-
Και τι αποδυκνείουν τα λινκς φίλε Babbis?
Σε οποιοδήποτε site αυτοκινητηστικού κλάμπ και να μπείς, τα ίδια θα δεις... Απο VW μέχρι Αλφα μέχρι Toyota.
Το κακο ειναι οτι αυτή την εικόνα, του αντικειμενικού, την κρατάτε μεταξύ σας. Σε συζητήσεις με άλλους τα αρνητικά που - μπορεί- να έχετε αντιμετωπίσει τα 'παραλείπετε'...
Υπάρχει π.χ. μέλος γνωστού κλάμπ που βγήκε πριν καιρό σ' αυτό το φόρουμ και εκθείαζε το αμάξι του ενώ εντός κλαμπ καταριόταν για τα προβλήματα που του είχε βγάλει και εμφανιζόταν μετανειωμενος για την αγορά του... Ονόματα δε λέμε... (και όχι δεν ηταν αλφιστί, μη πέσετε να με φάτε)
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Κάποτε δήλωνα αλφιστί ( αφού μου αρέσουν οι Alfa ) πλέον δηλώνω απλά λάτρης κάποιων Alfa Romeo, λυπάμαι που θα το πώ αλλά συχνά πυκνά σε αυτό το forum διαπιστώνω οτι alfisti= ο κολλημένος που βλέπει με παρωπίδες και παραμορφωτικούς φακούς γύρω του ( αν βλέπει κι όλας δηλαδή ). Τόλμησες να θίξεις κάτι για την Alfa Romeo...είσαι του σατάνα, ου 666, ου 666, ου 666, kill pοpe και τα συναφήΤα έχουμε ξαναπεί. Υπάρχουν alfisti και... 'alfisti'
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Και τι αποδυκνείουν τα λινκς φίλε Babbis?ότι όπως σε όλες τις μάρκες υπάρχουν καλοί και κακοί.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Πέρασαν 8 ώρες από τότε που παρέθεσα τα λινκς του alfisti.gr.
Καμία απάντηση πέραν του φίλου spidey!
Nα θεωρήσω ότι διαβάζετε και μελετάτε τα λινκς και θα επανέρθετε δρυμήτεροι άυριο?
όχι, προσωπικά δεν μπαίνω σε clubs μαρκών/μοντέλων κι είμαι κατά του οπαδισμού
Όντως, στο VWclub δεν είναι γραμμένος...
Μπάμπη εγώ διάβασα και ισχύει αυτό που βλέπω και στο VWClub. Μεταξύ σας τα θάβετε και παραέξω δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας... -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Μπάμπη εγώ διάβασα και ισχύει αυτό που βλέπω και στο VWClub. Μεταξύ σας τα θάβετε και παραέξω δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας...
Kοίτα, εξαρτάτε πως γίνεται η κριτική.
Αν κάνεις κριτική πρέπει να λες και τα καλά και τα άσχημα. όχι μόνο τα άσχημα. Μετά πρέπει να έχεις ευγενικό ύφος.
Κάποιοι ανθρωποι έβαλαν κάποια λεφτά σε ένα αμάξι και είχαν τους προσωπικούς τους λόγους και κριτίρια. Δεν μπορεί κάποιος να απαξιώνει την επιλογή του άλλου, να το παίζει ειδήμονας και σοφός και ουσιαστικά να σε λέει κορόιδο και βλάκα που δεν πήρες ότι κι αυτός.
Ούτε έχει το δικαίωμα να σε κατηγορεί ότι είσαι φιγουρατζής, πουλ μουρ, κομμωτής, γαμπρός, ότι καθρεπτίζεσαι στις βιτρίνες κλπ.
Επίσης μη ξεχνάς σχόλια του στυλ :
Αν υπάρχει AR se 15 χρόνια,
Κάποιο κορόιδο θα βρει ο Λούκα να κλέψει το πλαίσιο
Όταν αρχίσει να σαπίζει έλα να τα πούμε
Αφού έχει διπλά ψαλίδια είναι premium!
και άλλεςς μπαρούφες.Αν έλειπαν αυτά, θα έλειπαν και οι αντίστοιχες αντιδράσεις από τους alfisti.
Απόδειξη αυτού είναι οι δικές μας διαφωνίες. Έχουμε πολλές φορές αντιδικήσει εδώ μέσα αλλά πάντα είσαι ευγενικός και ποτέ προκλητικός.
Γιατί δεν ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ μας, ενώ έχω 'τσακωθεί' με άλους?
Κάποιες εταιρίες συγκεντώνουν τα πυρά. Ενδιαφέρον να μάθουμε το γιατί.
[/list]
-
Έτσι είναι. Κι αυτά τα ατομάκια πάνε και βγάζουν τη χολή τους αυτή ακόμα και σε θέματα που άνοιξαν μόνο για να κάνουμε λίγο χαβαλέ. Έλεος πια μ'αυτό το κόμπλεξ.
-
Σωστό το βρίσκω τον Μπάμπη αν και ξέχασε για το φωτάκι ...στην πόρτα της Brera.
Άκου το φωτάκι...
Ρε τι κυλοφορεί έξω ελεύθερο!!! -
Ο χρήστης Spidey_TS έγραψε:
Á íáé?
Å÷þ ìéá åñþôçóç...ãéáôß Üñáãå åìåßò ïé alfisti ìéëÜìå ó÷åäüí ÐÁÍÔÁ ìå áôñÜíôá÷ôç ôåêìçñßùóç åíþ éäßùò ïé ãåñìáíüöéëïé ü÷é?Äåí áêïýù ó÷üëéá?
