-
Γνωρίζουμε τίποτα για την Πρώτη Ασφαλιστική;
Νομίζω λίγο ποιό παλιά λεγόταν proton ασφαλιστική. -
Ο χρήστης piii έγραψε:
Νομίζω λίγο ποιό παλιά λεγόταν proton ασφαλιστική.Ηταν αρχικα ο ΠΗΓΑΣΟΣ μετα εγινε ΩΜΕΓΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ , μετα PROTON ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ τωρα ειναι ως ΠΡΩΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ... ενδεχεται να ακολουθησει την commercial value.......
-
Ο χρήστης PGM21 έγραψε:
Νομίζω λίγο ποιό παλιά λεγόταν proton ασφαλιστική.Ηταν αρχικα ο ΠΗΓΑΣΟΣ μετα εγινε ΩΜΕΓΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ , μετα PROTON ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ τωρα ειναι ως ΠΡΩΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ... ενδεχεται να ακολουθησει την commercial value.......
ok θα έχω το νου μου το μάιο που λήγει το συμβόλαιό μου για κάτι άλλο.
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Γεια σας,
Σε δυο βδομαδες περιπου ασφαλιζω το νεο μου επαγγελματικο αυτοκινητο.
Εχω δυο επιλογες μεταξυ 'ευρωπαικη πίστη' και ' allianse' Για μικτή ασφαλιση εχουν διαφορα 60Ε εξαμηνιος ( φθηνότερη η ευρωπαική πίστη) και 300€ απαλλαγη η πρώτη με 1000€ η δεύτερη. Αξιζει να δωσω τα 70€ ωστε να ασφαλιστω στην allianse ( ανεξαρτητα απαλλαγης) ή να 'πάω' στη φθηνότερη ευρωπαική πίστη?για μικτη δες και τις ΕΘΝΙΚΗ , ΑΓΡΟΤΙΚΗ εχουν καλα πακετα σε επαγγελματικα που ασφαλιζονται με full καλυψεις.
Αν ηταν για επιβατικο θα σου ελεγα χωρις σκεψη ALLIANZ λογω δωρεαν παροχης'' ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΞΙΑΣ '' για 3+ ανω έτη.
Εν συντομια , η παροχη αυτη σημαινει οτι σε περιπτωση ολικης απωλειας του αυτοκινητου σου απο ασφ/νο κινδυνο (φωτια/εμπρησμος/κλοπη/φυσικα φαινομενα/τρακαρισμα) η ALLIANZ πληρωνει την αξια του ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ ΑΓΟΡΑΣ ΩΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ και οχι την τρεχουσα εμπορικη αξια του αυτοκινητου σου που απαξιωνεται γρηγορα ως μεταχειρισμενο... -
**Ανακαλείται η άδεια λειτουργίας της Commercial Value **
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_arti ... 010_325648
-
Παιδιά μια ερώτηση, έχω ασφάλεια Interamerican, πρόσφατα μια πέτρα από το δρόμο μου ράγισε το παρμπρίζ, δυστυχώς το ασφαλιστήριο δεν με καλύπτει για θραύση κρυστάλλων, αν ζητήσω να βάλω στο συμβόλαιο και θραύση κρυστάλλων υπάρχει περίπτωση να στείλουν κάποιον να ελέγξει το αυτοκίνητο αν έχει ήδη κάποιο σπασμένο κρύσταλλο
-
Ο χρήστης epicouros έγραψε:
Παιδιά μια ερώτηση, έχω ασφάλεια Interamerican, πρόσφατα μια πέτρα από το δρόμο μου ράγισε το παρμπρίζ, δυστυχώς το ασφαλιστήριο δεν με καλύπτει για θραύση κρυστάλλων, αν ζητήσω να βάλω στο συμβόλαιο και θραύση κρυστάλλων υπάρχει περίπτωση να στείλουν κάποιον να ελέγξει το αυτοκίνητο αν έχει ήδη κάποιο σπασμένο κρύσταλλοπιθανες περιπτωσεις :
α)αμεση εναρξη καλυψης χωρις ελεγχο
β)καλυψη χωρις ελεγχο αλλα με χρονικη καθυστερηση ( η καλυψη αρχιζει μετα 1 μηνα ή απο την επομενη ανανεωση)
γ)αποδοχη καλυψης μετα απο αποστολη φωτογραφιων που θα τους στειλεις με email
δ)αποδοχη καλύψης μετα απο ελεγχο συνεργατη (πρακτορα)
ε)αποδοχη μετα απο ελεγχο της εταιριας.ρωτησε για το κοστος στην carglass εαν ειναι χαμηλο.
