-
Εμφανισιακά πάντως είναι έργο τέχνης.
-
http://www.inautonews.com/buicks-avista ... aiting-for
Αν αυτό ήταν το νεο Calibra θα έσπαγε ταμεία πάντως.
-
+1
-
Πρωτοτυπο της mercedes και οχι της opel θυμιζει το παραπανω.. ειναι και οι αναλογιες του που φερνουν στο μυαλο την SLS.
-
Ίσως για το λογο αυτό και τα θετικά σχόλια . Για σου βρε νονε!
-
-
Παιδια μηπως γνωριζει καποιος μια ιστοσελιδα που εχει τα τεχνικα χαρακτηριστικα ολων των μηχανων οπελ ακομα και προπολεμικων,οπως και τις σχεσεις των κιβωτιων; Την ειχα βρει παλαιοτερα αλλα το 'καταραμενο' φορματ μου την 'εφαγε'! Ευχαριστω!!
-
http://www.drive.gr/test-drives/dokimi/ ... -ecoflex-0
να το το insignia
-
Καρχαριάκια κρυμμένα σε διάφορα μοντέλα της Opel.
-
Φανατικος της Maui & Sons ο σχεδιαστης
-
Να πω την αληθεία, μου είχε κάνει εντύπωση το πάθος μερικών να υποβαθμίζουν κάποια αυτοκίνητα. Πιο συγκεκριμένα έκουγα τα χιλια μύρια για το νέο Αστρα (βέβαια κανείς δεν δήλωσε οτι το έχει οδηγήσει, όλοι αναφέροντουσαν στα προηγούμενα μοντελα). Παρόλα αυτά δίαβαζα για πολύ πιο ελαφρύ αμάξωμα, για τον καλύτερο κινητήρα στα κυβικά του, για το καλύτερο 0-100 (παντα σε σχέση με τον άμεσα ανταγωνισμό του). Κανείς δεν τα επιβεβαίωνε.Μιλούσαν αρκετοι για την βαρεμάρα της οδήγησης. Λοιπόν μιας και το οδήγησα, (έστω και λίγο), και έχω άποψη, το προτιμώ χίλιες φορές απο τη σουπερ Γαλλικά που μας παρουσιάζουν κάποιοι εδω μέσα (άσχετο αν τρίζουν απο την πρώτη μέρα, αν οι αεροσακοι δεν δουλευουν, αν εχουν 3- 4 ανακλυσεις για τα τακάκια κτλ.
Προτίμησα λοιπον τον γερμανο με τα 6 χρόνια εγγύηση, και ας μην οδηγιεται με ενδιαφέρον για κάποιους. -
O εργοστασιακος συμπιεστης του κλιματιστικου (σε vectra B 00') μετα και απο εξεταση σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο, φερεται να εχει σημαντικη διαρροη φρεον, μιας και πριν απο ενα μηνα, αφου συμπληρωθηκε μια αμπουλα, μαζι με το ειδικο υγρο που δειχνει σημεια διαρροων στο κυκλωμα, μετα απο μολις μια εβδομαδα λειτουργιας, εχασε παλι το φρεον.
Πλεον ειμαι σε αναζητηση επισκευης του συμπιεστη, και θα ηθελα τυχον προτασεις απο οσους γνωριζουν
καποιο συνεργειο-μαστορα που να επισκευαζει (κυριως εργοστασιακους) συμπιεστες.Ειχα εντωμεταξυ καπου διαβασει απο δημοσιευση ενος χρηστη (AstraPower) πολυ θετικη κριτικη για ενα συνεργειο στον Βυρωνα.
Γνωριζει κανεις περισσοτερα επ' αυτου? -
Δεν έχω πάει ποτέ αλλά έχω ακούσει καλά λόγια.
-
Aπο το παρακατω link διαβασα για Βυρωνα, εγραψα και στο συγκεκριμενο forum, αλλα δεν εχω λαβει καποια απαντηση μεχρι στιγμης για επιβεβαιωση...
http://www.opel-club.gr/vbulletin/archi ... 27734.html
Θα τους παρω τηλ οπως και να εχει, thnks για την πληροφορια...
-
Παιδιά τι γίνεται με τα service της OPEL? Σε OPEL Antara πριν 1 χρόνο μου ζήτησαν για ανταλλακτικά + εργασία 1650 ευρώ, τα οποία αφού τους ζήτησα επίσημη προσφορά, παράγγειλα από σάιτ του εξωτερικού+ μαζί με την εργασία εξωτερικού συνεργείου κόστισαν 550 ευρώ σύνολο!
Σήμερα μου ζητάνε για φλάντζες κεφαλής, εισαγωγής/εξαγωγής + τσιμούχες κεντροφόρουν 680 ευρώ ΜΟΝΟ ανταλλακτικά, το οποίο σε όποιο συνεργείο το έχω πει μου λένε πως με κοροιδεύουν?
