-
Ε προφανως,εχουμε δεχτει οτι το δικτυο τον παιζει γενικως και ειδικως..ειναι απαραδεκτοι σ αυτο το θεμα εδω και καιρο.Και σε αλλα θεματα ειναι τραγικοι,αλλα ειδικα σ αυτο,το εγκλημα που κανουν να χαντακωνουν τα προιοντα τους (γιατι νομιζω οι ιδιοι τα αφηνουν στο ελεος των δημοσιογραφισκων της φαπας) ειναι πρωτοφανες..
Τελος παντων η μεγαλυτερη κατηγορια εν δυναμει αγοραστων στην ελλαδα οταν αποφασισουν να ψαξουν για αμαξι θα ρωτησουν καποιο γνωστο με αμφιβολα αποτελεσματα η θα αγορασουν καποιο περιοδικο.Η παιδεια μας μεχρι εκει φτανει δυστυχως και τα αποτελεσματα στις πωλησεις ειναι τα γνωστα..Προβλημα της FAH παντως,ας προσεχε. -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Η Fiat Auto στην Ελλάδα δεν έχει καν τμήμα Δημοσίων Σχέσεων να ξέρετε...με ο,τι συνεπάγεται αυτό.Με απλά λόγια...η κάθε εταιρία κλείνει και πληρώνει πακέτα και δημοσιογράφους για να σχολιάζουν θετικά το προϊόν με έμμεσο τρόπο. Για παράδειγμα...δεν σας έχουν πρήξει στο ραδιόφωνο για τις ευεργετικές ιδιότητες του τσαγιού, του καφέ κλπ? Τι νομίζετε...μόνοι τους τα λένε?
Αν είχε κλείσει καλό πακετάκι η Φίατ θα ήταν σούπερ τα σχόλια. Αλλά...στον κόσμο της...
Νίκο, με βάση αυτό σου το ποστ, είμαστε ΗΛΙΘΙΟΙ, όσοι καταφεύγουμε στα περίπτερα, για να αγοράσουμε κάποιο περιοδικό. Και το ξέρουμε και οι ίδιοι. Αυτό είναι το απαύγασμα της μακακίας.
Να αγοράζουμε περιοδικά, που ανάλογα, πως θα έχουν 'μιζαρισθεί', χρηματιστεί και δεν ξέρω εγώ τι άλλο, θα βγάζουν νικητή (ή θα λένε εν πάσει περιπτώσει θετικά σχόλια για) το υποστηριζόμενο, από εμάς μοντέλο ή όχι. Τι ωραία...
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
Η Fiat Auto στην Ελλάδα δεν έχει καν τμήμα Δημοσίων Σχέσεων να ξέρετε...με ο,τι συνεπάγεται αυτό.
Με απλά λόγια...η κάθε εταιρία κλείνει και πληρώνει πακέτα και δημοσιογράφους για να σχολιάζουν θετικά το προϊόν με έμμεσο τρόπο. Για παράδειγμα...δεν σας έχουν πρήξει στο ραδιόφωνο για τις ευεργετικές ιδιότητες του τσαγιού, του καφέ κλπ? Τι νομίζετε...μόνοι τους τα λένε?
Αν είχε κλείσει καλό πακετάκι η Φίατ θα ήταν σούπερ τα σχόλια. Αλλά...στον κόσμο της...
Νίκο, με βάση αυτό σου το ποστ, είμαστε ΗΛΙΘΙΟΙ, όσοι καταφεύγουμε στα περίπτερα, για να αγοράσουμε κάποιο περιοδικό. Και το ξέρουμε και οι ίδιοι. Αυτό είναι το απαύγασμα της μακακίας.
Να αγοράζουμε περιοδικά, που ανάλογα, πως θα έχουν 'μιζαρισθεί', χρηματιστεί και δεν ξέρω εγώ τι άλλο, θα βγάζουν νικητή το υποστηριζόμενο, από εμάς μοντέλο ή όχι. Τι ωραία...
Να το ξεκαθαρίσω όμως. ΔΕΝ είναι όλα έτσι, δεν είναι όλοι έτσι και δεν είναι όλα τα άρθρα έτσι. Αλλά υπάρχουν τέτοια πακέτα που γράφω παραπάνω. Συνήθως γίνεται σε νέα μοντέλα και νέα προϊόντα.
