-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Όχι μόνος μου! Δυστυχώς δεν κατέχω από μηχανολογικά...
Ρωτάω για να πω στο συνεργείο. Να ξέρω σε αυτά τα χιλιόμετρα χρειάζεται κάτι?
Νομίζω τα ταμπούρα τα ανοίγουν και τα καθαρίζουν?
Φερμουί στα πόσα χιλιόμετρα αλλάζουμε?Εξαρταται Ανδρεα με την χρηση. Αν τα χρησιμοποιεις συχνα τα φρενα μπορεί και στα 40.000, αλλιως μπορει και 60.000 να κανεις, ισως και παραπανω.
220K εχω, αλλαγη δεν εχω κανει ακομα.
-
Οι απόψεις διίστανται...
Θα τα δει ο μάστορας και θα αποφασίσω. Πιθανόν και ταμπούρο από ταμπούρο να διαφέρει.
Παίζει ρόλο και σε αυτό και τα υλικά που χρησιμοποιούνται ίσως. -
Εγω νομιζα πως 2 ή 3 κραματα χρησιμοποιούνται(π.χ. τυπου G3000κτλ.)τα οποια ειτε δεν δεχονται καμια επεξεργασια ειτε ναι δεχονται θερμικη επεξεργασια.Aftermarket TRW BREMBO ATE BENDIX κ.α. ολες εχουν δισκους με θερμικη επεξεργασια-βαμμενους που εχουν υποστεί σκληρυνση.Αυτο εννοω ποια η διαφορα πανω κατω μεταξυ των παραπανω εταιρειων?ή και μιας πιο φθηνης που εχει κανει την ιδια επεξεργασια.Τ α κραματα νομιζω ότι είναι μονο 2ή3 τυποι(Ο G3000 ηταν παλια)
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Όχι μόνος μου! Δυστυχώς δεν κατέχω από μηχανολογικά...
Ρωτάω για να πω στο συνεργείο. Να ξέρω σε αυτά τα χιλιόμετρα χρειάζεται κάτι?
Νομίζω τα ταμπούρα τα ανοίγουν και τα καθαρίζουν?
Φερμουί στα πόσα χιλιόμετρα αλλάζουμε?Εξαρταται Ανδρεα με την χρηση. Αν τα χρησιμοποιεις συχνα τα φρενα μπορεί και στα 40.000, αλλιως μπορει και 60.000 να κανεις, ισως και παραπανω.
τα θερμουί,βγάζουν τουλάχιστον 100Κ χλμ.....
θέλουν τακτικό καθαρισμό απο τη σκόνη που αφήνουν στο ταμπούρο και ρύθμιση για να έχεις καλό χειρόφρενο!Μου φαινεται καθε 15.000χλμ θελουν καθαρισμα; Ποτε δεν μετρησα τα χλμ για να ειμαι ειλικρηνης για τα φρενα. Ξερω πως τα ταμπουρα κρατανε περισσοτερο αλλα δεν ηξερα για 100.000χλμ+. Στο χειροφρενο φροντιζω να μην το τσιτωνω. Καποιοι το τραβανε οσο παει.
τα 100 είναι το ελάχιστο που βγάζουν και όταν γενικά ταλαιπωρείς τα φρένα.Το χειρόφρενο και εγώ το πάω με το στανιό....1-2 κλίκ και είμαστε κομπλέ!
-
Το χειροφρενο δεν εχει σχεση με τη συζητηση, οταν τραβας χειροφρενο δεν τριβεται (με την εννοια του 'φθίνει) το υλικο τριβης.
-
Καλησπερα σε ολους,
Εχω το εξης προβλημα με τα φρενα μου..
Μετα απο αλλαγη τακακια μπρος-πισω παρατηρησα εντονο τρεμουλο σε φρεναρισμα απο 220 στα 140km περιπου.
Υστερα απο προταση του μηχανικου (μετα απο 300km) αλλαξα τις μπροστα δισκοπλακες καθως φαινοταν οτι τα τακακια δεν πατουσαν ολοκληρα στους δισκους (συμπερασμα στραβωμενοι δισκοι). Μετα και την αλλαγη αυτη το προβλημα παραμενει ακριβως το ιδιο..επισης παρατηρω απο την πρωτη αλλαγη στα τακακια ενα ελαχιστο σφυριγμα των φρενων στα 5-10km.Υπαρχει καποια ιδεα για το τι μπορει να συμβαινει καθως εχω ηδη πληρωσει αρκετα χρηματα.
Ευχαριστω εκ των προτερων
Δημήτρης
-
Οι δισκοπλακες ηθελαν ενα ελαφρυ τορνιρισμα(εαν δεν ειχαν μεγαλη φθορα) να δειτε εαν ειναι στραβια καποια. Επειτα ενα καθαρισμα(τριψιμο) στα τακακια να πατησουν καλα. Γιατι κανετε αλλαγες ανταλλακτικων χωρις λογο?
Εννοειται οτι εχεις τσεκαρει απο κατω για τζογους, να εχεις σωστη ζυγοσταθμιση τροχων, και καλη κατασταση ελαστικων.
-
Τζογους,ζυγοσταθμιση,ελαστικα οκ..υπαρχει περιπτωση να θελουν λιγα χιλιομετρα μεχρι να ξαναπατησουν καλα τα τακακια καθως η σειρα των αλλαγων ηταν τακακια και μετα δισκοι;;
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Το χειροφρενο δεν εχει σχεση με τη συζητηση, οταν τραβας χειροφρενο δεν τριβεται (με την εννοια του 'φθίνει) το υλικο τριβης.Οταν ειναι το αμαξι σταματημενο. Αν το τραβας το χειροφρενο ενω κινειται για να κανεις κολπακια, τα φερμουιτ τρωγονται.
