληρώνεις cent.
γ) 17500 δεν ξέρω ποιος σου έδωσε τιμή. Αλλά και τα 20500 που μου έδωσαν εμένα είναι άπιαστα. Και μάλιστα διάλεξα το χαμηλότερο. γιατί μου το έβγαζε από τα 22000. Ξέρεις γιατί; Γιατί τζάμπα θα πλήρωνα τα παραπάνω ασφάλιστρα(ούτε 5€ δεν ήταν). Αλλά δεν είναι για το 5ευρο. Σε περίπτωση ατυχήματος δε θα σου πάρουν καινούριο αυτοκίνητο. Θα σου επισκευάσουν το παλιό. ΕΚΤΟΣ αν τους είναι πιο συμφέρον να σου πληρώσουν την ΤΩΡΙΝΗ αξία του αυτοκινήτου. Βγες και πούλα το, να δούμε τι πιάνει.... 17500€ είναι μια χαμηλή τιμή, αλλά εκεί είσαι να ξέρεις......
δ) όπως έγραψε και άλλος, είναι εταιρίες με σκοπό το κέρδος. Αν έχεις πάει σε μια ασφαλιστική, δες πόσους υπαλλήλους και τι γραφεία έχουν. Πρέπει να πληρωθούν ΟΛΟΙ αυτοί, να πληρώσουν τις αποζημιώσεις για τα ατυχήματα που φταίνε οι πελάτες τους, και να έχουν και αποθεματικό για να μπορούν να λειτουργούν.
Στα 20φεύγα χρόνια, έχω πληρωθεί πάνω από 20.000€ από ασφαλιστικές. Πάνω από 1000€ το χρόνο μ.ο. Δηλαδή στο σύνολο, έχω εισπράξει περισσότερα από όσα έχω πληρώσει. 1 φορά με χρήση μικτής και τις υπόλοιπες με υπαιτιότητα τρίτου.
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ, 20000 ευρώ σε 20 χρόνια,ή εταιρεία πρέπει να έχεις με αυτοκίνητα ή να τρακάρεις κάθε εξάμηνο ή να καταστράφηκαν 3-4 αυτοκίνητα σου με υπαιτιότητα άλλων ή από φυσικές καταστροφές κ.λ.π...
Εγώ ένα αυτοκινητάκι έχω φίλε μου και τα τελευταία 20 χρόνια ΔΕΝ ΧΡΕΩΣΑ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ούτε φράγκο και φυσικά αυτό δεν εκτιμήθηκε όπως σε άλλες χώρες...!! Το μπόνους 1 που δίνουν είναι ΤΡΙΧΕΣ...!!
Τα 17500 μου τα έδωσαν στην incurance μπες και δες το σε 5 λεπτά...!!!
Όσο για το πόσο αξίζει το corolla των 23000 ευρώ μετά από 4 μήνες και 1800 χλμ...?? 17500 ψάχνουν να το αγοράσουν κάτι καρακόλια που έχουν έτοιμο αγοραστή...!!! Διότι θα το πουλήσουν σίγουρα 20000+,ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ που τα ετοιμοπαράδοτα κάνουν εξάμηνο να έρθουν...!!
Εσένα σου αρέσει να πληρώνεις μικτή ασφάλεια 500 ευρώ το χρόνο και αν παθαίνεις κάποια ζημιά που δεν ξεπερνάει την απαλλαγή να την πληρώνεις έξτρα και αυτή..?? Τι να την κάνω τη μικτή αν πέρασε ένας πιτσιρικάς και μου χάραξε το αυτοκίνητο και δεν με αποζημιώνει η ασφαλιστική που την χρυσοπληρώνω..?? Πόσα αυτοκίνητα καταστρέφονται παρκαρισμένα ώστε να δικαιολογείται μια μικτή..?? Το αν φταίς,είναι μια άλλη ιστορία,ας πρόσεχες....
220 μικτή ασφάλεια το χρόνο..?? Ποια είναι για πες,γιατί η Τογιότα μια απλή ασφάλεια που μου έκανε δώρο ΑΠΛΗ είχε κόστος 330 ευρώ...!!! Την οποία τσέκαρα στην εταιρεία και την πουλούσε 320...!!!
Εσύ βρήκες μικτή με ασφάλιστρα 220 ευρώ το χρόνο..?? Και πόση απαλλαγή κανένα χιλιάρικο..??
Βρε μπας και πουλάς ασφάλειες..?? Πες το δεν είναι ντροπή,όλα θεμιτά είναι.Επειδή είδα ότι νοιαζόσουν για τα γραφεία ,τους υπαλλήλους,τα έξοδα, κ.λ.π...