-
Αν υποθέσουμε ότι είναι έτσι, γιατί τότε στο ίδιο άρθρο που χαρακτήρισε την 159 κασόνι, θεοποίησε την giuletta; Εφάμιλλη του golf έγραψε ότι είναι στο θέμα της ποιότητας κύλισης, που είναι το σημαντικότερο χαρακτηριστικό για το μέσο χρήστη όταν αγοράζει αυτοκίνητο και ανώτερη στην οδική συμπεριφορά.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Αν υποθέσουμε ότι είναι έτσι, γιατί τότε στο ίδιο άρθρο που χαρακτήρισε την 159 κασόνι, θεοποίησε την giuletta; Εφάμιλλη του golf έγραψε ότι είναι στο θέμα της ποιότητας κύλισης, που είναι το σημαντικότερο χαρακτηριστικό για το μέσο χρήστη όταν αγοράζει αυτοκίνητο και ανώτερη στην οδική συμπεριφορά.διαβασες όλα τα παραπάνω και δεν κατάλαβες το γιατί;;
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
διαβασες όλα τα παραπάνω και δεν κατάλαβες το γιατί;;Έκανες τον κόπο να διαβάσεις τι έγραψα; Καταφενάστατα όχι εκτός και αν υπάρχουν άλλοι λόγοι. Πάμε ακόμα μία φορά λοιπόν.
Έχεις συνειδητοποιήσει ότι ο ίδιος δημοσιογράφος, στο ίδιο άρθρο, θεοποιεί το ένα αυτοκίνητο ενώ θάβει το άλλο;
Αν δεν τα έπαιρνε από τη FAH γιατί να μη θάψει (με το γάντι) και τη giuletta γράφοντας π.χ. ότι είναι ένα πολύ καλό αυτοκίνητο αλλά υπολείπεται ακόμα από Golf και Α3, ή
αν τα έπαιρνε από τη FAH γιατί να μη γράψει π.χ. ότι βαδίζοντας στα ίδια βήματα με την εξαιρετική 159 η Alfa Romeo βάζει ανεβάζει τον πήχη στην μικρομεσαία κατηγορία.
Αφού έχεις τόσο αυξημένη την ικανότητα της αντίληψης σε σημείο που να απορείς με τον προβληματισμό μου, φαντάζομαι θα μπορείς να μου το εξηγήσεις αυτό. -
Ο χρήστης meco έγραψε:
διαβασες όλα τα παραπάνω και δεν κατάλαβες το γιατί;;
Έκανες τον κόπο να διαβάσεις τι έγραψα; Καταφενάστατα όχι εκτός και αν υπάρχουν άλλοι λόγοι. Πάμε ακόμα μία φορά λοιπόν.
Έχεις συνειδητοποιήσει ότι ο ίδιος δημοσιογράφος, στο ίδιο άρθρο, θεοποιεί το ένα αυτοκίνητο ενώ θάβει το άλλο;
Αν δεν τα έπαιρνε από τη FAH γιατί να μη θάψει (με το γάντι) και τη giuletta γράφοντας π.χ. ότι είναι ένα πολύ καλό αυτοκίνητο αλλά υπολείπεται ακόμα από Golf και Α3, ή
αν τα έπαιρνε από τη FAH γιατί να μη γράψει π.χ. ότι βαδίζοντας στα ίδια βήματα με την εξαιρετική 159 η Alfa Romeo βάζει ανεβάζει τον πήχη στην μικρομεσαία κατηγορία.
