Jan 9, 2008, 7:36 AM

Ο χρήστης Vasgti έγραψε:

Εμένα πάντως δεν μου είχαν αναπροσαρμόσει την αξία του ασφαλίστρου την πρώτη φορά. Όταν ψιλιάστηκα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, ρώτησα 'αφού έχω ασφαλίσει το αυτοκίνητο για Χ €, θα πάρω τόσα σε περίπτωση κλοπής;' και έλαβα την απάντηση ότι θα πάρω όσο αξίζει, δηλαδή Χ-1000 €. Τότε ζήτησα να αναπροσαρμοστεί το ασφάλιστρο και μόνο τότε μειώθηκε αυτό.
Μπορεί να ήταν και δική μου αμέλεια, αλλά κι εκείνοι όφειλαν να αναπροσαρμόσουν το ασφάλιστρο χωρίς να τους το πω.

Λάθος. Πάντα πρέπει να είναι ενήμερος ο πελάτης για ότι ενέργεια απαιτείται να γίνει και να υπάρχει η σύμφωνη γνώμη του (και υπογραφή του) σε οποιαδήποτε πρόσθετη πράξη (τροποποίηση) γίνεται στο ασφαλιστήριο συμβόλαιό του.

Δεν μιλάω για τροποποίηση αλλά για νέο συμβόλαιο διάρκειας 6 μηνών ή ενός έτους. Δηλαδή σου φτιάχνει ο άλλος ένα συμβόλαιο και πας να το υπογράψεις - σου ασφαλίζει το αυτοκίνητο για κλοπή ή ολική και εσύ θεωρείς ότι όσο υπολογίζει την αξία του αυτοκινήτου, τόσο το ασφαλίζει και τόσο θα πάρεις αν στο κλέψουν.
Όμως αυτός, από βαρεμάρα θες, από πονηριά θες, δεν φροντίζει να αλλάξει τους οικονομικούς όρους του προηγούμενου συμβολαίου βάσει των νέων τιμών (οικονομική απαξίωση ενός έτους ή ενός εξαμήνου από την προηγούμενη φορά) και αν δεν τον ρωτήσεις, πληρώνεις παραπάνω ασφάλιστρα χωρίς αντίκρυσμα.