-
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ, 20000 ευρώ σε 20 χρόνια,ή εταιρεία πρέπει να έχεις με αυτοκίνητα ή να τρακάρεις κάθε εξάμηνο ή να καταστράφηκαν 3-4 αυτοκίνητα σου με υπαιτιότητα άλλων ή από φυσικές καταστροφές κ.λ.π...
Εγώ ένα αυτοκινητάκι έχω φίλε μου και τα τελευταία 20 χρόνια ΔΕΝ ΧΡΕΩΣΑ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ούτε φράγκο και φυσικά αυτό δεν εκτιμήθηκε όπως σε άλλες χώρες...!! Το μπόνους 1 που δίνουν είναι ΤΡΙΧΕΣ...!!
Τα 17500 μου τα έδωσαν στην incurance μπες και δες το σε 5 λεπτά...!!!
Όσο για το πόσο αξίζει το corolla των 23000 ευρώ μετά από 4 μήνες και 1800 χλμ...?? 17500 ψάχνουν να το αγοράσουν κάτι καρακόλια που έχουν έτοιμο αγοραστή...!!! Διότι θα το πουλήσουν σίγουρα 20000+,ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ που τα ετοιμοπαράδοτα κάνουν εξάμηνο να έρθουν...!!
Εσένα σου αρέσει να πληρώνεις μικτή ασφάλεια 500 ευρώ το χρόνο και αν παθαίνεις κάποια ζημιά που δεν ξεπερνάει την απαλλαγή να την πληρώνεις έξτρα και αυτή..?? Τι να την κάνω τη μικτή αν πέρασε ένας πιτσιρικάς και μου χάραξε το αυτοκίνητο και δεν με αποζημιώνει η ασφαλιστική που την χρυσοπληρώνω..?? Πόσα αυτοκίνητα καταστρέφονται παρκαρισμένα ώστε να δικαιολογείται μια μικτή..?? Το αν φταίς,είναι μια άλλη ιστορία,ας πρόσεχες....
220 μικτή ασφάλεια το χρόνο..?? Ποια είναι για πες,γιατί η Τογιότα μια απλή ασφάλεια που μου έκανε δώρο ΑΠΛΗ είχε κόστος 330 ευρώ...!!! Την οποία τσέκαρα στην εταιρεία και την πουλούσε 320...!!!
Εσύ βρήκες μικτή με ασφάλιστρα 220 ευρώ το χρόνο..?? Και πόση απαλλαγή κανένα χιλιάρικο..??
Βρε μπας και πουλάς ασφάλειες..?? Πες το δεν είναι ντροπή,όλα θεμιτά είναι.Επειδή είδα ότι νοιαζόσουν για τα γραφεία ,τους υπαλλήλους,τα έξοδα, κ.λ.π...
Πάμε πάλι από την αρχή.
1)Αντιλαμβάνομαι ότι είσαι κάποιας μεγαλύτερης ηλικίας, οπότε ας σου ξαναδείξω τί έγραψα...
Η μεσαία βγαίνει 220€ ετήσια όχι η μικτή.
-
Είχα 2 γερά ατυχήματα, και από τη μια ασφαλιστική ταλαιπωρήθηκα στην πληρωμή. Μου έδωσαν επιταγή 6μήνου, ενώ είχα πληρώσει τα λεφτά στο Σαρακάκη. Και μου είπαν 'ΑΝ ΘΕΣ'.... Από τα νεύρα μου, πάω την καρφώνω την ίδια ώρα στην τράπεζα. Και τους λέω ή την πληρώνομαι ή την σφραγίζεις. Και τελικά μου την πλήρωσαν, αφού έγινε πανικός και στην τράπεζα και στην ιντερσαλόνικα.
-
Μην απογοητεύεσαι, δεν αγόρασες ράβδο χρυσού. Ένα κουβαδάκι με 4 ρόδες πήρες και πήρα. Αν τώρα νομίζεις ότι αγόρασες το υπεραγαθό, κάνεις λάθος. Αν βρεις κάποιον να σου δώσει 20κ για ένα αμάξι που καινούριο κάνει πλέον 22Κ, στείλτον στο ψυχιατρείο.
-
το χαρτί της ασφάλειας που έκανα το δημοσίευσα στο θέμα του corolla. 365€ ετήσιο με 500€ απαλλαγή. Δεν συμφωνείς με τους όρους της μικτής. Καλά κάνεις. Πλήρωσε τα ελάχιστα, και σου εύχομαι από καρδιάς να μη γίνει ατύχημα και φταίς. Έχω φταίξει και πλήρωσε η ασφάλεια 2 φανάρια xenon, προφυλακτήρα, πιτσιλίθρες, μετώπη σχεδόν 5χίλιαρο.....
-
δεν πουλάω ασφάλειες, και δε θα μπορούσα να το κάνω ποτέ. Γιατί θα είχα να αντιμετωπίσω νοοτροπίες σαν τη δική σου.
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