Αφού έχεις τόσο αυξημένη την ικανότητα της αντίληψης σε σημείο που να απορείς με τον προβληματισμό μου, φαντάζομαι θα μπορείς να μου το εξηγήσεις αυτό.Εγώ πάντως δεν έγραψα ούτε ότι τα πήρε...ούτε ότι δε τα πήρε. Έγραψα ότι δεν έχει καν τμήμα δημοσίων σχέσεων άρα δεν δίνει καθόλου δουλειές σε δημοσιογράφους και περιοδικά για τα προϊόντα της.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Αν υποθέσουμε ότι είναι έτσι, γιατί τότε στο ίδιο άρθρο που χαρακτήρισε την 159 κασόνι, θεοποίησε την giuletta; Εφάμιλλη του golf έγραψε ότι είναι στο θέμα της ποιότητας κύλισης, που είναι το σημαντικότερο χαρακτηριστικό για το μέσο χρήστη όταν αγοράζει αυτοκίνητο και ανώτερη στην οδική συμπεριφορά.Ενα καινουριο αυτοκινητο ειναι δε θα μπορουσε να το θαψει απο την πρωτη στιγμη,απο το πρωτο τεστ και ενω οι περισσοτεροι το εχουν εξυμνησει..απλα το σφαζει με το βαμβακι,λεγοντας οτι η ποιοτητα κυλισης ειναι ιδια με του γκολφ,η οπως διαβασα και αλλου 'ειναι πολυ καλο πακετο αλλα υπολειπεται σε ποιοτητα εσωτερικου απο το γκολφ',κατι τουλαχιστον περιεργο για να το γραψει δημοσιογραφος.Στο ιδιο μηκος κυματος-θαψιματος κυμαινεται το αρθρο του και για την 159 και για τη giulietta,με τη διαφορα οτι η δευτερη ειναι εντελως καινουριο προιον και απλα ριχνει το γαντι στην FAH να ριξει κανα πακετο να φαμε ολοι ετουτη τη δυσκολη ωρα..
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Τι εννοεί κασόνι? Βαριά δηλαδή?Πάντως η ΤΒΙ είναι ΠΟΛΥ καλή. Παραλίγο να την έπαιρνα. Οι άλλες εκδόσεις δεν λένε μία...αλλά η ΤΒΙ σε ΤΙ είναι για μένα το μοναδικό αυτοκίνητο με value for money.
βαρια,ογκωδες και ασουλουπωτη.
-
Κάποτε έγραφαν έτσι
http://library.techlink.gr/4t/article.asp?mag=1&issue=91&article=2411Σήμερα γράφουν γιουβέτσι
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Δεν εισαι πολυ μακρυα.Όχι tif δεν είσαι ΠΟΛΥ μακριά...
Το 'πολύ' είναι λίγο για να περιγράψει την απόσταση.
Βασικά νομίζω ότι πρέπει να καθιερωθεί άλλη μονάδα μέτρησης γιατί τα 'έτη φωτός' είναι μικρό σαν μέγεθος για να δείξει πόσο μακριά είναι ο πασκάλης από την αυτοκίνηση...
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
Το θέμα είναι, ότι δεν μπορεί ο ΣΧ και ο κάθε ΣΧ να γράφει την όποια αρλούμπα του κατέβει στο μυαλό, επειδή του παρέχεται ένα βήμα διαθέσιμο.Να παρατηρήσω πάντως ότι, τηρουμένων των αναλογιών, το ίδιο ακριβώς ισχύει και για 'τον swift b.p.m. και τον κάθε swift b.p.m.' ή 'τον nass και τον κάθε nass' (όπου 'βήμα' = 4Τ Forum). Με άλλα λόγια, opinions are like assholes και δημοκρατία έχουμε. Από εκεί και πέρα, ο καθένας φιλτράρει ό,τι ακούει ή διαβάζει ανάλογα με την εμπειρία του και το ποιόν του εκφέροντος. Και εδώ που τα λέμε, θα μου επιτρέψεις να εμπιστεύομαι την άποψη του 'κάθε ΣΧ' παρά του 'κάθε swift b.p.m.' (δεν είναι προσωπικό, καταλαβαίνεις (ελπιζω) τι εννοώ). Αν ο ΣΧ θεωρεί την 159 'κασόνι', τον ακούω με μεγαλύτερη προσοχή απ΄ό,τι κάποιον άλλον τυχαίο. Προσωπικά διαφωνώ με το χαρακτηρισμό του αλλά δεν ασχολούμαι μόνο με τις απόψεις, με τις οποίες συμφωνώ, ίσα-ίσα, προτιμώ αυτές με τις οποίες διαφωνώ.
