-
++
Μ'αρεσει πολυ, το'χω πει!
-
Ο χρήστης LABRA έγραψε:
ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΑΛΑ ΓΚΡΕΚΑ Μολις πηρα απαντηση απο την Opel Hellas απο την Κα ΓΡΙΒΕΑ στην εξυπ ηρετηση πελατων η οποια ειναι απαραδεκτη για τετοιου μεγεθους εταιρεια.
Εχουμε πει παραπανω για την ανακληση στο ANTARA.
Σημερα πηγα εγω το δικο μου στην Opel στο Ηρακλειο Κρητης για τον ελεγχο της βαλβιδας του ABS.
Περασαν ο χρονος που ανεμενα το αυτοκινητο και οταν ειπα τι γινεται μου ειπαν οτι υπαρχει θεμα.
Οντως το αυτοκινητο ειχε το προβλημα για το οποιο εγινε η ανακληση.
ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΩΡΑΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μου ειπαν οτι πρεπει να αλλαχθει η μοναδα αλλα δεν εχουν το ανταλακτικο,οτι οταν ξεκινησε η καμπανια το ζητησαν
απο την Γερμανια (η καμπανια τρεχει πανω απο εναμιση μηνα) αλλα δεν τους το εχουν στειλει ακομα.
Δηλαδη πηγα το αυτοκινητο οκ αφου δεν ειχα αντιληφθει προβλημα και μου το ακινητοποιησαν με αγνωστο χρονο παραδοσης γιατι η
μοναδα δεν υπαρχει οχι μονο στην Ελλαδα αλλα ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
Στις φωνες μου πως ανοιξαν το αυτοκινητο μη εχωντας λυση αν οντως ειχε προβλημα πηρα την απαντηση οτι τα προηγουμενα 14 δεν ειχαν προβλημα.
Το χειροτερο βεβαια ειναι πως δεν ειχαν απαντηση για το ποτε θα μπορει να ξαναλειτουργησει το αυτοκινητο αφου ακινητοποιηθηκε.
Σε επικοινωνια με την εξυπηρετηση πελατων μου ειπαν οτι πιθανον σε 2 εβδομαδες να ελθει.
Εγω πιστευω οτι το ειπαν ετσι για να με ηρεμησουν γιατι μαλλον καταλαβαν οτι τετοια πατατα δεν εχει ξαναγινει,να κανεις ανακληση μοντελου την στιγμη που δεν υπαρχει το ανταλακτικο ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΑ.
Η OPEL HELLAS αυτοπροβαλεται σαν η πρωτη εταιρεια φετος σε πωλησεις στην Ελλαδα αλλα κατα τα αλλα δεν φροντιζει να εχει stock ενα ανταλλακτικο που μπορει να κανει 300-500 euro και που στο κατω-κατω η ανακληση εγινε με υπαιτιοτητα της.
Ετσι αντιμετωπιζουν τον πελατη,φερτο εδω κι'αν εχει προβλημα τοτε θα δουμε αν υπαρχει ανταλλακτικο,δεν ενδιαφερει διολου
αν το αμαξι ειναι εργαλειο της δουλειας σου.
Θα ηθελα γνωμες για την αντιδραση μου ,γιατι οπως προειπα εχω την αισθηση οτι δεν παμε για δυο εβδομαδες,αλλα για δυο μηνες.Δυστυχώς κάκιστη εντύπωση αποκόμισα κι εγώ από το after sales της GM-Opel Hellas. Συγκεκριμένα τους είχα κάνει μέσω email καταγγελία για ζημίες που έγιναν από εξουσιοδοτημένο τους στο αυτοκίνητό μου κατά τη διάρκεια service και αντί να ασχοληθούν με το να ελέγξουν στοιχειωδώς τα λεγόμενά μου αυτοί το μόνο που έκαναν ήταν να μου τηλεφωνήσουν 2-3 φορές για να μου μεταφέρουν (ξανά) τις ίδιες ακριβώς αστείες δικαιολογίες που μου είχαν προηγούμενα προφορικά μεταφέρει οι εκπρόσωποι του συγκεκριμένου συνεργείου. Στη δε ερώτησή μου, μα καλά, δε σας ενδιαφέρει αν τα συνεργεία του δικτύου σας κάνουν σωστή δουλειά και είναι ΟΚ, κι εν πάση περιπτώσει, δεν αποτελεί δυσφήμιση για την Opel να υπάρχουν τέτοια κρούσματα στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων της, οι απαντήσεις τους ηταν παραπάνω από αστείες. Μετά από όλα αυτά, περισσότερο για την τιμή των όπλων και για να μη δημιουργούνται εντυπώσεις στις εταιρείες ότι οι καταναλωτές είμαστε εντελώς πρόβατα, έκανα γραπτή καταγγελία τόσο στο Συνήγορο του Καταναλωτή όσο και στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή και βλέπουμε. Το ίδιο θα σου πρότεινα να κάνεις κι εσύ και κάθε φίλος που εμπαίζεται από εισαγωγείς-εμπόρους-συνεργεία. Νισάφι πια
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname=Article&cat_id=4&art_id=14827δεν είναι κακό...
στα πλαγια μου θυμιζει 500ρακι!