Ôçí êüôá? -
Τι σχόλια; Αφού ο αντίλογος είναι ατράνταχτος!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ôé ó÷üëéá; Áöïý ï áíôßëïãïò åßíáé áôñÜíôá÷ôïò!Σίγουρα!
Αλλά αυτό δεν αφορά εσένα!
Σε σχόλια του τύπου 'Τι διαφέρει η GT από την Brera?' δεν χρειάζεται καν τεκμηρίωση... -
Ούτε μια ερώτηση δεν μπορούμε να κάνουμε πια. Δεν έχουμε όλοι διαβάσει από 100 άρθρα για τα νέα μοντέλα της AR.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ούτε μια ερώτηση δεν μπορούμε να κάνουμε πια. Δεν έχουμε όλοι διαβάσει από 100 άρθρα για τα νέα μοντέλα της AR.do your homework!!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Έτσι είναι. Κι αυτά τα ατομάκια πάνε και βγάζουν τη χολή τους αυτή ακόμα και σε θέματα που άνοιξαν μόνο για να κάνουμε λίγο χαβαλέ. Έλεος πια μ'αυτό το κόμπλεξ.Αν εννοείς αυτό που αντιλαμβάνομαι (αν όχι γίνε πιο σαφής σε παρακαλώ) οτι εννοείς, σου απάντησε μια χαρά (ακόμα και αν διαφωνώ μαζί του) ένα κύριος με ψευδώνυμο...AlfaRomeo! Η φασαρία με τις Alfa γίνεται αποκλειστικά και μόνο λόγω του υπέρμετρου φανατισμού που επιδεικνύουν κάποιοι-ευτυχώς λίγοι_ κακώς χαρακτηριζόμενοι alfisti που δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους. Αν διαφωνείς, πες μου γιατί δε βλέπω να γίνεται χαμός και να σηκώνεται σκόνη με τους φίλους της Fiat ή της Lancia;
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Οχι και να βγάζετε μάπα την πίσω κίνηση επειδή η αγαπημένη σας εταιρία βγάζει μόνο μπροστοκίνητα. Μου θυμίζει την παροιμία με την αλεπού και τα σταφύλια...Εεεεε;!
Μάλιστα, κατάλαβα... Άστο, δε θα απαντήσω, αφού δεν ξέρω πόσους και ποιους με έβαλες να εκπροσωπήσω...
-
Έκανα την διπλωματική μου με ένα Έλληνα καθηγητή από Γερμανία , συνεργάτη του Αργύρη(παγκοσμίου φήμης φυσικός , ανηψιός Καραθοδωρή) στην Γερμανία,του θεμελιωτή της θεωρίας των πεπερασμένων στοιχείων
Τον ΤσακαΤσούκα λες??
απίστευτο μυαλό και η αεροπορία τον είχε για αλλα πράγματα!! -
Ο χρήστης karaLRS έγραψε:
¸êáíá ôçí äéðëùìáôéêÞ ìïõ ìå Ýíá ¸ëëçíá êáèçãçôÞ áðü Ãåñìáíßá , óõíåñãÜôç ôïõ Áñãýñç(ðáãêïóìßïõ öÞìçò öõóéêüò , áíçøéüò ÊáñáèïäùñÞ) óôçí Ãåñìáíßá,ôïõ èåìåëéùôÞ ôçò èåùñßáò ôùí ðåðåñáóìÝíùí óôïé÷åßùí
Ôïí ÔóáêáÔóïýêá ëåò??
áðßóôåõôï ìõáëü êáé ç áåñïðïñßá ôïí åß÷å ãéá áëëá ðñÜãìáôá!!Το έπιασες γααααάτε!!!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
¸ôóé åßíáé. Êé áõôÜ ôá áôïìÜêéá ðÜíå êáé âãÜæïõí ôç ÷ïëÞ ôïõò áõôÞ áêüìá êáé óå èÝìáôá ðïõ Üíïéîáí ìüíï ãéá íá êÜíïõìå ëßãï ÷áâáëÝ. ¸ëåïò ðéá ì'áõôü ôï êüìðëåî.
Áí åííïåßò áõôü ðïõ áíôéëáìâÜíïìáé (áí ü÷é ãßíå ðéï óáöÞò óå ðáñáêáëþ) ïôé åííïåßò, óïõ áðÜíôçóå ìéá ÷áñÜ (áêüìá êáé áí äéáöùíþ ìáæß ôïõ) Ýíá êýñéïò ìå øåõäþíõìï...AlfaRomeo! Ç öáóáñßá ìå ôéò Alfa ãßíåôáé áðïêëåéóôéêÜ êáé ìüíï ëüãù ôïõ õðÝñìåôñïõ öáíáôéóìïý ðïõ åðéäåéêíýïõí êÜðïéïé-åõôõ÷þò ëßãïé_ êáêþò ÷áñáêôçñéæüìåíïé alfisti ðïõ äåí óçêþíïõí ìýãá óôï óðáèß ôïõò. Áí äéáöùíåßò, ðåò ìïõ ãéáôß äå âëÝðù íá ãßíåôáé ÷áìüò êáé íá óçêþíåôáé óêüíç ìå ôïõò ößëïõò ôçò Fiat Þ ôçò Lancia;
Ãéá ðåò åóý?
Ëåò íá ìáò ëåßðåé êáíÝíá Ýíæõìï? -
Για πες εσύ?
Λες να μας λείπει κανένα ένζυμο?Έχετε παραπάνω από το κανονικό αλφοσφαιρίνη....
( ) -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Ãéá ðåò åóý?
Ëåò íá ìáò ëåßðåé êáíÝíá Ýíæõìï?¸÷åôå ðáñáðÜíù áðü ôï êáíïíéêü áëöïóöáéñßíç....
( ) -
Alfa Romeo 159 & 159TBi