Και να σου πω και κάτι ? Καλύτερα δημοσιογράφους με άποψη, που να την εκφράζουν, παρά αναπαραγωγή των δελτίων τύπου. Εμένα αυτό είναι το πρόβλημά μου, ότι άλλα λένε σήμερα (= μη στεναχωρήσουμε τους πελάτες) και άλλα (= την πραγματική τους άποψη) αύριο.
Δυστυχώς ή όχι, περιοδικά δεν αγοράζουν μόνο γνώστες (δεν το λέω για εμένα φυσικά ), αλλά και πολλοί μπαρμπάδες και άσχετοι με την αυτοκίνηση. Όταν λοιπόν δει ο άσχετος μπάρμπας, το χαρακτηρισμό αυτό για την 159 και που πιο πριν φυσικά δεν θα έχει καν μπει στον κόπο να πάρει το αυτοκίνητο για ένα test drive, θα συμφωνήσει και μόνο ορμώμενος από το ότι δεν κυκλοφορούν κατα κόρον οι 159, ώστε να του χτυπάν στο μάτι.
Ισχύει και το ανάποδο όμως, ότι και τα θετικά προβάλονται.
Αρα τι προτιμάς: 'κασόνι η 159' και 'ποίημα η 320' (τυχαία παραδείγματα) ή τα συνηθισμένα ήξεις αφίξεις και άντε διάβασε ανάμεσα στις γραμμές για να καταλάβεις τι εννοεί ο ποιητής ?
Οπότε από εμένα τέτοιες μπαρούφες, κυρίως, δημοσιογράφων (αλλά όχι μόνο), που συντηρούν βλακώδεις προκαταλήψεις ετών στη συνείδηση του αναγνωστικού κοινού, ΔΕΝ παίρνουν συγχωροχάρτι σε καμμία περίπτωση. Όλα τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπι
ομαστε.Δηλαδή αν έλεγε 'κασόνι η 320' θα ήταν ΟΚ επειδή δεν 'συντηρεί προκαταλήψεις' ?
Και φυσικά, αν επιθυμεί ο κάθε τέτοιου βεληνεκούς συντάκτης να προκαλεί ντόρο γύρω το όνομά του τόσο συχνά, όσο αυτός επιθυμεί, υπάρχουν και αρκετοί πιο ορθολογικοί τρόποι: αντικειμενικότητα και γλαφυρό -όχι δημώδες, κουραστικό- υφος γραφής. Αντί να γράφει μπαρούφες.
Δε νομίζω ότι ο 'ντόρος' είναι κίνητρο του ΣΧ, δεν είναι πιτσιρίκι που έχει να αποδείξει κάτι...
Να υποθέσω ότι θεωρείς 'μπαρούφα' την άποψή του για τη Giulietta ? (πρακτικά ό,τι έλεγε ο meco παραπάνω) Και διαφωνώ 100% με την άποψη ότι το τεστ της Giulietta ήταν 'θάψιμο με το γάντι', ήταν θετικότατο -αρκεί να μη διαβάσουμε μετά από 5 χρόνια για τη 'μέτρια ποιότητα κατασκευής' και την 'βαρετή οδική συμπεριφορά'
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
διαβασες όλα τα παραπάνω και δεν κατάλαβες το γιατί;;
Έκανες τον κόπο να διαβάσεις τι έγραψα; Καταφενάστατα όχι εκτός και αν υπάρχουν άλλοι λόγοι. Πάμε ακόμα μία φορά λοιπόν.
Αφού έχεις τόσο αυξημένη την ικανότητα της αντίληψης σε σημείο που να απορείς με τον προβληματισμό μου, φαντάζομαι θα μπορείς να μου το εξηγήσεις αυτό.παλιότερα είχε έρθει κάποιο 'πακέτο υπηρεσιών' από αντιπροσώπους που όμως σήμερα εμφανίζει μια αδικαιολόγητη αργοπορία...
έτσι, καταγράφει μια ουδέτερη προς θετική άποψη για το φρέσκο μοντέλο της πιο εμπορικής κατηγορίας στέλνοντας με το αντιεμπορικό μοντέλο μήνυμα οτι τα κονδύλια χρειάζειται να επαναληθούν...
απλά και κατανοητά... -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Το θέμα είναι, ότι δεν μπορεί ο ΣΧ και ο κάθε ΣΧ να γράφει την όποια αρλούμπα του κατέβει στο μυαλό, επειδή του παρέχεται ένα βήμα διαθέσιμο.
