Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
Το θέμα είναι, ότι δεν μπορεί ο ΣΧ και ο κάθε ΣΧ να γράφει την όποια αρλούμπα του κατέβει στο μυαλό, επειδή του παρέχεται ένα βήμα διαθέσιμο.
Να παρατηρήσω πάντως ότι, τηρουμένων των αναλογιών, το ίδιο ακριβώς ισχύει και για 'τον swift b.p.m. και τον κάθε swift b.p.m.' ή 'τον nass και τον κάθε nass' (όπου 'βήμα' = 4Τ Forum). Με άλλα λόγια, opinions are like assholes και δημοκρατία έχουμε. Από εκεί και πέρα, ο καθένας φιλτράρει ό,τι ακούει ή διαβάζει ανάλογα με την εμπειρία του και το ποιόν του εκφέροντος. Και εδώ που τα λέμε, θα μου επιτρέψεις να εμπιστεύομαι την άποψη του 'κάθε ΣΧ' παρά του 'κάθε swift b.p.m.' (δεν είναι προσωπικό, καταλαβαίνεις (ελπιζω) τι εννοώ). Αν ο ΣΧ θεωρεί την 159 'κασόνι', τον ακούω με μεγαλύτερη προσοχή απ΄ό,τι κάποιον άλλον τυχαίο. Προσωπικά διαφωνώ με το χαρακτηρισμό του αλλά δεν ασχολούμαι μόνο με τις απόψεις, με τις οποίες συμφωνώ, ίσα-ίσα, προτιμώ αυτές με τις οποίες διαφωνώ.
Και να σου πω και κάτι ? Καλύτερα δημοσιογράφους με άποψη, που να την εκφράζουν, παρά αναπαραγωγή των δελτίων τύπου. Εμένα αυτό είναι το πρόβλημά μου, ότι άλλα λένε σήμερα (= μη στεναχωρήσουμε τους πελάτες) και άλλα (= την πραγματική τους άποψη) αύριο.
Δυστυχώς ή όχι, περιοδικά δεν αγοράζουν μόνο γνώστες (δεν το λέω για εμένα φυσικά ), αλλά και πολλοί μπαρμπάδες και άσχετοι με την αυτοκίνηση. Όταν λοιπόν δει ο άσχετος μπάρμπας, το χαρακτηρισμό αυτό για την 159 και που πιο πριν φυσικά δεν θα έχει καν μπει στον κόπο να πάρει το αυτοκίνητο για ένα test drive, θα συμφωνήσει και μόνο ορμώμενος από το ότι δεν κυκλοφορούν κατα κόρον οι 159, ώστε να του χτυπάν στο μάτι.
Ισχύει και το ανάποδο όμως, ότι και τα θετικά προβάλονται.
Αρα τι προτιμάς: 'κασόνι η 159' και 'ποίημα η 320' (τυχαία παραδείγματα) ή τα συνηθισμένα ήξεις αφίξεις και άντε διάβασε ανάμεσα στις γραμμές για να καταλάβεις τι εννοεί ο ποιητής ?
Οπότε από εμένα τέτοιες μπαρούφες, κυρίως, δημοσιογράφων (αλλά όχι μόνο), που συντηρούν βλακώδεις προκαταλήψεις ετών στη συνείδηση του αναγνωστικού κοινού, ΔΕΝ παίρνουν συγχωροχάρτι σε καμμία περίπτωση. Όλα τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπι
ομαστε.
Δηλαδή αν έλεγε 'κασόνι η 320' θα ήταν ΟΚ επειδή δεν 'συντηρεί προκαταλήψεις' ?
Και φυσικά, αν επιθυμεί ο κάθε τέτοιου βεληνεκούς συντάκτης να προκαλεί ντόρο γύρω το όνομά του τόσο συχνά, όσο αυτός επιθυμεί, υπάρχουν και αρκετοί πιο ορθολογικοί τρόποι: αντικειμενικότητα και γλαφυρό -όχι δημώδες, κουραστικό- υφος γραφής. Αντί να γράφει μπαρούφες.
Δε νομίζω ότι ο 'ντόρος' είναι κίνητρο του ΣΧ, δεν είναι πιτσιρίκι που έχει να αποδείξει κάτι...
Να υποθέσω ότι θεωρείς 'μπαρούφα' την άποψή του για τη Giulietta ? (πρακτικά ό,τι έλεγε ο meco παραπάνω) Και διαφωνώ 100% με την άποψη ότι το τεστ της Giulietta ήταν 'θάψιμο με το γάντι', ήταν θετικότατο -αρκεί να μη διαβάσουμε μετά από 5 χρόνια για τη 'μέτρια ποιότητα κατασκευής' και την 'βαρετή οδική συμπεριφορά'