παντως ασχετως υπαρξης αλλων καλυψεων , η θραυση ειναι κινδυνος μεγαλης συχνοτητας και χαμηλου ασφαλιστρου και ειναι καλο να υπαρχει εστω και σε απλο σ/λαιο. -
αν σε αμαξι 8ετιας σταματησεις για 1 εξαμηνο την μικτη ασφαλιση, μπορεις στο επομενο εξαμηνο να κανεις μικτη η λογω παλαιοτητας δεν γινεται????
-
Ο χρήστης 307pavlos έγραψε:
αν σε αμαξι 8ετιας σταματησεις για 1 εξαμηνο την μικτη ασφαλιση, μπορεις στο επομενο εξαμηνο να κανεις μικτη η λογω παλαιοτητας δεν γινεται????αναλογως την εταιρια που θα ζητησεις να ασφαλιστης
η πλειοψηφια αποδεχεται την μικτη με ηλικια οχηματος εως 5 ετη.
στις υπολοιπες συνηθως το οριο αποδοχης εκτεινεται εως τα 10 ετη, ή εως κατωτερη αξια τα 5000 ευρω. -
Ο χρήστης 307pavlos έγραψε:
αν σε αμαξι 8ετιας σταματησεις για 1 εξαμηνο την μικτη ασφαλιση, μπορεις στο επομενο εξαμηνο να κανεις μικτη η λογω παλαιοτητας δεν γινεται????Εγώ ξεκίνησα τη μικτή ασφάλεια στην Εθνική Ασφαλιστική όταν το αμάξι ήταν 6,5 ετών.
-
Κι εγώ στα 8,5 χρόνια στην Εθνική Ασφαλιστική (προηγουμένως είχα μικτή σε άλλη εταιρεία).
-
Μπορεί ένα ασφαλιστήριο να βγεί μια βδομάδα νωρίτερα από την ημέρα έναρξης του;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μπορεί ένα ασφαλιστήριο να βγεί μια βδομάδα νωρίτερα από την ημέρα έναρξης του;ναι, μου έχει γίνει πολλές φορές.
-
Ναι, απλώς δεν είναι ακόμα σε ισχύ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μπορεί ένα ασφαλιστήριο να βγεί μια βδομάδα νωρίτερα από την ημέρα έναρξης του;
ναι, μου έχει γίνει πολλές φορές.
OK ευχαριστώ πολύ
-
Δεν θέλουν να το κάνουν για να χάνεις μέρες. Πρέπει να τους πιέσεις.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
**Ανακαλείται η άδεια λειτουργίας της Commercial Value **
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_arti ... 010_325648Δυστυχώς ,
Ευτυχώς , τα γράψαμε αρκετούς μήνες πριν και πολλές σελίδες πίσω. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Δεν θέλουν να το κάνουν για να χάνεις μέρες. Πρέπει να τους πιέσεις.Ε;
-
Μου προτείνουν την DEMCO ως καλή ασφαλιστική. Τι λέτε ?
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Δεν θέλουν να το κάνουν για να χάνεις μέρες. Πρέπει να τους πιέσεις.
Ε;
Ζητάς να ασφαλίσεις κάτι και είσαι σε διαπραγματεύσεις για τις καλύψεις που θέλεις και το ύψος του ασφάλιστρου. Όταν καταλήξεις σε συμφωνία θα δεις ότι η ασφάλεια αρχίζει από τη μέρα που ζήτησες την ασφάλεια και όχι από τη μέρα που συμφώνησες τους όρους. Σου κλέβουν μέρες γιατί όσο είσαι σε διαπραγματεύσεις δεν είναι σίγουρο ότι είσαι ασφαλισμένος για τις καλύψεις που ζητάς.
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