Να παρατηρήσω πάντως ότι, τηρουμένων των αναλογιών, το ίδιο ακριβώς ισχύει και για 'τον swift b.p.m. και τον κάθε swift b.p.m.' ή 'τον nass και τον κάθε nass' (όπου 'βήμα' = 4Τ Forum). Με άλλα λόγια, opinions are like assholes και δημοκρατία έχουμε. Από εκεί και πέρα, ο καθένας φιλτράρει ό,τι ακούει ή διαβάζει ανάλογα με την εμπειρία του και το ποιόν του εκφέροντος. Και εδώ που τα λέμε, θα μου επιτρέψεις να εμπιστεύομαι την άποψη του 'κάθε ΣΧ' παρά του 'κάθε swift b.p.m.' (δεν είναι προσωπικό, καταλαβαίνεις (ελπιζω) τι εννοώ). Αν ο ΣΧ θεωρεί την 159 'κασόνι', τον ακούω με μεγαλύτερη προσοχή απ΄ό,τι κάποιον άλλον τυχαίο. Προσωπικά διαφωνώ με το χαρακτηρισμό του αλλά δεν ασχολούμαι μόνο με τις απόψεις, με τις οποίες συμφωνώ, ίσα-ίσα, προτιμώ αυτές με τις οποίες διαφωνώ.
Eδώ θα διαφωνήσω, ως προς το δεύτερο σκέλος της περιόδου, αν κατάλαβα καλά την ανώτερη ιεράρχηση του γράφοντος σε ΜΜΕ γενικώς, έναντι του γράφοντος σε φόρουμ γενικώς.
Για μένα εξαρτάται από το πώς τεκμηριώνεται, το πώς συντάσσεται η κάθε άποψη συν την εμπειρία-προσλαμβάνουσες του συντάκτη... Μου είναι αδιάφορο το αν θα έχει δημοσιευθεί σε περιοδικό, φόρουμ, blog ή θα έχει διατυπωθεί προφορικώς... Και παρεμπιπτόντως, τυχαίνει (;), τις πιο σοβαρές, άρτια δομημένες απόψεις να τις έχω βρει διατυπωμένες εκτός ΜΜΕ. Σπανίζουν βέβαια, αλλά ανάμεσα στη σαβούρα βρίσκεις και διαμάντια...
@κασόνι στην αργκό της κόντρας = κακές επιδόσεις.
@PR τμήμα σαφώς και έχει η FGAH. -
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Eδώ θα διαφωνήσω, ως προς το δεύτερο σκέλος της περιόδου, αν κατάλαβα καλά την ανώτερη ιεράρχηση του γράφοντος σε ΜΜΕ γενικώς, έναντι του γράφοντος σε φόρουμ γενικώς.Οχι 'γενικώς' του γράφοντα σε ΜΜΕ, μιλούσα ειδικώς περί του ΣΧ (και ορισμένων ακόμα σε διάφορα περιοδικά, πχ. τον Τσιγκρή, καθώς και κάποιων εδώ μέσα).
Ούτε 'γενικώς' του γράφοντα σε φόρουμ, μιλούσα περί του 'αγνώστου Χ' σε όποιο μέσο και να γράφει.
Δηλαδή, μέχρι ο δεύτερος να μου αποδείξει ότι ξέρει για τι πράγμα μιλάει, προτιμώ τον ΣΧ. Με τον οποίο διαφωνώ σε πολλά αλλά τουλάχιστον από αυτοκίνητα και δοκιμές γνωρίζει. Πράγμα που δεν είναι αυτονόητο για τον τυχόντα nass σε ένα φόρουμ ή Χ.Υ. (αρχικά) στο Ζ περιοδικό. -
Χωρίς να αναδιπλώνομαι, πάνω σε αυτά αυτά, που έγραψα πιο πάνω, έχεις δίκιο στο ότι η γνώμη ενός συντάκτη, ο οποίος παίρνει μέρος σε αγώνες και έχει 'φάει με το κουτάλι' το αυτοκίνητο γενικότερα έχει μεγαλύτερη βαρύτητα, από ότι του εκάστοτε swiftbpm.
