-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εμένα πάντως δεν μου είχαν αναπροσαρμόσει την αξία του ασφαλίστρου την πρώτη φορά. Όταν ψιλιάστηκα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, ρώτησα 'αφού έχω ασφαλίσει το αυτοκίνητο για Χ €, θα πάρω τόσα σε περίπτωση κλοπής;' και έλαβα την απάντηση ότι θα πάρω όσο αξίζει, δηλαδή Χ-1000 €. Τότε ζήτησα να αναπροσαρμοστεί το ασφάλιστρο και μόνο τότε μειώθηκε αυτό.
Μπορεί να ήταν και δική μου αμέλεια, αλλά κι εκείνοι όφειλαν να αναπροσαρμόσουν το ασφάλιστρο χωρίς να τους το πω.Λάθος. Πάντα πρέπει να είναι ενήμερος ο πελάτης για ότι ενέργεια απαιτείται να γίνει και να υπάρχει η σύμφωνη γνώμη του (και υπογραφή του) σε οποιαδήποτε πρόσθετη πράξη (τροποποίηση) γίνεται στο ασφαλιστήριο συμβόλαιό του.
Δεν μιλάω για τροποποίηση αλλά για νέο συμβόλαιο διάρκειας 6 μηνών ή ενός έτους. Δηλαδή σου φτιάχνει ο άλλος ένα συμβόλαιο και πας να το υπογράψεις - σου ασφαλίζει το αυτοκίνητο για κλοπή ή ολική και εσύ θεωρείς ότι όσο υπολογίζει την αξία του αυτοκινήτου, τόσο το ασφαλίζει και τόσο θα πάρεις αν στο κλέψουν.
Όμως αυτός, από βαρεμάρα θες, από πονηριά θες, δεν φροντίζει να αλλάξει τους οικονομικούς όρους του προηγούμενου συμβολαίου βάσει των νέων τιμών (οικονομική απαξίωση ενός έτους ή ενός εξαμήνου από την προηγούμενη φορά) και αν δεν τον ρωτήσεις, πληρώνεις παραπάνω ασφάλιστρα χωρίς αντίκρυσμα.Αναφέρεσαι σε ανανέωση συμβολαίου στην ίδια ασφαλιστική, ή έγινε καινούριο συμβόλαιο σε άλλη ασφαλιστική; Το προηγούμενο και το νεο συμβόλαιο έγινε μέσω του ίδιου ατόμου;
-
Να ρωτησω και εγω κατι μιας και πιασαμε το πίσω παρμπίζ...
Σε ροουντστερ τι γινεται με την αλλαγη του πισω τζαμιου της κουκουλας?
Επισης αν εγω εχω hardtop η ασφαλεια θραυσης κρυσταλλων καλυπτει και το τζαμι του hardtop?
-
[quote='C0$w0rth']Το επαναφέρω για να τσεκάρω τιμή...
Πλήρες Πακέτο ΜΕΙΚΤΗΣ ασφάλειας μα ασφαλιζόμενο ποσό 27500, απαλλαγή 1500
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Μην τα ξαναλέμε...
Όλες οι ασφαλιστικές έχουν πλέον προστασία bonus malus...Γνωστο αυτο, αλλα δεν ξερω αν η προστασια αφορα και της ζημιες που επισκευαζεις κανοντας χρηση της μεικτης.
Δεν το διαχωρίζουν σε ατυχήματα και ιδίες ζημιές, ισχύει για κάθε περίπτωση.
Οκ, ευχαριστω.
-
Δε το χω ξανακουσει σε αλλη οδικη αυτο. Εγω ξερω περιπτωσεις που η οδικη εξυπηρετησε πριν ασφαλιστει το αυτοκ/το
-
ειναι που θα πέσεις! Ίσως φταίγανε και 'οι μέρες'!
-
και απο συνεργειο σε συνεργειο εχω μεταφερει (με λιγη δοση λαμογιας)
-
Μήπως πρέπει να ενημερωθεί η Γ.Γ. Καταναλωτή για το περιστατικό? (όχι πως θα γίνει τίποτα, αλλά για το γαμώτο)...