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Το χειροφρενο δεν εχει σχεση με τη συζητηση, οταν τραβας χειροφρενο δεν τριβεται (με την εννοια του 'φθίνει) το υλικο τριβης.
Οταν ειναι το αμαξι σταματημενο. Αν το τραβας το χειροφρενο ενω κινειται για να κανεις κολπακια, τα φερμουιτ τρωγονται.
Οσα κολπακια και να κανεις, σε χλμ δεν συγκρινονται με το φρεναρισμα της κανονικης οδηγησης ειναι η γνωμη μου.
-
Τα κολπα με χειροφρενο δεν φθειρουν τα πισω φρενα σχεδον καθολου αφου δεν γινεται πεδηση αλλα εξαναγκασμενο μπλοκαρισμα των τροχων, επομενως η φθορα περνα στα πισω λαστιχα και ολοκληρο τον πισω αξονα.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Τα κολπα με χειροφρενο δεν φθειρουν τα πισω φρενα σχεδον καθολου αφου δεν γινεται πεδηση αλλα εξαναγκασμενο μπλοκαρισμα των τροχων, επομενως η φθορα περνα στα πισω λαστιχα και ολοκληρο τον πισω αξονα.Μην το λες. Μεχρι οι σιαγονες να μπλοκαρουν το ταμπουρο που γυρνα εκεινη την ωρα, φθειρονται. Δεν φθειρονται πολυ. Αλλα μεχρι να γινει το μπλοκαρισμα το φερμουτ τρωγεται.
-
Ναι αμελητεα φθορα, δεν εχει καμια σχεση με μια φυσιολογικη τριβη πεδησης. Οσα χειροφρενα και να κανεις αν πιασεις τα πισω φρενα θα ειναι κρυα.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Το χειροφρενο δεν εχει σχεση με τη συζητηση, οταν τραβας χειροφρενο δεν τριβεται (με την εννοια του 'φθίνει) το υλικο τριβης.ναι αλλά έχει σχέση με τη ρύθμιση που απαιτείται,για να μην πιάνει ψηλά ή και καθόλου
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Ναι αμελητεα φθορα, δεν εχει καμια σχεση με μια φυσιολογικη τριβη πεδησης. Οσα χειροφρενα και να κανεις αν πιασεις τα πισω φρενα θα ειναι κρυα.Δεν αντιλεγω.
-
Έχω παρατηρήσει κάτι στο αμάξι μου peugeot 307 1400cc 75hp mod2001.Ενώ το χειρόφρενο πιάνει κανονικά,το κρατάει σε ανηφόρα/κατηφόρα,ενώ πέρασε ΚΤΕΟ,δοκίμασα να τραβήξω χειρόφρενο με λίγα χλμ σε επίπεδο δρόμο,με πατημένη την καστάνια,και το αμάξι κινούταν...Σε άλλο αμάξι που είχα δοκιμάσει και σε στροφή,με τον ίδιο τρόπο,μπλοκάρισαν οι πίσω τροχοί κανονικά.Τα τακάκια πίσω είναι καινούρια.Δε θα έπρεπε να μπλοκάρουν οι τροχοί;Ξέρει κάποιος τι συμβαίνει;
-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
Έχω παρατηρήσει κάτι στο αμάξι μου peugeot 307 1400cc 75hp mod2001.Ενώ το χειρόφρενο πιάνει κανονικά,το κρατάει σε ανηφόρα/κατηφόρα,ενώ πέρασε ΚΤΕΟ,δοκίμασα να τραβήξω χειρόφρενο με λίγα χλμ σε επίπεδο δρόμο,με πατημένη την καστάνια,και το αμάξι κινούταν...Σε άλλο αμάξι που είχα δοκιμάσει και σε στροφή,με τον ίδιο τρόπο,μπλοκάρισαν οι πίσω τροχοί κανονικά.Τα τακάκια πίσω είναι καινούρια.Δε θα έπρεπε να μπλοκάρουν οι τροχοί;Ξέρει κάποιος τι συμβαίνει;Μπορεί να θέλουν λίγο μάζεμα οι ντίζες
-
To χειρόφρενο σαν αναστολέας διαφορικού. * (Μπλοκέ).
(Προσφέρει αυτή την δυνατότητα σε πολλά αλλά όχι σε όλα, απαιτεί κατάλληλη εξάσκηση).* -
Ο χρήστης downhill έγραψε:
Έχω παρατηρήσει κάτι στο αμάξι μου peugeot 307 1400cc 75hp mod2001.Ενώ το χειρόφρενο πιάνει κανονικά,το κρατάει σε ανηφόρα/κατηφόρα,ενώ πέρασε ΚΤΕΟ,δοκίμασα να τραβήξω χειρόφρενο με λίγα χλμ σε επίπεδο δρόμο,με πατημένη την καστάνια,και το αμάξι κινούταν...Σε άλλο αμάξι που είχα δοκιμάσει και σε στροφή,με τον ίδιο τρόπο,μπλοκάρισαν οι πίσω τροχοί κανονικά.Τα τακάκια πίσω είναι καινούρια.Δε θα έπρεπε να μπλοκάρουν οι τροχοί;Ξέρει κάποιος τι συμβαίνει;Έχει ταμπούρα πίσω;
-
Δίσκους εχει
Φρένα!!! Εντυπώσεις και απόψεις