Τα βαράνε όντως τόσο ή είναι θέμα τοπικού service ? (Ηράκλειο Κρήτης) -
Ο χρήστης georgepal έγραψε:
Παιδιά τι γίνεται με τα service της OPEL? Σε OPEL Antara πριν 1 χρόνο μου ζήτησαν για ανταλλακτικά + εργασία 1650 ευρώ, τα οποία αφού τους ζήτησα επίσημη προσφορά, παράγγειλα από σάιτ του εξωτερικού+ μαζί με την εργασία εξωτερικού συνεργείου κόστισαν 550 ευρώ σύνολο!
Σήμερα μου ζητάνε για φλάντζες κεφαλής, εισαγωγής/εξαγωγής + τσιμούχες κεντροφόρουν 680 ευρώ ΜΟΝΟ ανταλλακτικά, το οποίο σε όποιο συνεργείο το έχω πει μου λένε πως με κοροιδεύουν?
Τα βαράνε όντως τόσο ή είναι θέμα τοπικού service ? (Ηράκλειο Κρήτης)Με τόσα αγοράζεις μεταχειρισμένο antara.. Καλά δεν ντρέπονται να ζητάνε τέτοια πόσα? Αλήθεια τι περιλαμβάνει αυτό το σέρβις?
-
Δεν θυμάμαι αλλά με την πρώτη ευκαιρία θα επισυνάψω την αναλυτική προσφορά που μου έδωσαν.
Σε κάθε περιπτωση δεν γίνεται να υπάρχουν αντιπροσωπείες που 'βαράνε' ακόμα τόσο πολύ! Είναι θέμα τοπικού ή σε όλη την Ελλάδα είναι έτσι?
Και επαγγελματικό Renault που έχω και ένα VW Golf, οι αποκλίσεις που βρίσκω σε τιμές ανταλλακτικών μεταξύ γνήσιων και ιμιτατιόν δεν ξεπερνάνε το 20-30% το οποίο το θεωρώ σχετικά φυσιολογικό.ΥΓ ενδεικτικά αναφέρω πως το κόστος αλλαγής του παρακάτω ανταλλακτικού (ανταλλακτικό + εργασία) από την OPEL Ηρακλείου Κρήτης ήταν 790 ευρώ με ΦΠΑ και μετά από πολύ πίεση το κατέβασαν στα 690, ενώ το αγόρασα από το παρακάτω σάιτ και με 35 ευρώ εργασία έγινε η αλλαγή . Η διαφορά ομώς μεταξύ 181 και 690 είναι 4 φορές πάνω!!!
http://www.antallaktikaonline.gr/skf/1363211
(131 + μεταφορικά 15 + εργασία 35)
-
Νεο Astra με 2.200 χλμ και μολις πριν λιγες ωρες εμεινε απο τιμονι... 'Service power steering' στην οθονη και το τιμονι κοκκαλο. Κοιταξα για διαρροη υγρων, ολα καλα φαινονται. Πρωτη φορα ever μου μενει ακινητοποιημενο καινουριο αυτοκινητο. Τεραστιο facepalm
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Νεο Astra με 2.200 χλμ και μολις πριν λιγες ωρες εμεινε απο τιμονι... 'Service power steering' στην οθονη και το τιμονι κοκκαλο. Κοιταξα για διαρροη υγρων, ολα καλα φαινονται. Πρωτη φορα ever μου μενει ακινητοποιημενο καινουριο αυτοκινητο. Τεραστιο facepalmΕιναι με υδραυλικο τιμονι;;;μηπως ειναι ηλεκτρικο και εκαψε καμια αφαλεια;;;
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Νεο Astra με 2.200 χλμ και μολις πριν λιγες ωρες εμεινε απο τιμονι... 'Service power steering' στην οθονη και το τιμονι κοκκαλο. Κοιταξα για διαρροη υγρων, ολα καλα φαινονται. Πρωτη φορα ever μου μενει ακινητοποιημενο καινουριο αυτοκινητο. Τεραστιο facepalm
Ειναι με υδραυλικο τιμονι;;;μηπως ειναι ηλεκτρικο και εκαψε καμια αφαλεια;;;
Ειμαι σιγουρος οτι ειναι αμιγως ηλεκτρικο αλλα εκανα ενα check στο χωρο του κινητηρα μηπως και δω κατι περιεργο.
Με ενα γρηγορο γκουγκλαρισμα φαινεται οτι εκτος απο καμενη αςφαλεια αυτο το σφαλμα βγαινει οταν οι αισθητηρες του τιμονιου δε μπορουν να διαβασουν τη γωνια του οποτε δε δινει ρευμα στο τιμονι ο εγκεφαλος.
Οπως και να χει τετοιες μερες ειδικα που δε δουλευει τιποτα θα ειναι ταλαιπωρια. Οι σχεσεις μου με την Opel ξεκινανε πολυ στραβα
OPEL FORUM