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Μήπως πρέπει να ενημερωθεί η Γ.Γ. Καταναλωτή για το περιστατικό? (όχι πως θα γίνει τίποτα, αλλά για το γαμώτο)...Αν αναγραφεται στο συμβολαιο δε μπορει να κανει και πολλα
-
Ναι, αλλά το θέμα δεν είναι μόνο τυπικο. (Αν και ο όρος περι 48ώρου μου φαίνεται ψιλο-καταχρηστικός... ). Όπως είπα, δεν περιμένει κανείς να γίνει τίποτα από ένα τέτοιο τηλεφώνημα. Απλά, ακούγεται μια φωνή διαμαρτυρίας.
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Επειδη λοιπον η γκαντεμια μου τον τελευταιο καιρο δεν εχει ορια, το αυτοκινητο χαλαει το βραδυ της γιορτης μου (εεεεεεετσι) στην Αθηνα και εκτος απροοπτου μαλλον θελει μοτερ (ή πεταμα).
Σόρι για το οφτόπικ, αλλά θες να μας πεις (αν όχι εδώ, σε άλλο τόπικ έστω; ) τι έχει συμβεί με το αυτοκίνητο;
-
Πώς την είπες την εταιρεία?
Ιντερσαλόνικα?Εδώ στην Σαλόνικα κάνουν 3 ώρες για να έρθουν να σου βάλουν μπρός για πεσμένη μπαταρία ακου Ιντερσαλόνικα
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πώς την είπες την εταιρεία?
Ιντερσαλόνικα?Εδώ στην Σαλόνικα κάνουν 3 ώρες για να έρθουν να σου βάλουν μπρός για πεσμένη μπαταρία ακου Ιντερσαλόνικα
μήπως τότε να την έλεγαν InterGalactica?
-
Κάποτε πρέπει να πάψουμε να τρώμε το δόλωμα της φτηνής ασφάλειας, οδικής κλπ μπάς και κλείσει η InterGalactica και οι όμοιες της
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Κάποτε πρέπει να πάψουμε να τρώμε το δόλωμα της φτηνής ασφάλειας, οδικής κλπ μπάς και κλείσει η InterGalactica και οι όμοιες τηςΝαι.Ναι.Ναι.Ναι.
Πρέπει με κάποιο τρόπο όλες αυτές οι ΑνΑσφαλιστικές να βγαίνουν στη σέντρα...
Υπάρχει σχετικό τοπικ?
-
Βασικα, διαβάζετε ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ να ειστε σιγουροι πως αγοραζετε αυτο που θελετε η εστω να ξερετε τις εξαιρεσεις. Αν υπηρχε τετοιος ορος και τον αποδεχτηκες πληρωνοντας αγαπητε... τοτε κακως διαμαρτυρεσε μιας και αυτοι λειτουργουν συμφωνα με τους ορους.
Απο την αλλη βεβαια, ισως θα επρεπε και αυτοι απο την μερια τους να ειναι λιγο ποιο ελαστικοι σε τετοιο θεμα γενικα... και αντε το 48 ωρες το καταλαβαινω... αυτο το 15 ολοκληρες μερες!!!! WOW....
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Βασικα, διαβάζετε ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ να ειστε σιγουροι πως αγοραζετε αυτο που θελετε η εστω να ξερετε τις εξαιρεσεις. Αν υπηρχε τετοιος ορος και τον αποδεχτηκες πληρωνοντας αγαπητε... τοτε κακως διαμαρτυρεσε μιας και αυτοι λειτουργουν συμφωνα με τους ορους.Σωστό και αυτό.. Αλλά υπάρχουν συμβόλαια χωρίς 'ψιλά' γράμματα?
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Βασικα, διαβάζετε ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ να ειστε σιγουροι πως αγοραζετε αυτο που θελετε η εστω να ξερετε τις εξαιρεσεις. Αν υπηρχε τετοιος ορος και τον αποδεχτηκες πληρωνοντας αγαπητε... τοτε κακως διαμαρτυρεσε μιας και αυτοι λειτουργουν συμφωνα με τους ορους.
