-
Παιδιά θέλει αρκετή προσοχή!!!
και το adam... opel είναι ας μην το ξεχνάτε ... -
Με προσπέρασε ένα χθες στην ΑΟ. Δεν είναι άσχημο (αν και όπως το έβλεπα να πλησιάζει, το πέρασα για τρακαρισμένο bravo )
-
-
Ε όχι και τρακαρισμένο Bravo! Μια χαρά αυτοκινητάκι είναι. Εμένα πάλι μου θυμίζει το Mini....ειδικά σε κόκκινο ή μπλε.
-
μαλλον ειμαι off topic αλλα θα ηθελα να ρωτησω γρηγορα κατι. ξερει καποιοσ να μου πει ποιοσ ειναι ο δεικτης θερμακρασιας του κινητηρα σε opel corsa ecoflec 1.3? εχω μπει στο κρυφο μενου αλλα δεν ξερω ποιος ειναι απο ολα αυτα που δειχνει?
-
Οδήγησα το Astra H 1.6 105 άλογα. Μου φάνηκε να τραβάει πολύ καλά και να έχει και καλό κράτημα με σφιχτές αναρτήσεις από μαμά αλλά όχι κουραστικές. Σε σχέση με το Golf IV 120 ps ποιο είναι πιο γρήγορο;
-
super βίντεο για το νέο Astra OPC με τον Τάκη Σκαλτσά στα πηδάλια http://www.youtube.com/watch?v=QPS2fQ69uxU
-
Εχει η κοπελα μου το Tigra Twintop και ηρθε η ωρα για το μεγαλο σερβις των 60000.Ειμαι σιγουρος πως θελει και αρκετα πραγματακια , το πηγαινε στον Πετροπουλο στη Νεα Σμυρνη αλλα δεν ειναι ικανοποιημενη.Εκει καταφεραν και το μοναδικο να της βαλουν τακακια που σφυριζαν σαν τρελα και αλλα διαφορα.Εκανα μια ερευνα και αρκετοι συστηνουν ενα συνεργειο γνωστο για Οπελ στη Νικαια.Εσεις τι προτεινετε.?Υπαρχει καποια αλλα γνωμη.?Μενω νοτια Προαστια , Αθηνα αλλα δε με πειραζει μια λογικη αποσταση , οχι ας πουμε Κηφισσια.
-
Λογω ελλειψης χωρων λεμε να πουλησουμε το corsa που εχουμε. Ειναι d, 1.4, με 50k χλμ σε πολυ καλη κατασταση. Καμια ιδεα ποσο μπορουμε να το δωσουμε;
Σκεφτομαι για κανα leon 1.4tsi... -
Εγώ με ένα χιλιάρικο για τα έξοδα των πρώτων 12 μηνών θα το έπαιρνα.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Εγώ με ένα χιλιάρικο για τα έξοδα των πρώτων 12 μηνών θα το έπαιρνα.Και μετα να σου δινω κ ενα χιλιαρικο το χρονο;
Ρε πας καλα, καινουριο αμαξακι;; -
Όχι βρε, μην είμαστε και πλεονέχτες!
Καινούριο είναι όντως, καλό σχετικά είναι (εγώ το είχα συμπαθήσει αρκετά, από ένα μικρό πέρασμα και από φίλους που το πόνεσαν), αν μπορέσεις να πείσεις αγοραστή για 'δίκαιη' τιμή, σφύρα κλέφτικα.
-
http://www.autobild.de/artikel/opel-mon ... 73689.html
http://www.autoblog.gr/2013/07/05/opel- ... otor-show/
-
Μακάρι να βγάλουν ένα νέο Calibra
-
Στην Κόρινθο (Παραλία Καλάμια) η τοπική αντιπροσωπεία έχει διοργανώσει event για το Π-Σ-Κ με 2 Adam (κόκκινο-μαύρο, κίτρινο μαύρο) και ένα Corsa Ecoflex (Excess Pepperdust). Ωραίο promotion και επειδή ήμουν για ποτάκι απόψε στη διπλανή καφετέρια, παρατήρησα πως το Adam προσέλκυε κόσμο από όλες τις ηλικίες, από πιτσιρίκια μέχρι ΚΑΠΗ... Πολύ θετικό σημάδι αυτό για την εμπορική του πορεία!
Αύριο πάω να περιεργαστώ το Adam με την άνεσή μου, σήμερα ήταν φίσκα... Πάντως από κοντά φαίνεται ακόμη καλύτερο! Μόνο του ελάττωμα το ότι δεν το βγάζει σε Diesel...
-
Ερωτηση...
Εχω ενα Opel Astra H 1.3 cdti του 07...
Ειναι euro 4 αλλα με φιλτρο μικροσωματιδιων!Το αμαξι τελευταια αναβει το λαμπακι του σερβις (ενα πορτοκαλι με ενα αμαξι και ενα γαλλικο κλειδι ορθιο)...
Καποιες στιγμες αναβει και του κινητηρα...
Το θεμα ειναι πως κοβει αρκετα ο κινητηρας πολλες φορες και δεν δουλευει το cruise control.
Σε μετρησεις δεδομενων μεσω του torque pro βλεπω πως αλλες φορες δινει πιεση 0.8 αλλες φορες 1.0 και το engine load δεν ξεπερναει το 60% σε αντιθεση με της 'καλες' μερες που η πιεση δουλευει στο 1.5 και engine load 100% οπως ειναι φυσικο!
Καποια βλαβη δεν κραταει....Ξερει κανεις τι μπορει να παιζει?
Υπαρχει κανενα συνεργειο με opel που να 'παιζει' με τα πετρελαια... ειδικα προς τα δυτικα προαστια της αττικης!
...γιατι σημερα πηγαμε σε 3 οπελ αλλα... τζιφος... Κλειστα!!! -
Ο Μαρκαντωνης, είναι κλειστός?
-
Καλησπέρα.
Μήπως γνωρίζει κάποιος τί επακριβώς καλύπτει, ως προς το κιβώτιο ταχυτήτων, η 6ετής εγγύηση της opel;
Ευχαριστώ. -
Για όσους έχουν εμπειρία απο τα Navi 650 και Navi 950 στο Astra J, το σύστημα είναι λίγο απαρχαιωμένο σε σχέση με άλλα touch αντίστοιχα ή πέφτω πολύ έξω? πόσο λειτουργικό είναι στο να βάλεις το όνομα μιας οδού και να ξεκινήσει η πλοήγηση?
-
http://www.autoblog.com/2014/04/15/opel ... next-year/
OPEL FORUM