Από την άλλη όμως, αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να μην επιτρέπεται στον εκάστοτε swiftbpm να διαβάζει και να γράφει κάποιο σχολιασμό, πάνω στα γραφόμενα του οποιουδήποτε αγωνιζόμενου συντάκτη.
Όταν λοιπόν εγώ βλέπω εν προκειμένω τον ΣΧ να κρίνει την Τζιουλιέττα συγκρίνοντάς τη με ένα αυτοκίνητο, που δεν έχει καμμία σχέση από άποψης κατηγορίας με αυτήν, αυτό από μόνο του λέει πολλά. Πιο σωστό θα μου φαινόταν, να την συνέκρινε με την προκάτοχό της, 147, ώστε στην κατακλείδα του κειμένου του, να μας ανέφερε πόσες κλάσεις ανώτερο ή όχι είναι και να αποτυπωθεί ευθαρσώς η ραγδαία βελτίωσης της Alfa, ως μάρκα γενικότερα.
Και ύστερα από πότε θεωρείται κασόνι η tbi? Ή μήπως ξέθαψε έτσι με μιας τις 'αργές' 1.9 & 2.2 για να βολευτεί, ως προς το συμπέρασμα, που ήθελε να περάσει? Πόθεν πώς?
Συνεχίζω να πιστεύω, πως δεν θεωρεί ο συντάκτης την 159 κασόνι, από θέμα επιδόσεων, αλλά πάνω σε κάποιο άλλο τομέα ή -ακόμη χειρότερα- συνολικά ως πακέτο!Εν ολίγοις, είναι αντιδεοντολογικό -κατ'εμέ - να συγκρίνεται ένα καινούριο μοντέλο (Τζιουλιέττα) με ένα άλλο, που πέραν ότι βρίσκεται σε διαφορετική κατηγορία, συνεχίζει να βρίσκεται στην παραγωγή (159). Επιρρεάζεις κόσμο, κατ'αυτόν τον τρόπο, να στραφεί σε άλλα μοντέλα ή και μαγαζιά.
-
@Pai Mei
Δεν ξέρω την αργκό για τις κόντρες (έτσι θα'ναι), αλλά το κασόνι μου φέρνει περισσότερο στο σχήμα, δηλαδή την εμφάνιση.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
@Pai MeiΔεν ξέρω την αργκό για τις κόντρες (έτσι θα'ναι), αλλά το κασόνι μου φέρνει περισσότερο στο σχήμα, δηλαδή την εμφάνιση.
Τι εννοεί κασόνι? Βαριά δηλαδή?
Πάντως η ΤΒΙ είναι ΠΟΛΥ καλή. Παραλίγο να την έπαιρνα. Οι άλλες εκδόσεις δεν λένε μία...αλλά η ΤΒΙ σε ΤΙ είναι για μένα το μοναδικό αυτοκίνητο με value for money.
βαρια,ογκωδες και ασουλουπωτη.
-
Επίσης θα ήταν δικαιολογημένο αν το έκανε και σε αλλα μοντέλα εταιρων βιομηχανιων. Πχ 'Κάδος' το golf v μπροστά στο Vi ( και οχι το κλασικό τελειοποιησαν την τελειότητα ) και ουτω καθ΄ εξής.
Κάπου αναφέρθηκε οτι εχει μεγαλύτερη σημασία επειδη ειναι και οδηγός αγώνων ή κάτι τέτοιο οπότε και μεγαλύτερη βαρύτητα. Ναι θα είχε αν έκανε σχόλια σε οδήγηση σε όλες τις συνηθηκες και καταλάβαινε την αντίδραση στο όριο ή τουλάχιστον σε μια δύσκολη στιγμή. Το να κάνεις βόλτα στο Κολωνάκι και να λές οτι το αμάξι ειναι χάλια για μένα δεν ειναι τεστ , τουλάχιστον σοβαρό. Χώρια που αν βγάζεις και το ψωμί σου από τα σχόλια τότε αυτόμάτος γίνεσαι 'επιδεκτικός' και στα μαρούλια....
-
Θεωρείτε τόσο πια ειδήμονα τον Σ.Χ.?
Τόσο καλός οδηγός ήταν ?
Alfa Romeo 159 & 159TBi