Σωστό και αυτό.. Αλλά υπάρχουν συμβόλαια χωρίς 'ψιλά' γράμματα?
Αλλες εταιριες σου δινουν ολοκληρο βιβλιο με αναλυτικα τους ορους και τις εξαιρεσεις με μεγαλα γραμματα... για να μην μπορεις να λες πως ηταν ψιλα Γενικα, ολα τα συμβολαια εχουν τις εξαιρεσεις... και ειδικοτερα στις ασφαλειες οπου εκ των πραγματων δεν μπορουν να καλυπτουν απο τα παντα...
-
ερώτηση
θέλει να πάρει η αδερφή μου μτχ ως νέα οδηγός (6μήνες με δίπλωμα)
μπορεί το ασφαλιστήριο να βγει στο όνομα της μητέρας μου? υπάρχει κέρδος απο αυτό? -
Οταν ειχα τρακαρει στην Ευβοια Μεγαλο Σαββατο βραδυ, ηρθε η Eurosos σε κανα 2ωρο μετα την κληση μου (δεν εχω και απαιτησεις 12,30 το βραδυ μολις ειχε μπει η Κυριακη τους πηρα) πηραν το αμαξι και εφυγαν για χαλκιδα, οπου απο τριτη τεταρτη θα τους ελεγα που θα μου το φερουν στην Αθηνα. Την επομενη μερα ηρθε και τυπος με φωτογραφικη μηχανη και εκανα δηλώση για το συμβαν.
Τα ωραια ξεκινανε οτνα εκλεισα συνεργειο και φαναρτζιδικο....αφου λοιπον ειπαμε οτι θα ειναι αυριο στο ταδε συνεργειο κλπ κλπ (εδω να πω οτι οι συνομιλιες καταγραφονται, εκτος αν ζητησεις να μην γινει καταφραφη, φυσικα επιτηδες δεν ζητουσα να μην ξαταγρεφεται, γιατι ηθελα αποδηξεις για το τι εχουμε συζητησει) αφου λοιπον εφτασε η μερα να ερθει το αμαξι, παιρνω πρωι πρωι κατα τισ 10-11, λεω παιδια τι γινεται με το αμαξι? που ειναι? δεν εχει ξεκινησει κλπ. Ξανα στις 12...τα ιδια να μην τα πολυλογω εφτασα να ριχνω καντηλια στον Χ υπευθηνο γιατι μου ειπε 'σας ειπαμε κυριε αυριο θα ειναι εκει δεν σας ειπαμε ωρα' εκει ακουσε τα καντηλια του, και οτι ειπαμε οτι θα ειναι στο ταδε συνεργειο κλπ ο οποιος κληνει 3,30....εγινε ενας πανικος εκει, οτι δεν ειπαν κατι τετοιο αυτοι κλπ....εκει λοιπον του ειπα να ακουσει την κασετα και να με παρει αμεσα να μου πει τι ωρα θα ειναι εκει το αμαξι γιατι εχω και δουλιες, και ο κυριος με πηρε μετα απο 20 λεπτα να μου πει οτι δεν υπαρχει κασετα, δεν μπορει να την βρει, αλλα για να το λεω ετσι θα ειναι και οτι σε λιγο θα ξεκινουσε το αμαξι μου απο Χαλκιδα...τεσπα.
Οι οδικες αυτου του ειδους ειναι για τον φουτσο, καλα κανουν ομως, γιατι σου λεει ο ασφαλιστης οδικη θες? χ € το χρονο...ε βαλε του λες, πως βαλε ρε μαλακα? ρωτησες να μαθεις? σε ποση ωρα ερχονται στο αμαξι σου? και αλλα τετοια? Οχι ε κατσε στο αγγουρι λοιπον να ταλαιπωρησε με την eurosos.....η οποια μου εκανε και ζημια στο αμαξι με το παπαγαλακι στην πορτα
Παντως αν δεν εχεις τρελες απαιτησεις απο την πωληση του αμαξιου, καντου μια μικτη και τραβα του μια στουκα
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