-
-
Τί αμορτισεράκια προτείνετε για Corsa 1.2 2006 5-πορτο, είναι το προηγούμενο όχι με το τελευταίο σουλούπι που κυκλοφορεί..Τα μαμά τί είναι? Είναι πεθαμένα γι'αυτό ψάχνω κάτι σε μαμά λύση, όχι κάτι ψαγμένο και ακριβό..Της κοπέλας μου είναι γι'αυτό..Ο αδερφός μου έχει το ίδιο 2006 1.4 με 90.000χλμ και η ανάρτηση είναι ακόμα καινούρια, ούτε τσικ δν κάνει στο δρόμο..Την ίδια ανάρτηση φοράνε 1.2 με 1.4?
-
ξερουμε το astra μοντ '04 1.4cc που εχει το φιλτρο καυσιμου και καθε ποτε θελει αλλαγη;;;;
ευχαριστω εκ των προτερων........ -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
ξερουμε το astra μοντ '04 1.4cc που εχει το φιλτρο καυσιμου και καθε ποτε θελει αλλαγη;;;;
ευχαριστω εκ των προτερων........νομίζω ότι δεν έχει. Η αντλία έχει ένα ενσωματωμένο, Αλλά δεν αλλάζει προληπτικά.
-
Γνωρίζουμε καλό εξειδικευμένο συνεργείο opel νότια?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Γνωρίζουμε καλό εξειδικευμένο συνεργείο opel νότια?Γνωρίζεις την Μαρίνα Ζέας;
Μέσα
ΥΓ: Πλακίτσα
-
Καινουριο αμαξι ειναι...
-
Ρε σεις αυτο το adam τι ωραιο παιχνιδακι ειναι! Μια σωστη τιμη να εχει μονο.. Εχει αρχισει και να διαφημιζεται στην tv.Σασσι ειναι της opel καινουργιο ή του 500 π.χ.?
-
Η ίδια η Όπελ αρνείται να πει τι σασί έχει! Λέει μόνο ότι είναι δική της τεχνολογία...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ρε σεις αυτο το adam τι ωραιο παιχνιδακι ειναι! Μια σωστη τιμη να εχει μονο.. Εχει αρχισει και να διαφημιζεται στην tv.Σασσι ειναι της opel καινουργιο ή του 500 π.χ.?Αν έβγαινε και diesel!!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ρε σεις αυτο το adam τι ωραιο παιχνιδακι ειναι! Μια σωστη τιμη να εχει μονο.. Εχει αρχισει και να διαφημιζεται στην tv.Σασσι ειναι της opel καινουργιο ή του 500 π.χ.?++
Οι τιμες στην Γερμανια παντως ειναι πολυ καλες, δεν μπορει να ειναι ακριβο εδω περα.
-
+1 ωραίο είναι
Νομίζω βασίζεται στο πάτωμα του Corsa
-
Όντως το Adam βασίζεται στο δάπεδο του corsa αφου μοιράζεται και κάποιους απο τους κινητήρες βενζίνης του δεύτερου.
-
Οι τιμές που έχει πάντως η γερμανική σελίδα δεν ειναι και πολύ ελπιδοφόρες.
-
Ο Διας λεει οτι ουτε η opel δε λεει πατωμα εσεις λετε για corsa..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ο Διας λεει οτι ουτε η opel δε λεει πατωμα εσεις λετε για corsa..Μάλλον δίκιο έχουν αλλα η Όπελ δεν παραδέχεται τίποτα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ο Διας λεει οτι ουτε η opel δε λεει πατωμα εσεις λετε για corsa..
Μάλλον δίκιο έχουν αλλα η Όπελ δεν παραδέχεται τίποτα.
Το είχα διαβάσει εδώ:
Το νέο ADAM χρησιμοποιεί το πλαίσιο του Corsa με ενισχυμένο υποπλαίσιο για μεγαλύτερη ακαμψία και στήριξη γονάτων δύο διαδρομών για ξεχωριστή εισαγωγή των φορτίων ελατηρίων και αμορτισέρ. Για την αντιστάθμιση του μικρότερου μεταξονίου (-200 mm σε σύγκριση με το Corsa) και τη βελτιστοποίηση της οδήγησης και του χειρισμού, έχουν πραγματοποιηθεί τροποποιήσεις που καθιστούν αυτό το αυτοκίνητο μοναδικό:
Η γεωμετρία της μπροστινής ανάρτησης βελτιστοποιήθηκε μέσω των αλλαγών στην μπροστινή άρθρωση για τη βελτίωση της συμπεριφοράς κύλισης και της απόκρισης διεύθυνσης του οχήματος
Το κέντρο βάρους του οχήματος χαμήλωσε
Οι συντελεστές των μπροστινών ελατηρίων προσαρμόστηκαν για τη βελτίωση της γωνίας βήματος του οχήματος κατά την πέδηση
Οι συντελεστές απόσβεσης τροποποιήθηκαν
Η σταθερότητα του πίσω άξονα αυξήθηκε μέσω της τροποποίησης της γωνίας συγκόλλησης της ράβδου στρέψης
Η γωνία προφίλ στρέψης είναι συγκεκριμένη για την πίσω ανάρτηση
Ο μηχανισμός και ο αλγόριθμος διεύθυνσης άλλαξαν για καλύτερη αίσθηση ακρίβειας και μειωμένο φόρτο του οδηγού (δείτε το σύστημα διεύθυνσης)
από εδώ: http://www.opel.gr/vehicles/modela-opel/aftokinita/adam/kiria-simia/chassis-driving-dynamics.html
OPEL FORUM